iyi aksamlar arkadaslar.bende agustos annesiyim.oglusum HAMZA EFE m 25.agustos 2009 ta dogdu.
geçmiş olsun özgülcüm. inş artmadan atlatır hayat kuzu.merhaba kizlar..esra tekra cok gecmis olsun canim..cok sükür tekrar evinizdesiniz..en kisa zamanda yahom toparlar kendini merak etme..burada da hava cok kötü..dün günlük güneslikken bugün sulu kar yagdi..kafamçokkarıştı zaten hayatta benim gibi nezle oldu..dün gece baya öksürdü..ama cok sükür atesi yok..
alıntılarımın hepsi gitti...
zaten yazacaklarımıda unuttum gökhan gitti rabbim kimseyi eşinden ayırmasın gerçekten elim kolum herşeymiş ev bomboş geldi sanki k.validemle annem var musti uyuyor evdeki herşey boş geldi biran dün gökhan söz verdirmişti ağlama dedi kendimi sıtım taki o bana sarılıp ağlıyana kadar sonrası hüsran şimdi onsuz uyumak gökhan olmadan tv seyretmek mustinin yeni yaptığı herşeye tek başıma sevinmek var bence ayrı bir mücadele başladı şuan için evimi ben yönetmek zorundayım vee ayakta durmam lazım ilk 1 saat çok kötüydüm ama şimdi iim şimdi gökhandan hayırlı haberler beklicem tabi sizlerlede paylaşacağım.................
selamlar
öncelikle arayan merak eden yürekleri benimle olan anneler hepinizden Allah razı olsun iyiki sizler gibi harika insanlara sahibim..
dün akşam geldik eve hala dinlemedim diyebilirim yahya biraz daha iyi ishali son gaz devam ediyor pztsi gününden beri su ve beni emmekten başka ağzına bir lokma birşey girmedi
hala çok halsiz sürekli uyku ve ağlama halinde
korkunç günlerdi rabbim kimsenin başına vermesin hepinizin bebeklerine sağlık versin
msj atan ve arayan anneler dönemedim sizlere özür dilerim ama toparlanıp arayacağım sizleri çok ama çok teşekkürler
Girmişken kızımın fotosunu da ekleyeyim
iyi aksamlar arkadaslar.bende agustos annesiyim.oglusum HAMZA EFE m 25.agustos 2009 ta dogdu.
mama sandalyesi alıcam haftaya arkadaşlar bi ara konuştunuz siz bu konuyu ama ben düşünmediğim için pek ilgilenmemiştim açıkcası..
rica etsem acaba menun olanlar ve olmayanlar markalarıyla yazarlarmı benim için ??
kızlar bakuye geldim ...
oyy tontişş zeytın senı.maşallah kocaman olmus Belmacım kuşunGirmişken kızımın fotosunu da ekleyeyim
ayy yerım ben onu beaaa.nekadar mutlu suyun içinde,kendı kuvetını dolduruyoz böyle Şevvale bayılıyo.anasına cektı bellı :))http://tinypic.com/player.php?v=531wfr&s=5
babası çok istiodu sonunda gerçekleştirdi...
hoşgeldın aramıza.bol paytlasımlı güzel muhabbetler şimdideniyi aksamlar arkadaslar.bende agustos annesiyim.oglusum HAMZA EFE m 25.agustos 2009 ta dogdu.
gecmıs olsun Özgül,ayakta atlatır inşalah Hayatmerhaba kizlar..esra tekra cok gecmis olsun canim..cok sükür tekrar evinizdesiniz..en kisa zamanda yahom toparlar kendini merak etme..burada da hava cok kötü..dün günlük güneslikken bugün sulu kar yagdi..kafamçokkarıştı zaten hayatta benim gibi nezle oldu..dün gece baya öksürdü..ama cok sükür atesi yok..
gecsmıs olsun,önemlı bıse degılmıs,burun damlasıyla atlatır inş.kuzun.ahh keske hiç hasta olmasalar,yada ufaktan olup ayakta atlatsalar hephayatta nezle olmuş geçmiş olsun..
ben de ilkeye bulaştırdım cuma akşamı hırıltı gelmeye başladı boğazından hapşırık falanda vardı . doktorunu aradım yatağıı yükselt serum fizyolojik damlat 4 damla dedi o gece çok geçti saat alamadık ilacı ızdırap oldu tabii. cumartesi hacettepeye götürdüm ordada röntgen çektiler ya zararlı olur dedim vırt dediler zırt dediler bişi olmaz dediler çektiler temiz çıktı.. ilaçda vermediler serum fizyolojikle bi kaç güne geçer dediler 2 saatden fazla hastanede geçti.. telefonda 2 dk da doktorumuzla konuştuğumuzdan farklı tek kelime konuşmadılar.. şimdi biraz daha iyi ama mızır mızır tüketti beni.. serdar bakıyo bi gözü galatasaray maçında bi gözü ilkede...
e-bebektı sanırım orda denk gelmıstım cok ucuz ve güzeldı.crespo aldım.memnunum,genel özellıkler aynı,tipleride azcok benziyo,hemde 99 liraya aldım :)) ama hala varmı bılmıyorummama sandalyesi alıcam haftaya arkadaşlar bi ara konuştunuz siz bu konuyu ama ben düşünmediğim için pek ilgilenmemiştim açıkcası..
rica etsem acaba menun olanlar ve olmayanlar markalarıyla yazarlarmı benim için ??
kızlar bakuye geldim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?