nurdan, milkshakei esra ne güzel yazmışsınız. Çok şanslı bebekler, böyle hayata olumlu bakan anneleri varken onlara birşey olmaz. Ben de en kısa zamanda düzelirim inşallah.
Nurdan sen korunurken hamile kalmana rağmen bunları hissetmen ne güzel
evrim son sorum :)
yardımların için tsk ler simdiden :)
kılıf ve kayıslar sokuluyor ya makinada yıkanıyormu hiç yikadınmı ??
bende koku takıntısı varda pis bir koku geldimi mahvoluyorum hersey yıkanacak guzel kokacak:)
Merhabalar,
Bir süredir insan neden bebek ister konusu üzerinde düşünüyorum.
Toplum baskısı mı, hamileliği yaşamak isteği mi, yalnız kalma korkusu mu, hangisi daha ağır basıyordu sizde?
nurdan, milkshakei esra ne güzel yazmışsınız. Çok şanslı bebekler, böyle hayata olumlu bakan anneleri varken onlara birşey olmaz. Ben de en kısa zamanda düzelirim inşallah.
Nurdan sen korunurken hamile kalmana rağmen bunları hissetmen ne güzel
çok geçmiş olsun evrim.. neden olmuş ki mideni üşütsen belinden aşağısı ağrımaz.. ??Cuma gecesı korkunc bır karın agrısı ve belımden asagısının agrıması ıle uyandım, ertesı gun tüm etim agrıyordu.. vıtamın yuklemesı, bol meyve suyu ıle dopıng yapıp toparlamaya calıstık, pazar gunu Fatoş un hımayesınde ve bakımında gecırdım.. bu aksam yenı geldım evıme, daha ıyıyımm, tesekkur ederım tüm cigerlerime.
ikinciyi kesin ve net düşünen annelerin önünde saygıyla eğiliyorum ve sizi gıpta ediyorum
benim ise ikinci çocuk düşüncesi dahi dikişlerimi sızlatmaya yetiyor
Merhabalar,
Bir süredir insan neden bebek ister konusu üzerinde düşünüyorum.
Toplum baskısı mı, hamileliği yaşamak isteği mi, yalnız kalma korkusu mu, hangisi daha ağır basıyordu sizde?
buket bende bu konuyu düşünüyorum son günlerde
neden çocuk yaptım neden evlendim??
son günler çok yıprandım eşiminde vurdumduymazlığı eklenince arızaya bağladım..
ikinciyi kesin ve net düşünen annelerin önünde saygıyla eğiliyorum ve sizi gıpta ediyorum
benim ise ikinci çocuk düşüncesi dahi dikişlerimi sızlatmaya yetiyor
bebek doğunca en çok anneler yoruluyor
"baba" tr de daha çok eve para getiren akşam yorgun eve gelen insan olarak görülüyor ve erkekler genelde babalarından gördükleri kadar baba oluyorlar
dolayısıyla erkeklere baba rolünü daha çok hatırlatmamız ve onlara da sorumluluk vermemiz gerekiyor
Sibel cok haklisin ya asiri ilgi istiyorlar, ben teomani kresten aldigim an kucagimdan indiremiyorum heran dizdize olucaz halbukki kreste bakici gelince hic onlara boyle yapmiyormus, kendi kendine oynuyormus, ama benim yanimda hep birlikte olucaz, her hareketime gulmek icin an kolluyor, parkina birakip babasiyla yemek yerken gozu surekli bizde hani baksalarda bende gulsem, donup baksam biel gulmeye basliyor oyun saniorvs..
Buketcim birak evi temizlemeyi ben son 1 aydir yemek bile yapamiyorum izin vermiyor teo, yirtiyor kendini, hafta ici hazir corba tost yada salata yada kahvalti menumuz:)) temizlik 15de bir kadin geliyor o yaptikca temizleniyor ev..camasir pazardenn pazara utuyu nasil yapiyorum bilmiyorum, aksam 9.30-10 siziyorum, disari cikmayi ozledim, rahat rahat magaalara bakmayi ozledim..ama yinede diyorum iyiki var, bunlar bir sure daha ertelenir, ama onun bu zamanlari geri gelmez..
kızlar okuyorum ama biturlu dalamıyorum sohbete nedense...
bebek 2 hatta 3.yude istiorum 35ime geldigimde cocuk yapma konusunu kapamak istiorum suan 30 yasındayım (birkısım medya 31sin dio:) ) mukemmel bi duyguymus annelik tum zorluguna ragmen.. benim kocam cokmu ilgili cokmu yardımcı cocuk bakma konusunda hayır asla ben tamamen yanlızım hem anne hem es hem evhanımıyım hemde ruyalarımda karıyer kadını :)) tum bunlara ragmen mutluyum Allahıma nekadar sukretsem az beni evlat sahibi yaptıgı icin.
cok zor bi hamilelik yasamadım ama hamileyken hastanede bile yatmak zorunda kaldım, sezercik sonrası herkes 1 haftada kalkarken ben 1 ayda kalktım ayaga cok sıkıntılı gecti lohusalıgım catladım kıc bas meme dagıldı yara oldu ama evladıma her bakısımda icim titrio ...
bilmem ifade edebildimmi kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?