2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben kendi bilgilerime dayanarak yumurta vermeye basladim ama sadece haftasonlari bizle birlikte, haftaici kasmiyorum..yumurta labne peyniri karistirip veriyorum daha bi butun yiyemiyor..haftaici beslenmesi kres agirlikli zaten.sebzesini etini meyvesini hep orda yiyor ee banada yogurt ve biberon kaliyor sadece bazende aksam muhallebi yapiyorum biberon mamasiyla..o yuzden hasta sonu ben kendime gore ayarliyorum..mesela bize demir surubu vermedi, tahlillerindede gerek kalmadi zaten..

sabah7.30 biberon, ogle 11.30sebze et puresi, 3te meyve, 6da yogurt meyveli, 8.30-9 da ya biberon ya muhallebi yiyor, bazende gece uyanip 1 kere biberon aliyor yine..ama bazen hic kalkmadigi da oluyor..

teomu bu genler rahat bırakmayacak oy oy kuzum benim kıyamam
allah kavuştursun canım bu günler de geçecek inş.
ayyy esra seni çok merak ettik yahomaaa çoook geçmiş olsun inş. biran önce toparlanırsınız
çok zor bir durum düşünmek bile adamı deli ediyor
paylaşım için teşekkürler
Girmişken kızımın fotosunu da ekleyeyim

oy oy çok tatlı maşallah
http://tinypic.com/player.php?v=531wfr&s=5
babası çok istiodu sonunda gerçekleştirdi...
ayy ne güzel suyu seviyor anlaşılan maşallah
belmacım kıvançta aynı şekilde yatıyor ben çeviriyorum o dönüyor boğulacak diye korkuyorum
iyi aksamlar arkadaslar.bende agustos annesiyim.oglusum HAMZA EFE m 25.agustos 2009 ta dogdu.
h.geldin canım
geçmiş olsunnn
geçmiş olsun canım aynı sorun bizde de var bizede doktor ser.fizyolojik kullanın dedi ilaç vermedi
kızlar bakuye geldim ...
evine döndün demek hayırlısıyla
kızım geri geri emeklerken :))

oy oyyyy maşşallah birkaç gün sonra öne doğru gitmeye başlar minişim
buda benim afacan oğlum mustafa
maşallah yakışıklıya
eceye maşallah güzel kilo almış sağlıklı olsunlarda gerisi boş
havayı güzel buldunuz gezdiniz demek ne güzel bu havalara da fazla aldanmamak lazım aslında grip kol geziyor

Esra bende fon makinasini sorucaktim, saclar uzamaya basladi, islak kalmasi icime sinmiyor havluyla kurulayip bebek fircaiylatariyorum ama yinede nemli, beklemek gerek demekki ok..

Fön makinası almak içinmi beklemek gerek canım. Neden? Ben doğduğundan beri fönle kurutuyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba :1shok:

çok zor bir gece geçirdim tam 3 saatten beri kıvancı uyutmaya çalışıyorum deli oldum ağlıyor zırlıyor nesi var anlamadım kendini ayakta sallatmıyor bi alışmadı gitti yatağında sallıyayım dedim yok onuda istemiyor yırttı ortalığı birkaç gecedir böyle yapıyor en sonunda bıraktım babası zar zor uyuttu ndn böyle anlamadım ,
ayakta sallamaya nsl alıştırıcam bu çocuğu ben biryere misafirliğe gidince zor durumda kalıyorum ya kendi yatağında sallanacak yada battaniyede sallanıp uyuyor off off çıldırdım bu gece

DıLEK battaniye en kötüsüymüş, sakın alıştırma canım yaa
PERVıN evine hoş gittin, baba - kız özlemişlerdir birbirlerini. Karı - koca da özlemiştir tabi :))
ESRA inan hep dua ediyorum, bir an önce iyileşsin Yahoo diye.
ESRAKO ojelerimi sürerken beni gören olmadı :) Ama arkamdan kazanın kaynadığı kesin canım...
ÖZLEM katılıyorum sana, tarzımı hiiiiç değiştiremem anne oldum diye. Hatta geçen gün saçlarımı iki yandan topladım (kısa old için tek toplanmıyor) zibidi gibi gezerken müdür baş yardımcısıyla karşılaştık, adam bıyık altından güldü :))

Sabahtan beri g.tüm çıktı ama değdi, evdeki dolapların çoğunu elden geçirdim. Doruk'un küçülenlerini ayıkladım, beğendiklerimi kaldırdım, eskiyenleri kapıcınnı karısına verdim, 1,5 aylık bebeği var. Hediye olarak gelip de daha zamanı olanları da kaldırdım poşetleyip. Sırada kendi dolaplarım var :) Bakalım Doruk'un küçülenlerini giymek kime nasip olacak :)))

Muz yemeyi bırakıp gece yatmadan önce kuru meyve - süt ikilisine başladım, Wc olayım acayip düzene girdi. Ne şişkinlik, ne kabızlık! Tuğba Kuruyemiş diye bir çerezci var ızmir'de, bir yığın şubesi var, ünlü bir yer. Kuru meyveleri (üzüm - kayısı - incir) küçük küçük dilimleyip içine az miktarda ceviz, badem ve fındık da karıştırıp satıyorlar. Bır kaç parça yiyorum geceleri. Sabaha süper oluyor :))

Fön makinası almak içinmi beklemek gerek canım. Neden? Ben doğduğundan beri fönle kurutuyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba :1shok:

iste bende bilmiyorumki ne gibi bir zarari olabilirki, ilik kismiyla kurutsak, boyle islak daha zararli degilmi, her seferinde sormayi unutuyorum gerci daha yeni saclar uzadi ama, havli kurutmuyor tam; malum biz buluttan nem kapiyoruz artik korkuyorum usutmeye cocugu..

herkese ii geceler men geldim alıntı yaptım sayfa hata verdi videoya yorum yapan ve ii dilekler için herkese çokkk tşk ederimm...
bu arada gelinimede maşallah mustafaya geri geride olsa gelecek:)...
biz iiz ilkgün biraz zor geçti gittiğinde gökhan aradı yine ağladı ama ben inat ettim ağlamadım sürekli şaka yaptım yatakları çok pis kokuyormuş daha yemek yiyememiş bi çorba yapmışlar dio görünce içesin gelmio dio asker kıyafatinin pantolonu olmamışş:)) altımda kot üstümde asker kıyafti var dioo..bugün biraz daha alışmıştı gece yeni gelen biri ranzadan düşmüş çok komikti dio:):) bu arada gökhanı sevk etmişler 2 kişilermiş biri gökhan birir de 155 kiloymuş eğer sivasta bunalr kilolu eğtim yapamaz derlerse ki askeriyenin drsi % 90 olur demiş çarşamba akşam yanımızda yok vermezlerse biz hafta sonu gideceğiz 7 mayıztada yemin töreni varmış 10 günde izni varmış ama hayırlıysa umarım gelirr bu arada fazla giremiorum evi annem k.validem ayağı kaldırdık:)) içinden çıkamıoz ama yarın 2 rane kadın gelecek biran önce biterr bende aranıza dönerim..

hangi mamadan veriyosun.süt bizdede aynı zar zor çıkıyo.ama malesef benimki hik bir mama yemiyo

canım biz basından beri yani ece 6 aysadece sut emdi ondan sonra bebelac ile basladık. onu içiyor yani mama ayırt etmiyor içmeyecekse ne versen içmiyor ama diyorum ya bakıcı verince hep içiyor bize naz yapıyor

ozlemcim bizim dr çırılçıplak tartıyor bezsiz .
hep yatarak tartıyordu bu sefer oturdu hanım :)

MİNİK senin e bebek ten aldığın mama sandalyesi iyiymiş aslında bi bakmak gerek genelde pahalı oluyo e bebek ama kampanya falan oluyo galiba bi araştırayım ben saol..

ben yatar iyi geceler..

aklnda olsun canı e bebek de haftasoun internetten tum satıslarda 250 tl ye 50 tl hediye çeki veriyorlar
magazadan gidip alayım dersen haftasoun 10-12 saatleri arasında bu islem aynen yapılıyor ama netten alırsın muhtemelen aklında olsun islemi haftasonu yap aylardır bu kampanya var tabi yazıyorum ama bitmedi ise insallah.

belmacım fon makinası kesinlikle sakıncalı keske kullanmadan once danıssaydın
en ç ok radyasyon yayan cihaz diye bir ara heryerde yazıyordu ama dr un soylemesi radyasyonla ilgili degil hos benim bek aklıma yatmadı neresinde radyasyon var ama neyse dr bıngıldagı acık oldugu iiçin onermiyor henuz kapanmadı dedi sıcaklık sanırım bıngıldaktan içeri geçer diye hep derler ya kafanı serin tut o mantık olsa gerek :) fikir yurutuyorum bu konuda
bana soyledigi bingildak kapanmadı henuz .. dedi

daha evel 4 aylıkken falan sormustum 8. aydan sonra demisti e cumartesi 8 aylıktı sonrdum yok daha yasına kadar beklemekte fayda var dedi

ah dilekcim battaniye sallama isi çokkk zor
hepinizin beli agrır biz birkez çok naçar kalıp denedik yeni dogdugu donemlerde ece yi sonra nolusa olsun bunu yapmayacgagım dedim sonu olmayan birsey
ayaga hala mı alıssmadı ya og un kayınvalden sallıyodu ayagında uyuyodu?

aferin aglama nur boyle ol. ay yataktan dusmeye çok guldum ya yazık ne makara yapmıslardır :)
sayet kilolu bulurlarsa ilk bir aylık acemi egitim sanırım ona mı katılmayıp donecek
o zaamn ne olacak masa bası falanmı gore v alacak komple asker lik mi yapmayacak ?

günaydın.....

yine yeni bi haftaya başlıyoruz.. inşallah bol güneşli güzel bi hafta olur....

FISTIĞIMLA benim yeni resimlerimizi albüme ekledik:))))

bi geçmişe göz atıp geliyorum.....

yumurtaya nasıl ihtiyacı yok anlamadım sende veriyorum demişsin.

geçmiş olsun teoma. inşallah uzun sürmez, çabucak geçiverir.

eda doktoramı gittin hani detay???

sanada ilkeyede çok çok geçmiş olsun....

ben chicco poly magic aldım. memnunum.

günaydın günaydın....

bende korkuyorum fazla kilodan. pisküviti kestik. yoğurt - çorba - kahvaltı - meyve.

ama ben demir damlası vermiyorum. kıyma yedirmeye çalışıyorum onuda sevmiyor. biraz bu konuda endişeliyim...

geçmişe göz attım....

PERVıNıM evine dönmüş hoşgelmiş.....

ESRAKONUN ECESı dr.a gitmiş maşallah güzel kilo almış bu ay

AıDANIN DıRARI maşallah ne kadar büyümüş... kömür gibi bakıyor yerim ben seni.....

EVRıM hasta olmuş sanırım geçmiş olsun tam anlamadım ama yazılanlardan öyle yorumladım....

SARMAŞIĞIN HAYATI yavrum kıyamam sende hasta olmuşsun geçer inşallah biran önce....

YAHO daha iyidir inşallah.....

EFTELYE NUR canım bir kere daha tebrik ediyorum seni.... artık sen güçlü durmalısınki eşine ve çocuklarına moral olasın ki zaten sen bunu fazlasıyla başarıyorsun... sayılı gün çabuk gelip geçiyor önemli olan sağlık ve huzur.... inşalllah çarşamba günü yanında olur eşin.....

alıntılardan bunlar kaldı aklımda atladıklarım varsa kusura bakmayın.....

ARKADAŞLAR.... hafta sonundan beri kafamı kurcalayan birşey var......

Esrada söyledi salgın var ishal ve kusma salgını dikkat edin dedi....

ama ben bu konuda zaten kafam karıştı... bu salgın nasıl bulaşıyor nasıl dikkat edicez... önümüzdeki hafta 23 nisanda ankaraya gidicez hemde trenle yolculuk yapacağız kalabalığa girmiş olacağız o yüzden tedirğinim bilen biri açıklarsa bu salgının nasıl bulaştığını.....

bizimkisi baby to go canım. memnunuz şimdilik.

sorma yiğit kuşum da aynı :) daha dün bizim yatağın üzerini didirdi. değiştirdim bütün nevresimleri..

buda benim afacan oğlum mustafa
maşallah ne tatlı. üstündekiler ne elbisesi? bu arada keşke biraz daha büyük olsa..

bilgiler için saol esra. maşallah eceye. benim tek eksiğim et ve kıyma verememem. bir de ceviz.. bunları ne zaman katsam yemeklerine öğürüyor. bakalım tekrar deneyeceğim..

oohh ohh maşallah eceye. acaba bizimki de uyurmu ki aklıma takıldı şimdi. hiç sanmıyorum gerçi ama..yine de denemeye değer..

ben yumurta gün aşırı veriyordum ama. sadece sarısını tabi..

sorma yiğitte öyle. ayakta sallanmayı asla istemiyor. alışsa çok rahat ediecez. sırf bu yüzden hiçbir yere gitmiyorum misafirliğe. o hatayı yaptım bi kere de apar topar eve geri dönmek zorunda kaldık. uykusu gelince yıktı ortalığı. ama sallanan beşiği de küçük gelmeye başladı artık. napıcaz biz böyle bu yumurcaklarla?
askerlik anıları başladı desene:) tabi zor zamanlar. benimki baya kilo vermişti. bişi yiyememiş. öyle pis insanlar var ki diyor. nefret etmiş yani. inşallah geri döner canım. hakkınızda hayırlısı olsun.

günaydın kızlar. önce geçmişe baktım da.. benim faranjit çok fena. akıntıdan midem bulanmaya da başladı okuldayım ve çok zorlanıyorum. belki sonra lazım olur diye rapor da almak istemedim ama.. böylede cidden zor. az konuşmaya çalışıyorum artık napim. yiğit kuzumun öksürüğü de tam geçmedi. ilaçları 4 gün kullandım. bırakmıştım. ama hala az az devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…