2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben hanimin ciftligini pek takip etmememe ragmen muzafferin ölmesine üzüldüm valla..senağlamacünkü mehmet aslantugu cok begenirim..o cikinca tadi tuzu kalmaz bu dizinin..

Ayy ucuzzz.. banall markalar... matematıkdi di mi??

nurdan geçmiş olsun teoma kurtulsun artık yavrum hastalıktan
tazem seni tebruk ediyorum sen beni o kadar gazladın ama kılım kıpırdamıyor öküz gibi yemem sonucu gr veremiyorum doğal olarak.haklısın kadınlar kıskanç ve bu tipler oldukçada basit oluyorlar
sanırım şifayı kaptım grip faranjit beratta tam iyileşmedi aslında girip sadece 1 2 mesaj yazıp çıkmak hiç hoşuma gitmiyo ama kusura bakmayın arkadaşlar

ya ben hanimin ciftligini pek takip etmememe ragmen muzafferin ölmesine üzüldüm valla..senağlamacünkü mehmet aslantugu cok begenirim..o cikinca tadi tuzu kalmaz bu dizinin..

benim de içimde bir darlanma.. bi sıkıntı.. hayırdır ınsallahhh olumunekankayizsmile

nurdancigim teosa cok gecmis olsun..bir yandan üzüldüm bir yandan sevindim...en azindan bir tehsis koyuldu ve ona göre tedavi görecek..tabi erken teshiste cok önemli..eminimki kisa sürede düzelecek..umarim yahoda iyidir..sürekli aklimdalar...evlerine döndüler mi acaba???

Aradım, açılmadı.. haber beklıyorum ben de.. musaıt olunca dönecektır emınım.

burcum canimopuyorumnanaktan sen nasil bir spor programi uyguliyun??? ben plates istiyorum ama burada steple felan kombineli kurslar var..sen bana ne tavsiye ediyun..minik popolu hatun..bayanssulusmiledigerleri cokta lü lü!!!kaydirigubbakcemile3

Lüffen Özgül.. indirgetme kendini.. lüffenn.. gidiyorum.. sen de gel :hulya:

Allamm kimseyi indirgetme yarabbbimmmm :Saruboceq:

çok sevdim ben bu kelimeyi.. vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy halinizeeee bundan sonra :)))

Ayy ucuzzz.. banall markalar... matematıkdi di mi??

Manyak :) Yarım saattir gülüyorum. evdekiler bana bakıpduru :))

Evrim, tşk ederim bebiş. Sen de gel :)

ne guzel anlatmıssın.. minik, sevimli, topcuk.. isim de verelim onlara.. kaydirigubbakcemile2

Hmmmmm, bubu ile nunu

bence öyle yap. ben 3 gün step - 2 gün pilates yapıyorum. step ya da kardiyo mutlaka yap, yağ yakmana yardımcı olur. Hatta emzirmiyorsun, CLA, L - Carnitin falan da kullanabilirsin.

canim indirgetmisiz kendimizi indirgetcemiz kadar..bundan sonra bizden ne köy olur ne kasaba...kaydirigubbakcemile3bu arada indirgetme nedür..kaydirigubbakcemile3

Aaaaaa.. bilmüyün mü Özgül.. sana onu atlayıp zıplayıp oje süren arkadasın annatsın.. kendısı matematık hojası olurrr.. ole dıoo kendıne... ben de kendıme dedımm.. :)) sen ona sor, soler.. hoja o.. ruju da oriflame.... naniknanik

canim bu cla ne oliki??su kas yapici iceceklermi??bana doktor spor yaparsan icebilirsin dedi..daha rahat kas olurmus..
kaydirigubbakcemile3 hocam hocam cisim geldi!!!kaydirigubbakcemile3

canim bu cla ne oliki??su kas yapici iceceklermi??bana doktor spor yaparsan icebilirsin dedi..daha rahat kas olurmus..

git fermuarını acsın hojan.. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

L carnitin öyle sanırım. CLA da, yemeklerden aldığın yağın kullanılmasını engelliyor, vücuttaki depolar daha kolay gidiyor.

git fermuarını acsın hojan.. kaydirigubbakcemile3

Eee, anlatmak farz oldu artık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…