yaa asil yazinca canim cekti, off ciksada yesek ya...ben gelesiye cikarmi ki??gecen yaz hamileyken deli gibi yemistim...
buarada teonun ayak tirnaklarindada mantar olmus, bir tanesinde bayadir vardi kalinlasma artinca suphelendim bugun sordum dedi cocklarda gormeyiz genelde, tirnagi yaisina kadar kesti temizledi bisturiyle..yoksa tedavisi cok uzun ve zordur dedi..dedim cocukta mantar ne alaka??kayinpederimin ayak tirnaklarinda cok vardir, genetik ordada bulmus cocugumu..
buseferkı msjım cıkmıs,ozaman ilk gunaydını ben yapıyım zemuszemus öğlen oldu gercı.cok yorgun ve uykusuuum.2 gundur gece uykuları yıne sapıttı Şevvalın.dün saat 3.30da uyuttum 2 saat uyuması gerekırken 1 saat uyudugu için saat 7bucukta tekrar uykusu geldı 2 saat uyudu sonrasını sölemeye gerek yok heralde:)) 12yı gecıyodu uyuttugumda bizde 1i gecerken yattık sabaha kadar cok sık uyandı mıyır mıyır ettı durdu.neyse kahvaltı yapıyım barı bende anca uyuttum sabahta 9da hortladı hanım.kahvaltı bıle yapamadım
alıntılarımın hepsi gitti...
zaten yazacaklarımıda unuttum gökhan gitti rabbim kimseyi eşinden ayırmasın gerçekten elim kolum herşeymiş ev bomboş geldi sanki k.validemle annem var musti uyuyor evdeki herşey boş geldi biran dün gökhan söz verdirmişti ağlama dedi kendimi sıtım taki o bana sarılıp ağlıyana kadar sonrası hüsran şimdi onsuz uyumak gökhan olmadan tv seyretmek mustinin yeni yaptığı herşeye tek başıma sevinmek var bence ayrı bir mücadele başladı şuan için evimi ben yönetmek zorundayım vee ayakta durmam lazım ilk 1 saat çok kötüydüm ama şimdi iim şimdi gökhandan hayırlı haberler beklicem tabi sizlerlede paylaşacağım.................
sagol canim, arkadasina da gecmis olsun, iyilerdir umarim bebegiyle..canım ya teonunda başına gelmeyen kalmadı be.inşallah geçer.
allah kavustursun nurcum biran once, gelip gecicek, ilk zaman zor gelicek ama sonra alisisin, bak izinleride olucak..uzulme..alıntılarımın hepsi gitti...
zaten yazacaklarımıda unuttum gökhan gitti rabbim kimseyi eşinden ayırmasın gerçekten elim kolum herşeymiş ev bomboş geldi sanki k.validemle annem var musti uyuyor evdeki herşey boş geldi biran dün gökhan söz verdirmişti ağlama dedi kendimi sıtım taki o bana sarılıp ağlıyana kadar sonrası hüsran şimdi onsuz uyumak gökhan olmadan tv seyretmek mustinin yeni yaptığı herşeye tek başıma sevinmek var bence ayrı bir mücadele başladı şuan için evimi ben yönetmek zorundayım vee ayakta durmam lazım ilk 1 saat çok kötüydüm ama şimdi iim şimdi gökhandan hayırlı haberler beklicem tabi sizlerlede paylaşacağım.................
Esraaaaaaaa..nasılsın......yahoo nasıl?
canım daha iyiyiz iyi olacağız inşallah
anormal bir salgın var kusma ve ishal dikkat bebeklerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?