bu çocuk ne zaman iyileşecek bugün yine kustu ishalde devam ediyor
offff(
selam millet, moralim bozuksabah doktor kontrolune gittik, dun gece yine atesimiz 39.2ye cikti. tahlil sonuclarimizi inceledi, muayene etti tekrara hirilti var diye..sonuc:BRONSIYAL ASTIM..Kortizonlu sprey tedavisine basliyoruz hemen ve cooooookk uzun bir dure kullanicaz..moralimi bozan bazen 3-4 yaslarinda gecer bazende kalici olabilir dedi astimi (
Yani bronsiyolitimizin ne kresle ne baska biseyle alakasi varmis..astim ve varsa refluye bagliymis( ama emin olmak icin phmetre denilen reflu testini yapicaz, midesine sokulu ince bi boru 24 saat kalicak bi alete bagli olarak (
Astimi tahmin ediyordum cunku ailede var, ayrica allerjik bunyede cok, insallah gecer 3-4 yaslarinda..reflu derecesine gore de tedavi vericek..
cok komik yaaa,millet gıder mersıne bızım kızımız tersinee :)) Şevval gerı gerı emeklemeye başladı,gülmekten kırılıyorum.önce oturuyodu oyuncagına uzanmak ıcın egıdı düştü.bende izliyorum bakıyım uzanmaya calısırken belkı azbıse sürünür ileri gider dıe.sınır yaptı alamayınca baktım o sinirle gerı gıttı,baktım hala gıdıyo.yanı gıdıyo derken gerı gerı sürünüyo.tlfn hafızası doluydu 20sn cekebıldım.boşaltıyım cekıcem eklıycem hemen cok komık,bıde guluyo
BURCUU ben 2 haftadir 65 te takili kaldim ya, o kadar dikkat ediyorum gitmiyor hele son 1 haftadir 65.0 inmiyor inmiyor(neden ki bobeemm??yuruyuste yapiyorum teoyu kreten alip bi yarim saat turluyoruz,yidiklerime dikkat ediyorum, anlamadim (
Bugün uzun teneffüste oturduk çay içiyoruz. Limonlu eti form yedim 2 tane, bi ark koca bi paket çokoprens getirmiş, yarım tane de ondan yedim. Biri dedi ki; ne oluyor, madem onu yiyecektin, diyet bisküvi neden? Dedim, kaçamak yapıyorum, akşama step var, yakarım, hem 8 saat ders de sağlam egzersiz sayılır! DOğru, dedi, gülüştük. Sonra o hatun vardı ya :) Hani rujumu beğenip sonra mok atan! "Sen amma kasıyorsun bence hiç gerek yok, ben valla 1 yıl boyunca deli gibi yemiştim, annem falan zorla yediriyordu süt olsun diye. Hem 1 yılda anca toparlar vücudun, fazla acele ediyorsun. Yarım tane çokoprensten nolur ki, kaçamak olarak görmemelisin. Ye bence ! "
32 yaşındayım, metabolizma sıkıntısı yaşamıyorum ve simidim var, artı yazın bikini giymek istiyorum. Üstelik bu bir süreç ve henüz 3 ay bile olmadı. Bir kiloda sabit kalmadım bile. Hani takılsam, diyeceğim, e artık vücudum daha fazla gitmiyor, diye.
Bir de şey var tabii;
- kaç kilo oldu?
ben : 9 - 10 kg
- e artık daha yavaş gider, bu kadar kolay veremezsin şimdiden sonra.
ben : mirmirmirmir
- spora devam edecek misin?
ben: Evet hocam, ben zaten hep giderdim, her kış step yaparım diyet yapmasam da.
- bundan sonra çocukla zor olur
ben : evet, neyse ki eşim çok yardımcı, annem de sağ olsun! Hatta eşim çok sevdiği abur cuburları bile almıyor, öyle çok yardımı ...... vs vs
- iyi hadi ben gideyim, iyi dersler
Komik yaneeeeee zemuszemus
Onur geçen gün her zamankinden 45 dk kadar daha geç geldi. Sordum, ne bileyim anlamadım, benim beklediğim yöne hiç otobüs gelmedi, diğer yöne akın akın gidiyorlardı, uzun süre otobüs bekledim, dedi. Akşamın o saatinde buna hiç anlam veremedik. Sonra yeni aldığımız takımın fermuarı sıkışmış, açamıyor. Dedim ki; gel ben açayım. Ne dese? Biz denedik, olmadı! Dedim "kiminle denediniz? kötükedihüso" Yok öyle değil, "biz denedik herhalde" demek istedim, yani ben yerine biz kullanılır ya, onu yaptım, dedi.
Dedim eve geç geliyorsun açıklayamıyorsun, fermuarını açayım diyorum, "biz denedik" diyorsun. sen ne haltlar karıştırıyorsun? Ciddi değilim tabi ki, birlikte güldük eğlendik. Sonra ertesi akşam elinde cımbızla geldi, Burcu yanağımın ortasında bir kıl var, alamadım, çeker misin? diye. Onur!!!! Traşa üşenen adam, yüzündeki kıldan rahatsız olmuş!! Hem de 2 mm bile çıkmamış bir kıldan! Bunlar işaret mi acaba, yoksa çok mu rahatım
Ojeyle ilgili bişi dicem. Sabah ilk 2 saat 12 lere dersim vardı. Hiç öğrenci gelmeyeceğini tahmin etmiştim, pazar günü sınav var. Kırmızı ojemi yanıma aldım, tahminimi doğrulayınca okulda bi kenara çekilip kırmızı ojelerimi sürdüm. Deli miyim? Galiba
mama sandalyesi alıcam haftaya arkadaşlar bi ara konuştunuz siz bu konuyu ama ben düşünmediğim için pek ilgilenmemiştim açıkcası..
rica etsem acaba menun olanlar ve olmayanlar markalarıyla yazarlarmı benim için ??
kızlar bakuye geldim ...
esra aradım seni siz hastanedeyken ev telden... tekrar gecmiş olsun bebeemm sen bura gelince gorusuruz artık..hala umudum war
nurcum allah kavustursunalıntılarımın hepsi gitti...
zaten yazacaklarımıda unuttum gökhan gitti rabbim kimseyi eşinden ayırmasın gerçekten elim kolum herşeymiş ev bomboş geldi sanki k.validemle annem var musti uyuyor evdeki herşey boş geldi biran dün gökhan söz verdirmişti ağlama dedi kendimi sıtım taki o bana sarılıp ağlıyana kadar sonrası hüsran şimdi onsuz uyumak gökhan olmadan tv seyretmek mustinin yeni yaptığı herşeye tek başıma sevinmek var bence ayrı bir mücadele başladı şuan için evimi ben yönetmek zorundayım vee ayakta durmam lazım ilk 1 saat çok kötüydüm ama şimdi iim şimdi gökhandan hayırlı haberler beklicem tabi sizlerlede paylaşacağım.................
nurdanım sende msj atmışsın okuduğumda hastanedeydim inan ağladım ve seni daha iyi anladım sürekli hastalıklarla boğuştuğun bir bebeğin var
sen yazardın ben okurdum
üzülürdüm ama o duyguları anlayamazdım sadece tüh tüh kıyamam şeklinde yorum yapardık
ancak ateşi 40 dayandığında seni o kadar iyi anladımki berbatmış bu duygular
Girmişken kızımın fotosunu da ekleyeyim
evine hosgeldin canımkızlar bakuye geldim ...
bu çocuk ne zaman iyileşecek bugün yine kustu ishalde devam ediyor
offff(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?