2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esra sen süt sağmaya devam ediyor musun
YOK CANIM BU HAFTA BASINDAN BERİ ARTIK SAGMIYORUM AKSAMLARI EPEY YUTKUNARAK EMİYOR AMA AZALMA OLMAZSA AKSAM SABAH EMME SEKLİNDE İNSALLAH BOYLE GİDER

anne sütü ve mama yedirmek arasında bu kadar kilo farkı olur mu acaba

ya bilmiyorumki tekbuna baglıyorum ha ece ek besinlerin porsiyonlarını adam gibi guzelce yiyor ama geçen ayda yiyordu bu ayda
birde bu ay kasık maması takviseyi yaptım epey aksam uyusun falan diye onlarda sisirir çocukları iste onlara baglıyorum aksine hareket arttı aslında eskiye gore daha çok yakarama kimbilir

sagol cigerim amin hepimizin dilekler ihep gerceklessin insallah

evet benim arkadasada dr oteleyebildigimiz kadar ameliyatı otelememiz gerek demisçunku kapak degisimi bir kere yapılıyormus ne kadar geç olsa ok adar iyi imis 15 lyıl idare edermis kisiyi falan senin kapak dgismesi gerekmiyor ama sanırım dimi ?

ya kilo rakam olarak yuksek didar in ama bencede emeklediginde yurudugunde hele gidiveriyor
yazmıstım iste berke 9 a ylıkken 1080 gr imis sonra hep orta ayar gitti kilosu hep zayıf gorunumlu oldu en kilolu zamanları iste yasına kadarki halleri idi etler bogum bogum ama sonra incecik oldu

arkadaslar tansas larda 3 lu huggies islak havlu 6,75 indirimde.
çok uyguna geliyor almak isteyenlere duyrulur

bu arada nivea baby sampuan 500 ml de 7,90 ve arkasında dikkatimi cekti kocaman paraben içermez yazıyor

arkadaşlar merhaba ben ara sıra girip:)))) sizden fikir alanlardanım.. işlerim çok yoğun iş yerinde zaman zaman sizi takip ediyorum.. genelde misafir oyuncu olarak katılıyorum sizlere.. yine aklıma birşey takıldı yardımınıza ihtiyacım var..

bizm doktorumuz bize mamaların hani gece, kahvaltı, vb.. olanlarını asla verme dedi sadce akşam yatmadan bir kez kaşık mamamız var onu alıyor..sizler veriyormusunuz. bana sabah yediği biraz labne, yumurta sarısı, ekmek çok az geliyor sanki.. gece zaten o mamaların gece uykusu için olnlarını da veremiyoruz.. sadece 8 gibi kaşık maması var. ondan sonra yatmadan emiyor.. sizler neler yapıyorsunuz..şimdiden teşekkürler cvplar için..

arada muhallebisini mama ile yapıyorum ama onun dışında mama vermiyorum ben

arkadaslar tansas larda 3 lu huggies islak havlu 6,75 indirimde.
çok uyguna geliyor almak isteyenlere duyrulur

bu arada nivea baby sampuan 500 ml de 7,90 ve arkasında dikkatimi cekti kocaman paraben içermez yazıyor

sağol canım

ben akşam 6 dan sonra sadece emziriyorum canım

Esrakonun yöntemiyle, bezini kontrol ediyorum, aradan bakıyorum ıslanmış, kaka yapmışsa değiştiriyorum. Saate bağlı değil.

Çok tatlı. Maşallah, benimde giydirmeyi beklediğim bir etek, yelek var. Bazen dolapta unutuluyor ve giydiremeden bir bakıyorum ki küçülmüş...

Annesi bu yavru ayakta mı duruyor ne akannehir Hem de salıncakta. Maşallah. Pek keyif aldığı her halinden belli.

kaydirigubbakcemile5 Aynen öyle, canım herkes girdiği gibi de çıkacatır o dönemden. Çok geçmiş olsun. Kendini yorma. Allah hepimizi eşine ve çocuğuna onları da bize bağışlasın. Bırak evi mok götürsün. Yorulduysan uzan, kuzy de al koynuna. Canını sıkan birşey mi oldu, amaaaan benden önemli mi, de geç gitsin. Daha doğrusu geçip gitmesine izin ver. Burda takılıyoruz çoğu zaman. Geçip gitmesine izin vermiyoruz. Güçlü kadınsın vesselam, ama güçlü ne demek? Neden güçlü olmalısın ki, almak, alabilmek de güzel bir şey. İstemek... (Evrimcim senin mesajından yola çıkıp genel yazıyorum, direkt sana ithafen değil canım)

İstemediğinde sana sunulanı da içine almakta zorlanır insan gibi geliyor bana. Mesela parkta otururken esen rüzgarı içine almak, iliklerinde, hücrelerinde onun ferahlığını hissetmek... Sana eşin masaj yaparken, bütün düşüncelerden sıyrılıp sadece o an sana yapılanı içine almak, kabul etmek... İstemek de öğrenilen birşey. Ben de o moktan nesilden biriyim ama istemeyi öğrendim, hala öğreniyorum. Bazen sırtıma nasıl bir yük yüklediğimi anca belim ağrımaya başladığında hissediyorum. daha önce görmek, belimi ağrıtmadan bir önlemini almak daha iyi olmaz mı? Belimin beni, yükünü hafiflet diye uyarmasını beklememeliyim. Ne çok konuşasım geldi. Kapatayım konuyu, canınızı sıkmak da istemem.

bir arkadaşım mail göndermiş hoşuma gitti paylaşmak istedim
82 yaşındaki Betûl Mardin'den kadınlara öğütler...!!

alkisalkisalkis

hirkese slm uğruyamadım bir türlü evin temizliği gelen giden derken bu zmn oldu kocem gidince daha çok girerim sanmıştım yanılmışımm geçmişe bakamadım 50 küsür birikmiş umarım herkescikler iidir şuan k.validem gildeyim...yarın tekrar evimize geçioz.. kendimden az haber veriyim dün sivastaydık gökhanı sivas askeri hastanaye sevk etmişler bizde gittik kardeşi dayısı ben musti çok şaşırdı bizi görünce benim geleceğimi bilmiordu neyse 37 kilo fazlası çıktı değerleri hep yüksekmiş pazartesi tkrar sivasa geçip hastanede yatacak salı cıkıp evimize gelecek inş heyet tmm dersee kii dr zaten tmm demiş çok şükür sanırım dualarım kabul oluyorr

ESRAKO ayak bakımı merkezine gitmek çok iyi fikir. Benim iki batığım kalmıştı en son, biri düzeldi. Bİr tane kaldı, o da çok rahatsız etmiyor şimdilik. Zaten pedikür zamanı da yaklaşıyor :) Gİt bakalım, iyi olur...

Ayyyy... Hadi adamlar neyse de annenin böyle yapması

İnşallah bir seferlik ishal gitmiştir. İyi düşün, iyi olsun.

Dİyete başlayabildin mi? Nasıl gidiyor, neler yapıyorsun? Hiç denk gelemiyoruz.

Yok, annem hayatta aç bırakmaz, Doruk'un sürekli elinde yiyecek bir şeyleri vardır. Kah annem yedirir, kah Doruk'un eline verir, takiptedir. Bakımı konusunda hiç gözüm arkada değil.

Bezi ise gece akşam 8 de takıyorum, sabah 9.30 a kadar kaldığı oluyor. Ama gündüz ben de yokluyorum, ona göre. Dün geldiğimde balon gibi olmuştu bezi mesela ki, daha önce bu konuda bilgilendirmiştim dediğin gibi.

Evet tabi ki, her fırsatta onu onure ediyorum zaten. Ben bu kadar kilo verdim ama senin sayende, senin bu desteğin olmasa, Doruk'a bakmasan, eve abur cuburları doldurup, ben sebze yaptıkça "pizza yiyelim" desen nereye kilo verirdim, diyorum. O da olur mu, asıl senin iraden diyor, karşılıklı yağlıyoruz birbirimizi :))

Gitmeyiver demez. Yazın da o çıkacak, saatlerce basket oynayacak, yürüyüş yapacak, o zaman Doruk'a ben bakacağım. Sadece "seni çok kıskanıyorum, haftada 5 gün spora gidiyorsun, ne güzel rahatlıyorsundur" diyor. Ben de ona "ben de senin okulunu çok kıskanıyorum, ne güzel, pırıl pırıl öğrencilerle ve öğretmenlerle çalışıyorsun" diyorum. O düz anadolu lisesinde, ben anadolu teknikteyim. Düz anadolular -hele ki köklü olanları- çalışmak için çok güzel okullar. Ve benim düz anadoluya geçişim çok kolay olmayacak gibi görünüyor. İnşallah kolay olur.

Bebe bisküvisi, kaşık maması veriyorsan onları azaltabilirsin. Evrim'in dediği de doğru, hareketlendikçe de verir ama hareketlenmesi için kilo bir engel Toz şeker falan kullanıyorsan, kullanmamaya çalış.

Ben kaşık mamasını ara sıra gece muhallebisi olarak veriyorum. Onu da çoğunlukla kendim yapıyorum. Labne, yumurta sarısı, bebe bisk, 1 ceviz içi veriyorum. 1 biberon da ıhlamur içiyor üstüne. Fazla geçirmeden meyve ya da yoğurt öğününü veriyorum ardından. Mİktar olarak bence de az ama, böyle buldum çözümü.

Nur çok sevindim. Ne güzel, işler yoluna giriyor bile bak :)
evet burcum yaa dün gittiğimizde adamı yıllardır görmüyorum gibi geldii astanede sıraya girdi musti nasıl atlıyor üstüne küçükler filan ama onalr bile bilior özlemii

son 1 haftadır topiğe girip işeyler yazamıyorum.
aydının arkdaşı (eşide benm yakın arkadaşım)
annesi vefat etti.
hergun kuran okumaya gisiyoruz afike babannesi bakıyor 2 saat falan.
bugunde bi kaç arkadaş toplanıp ikramları biz hazırladık.hani olur ya hayır ikramı. işte 50 kişiklk falan onlarla ugrasıyordum. ama bugun son bakalım.

bu arada 8 nisanda regly olmam gerekirken hala olmadım ama hiç endişelenmiyorum acaba test yapsammı? şüphelenmem gerekirmi?
yagmurluk kullanıyoruz kendisine guvenirim şhasen 2.5 yıl hiç tökezlemedi de..

okuduğum kadarıyla adınız burcu:))) valla çok imrendim size kilo verme konusunda... bende sürekli başlayıp bırakanlardan oldum(( galiba örnek almam lazım. yemek konusunda biz daha ıhlamur falan vermedik. sadece beni içmeye devam ediyor.biberondan içmeyi beceremedi benimki.. onu diş kaşıyıcı olarak kullanıyor tabi sonuç boğazına takılan bir ton su oluyor... nuby aldım şu doğal yumuşak olandan acaba başka birşey mi denesem???..

evriim az önce geçmiş olsun yazdım sadece AMA şimdi tekrar yazma ihtiyacı hissettim.
çunku kuzy seni gerçekden zorluyor sanırım. yanına bi yardımcı bulsan.
sadece temizlik konusunda değil.en azından kuzeyle oyun oynar onu oyalar senn gözetiminde.
yemek yedirmen bile çok zor kucakda taşımak desen ayrı bi konu.
ciddi ciddi bunu düşünüyorum sabah mjını oludugumdan beri.
kayınvaliden çalışmıyor olsa o gelse keşke. ama bence kendine biraz dinlenme fırsatı ver
çunku kuzeyin saglıklı ruhuda bedeneide dinlenmiş bi anneye ihtiyacu var.

nurrrr okdara dua ettin bak adamı geri göndereckler.
allah gönlune göre verssin ne diyim
hayırlısı:)

belmaabelma
arkadaşlar cvp vermiş gerçi ama bende yazmak istedim

defenmdamalm örtmeninde DENıZ kızı biraz kilo yuksek çıkmıştı ona sadecebiskuviyi kesin demişti sanırım sende bisküvi yada kaşık amması veriyorsan onları kes.
öğün kısıtlaması yapma bencde.
ayrıca kesinlikle emekleme ve yurume sürecinde çok fasla alamıycaklar. gör bak.
bakınız yahoo
adama full energyyy yüklü maşallah durdugu yerde durmuyor.didarda hareketlennce bi sorunkalmaz.
onu hareket ettirecek bişeyler yapın
kucaklamak yerine yerde yuvarlansın hatta yürüteç çok fonksiyonlu bence hareket için:)

evrimimmmm sana ne ler olmuş böle yaaa geçmiş olsun kuzu yaa gönde kuzy ben bakarım yeterki sen dinlen bi kendine gell bajım yorma bu kadar kendini sen daha lazımsın kuzy bizee

allah rahmet eylesin .

evrimimmmm sana ne ler olmuş böle yaaa geçmiş olsun kuzu yaa gönde kuzy ben bakarım yeterki sen dinlen bi kendine gell bajım yorma bu kadar kendini sen daha lazımsın kuzy bizee
nur vallahi nasıl dua etmissin allah nasıl gonlune gore veriyor insallah tum bu sıkıntılar geride kalacak birb akıyorsun ugokhan yanıbasında insallahhh

efrimim çok geçmiş olsun canım ciğerim.
sonucun iyi olmasına sevindim.
temizliği salla gitsin. temizlikçi bul, kalanıda görmezlikten gel.
kuzy üniversiteyi kazanıp gittiğinde dip köşe kaldığın yerden devam edersin!!!!!!opuyorumnanaktan

denizde tombik. bisküviyi bıraktık. ekmeğide. onun dışında zaten kahvaltı, çorba, yoğurt ve meyvemiz var.
hareketliğinde gidecek inşallah.

evet ayakta duruyor kısa bir süreydi anneannesi arkasındaydı hemen sallanmıyordu yani
yazdıklarına içtenlikle katılıyorum
kendimizi harap etmememiz lazım
temizliğe bile yardımcı bulunsa iyi gelir

gözün aydın

Allah rahmet eylesin

hangi marka bisküvi veriyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…