2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dilek ben bunalım deilim bilakis cok mutluyum asıgım içim kıpır kıpır..topikteki sohbetlere dalamıorum nedense

e normaldır.. hepımızde ayrı dert.. zaten bulasma da.. bulasıcı olur bole seyler.. bence de dısında kal.. su an senın ıcın en dogrusu bence bu. üzüntü,keder, sıkıntı bulasıcıdır.. bunu her zaman savunmusumdur.

ne bilim ya kendimi garip hissediorum dışta kaldım sankim.cokta aynı seyleri yasamıoruz artık herkes ayrı telden calıo

dilek ben bunalım deilim bilakis cok mutluyum asıgım içim kıpır kıpır..topikteki sohbetlere dalamıorum nedense
canim keske öyle olsun...eger bu konular sana uzaksa sen yeni konular getir onlarida tartisiriz canim..aman bunalim olmasinda..kaydirigubbakcemile3 ben ara ara giriyorum bunalima sonra tekrar düzeliyorum cok sükür..kaydirigubbakcemile3

canim keske öyle olsun...eger bu konular sana uzaksa sen yeni konular getir onlarida tartisiriz canim..aman bunalim olmasinda..kaydirigubbakcemile3 ben ara ara giriyorum bunalima sonra tekrar düzeliyorum cok sükür..kaydirigubbakcemile3
herkes bir an evvel bunalımdan çıksa keşkezemuszemus

inşallah hep böyle mutlu ve için kıpır kıpır olur.

evrim geçmiş olsun.gerçekten üzüntü keder bulaşıcı.bende bu sabah iki günlük geçmişi okudum.alışmışım güzel şeyler okumaya bugün bi değişik oldum.

evrimim iyi olmana sevindim, iyi yaptin gitmekle dra..ihmal etme kontrollerini..

güzelmiş.. son maddeye bayıldım :)

önemli birşey olmamasına sevindim evrim..

adasım canım geçmiş olsun çok sükür ki korkulan yere ugratmamış rabbim
bu arada çok giremeyen girse bile cevap yazamayan örneğin ben kişilere tespitin çok çok doğru
bu ara berat kuduruk inanın bazen çay demlemeye üseniyorum okulda dinleniyorun nasıl dinlenmeyse ne kadar olursa 9 -10 yaşlarında 34 çocukla

nurdanım geçmişi olsun teom biran önce tekrarlamamak üzere bitsin bu iillet bebekler hastalanmasın çok zor oluyor
esrakom sana sonuna kadar katılıyorum belki çocuk büyütmedim ama 7 ila 12 yaş arası öğrencilerim.inanım belki duysanız kızarsınız ama ders anlatıyorsun iyilikle tahtaya bakın falan hikaye illa bağıracaksın tahtaya bak diye yoksa derse kalem gelmez defter gelmez kitap gelmez silgi gelmez cezanın gerekli olduğunu düşünüyorum ödül tabiki daha çok gerekli bence
öyle zamanlar oluyor ki çileden çıkıyorum gözümün iç.ine bakabaka aptal yerine koymaya çalışıyorlar sayı sayarak sakinleşiyorum o derece yani ama evde kendi çocuğum olsa belki çarparım nbileohaoldumsmile

Bazen ben de aynı şeyi hissediyorum. Bİ ara ben de giremiyordum konuya hiç, okuyup okuyup çıkıyordum. 10 gün falan sürdü.

EVRİM, tekrar geçmiş olsun canım yaa.. Bırak dağınık kalsın! Yürüteci öneririm. Ben oldukça rahat ettim.

ESRAKO henüz yaşamadım ama yazdıklarını anlıyor gibiyim. Bİr yerde okumuştum ya da duymuştum. "Çocukta mantık yoktur, rica minnet her şeyi yaptıramazsınız, emir kipini kullanmanız gerekiyorsa kullanmalısınız" diye. Örneğin 4 yaşındaki çocuk dişlerini fırçalamanın gerekliliği anlatıldığı halde ihmal ediyorsa, "buraya gel ve dişlerini fırçala" demeliymişiz. Sanırım eğitim derslerinden biriydi.

GÜLİ nasıl geçiyor acaba Afik'i ayrı odada yatırma denemeleriniz, meraktayım.

Onur tuhaf bugün. Boş günü olduğu için o bakıyordu. Akşam üstü eve geldiğimde Doruk'un altının 5 saattir değiştirilmediğini öğrendim. Kaka yok ama yazık, günah. Hemen değiştirdim, çorbasını içirdim. 3 saat sonra stepten eve döndüğümde Doruk gene mızırdıyordu. Bİr şey yedirdin mi, diye sordum. Yarım saat oldu uyanalı, dedi. 3 saatte sen olsan acıkırsın, onun ne kadarcık midesi var, dedim. Yani sürekli eleştirip durmak istemiyorum ama çok kızdım. E ağlamadı, diyor. Söylemesini bekleseydin, diyecektim, demedim. Geçmişte "Doruk'un bakımıyla ilgili çok eleştiriyorsun, zamana ihtiyacım var" dönütünü aldığım için çok yüklenmiyorum ama kızdım. Söyledim de kızgınlığımı. Hay Allahım yaa! O bize muhtaç, dilinden anlamak zorundayız, var mı ötesi? Onur da normal değil ama, bir durgunluk, bir tuhaflık var üzerinde, anlamadım neden. Konuşmaya çalıştım, bir şey de demiyor. İnşallah bugünlük bir durumdur Ona da üzüldüm.

EVROS ben 15 - 17 yaş grubuna hitap ediyorum. Onlardan zaten art niyet bekliyorsun. Ama bu sefer de koca koca adamlara "hani senin defterin, neden yazmıyorsun" diyorsun, o da tuhaf.

Anlatmadan geçmeyeyim. Birkaç tane sıpa var, "hocam yaa, siz zayıfladınız mı bayağı" ya da "hocam kaç doğumlusunuz, 25 falan gösteriyorsunuz" diyorlar (32 yim). "Çok teşekkür ederim çocuklar ama sınavda gene de en baştan sorumlusunuz" diyorum. Üzülerek "hadi yaaa" diyorlar, sonra da gülüyor itler :)

Sıpa, it.. nasıl öğretmensem artık :))

EVRİM geçmiş olsun..şükür büyük bir sorun yok..gel beraber dinlenelim. Ben kuzyede bakarım ha iki ha üç hepside melek .dokunmaz hemde yerim ben onu ...
moralime gelince geçti gitti ..geçmişe bakamadım ama PERVİNİM aşığım hariç sanırım topikte bunalım varrrrrrrrrrr..

aman çok sukur evrim yetmezligin ilerlememesi en guzel . bir arkadasımdada kapaksorunu var sıkıntıda surekli ondan yakındanbiliyorum bu tarz kalp sorunlarını o derecelerin onemi buyukmus
allah aynen hepimizi evlatlarımıza bagıslasın

[/URL][/IMG]

işte ECE

massallah ecos a pijamaları pek yakısmıs

aynen oyle burcu 4 yasındakı çocuk ne kadar anlatırsan anla dislerini fircalamazsa çuruyeceğini her zaman onemsemiyor kaldıkı bizim 10 yasındaki bile onemsemiyor
disi agrır sa falan o odonem bak iyi bak diyorum sonuçlarını biliorsun o donem daha titiz bu konuda ama sonra yine salıyor
e bizbuyukler bile oyle degilmiyiz ama bizkendimizden sorumluyuz çocuklar ise bizim sorumlulguumzda emir kipi kullanmıycam sert yapmıycam derken fiziki saglıklarını goz ardı etmemiz anlamsız bence.
bizim evde çıkan en çok ses yukseltme dis fircalama el yikamama vsile ilgilidir
birde bizim borbrek tası var su iç dersin içmez iç hadi oglum dersin içmez kalk çabuk su bardakdaki suyun hepsini bitir dersinkizarak kalkar içer.
e birakalamı anlattık mantıgını yaparsa yapar yapmazsa yapmaz diyemiyorsun anne baba olarak

çok iyi tahmin ederim evrim bizim berkenin sinifta ne canavar çocuklar var okula gittigimde ogretmen bir hikayeler anlatıyor çocuklar hani masumdu diyosun :)
tabiki ozunde çocuklar ama sanıldıgı kadarda saf degiller en azından yeni nesil bu sekilde elinde oynatıyorlar buyukleri

medikal ayak bakımı

arkadaslar hep soracagım unutuyorum hamilelikte ayaklarla ilgili sikintisi olan çoktu benimde oyle idi tırnaklarım zaten batmaya musait hamile iken daha beter olmuslardı . ve simdide agırlık fazla hala kilo veremedim ayaklarımı rahatlatacak kadar ve acayip acı cekiyorum

geçen gun nette arastırdım ayak bakımı vs diye podiatri diye birsey buldumbelki biliyorsunuzdur bazılarınız ayak sagılıgı ile ilgili dal mıs. bu uzmanlık egitimi alanlaada podiatrist deniyormus
simid cumartesi gunu bu tarz biryerden randevu aldım medikal ayak bakımı yaptıracagım batık tırnaklara tel takma yada bant gibi uygulamalar varmıs agrısı vs yokmus tırnak yolunu bulması için yardımcı oluyormus bu aparatlar. varsa bu tarz sikayeti olan aklınızda olsun.
yada bu tarz bir bakım yaptıran tel vs bilen varmı aranızda??

çok geçmiş olsun
aman ihmal etme
maddi durmunuz müsaitse bakıcı tut bile derim senin gözetiminde hem ev işlerini yapar hem de kuzy bakarken yardımcı olur

ece nin ayak tutuşuna yüzündeki ifadeye bayıldım 41 kere masallah

thanks

masallah eceye... özellikle ilk pozuna bayildim..öyle duru ve güzelki...opuyorumnanaktan

sağol özgül annesine şirinlik yapıyordu sabah sabah

benden öğretmen olmazdı çok zor iş belki ders saatleriniz az ama 5 gün *8 saate bedel bence bir de eve iş getirme konusu var öğretmenliğin

benim eşim tek başına 3-5 saat bakamaz bile

en zor yaşlar bence

massallah ecos a pijamaları pek yakısmıs

sağol canım
günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…