2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
minik_kelebek

topikk kayniyiiiii dadındanda yemıyııı yanı.

Allahim bu cocuk her altini acmada fiskirtmayi adet edindi ya(yine isedi, altlik vardi ama bu sefer ustume fiskirtti(banyo yaptirdik, bende fileyi cikarip kendi kuvetini doldurdum, salak suyu yakalamaya calisiyor,elinden kayior, bidaha yakalayip agzina sokmaya calisiyor, bi sasirdi:))

of nurdancım gercekten tr yolları gorunuyor size

ama arkadaslarında dedigi gibi allah dermansız dert vermesin neler neler var hele en çok su onbinde bir olanhastalıklara uzulorum allah basa vermesin
astım vs ok adar olagan seylerki artık
tabi ugrastırıyor ozelikle aileyi gun gelecek teo hatırlamaycak ki bu gunleri olan sizlere olcak çok yıpratma kendin ielinden geleni yap çok takıp beynine uzmemeye çalıs kendini

canım hep oyle olur ilk emekleme geri geri olur sonra one gitmeyi ogrenirler
bizimkide bu sekil emekliyordu birkaç gundur cmadan beri iste one emekliyor ama canı isterse cazip birsey koyarsak oyle fildir fildir surekli odaları dolanmıyor

BURCUU ben 2 haftadir 65 te takili kaldim ya, o kadar dikkat ediyorum gitmiyor hele son 1 haftadir 65.0 inmiyor inmiyor(neden ki bobeemm??yuruyuste yapiyorum teoyu kreten alip bi yarim saat turluyoruz,yidiklerime dikkat ediyorum, anlamadim(

canım bak benim diyetisyenin dedigi direnc suresi yaklasık 3 hafta imis ondan sonra tekrar inmeye devam edermis o 3 hafta da asla bırakmıyor aynen diyete devam ediyorsun çozulunce o uç haftayı kapatablirmissin hizlanırmıs kilo kaybı
durmak yok yola devam:)

hayatımda her zaman benzerlerini birçok baska konuda duyuuyorum ve hep kadınlardan

ilk olarak evlendim iste bu harika gorumcem varya e her harika insanın içinded fesatlık olabilir yani ben anlatıyorum ben menikur pedikusrsuz duramam allah kaslarımı aldırmama mani vermesin falan dua ederim anlatırken dediki bende bekarken oyle idim evlenince olmuyor bak gor falan
hastayim ameliyatlıyım eve cagınırım manikurcu kızda sagolsun kırmaz beni yada dogururum eve gelirler her daim aksatmam zaten aksatamam elim ayagım batar acayip rahatsız olurum vs
yani derler derler sen yolundan sasma
kadın kadının dusmanı maalesefff

hehee simdi bardagın dolu tarafındanmı bakmak gerek bos tarafındanmı cidden rahatmısın yoksa tam tersi mi:) yok canmı daha neler
insan oyle birsey olsa fermuar falan tanımaz:))

ya okulda arkandan ne kazanlar kaynıyordur senin kimbilir yaa:)))

güzel kızın için

Eklentiler

• $Tulips.webp
    9 KB · Görüntüleme: 32
esra aradım seni siz hastanedeyken ev telden... tekrar gecmiş olsun bebeemm sen bura gelince gorusuruz artık..hala umudum war

nurcum allah kavustursun
ve hep soyle dusun allah ayırmasın
onun disindaki ayrılıklar gelip gecici
boyle olumsuz dusunme kavusma anınızı hayal et askerligin bittigini vs

carnım tekrar gelmis geçmis olsun birdah ayasatmasın allah

Girmişken kızımın fotosunu da ekleyeyim

ay belma ya ilk resmi gozumun onunde didarın beyaz tulbent mi vardı basında ne miniciktiler yaa

kızlar bakuye geldim ...
evine hosgeldin canım

dinare hep sormussun ben cvp veriyim bebeklere ucak bileti 2 yasina kadar alinmiyor sadece alan vergisi ucreti aliniyor o kadar o da havayolu sirketine gore degisiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…