buda benim afacan oğlum mustafa
oy cok tatli masallah ona, gozler renkli mi??
buda benim afacan oğlum mustafa
bir hafta oldum nurişimcanim benim yaa, bu kacinci gunu??
maşallah kuzunaaa daha emekleme moduna geçememiş sürünme modunda :)) ama yakındır emeklemesikızım geri geri emeklerken :))
maşallah mustafayabuda benim afacan oğlum mustafa
ece cumadan beri 10 kez yatırdı isek 8 inde kendi uyudu klasik muzik esliginde inanamıyoruzzz saskınız nası yani seklindeyiz daha nasıl anlatayım bilmiyorum
oncesindede denesek uyurmuydu acaba ona taktım simdi
hiç imkanmı vermedik çocga kendi uyusun diye
2kezfalanda ik igundur iste agladı uyumak istemedi kendi salladık uyuttuk
hos ben hep sallayıp uyutmaya razıyımda sallayıncada aglıyor istemiyor dye bu yola girmistik
bakalım artık her gun birsey degisiyor her gun yeni huy ediniyor hiçbirseye sevinemedigim gibi uzulmemeyide ogreğndim
bir hafta oldum nurişim(
maşallah kuzunaaa daha emekleme moduna geçememiş sürünme modunda :)) ama yakındır emeklemesi
maşallah mustafaya
baküye gidersem görüşürüz dinarede sen istanbuldasın ama :))
aadasım çokkiloda iyi degil azıda tabi
beni obezite çokkorkutuyor ozellikle kız çocuklarında kilo çokkotu oluyor
ondan korkuyorum
dr dedi bakıcızorluyor çok mu yedriyor acaba dedi dedim bakcı zorlarmı bırakır yemesse yemesin der dogru dedi gulustuk flan mama sayesinde sanırım boyel anne sutu bitmek uzre mama takviyesiyle artkı kilo alımı bence
teşekkür ederim..bende mama sandalyesi almadım.bir tane var portatif olandan yani normal sandalyeye bağlıyosun.hik tavsiye etmem.haftaya yenisini alıyoruz.
Esra bende fon makinasini sorucaktim, saclar uzamaya basladi, islak kalmasi icime sinmiyor havluyla kurulayip bebek fircaiylatariyorum ama yinede nemli, beklemek gerek demekki ok..
Buarada bizde cuma doktordaydik bize yumurtaya daha 1 yasina kadar ihtiyaci yok dedi, domates, cilek ve tropikal meyveleri verme dedi..kahvalti falan daha bisey soylemedi, sadece yogurt konusunda ister evde ister hazir bebek yogurtlarindan verebilirsin meyveli olanlardan dedi, 1sebze et ogunu+1 meyve ogunu+gunluk en az 500ml biberona devam dedi, biberon mamasini muhallebi seklindede verebilirsin dedi..daha inek sutu yok dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?