2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

buseferkı msjım cıkmıs,ozaman ilk gunaydını ben yapıyım zemuszemus öğlen oldu gercı.cok yorgun ve uykusuuum.2 gundur gece uykuları yıne sapıttı Şevvalın.dün saat 3.30da uyuttum 2 saat uyuması gerekırken 1 saat uyudugu için saat 7bucukta tekrar uykusu geldı 2 saat uyudu sonrasını sölemeye gerek yok heralde:)) 12yı gecıyodu uyuttugumda bizde 1i gecerken yattık sabaha kadar cok sık uyandı mıyır mıyır ettı durdu.neyse kahvaltı yapıyım barı bende anca uyuttum sabahta 9da hortladı hanım.kahvaltı bıle yapamadım

merhaba nasılsınız.çok şükür iyiyiz.azeri arkadaşım sezaryanla acil doğum yapdı 2 gündür onun yanındyım.kimseleri tanıdıkları yok burda.hazırlığıda yokdu kontrole giderken sezaryana girdi suyu bitgiği için.elimden gelen yardımı etdim.bebeğe elbise anneyekomposto felan hazırladım.oğlumda benle birr hastanedeyde yoruldu yavrum oralarda.neyseki bu gün çıkdı.yemek yapıb gönderdim.akşama gidicem tekrar.

dün benimki gece saat 5 kaldı 7 uudu tabi o zamana kadar salladım be bırakıyorum ağlıyor yorğun uykusuz vede kollarm ağrıyo şimdi zorla uytdum

canım ya teonunda başına gelmeyen kalmadı be.inşallah geçer.

ben hik bir sabah kahvaltımı doğru dürüst yapamıtorum.oğlanı yediriyorum bana gelince ağlıyor nereye koysam durmuyo

alıntılarımın hepsi gitti...
zaten yazacaklarımıda unuttum gökhan gitti rabbim kimseyi eşinden ayırmasın gerçekten elim kolum herşeymiş ev bomboş geldi sanki k.validemle annem var musti uyuyor evdeki herşey boş geldi biran dün gökhan söz verdirmişti ağlama dedi kendimi sıtım taki o bana sarılıp ağlıyana kadar sonrası hüsran şimdi onsuz uyumak gökhan olmadan tv seyretmek mustinin yeni yaptığı herşeye tek başıma sevinmek var bence ayrı bir mücadele başladı şuan için evimi ben yönetmek zorundayım vee ayakta durmam lazım ilk 1 saat çok kötüydüm ama şimdi iim şimdi gökhandan hayırlı haberler beklicem tabi sizlerlede paylaşacağım.................

buugün dişkiye gidecekdim dr.3 kadar gel dedi oğlum uyuyo o uyanınca yemek falan gidemiycem herhalde. of pazartesine kaldı

iyiki askerliğini şimdi yapıyo birde çoçuk büyüynce gitseydi o zaman daha zor olurdu.sürekli sorucakdı:anne babam niye gelmiyo ne zaman gelicek diğe.sayılı gün çabuk geçermiş

canım ya teonunda başına gelmeyen kalmadı be.inşallah geçer.
sagol canim, arkadasina da gecmis olsun, iyilerdir umarim bebegiyle..

allah kavustursun nurcum biran once, gelip gecicek, ilk zaman zor gelicek ama sonra alisisin, bak izinleride olucak..uzulme..

selamlar
öncelikle arayan merak eden yürekleri benimle olan anneler hepinizden Allah razı olsun iyiki sizler gibi harika insanlara sahibim..
dün akşam geldik eve hala dinlemedim diyebilirim yahya biraz daha iyi ishali son gaz devam ediyor pztsi gününden beri su ve beni emmekten başka ağzına bir lokma birşey girmedi
hala çok halsiz sürekli uyku ve ağlama halinde
korkunç günlerdi rabbim kimsenin başına vermesin hepinizin bebeklerine sağlık versin
msj atan ve arayan anneler dönemedim sizlere özür dilerim ama toparlanıp arayacağım sizleri çok ama çok teşekkürler

nurdanım sende msj atmışsın okuduğumda hastanedeydim inan ağladım ve seni daha iyi anladım sürekli hastalıklarla boğuştuğun bir bebeğin var
sen yazardın ben okurdum
üzülürdüm ama o duyguları anlayamazdım sadece tüh tüh kıyamam şeklinde yorum yapardık
ancak ateşi 40 dayandığında seni o kadar iyi anladımki berbatmış bu duygular

tünaydın....

NUR canım eşin gitmiş allah kavuştursun....güçlü olmak zorundasın bu günlerde geçecek hayırlısıyla eşin askerden gelince evlatlarınızla beraber mutlu bi ömür geçirirsiniz inşallah... hem herşeyde bi hayır vardır inan büyüdüklerinde daha zor olacaktı askere gitmesi hem çocuklar için hem senin için....

ESRACIMMM canım çok geçmiş olsun... yahoyu ve seni çok merak ettik sağolsun seninle görüşen arkadaşlar haber verdiler hepimiz tek tek arayıp seni rahatsız etmek istemedik hepimize tekrar tekrar anlatmakla yeniden aynı şeyleri tekrar edip üzülmeni istemedik.. aramıza dönmüş olmanıza çok sevindik.. yaho daha iyi olacak inşallah.. toparlayacak annesi merak etme... senin sütün ona şifa olarak iyi gelecek.... gamzelimiz yeniden gülen yüzüyle bize pozlar verecek....

RESıM eklemek istiyorum ama imageshack sayfası açılmıyor başka nerden yüklüyebilirim acaba....?=????

selin uyanmadan resim eklemek istedim ama en iyisi ben albümümüze ekleyeyim... image sayfası hala hata veriyor.... bakalım teyzeleri selin büyümüşmü epeydir resim eklememiştim daha bu sabah çektim selinin resmini hemen ekleyim dedim...

TAZEM senin için kendi resmimi de ekliyorum zayıflamam için bi el atacan ya bana pazartesi günü durumu bilirsen daha iyi yardımcı olacağına inanıyorum...ya şu basenlerim çok kötü duruyor üst taraf daha ince alt taraf kocaman kötü duruyor geçen hafta yemeğe giderken çekindim bu resmi ve bakınca anladımki benim sıkı bi rejime flaan ihtiyacım var((( basenler gitse başka bi derdim kalmıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…