2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cumartesi dr kontrolu vardı

balık domates vs sordum
balık için erken dedi yasına dogru dedi
domates su an tam mevisimi degil yoksa verebelirsinzi dedi

tavuk u sordum esradan sebep çok gerkli degil ama hindi verin o zaman dedi çinko çok hindi de dedi naide ablanın içine sinmedi degisik seyler gne erek var kıyma ile devam edelim et yada dedik

onumuzdeki ay makarna falan ezip vercekmisiz
kan tahlili yaptı 11,5 çıktı kan sayımı 12 olsun isteriz kotu degil sinira yakın diye dedi demir ilacına devam dedi
kilo çok almıs 800 gr almıs son ay boyuna bakınca çok degil boyu a z uzasa diyet verbilirdim dedi inanamıdım nasılaldı onuda anlamadım,sanırım anne sutu azalınca mama ya yuklenildi mama sisiriyor haliyle ve ece nasılsa tum gun bakıcıdan mama içiyor bizden içmiyor sonuçta, 9300 ollmus kollarımın kopmasından beliydi zatn iri bir kiz olacak dedi vs vs

fon makinasını sordum yasından once kullanmayın çok gerekliyse hani dedi uzaktan tutun dedi

ece cumadan beri 10 kez yatırdı isek 8 inde kendi uyudu klasik muzik esliginde inanamıyoruzzz saskınız nası yani seklindeyiz daha nasıl anlatayım bilmiyorum
oncesindede denesek uyurmuydu acaba ona taktım simdi
hiç imkanmı vermedik çocga kendi uyusun diye
2kezfalanda ik igundur iste agladı uyumak istemedi kendi salladık uyuttuk
hos ben hep sallayıp uyutmaya razıyımda sallayıncada aglıyor istemiyor dye bu yola girmistik
bakalım artık her gun birsey degisiyor her gun yeni huy ediniyor hiçbirseye sevinemedigim gibi uzulmemeyide ogreğndim

cumartesi eceyi salıncagaı bindirdik çok hosuna gitti bizim daha çok gitti resimler videolar çekip durduk gormemisin çocgu olmus hesabı diycem gordukte bu ikinci:) buldumcuk aileyiz iste:)
çok keyifliydi çumartesi gunu havada guzeldi

her aksam yuruyusum ihmal etmiyorum bu arad insalah kilo isi hizlancak emzirmeyi de yok sayıyorum artık çunku yesemde olmyuor yemesemde denedim bizzat kaloriyi dusurdum kendimce diyetisyene gidemedim cumartesi gunu haftay insalah 79 um su an hizla inmeyi hedefliyorumyaza az kaldı

süper totonu kası :)) buaarada maş.Eceye 800gr baya iyi yanı

maşallah ecoşa güzel kilo almış biz diyetteyiz doktor diyet verdi çok kilolu ya arkadaş bi diyetimiz eksikti mafoldumben

aadasım çokkiloda iyi degil azıda tabi
beni obezite çokkorkutuyor ozellikle kız çocuklarında kilo çokkotu oluyor
ondan korkuyorum
dr dedi bakıcızorluyor çok mu yedriyor acaba dedi dedim bakcı zorlarmı bırakır yemesse yemesin der dogru dedi gulustuk flan mama sayesinde sanırım boyel anne sutu bitmek uzre mama takviyesiyle artkı kilo alımı bence

arkadaslar ben kacar iyi uykular daha banyo yapacagım ojelerimi iste surerim artık ) burcuya ithaf olunur :)
yarın sabah gorusmek uzre sabah ekibi ile :) iyi uykular

sağ ol canım ben kısmet olursa mayısda gitmeği düşünüyorum.yohoda kısa sürede iyileşir inşallah

hangi mamadan veriyosun.süt bizdede aynı zar zor çıkıyo.ama malesef benimki hik bir mama yemiyo

Esra bende fon makinasini sorucaktim, saclar uzamaya basladi, islak kalmasi icime sinmiyor havluyla kurulayip bebek fircaiylatariyorum ama yinede nemli, beklemek gerek demekki ok..

Buarada bizde cuma doktordaydik bize yumurtaya daha 1 yasina kadar ihtiyaci yok dedi, domates, cilek ve tropikal meyveleri verme dedi..kahvalti falan daha bisey soylemedi, sadece yogurt konusunda ister evde ister hazir bebek yogurtlarindan verebilirsin meyveli olanlardan dedi, 1sebze et ogunu+1 meyve ogunu+gunluk en az 500ml biberona devam dedi, biberon mamasini muhallebi seklindede verebilirsin dedi..daha inek sutu yok dedi..

Yahoma çok çok geçmiş olsun Esram umarım bir an önce iyileşir kuzum...
Teom yeniden mi kötüleşti geçmiş Nurdan zaman hızlı akıp geçsede gelseniz hemen...
Şevvali yeri ben geri geri gitmekte büyük beceri biz hiç bir türlüsünde yetenekli değiliz :))
Esrako Ecoşa kocaman bir maşallah tombik kuşum benim :) Bilgilendirdiğin için teşekkürler.. Ecoşu sadece bezle mi tartıyor??
Dinare oğlun çok tatlı maşallah ona :)
Kokoş Didar ne kadar tatlı olmuş öyle :)
Taze amma kıskançmış o kadında ya! Çatlasın patlasın çocuk yaptık diye neden tarzımızı değiştirmek zorunda olalım ki! Arkadaşlarımın eşleride var çocuk doğurdun artık mayo giy falan diyorlar yada bu tarz giyme artık çocuklu kadınsın.. Ben tarzımı değiştirmem ah bir zayıflasam var ya! :)

Bugün hava burada çok güzeldi gezdim tozdum ohhh :)

bende mama sandalyesi almadım.bir tane var portatif olandan yani normal sandalyeye bağlıyosun.hik tavsiye etmem.haftaya yenisini alıyoruz.
teşekkür ederim..

çok farklı şeyler söylemiş biz kahvaltıya 5. ayda başlamıştık.. yumurtayada tamamını bu ay başladık.. değişik oluyo demekki her doktor bunun bi kralı yok o zaman bebekler bu ay bunu yer şu ay şunu yer diye..

MıNıK senin e bebek ten aldığın mama sandalyesi iyiymiş aslında bi bakmak gerek genelde pahalı oluyo e bebek ama kampanya falan oluyo galiba bi araştırayım ben saol..

ben yatar iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…