saol canım benim benden kurtuluşunuz yok yazarım bol bol çok saolun iiki varsınız canlarımNe kadar zor olduğunu anlıyorum. Sıkıldıkça yaz buraya canım. Sayılı gün gelip geçecek. 9 ay hamileliği nasıl geçirdik, şurada 4 ay sonra yaşlarını kutlamaya başlayacağız, insan inanamıyor. Bu günler de su gibi akıp geçecek ve kocana kavuşacaksın. Yeterki başka sıkıntınız olmanız.
http://tinypic.com/player.php?v=531wfr&s=5
babası çok istiodu sonunda gerçekleştirdi...
biz 1 saat öncesinden elektirikli soba ile ısıttık normalde bende kendi küvetinde yıkıyorum ama babası eğlencesine yaptı:)))Bayıldııııım cok tatlı maşallah.Ben de şimdi kızı yıkamaya gidecektim. Ben hala naylon küvette yıkıyorum. Banyodaki küvette böyle su doldurup yıkamayı çok istiyorum ama üşütmekten korkuyorum. Havalar biraz daha ısınsın diye bekliyorum.
alıntılarımın hepsi gitti...
zaten yazacaklarımıda unuttum gökhan gitti rabbim kimseyi eşinden ayırmasın gerçekten elim kolum herşeymiş ev bomboş geldi sanki k.validemle annem var musti uyuyor evdeki herşey boş geldi biran dün gökhan söz verdirmişti ağlama dedi kendimi sıtım taki o bana sarılıp ağlıyana kadar sonrası hüsran şimdi onsuz uyumak gökhan olmadan tv seyretmek mustinin yeni yaptığı herşeye tek başıma sevinmek var bence ayrı bir mücadele başladı şuan için evimi ben yönetmek zorundayım vee ayakta durmam lazım ilk 1 saat çok kötüydüm ama şimdi iim şimdi gökhandan hayırlı haberler beklicem tabi sizlerlede paylaşacağım.................
sibelim sağolasın bitanem
evrim söyledi herkes öldü meraktan diye bu nasıl bir yürek bağıdır anlamadım resmen sizin beni düşünmeniz merak etmeniz dahi bana destek oldu
evrimle deryayı telefonda esir ettim sürekli o kadar korktumki havaleden zehirlenmeden birde
aslında paylaşmak istmiyordum ama yazmadan edemeyecğim
yan odamızda bir çocuk öldü gece sabah kadar uyumadım feryat figan ölüsünü gördüm başında kuran okudular morga götürdüler sıyırdım resmen hastenede
aylardır ilk kez ölüm olmuş çocuk acilde psikolojim altüst oldu resmen
Girmişken kızımın fotosunu da ekleyeyim
ayy maşallah çok tatlı bu şirine.. tokası da pek yakışmış canım.Girmişken kızımın fotosunu da ekleyeyim
geçer canım.. ben eşim askere gittiğinde nişanlıydık o zamanlar gerçi ama yarısında da nikahlıydık. hiç geçmez sanmıştım bir sene.. ama geçti. gün sayıyorsun. hergün ajandaya bişiler yazıyordum onla ilgili. o da yazıyordu. hatıra hala saklıyoruz :)saol canım benimmm inş çabuk geçerrrboshayallersmile
cnm benim evinize donmenize sevindim, insallah gecicek hepsi..ilk zamanlar cok paniktim artik daha sogukkanliyim, gece yine 39.5 atesi beraber sarilarak uyuduk, olucak hastalik, evrimle dedigimiz gibi allah dermansiz dert vermesin..nurdanım sende msj atmışsın okuduğumda hastanedeydim inan ağladım ve seni daha iyi anladım sürekli hastalıklarla boğuştuğun bir bebeğin var
sen yazardın ben okurdum
üzülürdüm ama o duyguları anlayamazdım sadece tüh tüh kıyamam şeklinde yorum yapardık
ancak ateşi 40 dayandığında seni o kadar iyi anladımki berbatmış bu duygular
Fotoğrafımıza gelen yorumlara çok teşekkürler teyzeleri. opuyorumnanaktan
Kızımı uyuttum geldim. Bugünlerde yeni adet çıkardı, yarı beline kadar yastığın üstüne çıkıp yüzüstü yatıp uyuyor. Ben yüzü yastığa kapanır nefes alamaz diye korktuğumdan iyice dalmasını bekleyip sırt üstü çeviriyorum. 10 dakka sonra uykusunun arasında gene dönüyor haspam.
nurişim büyük geçmiş olsun canım
bu bronşit hastalığını hep sigara ile bağdaştırmıştım anne yada babada içiciler olunca diye düşündüm ancak ilgisi yokmuş
yeterki iyileşsin en kısa zamanda
bunuda atlatacaktır ben inanıyorum çok güçlü bizim bebeklerimiz..
belma maşallah didara tam tosuncuk olmuş bizim yaho onun minik kardeşi gibi durur sanırsam yanında
heleki son dönemlerdeki haliyle(
tokasıda pek şeker kendinden büyük :))
bu arada araştırman için tekrar çok sağol
rabbim kimsenin bebeğine bulaştırmasın bu virüs illetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?