ben ne yapayim bacim bunlarin ruhu ölmüs!!!:hulyaonu bırak ta bu kadar kadın, asagıda ısımlerı var, bırbırlerının kahve falına falan mı bakıyorlar acep???
ben ne yapayim bacim bunlarin ruhu ölmüs!!!:hulyakuyup okuyup cikilar..ne yapayim bende volkanima bakiyom..costu yine..gül gül kiriliyom..kaydirigubbakcemile3
Onur geçen gün her zamankinden 45 dk kadar daha geç geldi. Sordum, ne bileyim anlamadım, benim beklediğim yöne hiç otobüs gelmedi, diğer yöne akın akın gidiyorlardı, uzun süre otobüs bekledim, dedi. Akşamın o saatinde buna hiç anlam veremedik. Sonra yeni aldığımız takımın fermuarı sıkışmış, açamıyor. Dedim ki; gel ben açayım. Ne dese? Biz denedik, olmadı! Dedim "kiminle denediniz? kötükedihüso" Yok öyle değil, "biz denedik herhalde" demek istedim, yani ben yerine biz kullanılır ya, onu yaptım, dedi.
Dedim eve geç geliyorsun açıklayamıyorsun, fermuarını açayım diyorum, "biz denedik" diyorsun. sen ne haltlar karıştırıyorsun? Ciddi değilim tabi ki, birlikte güldük eğlendik. Sonra ertesi akşam elinde cımbızla geldi, Burcu yanağımın ortasında bir kıl var, alamadım, çeker misin? diye. Onur!!!! Traşa üşenen adam, yüzündeki kıldan rahatsız olmuş!! Hem de 2 mm bile çıkmamış bir kıldan! Bunlar işaret mi acaba, yoksa çok mu rahatım
dikkat ettiğini pek sanmıyorum ama bilmem ki! Birde spora giderken beline korse gibi birşeytakıyor o da etkiliymiş..ablam da acai berry kullanıyor ama tık yok..zpor ve yediklerine dikkat şart..
vermen gereken kilo abartı değilmiş ne güzel başarırsın yaza incecik girersin azıcık çabayla olumunekankayizsmileÖZLEM 65-66 kilo arasında gidip geliyorum hani bi 5-6 kilo versemde yetecek bana yani bi 60 kilo olsam daha birşey istemem... basenlerim geniş olduğu için kötü duruyor ya....
kaydirigubbakcemile5 aynenevet emzirmesem ben yapacağımı biliyorum da..elim kolum bağlı
sağol cnm :)ÖZLEM pantalonlarına girebiliyormuşsun hadi gözün aydın..
bencede amma düşüncesizler ya alsanaalsanasmilesinirden çatlıyorum yaaaaaaa adam yarın askere gidicek akrabalarıı bizde toplanacakmış belliki bu adam evli kendimize göre plan yapmıştıl hepsinin içine mıçıldı
hayat yarim saat önce uyumustu ama öksürükten uyandi simdi..hic öksürmüyordu simdi basladi..kesin benden gecti..zaten bir farkliydi bu gün..korktugum basima geldi malesef..mafoldumben
Bu aralar Elif hanım çok iştahsız, birçok bebekte var bu sanırım iki lokma yedirmek için maymun oluyoruz ağzını sıkı sıkı kapatmayı öğreni hanfendi. Sizin kullandığınız yöntemler varsa teliflere açığım
selam millet, moralim bozuksabah doktor kontrolune gittik, dun gece yine atesimiz 39.2ye cikti. tahlil sonuclarimizi inceledi, muayene etti tekrara hirilti var diye..sonuc:BRONSIYAL ASTIM..Kortizonlu sprey tedavisine basliyoruz hemen ve cooooookk uzun bir dure kullanicaz..moralimi bozan bazen 3-4 yaslarinda gecer bazende kalici olabilir dedi astimi (
Yani bronsiyolitimizin ne kresle ne baska biseyle alakasi varmis..astim ve varsa refluye bagliymis( ama emin olmak icin phmetre denilen reflu testini yapicaz, midesine sokulu ince bi boru 24 saat kalicak bi alete bagli olarak (
Astimi tahmin ediyordum cunku ailede var, ayrica allerjik bunyede cok, insallah gecer 3-4 yaslarinda..reflu derecesine gore de tedavi vericek..
yirim onu ben ya merak ettim şimdi cadıyıcok komik yaaa,millet gıder mersıne bızım kızımız tersinee :)) Şevval gerı gerı emeklemeye başladı,gülmekten kırılıyorum.önce oturuyodu oyuncagına uzanmak ıcın egıdı düştü.bende izliyorum bakıyım uzanmaya calısırken belkı azbıse sürünür ileri gider dıe.sınır yaptı alamayınca baktım o sinirle gerı gıttı,baktım hala gıdıyo.yanı gıdıyo derken gerı gerı sürünüyo.tlfn hafızası doluydu 20sn cekebıldım.boşaltıyım cekıcem eklıycem hemen cok komık,bıde guluyo
:lepi: süperrrBurcuuu...68 olmuşum..4 kg.gitmiş.yupiiiiiii
kaydirigubbakcemile3Allamm kimseyi indirgetme yarabbbimmmm :Saruboceq:
çok sevdim ben bu kelimeyi.. vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy halinizeeee bundan sonra :)))
Ojeyle ilgili bişi dicem. Sabah ilk 2 saat 12 lere dersim vardı. Hiç öğrenci gelmeyeceğini tahmin etmiştim, pazar günü sınav var. Kırmızı ojemi yanıma aldım, tahminimi doğrulayınca okulda bi kenara çekilip kırmızı ojelerimi sürdüm. Deli miyim? Galiba
Onur geçen gün her zamankinden 45 dk kadar daha geç geldi. Sordum, ne bileyim anlamadım, benim beklediğim yöne hiç otobüs gelmedi, diğer yöne akın akın gidiyorlardı, uzun süre otobüs bekledim, dedi. Akşamın o saatinde buna hiç anlam veremedik. Sonra yeni aldığımız takımın fermuarı sıkışmış, açamıyor. Dedim ki; gel ben açayım. Ne dese? Biz denedik, olmadı! Dedim "kiminle denediniz? kötükedihüso" Yok öyle değil, "biz denedik herhalde" demek istedim, yani ben yerine biz kullanılır ya, onu yaptım, dedi.
Dedim eve geç geliyorsun açıklayamıyorsun, fermuarını açayım diyorum, "biz denedik" diyorsun. sen ne haltlar karıştırıyorsun? Ciddi değilim tabi ki, birlikte güldük eğlendik. Sonra ertesi akşam elinde cımbızla geldi, Burcu yanağımın ortasında bir kıl var, alamadım, çeker misin? diye. Onur!!!! Traşa üşenen adam, yüzündeki kıldan rahatsız olmuş!! Hem de 2 mm bile çıkmamış bir kıldan! Bunlar işaret mi acaba, yoksa çok mu rahatım
bayanssulusmile süslüsün onun markası neydi acaba dur tahmin edeyşm flormar kaydirigubbakcemile3Ojeyle ilgili bişi dicem. Sabah ilk 2 saat 12 lere dersim vardı. Hiç öğrenci gelmeyeceğini tahmin etmiştim, pazar günü sınav var. Kırmızı ojemi yanıma aldım, tahminimi doğrulayınca okulda bi kenara çekilip kırmızı ojelerimi sürdüm. Deli miyim? Galiba
Ben sana bı kahve yapayım.. rahatlıgın kadar filtrelenmişinden.. devam devamm.. ohhhhhh uzat ayaklarınıı.. misss
ben olsam adamın derisini üstüme yelek dieee giymiştimm beaaaaaa guclubacismile
bikacgundur kahvalti bile yapmiyorum ama 2 haftadir biberiye icemiyorum birde dogadan form oysa hergun duzenli icerdilm o olabilermi aacaba??ki bu kadar az yemeye kesin 64 demistim olmadi1) Vücudun direniyor olabilir, sakın pes etme. Sen kazanacaksın. Hep 64 leri hayal et, tartıya çıkıyorsun ve 64,... gibi bişi görüyorsun. Bunu düşün. Bu direnmenin sonunda gene takır takır inmeye başlayacak rakamlar, göreceksin.
2) Aslında yemediğini sanıyorsundur ama yiyor olabilirsin. Ya da tam tersi çok az yiyorsundur, dengesiz besleniyorsundur. Yediklerini yaz bir kenara. Her lokmayı yaz ama!
iz-len-mezzzzzzzzzzBundan sonra Hanımın CIftlıgı keyıfle ızlenır mı?? Ozy ızlenmez dıyorr..
bidisla minis:))))))))))))))supersiniz..ne guzel anlatmıssın.. minik, sevimli, topcuk.. isim de verelim onlara.. kaydirigubbakcemile2
Ojeyle ilgili bişi dicem. Sabah ilk 2 saat 12 lere dersim vardı. Hiç öğrenci gelmeyeceğini tahmin etmiştim, pazar günü sınav var. Kırmızı ojemi yanıma aldım, tahminimi doğrulayınca okulda bi kenara çekilip kırmızı ojelerimi sürdüm. Deli miyim? Galiba
Yok kılçıklı bacım.. ne delisi.. sulanmışsın artık sen.. cılkından çıkmışş durum.. Sefa seni oceli dogurdu galıba, ya da sureklı aseton kokusu,sureklı aseton kokusu... tedavi amaclı öpüyorum ben seni..
bikacgundur kahvalti bile yapmiyorum ama 2 haftadir biberiye icemiyorum birde dogadan form oysa hergun duzenli icerdilm o olabilermi aacaba??ki bu kadar az yemeye kesin 64 demistim olmadi(
bidisla minis:))))))))))))))supersiniz..
hastayim size soylemismiydim.................kaydirigubbakcemile5
ÖZLEM ben de hiç kıskanç değilim, Onur da değildir. O gerçekten kıskanması gereken bir durum olursa kıskanıır. Gayet rahat bırakırız birbirimizi. 11 yıldır birlikteyiz, güvenim tam. Elbette her şey olabilir, insanlar 30 yıllık eşlerine neler yapabiliyor. Ama hani biri Onur'un beni boynuzladığını belgelese, önce bir şaşırırım sonra dalarım. Önce çok şaşırırım ama sempatiksalakcinni
aa mermaid 09 gitmis, ee daha karpuz kesicektim(
bana kes bana çok severim bayılırım karpuza lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?