2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ESRA eve gelmişsiniz çok şükür. Büyük geçmiş olsun. Aradın ama Doruk'u uyutuyordum, kusura bakma. Yarın ararım seni tekrar.

BELMA Dıdar çok tatlı maşallah.

Çok geçmiş olsun Esra tekrar. Allah sağlık afiyet versin forumun süper kahramanına. Dualarımız sizlerle...

Günaydın! Açılışı ben yapayım bari. Hava çok kötü yaa.. Nisan'ın ortasına geldik, yetmez mi artık? Ağız tadıyla birkaç defa çıkarabildik Doruk'u henüz. Dün bile içine külotlu çorap giydirip öyle çıkardık. Bugün de Onur sabahtan pazara gitti, gene çok serinmiş hava

derya_lim aramıza hoşgeldin.

63,5 zemuszemus

merhaba kizlar..esra tekra cok gecmis olsun canim..cok sükür tekrar evinizdesiniz..en kisa zamanda yahom toparlar kendini merak etme..burada da hava cok kötü..dün günlük güneslikken bugün sulu kar yagdi..kafamçokkarıştı zaten hayatta benim gibi nezle oldu..dün gece baya öksürdü..ama cok sükür atesi yok..

geçmiş olsun özgülcüm. inş artmadan atlatır hayat kuzu.

aynen burda da hava berbat, dun superi oysa(hic birsey yapasim yok sadece camasir yikadim okadar(
gecmis olsun ozgul..

esracım bğyğk geçmiş olsun yahomuza malesef tel no yoktu ben de arayamadım evrimden aldık haberini sağolsun verdi allah bi daha yaşatmasın bi ara tel numaranızı istiycem hiç birinizin yok numerosu bende
belma didar pek tatlı yerim ben onu

Sabahtan beri kaklımış gibi çalışıyorum. Onur baskete çıktı, annem Doruk'la birlikte pazarda. Bır yeşilçay yaptım, oturayım dedim 2 dk. Cam falan silinmesi lazım, perde, halı, koltuk kılıflarının temizlenmesi lazım. Kadın lazım ama, güvendiğim biri yok. Abuk sabuk iş yapacak birine de 70 TL vermek istemiyorum. Paradan ziyade sinirlerim bozuluyor yamuk yapılmış işe. Ben bu saydıklarımın hepsini ancak 1 haftada yapabilirim. Halılar yıkamaya gidecek gerçi ama gene de... Pööffff! Çok gözümde büyüyor

haha bende yesil cay yaptim 2dk oturiyim dedim am ben sabahtan beri yaydim ya hic bisi yapasim yok..yorganlari camasirhaneye yikamaya gonderdim tibete, teo isemisti, birde evdeki camasirlari yikadim okadar..daha yarin icin bi projeyi bitirmem gerek son gun teslim icin, off ki ne off, teo bi rahat vermedi ki..yeni sizdi 30 dkya uyanir, bu 30dk da ne yapayim ben, yemek mi sekerlememi temizlikmi biraz nefes mi alayim..

allah kavuştursun.. üzme kendini sende hamilesin dikkatli ol.. çabuk geçer sayılı gün ..

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım çabucak toparlanır çok zor hastalık işi dayanamıyo insan.. ama çabuk geçer inşallah...

Girmişken kızımın fotosunu da ekleyeyim

tombik çok tatlı maşallahh...

iyi aksamlar arkadaslar.bende agustos annesiyim.oglusum HAMZA EFE m 25.agustos 2009 ta dogdu.

hoş geldinnn...

hayatta nezle olmuş geçmiş olsun..

ben de ilkeye bulaştırdım cuma akşamı hırıltı gelmeye başladı boğazından hapşırık falanda vardı . doktorunu aradım yatağıı yükselt serum fizyolojik damlat 4 damla dedi o gece çok geçti saat alamadık ilacı ızdırap oldu tabii. cumartesi hacettepeye götürdüm ordada röntgen çektiler ya zararlı olur dedim vırt dediler zırt dediler bişi olmaz dediler çektiler temiz çıktı.. ilaçda vermediler serum fizyolojikle bi kaç güne geçer dediler 2 saatden fazla hastanede geçti.. telefonda 2 dk da doktorumuzla konuştuğumuzdan farklı tek kelime konuşmadılar.. şimdi biraz daha iyi ama mızır mızır tüketti beni.. serdar bakıyo bi gözü galatasaray maçında bi gözü ilkede...

mama sandalyesi alıcam haftaya arkadaşlar bi ara konuştunuz siz bu konuyu ama ben düşünmediğim için pek ilgilenmemiştim açıkcası..
rica etsem acaba menun olanlar ve olmayanlar markalarıyla yazarlarmı benim için ??

Son düzenleme:
1 saat oldu tek başımayım 4 misafirle birlikte...

pazarları böle oluyo galiba.. herkesler gezmelerde...

bende kocamaaaann bi alışveriş listesi yapmıştım foruma gideeriz die ama ilke kötüleşir diye evde kaldık .. haftaya kaldı yada hafta içi bi gün gideriz belki.. çok ssıkıcı yaf evde oturmak..

bende mama sandalyesi almadım.bir tane var portatif olandan yani normal sandalyeye bağlıyosun.hik tavsiye etmem.haftaya yenisini alıyoruz.

Girmişken kızımın fotosunu da ekleyeyim

oyy tontişş zeytın senı.maşallah kocaman olmus Belmacım kuşun
http://tinypic.com/player.php?v=531wfr&s=5
babası çok istiodu sonunda gerçekleştirdi...
ayy yerım ben onu beaaa.nekadar mutlu suyun içinde,kendı kuvetını dolduruyoz böyle Şevvale bayılıyo.anasına cektı bellı :))
iyi aksamlar arkadaslar.bende agustos annesiyim.oglusum HAMZA EFE m 25.agustos 2009 ta dogdu.
hoşgeldın aramıza.bol paytlasımlı güzel muhabbetler şimdiden
gecmıs olsun Özgül,ayakta atlatır inşalah Hayat
gecsmıs olsun,önemlı bıse degılmıs,burun damlasıyla atlatır inş.kuzun.ahh keske hiç hasta olmasalar,yada ufaktan olup ayakta atlatsalar hep
e-bebektı sanırım orda denk gelmıstım cok ucuz ve güzeldı.crespo aldım.memnunum,genel özellıkler aynı,tipleride azcok benziyo,hemde 99 liraya aldım :)) ama hala varmı bılmıyorum
kızlar bakuye geldim ...

ohh hayırlısıyla varmıssın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…