2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım benim benden kurtuluşunuz yok yazarım bol bol çok saolun iiki varsınız canlarım

biz 1 saat öncesinden elektirikli soba ile ısıttık normalde bende kendi küvetinde yıkıyorum ama babası eğlencesine yaptı:)))

sukur kı sevdıklerın yanında.. ya tamamen yalnız kalsan.. Allah yardımcın olsun yıne de,eşinle evlatlarınla cok cok uzun yıllar bır arada ömur gecırmenız dılegıyle.

Iyı aklını kacırmamıssın.. Rabbım dusmanımın basına bıle vermesın,hep dıyorum Rabbim sevdıklerımle benı sınamasın dıye.. evınıze donmenıze cok sevındım. Sukurler olsun.

Girmişken kızımın fotosunu da ekleyeyim

Hay masallah Belma.. pek bı seker olsun senın lolıpop..

http://tinypic.com/player.php?v=531wfr&s=5
babası çok istiodu sonunda gerçekleştirdi...

Yerim ben bunu yaaa... bayıldık Ozy ıle.. nası mutlu o da.. deniz konusunda sıkıntı yasamayacaksınız demek kı.. guzel bu.

saol canım benimmm inş çabuk geçerrrboshayallersmile
geçer canım.. ben eşim askere gittiğinde nişanlıydık o zamanlar gerçi ama yarısında da nikahlıydık. hiç geçmez sanmıştım bir sene.. ama geçti. gün sayıyorsun. hergün ajandaya bişiler yazıyordum onla ilgili. o da yazıyordu. hatıra hala saklıyoruz :)
bu arada videonuzu da izledim. maşallah.. nazar değmesin. ne güzel oynuyor. benim de hep hayalimdir ama ne yazık ki evimizde küvet yok. sadece duşa kabin

cnm benim evinize donmenize sevindim, insallah gecicek hepsi..ilk zamanlar cok paniktim artik daha sogukkanliyim, gece yine 39.5 atesi beraber sarilarak uyuduk, olucak hastalik, evrimle dedigimiz gibi allah dermansiz dert vermesin..

http://tinypic.com/player.php?v=531wfr&s=5
babası çok istiodu sonunda gerçekleştirdi...

oyy cok tatli..

nur videoya bayıldım maşallah mustiye
ancak çok dikkatli olmasın biliyorsun değilmi arkanı dahi dönmemen gerek bu durumda çok tehlikeliymiş suyun içindelerken boğulma riski açısından

belma maşallah didara tam tosuncuk olmuş bizim yaho onun minik kardeşi gibi durur sanırsam yanında
heleki son dönemlerdeki haliyle (
tokasıda pek şeker kendinden büyük :))
bu arada araştırman için tekrar çok sağol
rabbim kimsenin bebeğine bulaştırmasın bu virüs illetini

nurişim büyük geçmiş olsun canım
bu bronşit hastalığını hep sigara ile bağdaştırmıştım anne yada babada içiciler olunca diye düşündüm ancak ilgisi yokmuş
yeterki iyileşsin en kısa zamanda
bunuda atlatacaktır ben inanıyorum çok güçlü bizim bebeklerimiz..

bırazdan uyuyacağım, uzun zamandır ılk kez bu kadar erken yatacagım sanırım.. vucudumda cıddı bır kırıklık var.. bedenımın dınlenmesı lazım.. Kuzy de uyudu..

Fatoşum sırtımı bı guzel ovdu, masaj yaptı vıcksle.. sıcak havlu koydu, oyle gonderdı benı evıme.. kalmam ıcın cok ısrar ettı ama Kuzy nın sutu faln yoktu, ıcım rahat etmedı, adam conformıl den baska bısı ıcemedıgınden her sut te olmuyor.. cıkıp almaya kalksak her yerde de yok illet.. neyse buna da sukur.

Yaho da evıne geldı.. hersey yolunda sukurler olsun.

Fotoğrafımıza gelen yorumlara çok teşekkürler teyzeleri. opuyorumnanaktan
Kızımı uyuttum geldim. Bugünlerde yeni adet çıkardı, yarı beline kadar yastığın üstüne çıkıp yüzüstü yatıp uyuyor. Ben yüzü yastığa kapanır nefes alamaz diye korktuğumdan iyice dalmasını bekleyip sırt üstü çeviriyorum. 10 dakka sonra uykusunun arasında gene dönüyor haspam.

belmacim korkma biz uzun bir suredir yuz ustu yatiyoruz, hatta gece ben onun kafasini yatagin ayakucu kisminda buluyorum..180 derece donuyor,90 derece donuyor, ama artik hep yuzustu uyuyor, ben dondurdukce oda donuyor, ben artik biraktim kendi haline..

sagol canim, sigaraninda etkisi var genetik faktorlerin anne sutu almamanin v.s...
bugun basladik kortizonlu spreye, su kortizon isi canimi sikiyor yan etkileri bakimindan, insallah gecer cabucak...

Esracım üzülme Yaho da kısa zamanda toparlar, yeterki şu ishalden kurtulsun. Bence "benim yüzümden mi mikrop kaptı, dikkatsizliğim yüzünden mi, vs..." diye sakın kendini suçlamaya kalkma (çünkü ben ilk önce kendimi sorgulamaya başlıyorum) Bu virüs daha önce virüsü kapmış olan kişiyle temas halinde bulaşıyormuş. ya da onun temas ettiği yerlere dokunma halinde. Büyük ihtimalle hasta birinden kapmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…