2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Onur geçen gün her zamankinden 45 dk kadar daha geç geldi. Sordum, ne bileyim anlamadım, benim beklediğim yöne hiç otobüs gelmedi, diğer yöne akın akın gidiyorlardı, uzun süre otobüs bekledim, dedi. Akşamın o saatinde buna hiç anlam veremedik. Sonra yeni aldığımız takımın fermuarı sıkışmış, açamıyor. Dedim ki; gel ben açayım. Ne dese? Biz denedik, olmadı! Dedim "kiminle denediniz? kötükedihüso" Yok öyle değil, "biz denedik herhalde" demek istedim, yani ben yerine biz kullanılır ya, onu yaptım, dedi.

Dedim eve geç geliyorsun açıklayamıyorsun, fermuarını açayım diyorum, "biz denedik" diyorsun. sen ne haltlar karıştırıyorsun? Ciddi değilim tabi ki, birlikte güldük eğlendik. Sonra ertesi akşam elinde cımbızla geldi, Burcu yanağımın ortasında bir kıl var, alamadım, çeker misin? diye. Onur!!!! Traşa üşenen adam, yüzündeki kıldan rahatsız olmuş!! Hem de 2 mm bile çıkmamış bir kıldan! Bunlar işaret mi acaba, yoksa çok mu rahatım

Ojeyle ilgili bişi dicem. Sabah ilk 2 saat 12 lere dersim vardı. Hiç öğrenci gelmeyeceğini tahmin etmiştim, pazar günü sınav var. Kırmızı ojemi yanıma aldım, tahminimi doğrulayınca okulda bi kenara çekilip kırmızı ojelerimi sürdüm. Deli miyim? Galiba

Ben sana bı kahve yapayım.. rahatlıgın kadar filtrelenmişinden.. devam devamm.. ohhhhhh uzat ayaklarınıı.. misss

ben olsam adamın derisini üstüme yelek dieee giymiştimm beaaaaaa guclubacismile

ablam da acai berry kullanıyor ama tık yok..zpor ve yediklerine dikkat şart..
dikkat ettiğini pek sanmıyorum ama bilmem ki! Birde spora giderken beline korse gibi birşeytakıyor o da etkiliymiş..
ÖZLEM 65-66 kilo arasında gidip geliyorum hani bi 5-6 kilo versemde yetecek bana yani bi 60 kilo olsam daha birşey istemem... basenlerim geniş olduğu için kötü duruyor ya....
vermen gereken kilo abartı değilmiş ne güzel başarırsın yaza incecik girersin azıcık çabayla olumunekankayizsmile
evet emzirmesem ben yapacağımı biliyorum da..elim kolum bağlı
kaydirigubbakcemile5 aynen
ÖZLEM pantalonlarına girebiliyormuşsun hadi gözün aydın..
sağol cnm :)
sinirden çatlıyorum yaaaaaaa adam yarın askere gidicek akrabalarıı bizde toplanacakmış belliki bu adam evli kendimize göre plan yapmıştıl hepsinin içine mıçıldı
bencede amma düşüncesizler ya alsanaalsanasmile
hayat yarim saat önce uyumustu ama öksürükten uyandi simdi..hic öksürmüyordu simdi basladi..kesin benden gecti..zaten bir farkliydi bu gün..korktugum basima geldi malesef..mafoldumben

off kuzum inş. hasta olmaz...

biz ali babanın çiftliğiyle yediriyoruz özellikle kuzu seslendirmeme bayılıyor :)

Çok geçmiş olsun kıyamam teoma
yirim onu ben ya merak ettim şimdi cadıyı
Burcuuu...68 olmuşum..4 kg.gitmiş.yupiiiiiii
:lepi: süperrr
Allamm kimseyi indirgetme yarabbbimmmm :Saruboceq:

çok sevdim ben bu kelimeyi.. vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy halinizeeee bundan sonra :)))
kaydirigubbakcemile3

Yok kılçıklı bacım.. ne delisi.. sulanmışsın artık sen.. cılkından çıkmışş durum.. Sefa seni oceli dogurdu galıba, ya da sureklı aseton kokusu,sureklı aseton kokusu... tedavi amaclı öpüyorum ben seni..

:1shok: ben çok kıskanç olduğumdan tepkilerim nasıl olurdu tahmin bile edemezsin kaydirigubbakcemile3 İşinin belli bir saati yok olsaydı yanmıştı dk hesabı isterim ben
bayanssulusmile süslüsün onun markası neydi acaba dur tahmin edeyşm flormar kaydirigubbakcemile3

Ben sana bı kahve yapayım.. rahatlıgın kadar filtrelenmişinden.. devam devamm.. ohhhhhh uzat ayaklarınıı.. misss

ben olsam adamın derisini üstüme yelek dieee giymiştimm beaaaaaa guclubacismile

:roflol:

bikacgundur kahvalti bile yapmiyorum ama 2 haftadir biberiye icemiyorum birde dogadan form oysa hergun duzenli icerdilm o olabilermi aacaba??ki bu kadar az yemeye kesin 64 demistim olmadi(

Bundan sonra Hanımın CIftlıgı keyıfle ızlenır mı?? Ozy ızlenmez dıyorr..
iz-len-mezzzzzzzzzz(

ne guzel anlatmıssın.. minik, sevimli, topcuk.. isim de verelim onlara.. kaydirigubbakcemile2
bidisla minis:))))))))))))))supersiniz..

hastayim size soylemismiydim.................kaydirigubbakcemile5

oo kaynatmisiz bu gece..bense yine bbir savas magduru..teo uyudu, yine 9.30-10dan once yiyemedik, simdide kafam kalmiyor..2 sarki dinleyip yatarim volkiden..

Görün işte eğitim ne halde! Çocuklarınızı kimlere emanet ediyorsunuz

Bence günlük kaloriyi çok azaltmışsın, vücudun kilitlemiş. Kaçak yapmadan dengeli beslenmeye çalış, derim.

Tişkür ederim :))

ÖZLEM ben de hiç kıskanç değilim, Onur da değildir. O gerçekten kıskanması gereken bir durum olursa kıskanıır. Gayet rahat bırakırız birbirimizi. 11 yıldır birlikteyiz, güvenim tam. Elbette her şey olabilir, insanlar 30 yıllık eşlerine neler yapabiliyor. Ama hani biri Onur'un beni boynuzladığını belgelese, önce bir şaşırırım sonra dalarım. Önce çok şaşırırım ama sempatiksalakcinni

buarada teonun ayak tirnaklarindada mantar olmus, bir tanesinde bayadir vardi kalinlasma artinca suphelendim bugun sordum dedi cocklarda gormeyiz genelde, tirnagi yaisina kadar kesti temizledi bisturiyle..yoksa tedavisi cok uzun ve zordur dedi..dedim cocukta mantar ne alaka??kayinpederimin ayak tirnaklarinda cok vardir, genetik ordada bulmus cocugumu..

olabilir burcu yaa, duzen bozuldu nden bilmem ama kacamakda yapmadim halbuse(dur bi dene yapayim bugun minicik bi kacamak yapip geliyim..

Bizde Deniz oldukca rahatttır, güveniyor! Ben değilim çünkü ...... alsanaalsanasmile 8 yıl oldu ama bilmem bu konu derin çocukluğuma inilmesi lazım aslında :sinifsinif:

neyse benim gozler kapaniyor ben yatayimyine enerjimi tuketti sipa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…