YOK CANIM BU HAFTA BASINDAN BERİ ARTIK SAGMIYORUM AKSAMLARI EPEY YUTKUNARAK EMİYOR AMA AZALMA OLMAZSA AKSAM SABAH EMME SEKLİNDE İNSALLAH BOYLE GİDEResra sen süt sağmaya devam ediyor musun
anne sütü ve mama yedirmek arasında bu kadar kilo farkı olur mu acaba
Oyuncak bebek gıbı yumuk yumuk duruyor :))
Amin Esra.. bi halt cıkacak dıye cok korktum.. kapakta iltihaplanma falan.. sukur kı temız cıktı. Sonu amelıyat kaçış yok bundan bılıyorum. 40 ında amelıyat yaparım demıstı doktorum.
Hayallerın dileklerin hep gerceklessın ınsallahh.. kız cocugu ıste.. ne gıyse bıcır bıcır.. :))
doktorununda kendınce bır dogrusu vardır, ben ıcgudusel olarak konusuyorum.
YOK CANIM BU HAFTA BASINDAN BERİ ARTIK SAGMIYORUM AKSAMLARI EPEY YUTKUNARAK EMİYOR AMA AZALMA OLMAZSA AKSAM SABAH EMME SEKLİNDE İNSALLAH BOYLE GİDER
ya bilmiyorumki tekbuna baglıyorum ha ece ek besinlerin porsiyonlarını adam gibi guzelce yiyor ama geçen ayda yiyordu bu ayda
birde bu ay kasık maması takviseyi yaptım epey aksam uyusun falan diye onlarda sisirir çocukları iste onlara baglıyorum aksine hareket arttı aslında eskiye gore daha çok yakarama kimbilir
sagol cigerim amin hepimizin dilekler ihep gerceklessin insallah
arkadaslar tansas larda 3 lu huggies islak havlu 6,75 indirimde.
çok uyguna geliyor almak isteyenlere duyrulur
bu arada nivea baby sampuan 500 ml de 7,90 ve arkasında dikkatimi cekti kocaman paraben içermez yazıyor
arkadaşlar merhaba ben ara sıra girip:)))) sizden fikir alanlardanım.. işlerim çok yoğun iş yerinde zaman zaman sizi takip ediyorum.. genelde misafir oyuncu olarak katılıyorum sizlere.. yine aklıma birşey takıldı yardımınıza ihtiyacım var..
bizm doktorumuz bize mamaların hani gece, kahvaltı, vb.. olanlarını asla verme dedi sadce akşam yatmadan bir kez kaşık mamamız var onu alıyor..sizler veriyormusunuz. bana sabah yediği biraz labne, yumurta sarısı, ekmek çok az geliyor sanki.. gece zaten o mamaların gece uykusu için olnlarını da veremiyoruz.. sadece 8 gibi kaşık maması var. ondan sonra yatmadan emiyor.. sizler neler yapıyorsunuz..şimdiden teşekkürler cvplar için..
kızlar bu arada siz kaç saatte bir bez değiştiriyorsunuz? yani hani büyüğünü yapmadığı sürece?
ben sabah 8
öğlen 1
akşam 6
bir de yatmadan 10-11 gibi işte
yeterli mi acaba?
daha sık değiştirdiğim zamanlar çıkardığım bezler neredeyse kuru oluyor.
[/URL][/IMG]
tesekkuur ederım cıgerlerım.. yakınımda kımse yoktur.. hayatım boyunca da kımseden yardım almadım, alamadım hıc bır konuda.. hanı su her yonden guclu buyumus moktan nesilden biriyim ıste.. sımdı de oramız buramız dökülüyor..
Fatoş calısıyor, ıstese de yardım edemez, dıger taraf uzakta.. ole zırt pırt gelemez.. karı koca kafa kafaya yasıyoruz ıste,neyse buna da sukur.. dun gece ilk kez ölümden korktugmu hıssettım.. Allahım benı evladıma bagısla dedım.. gerısı yalan.. gerı kalan her sey gereksız.. tek gercek Ozy ıle Kuzy :)
bahar gecısı var... sonra herkes bı sekılde ya eskı bedenını ozluyor, havalar da ısındı ya,herseyımız daha cok meydanda :) , ya onceden calısıyorsa işini ozluyor, sorumluluk herkesın hayatında bırden arttı.. kımse banyo yaparken bıle keyfıne suyun altında 5 dk kalamıyor.. cogumuzun ıstedıgı hıc bır sey ıstedııg gıbı gıtmıyor,gıdemıyor, yerı gelıyor gucumuz yetmıyor.. bence normaldır bu gecıs donemı.. herkes bunalıma gırebılır de.. gırdıgı gıbı cıkacaktır da..
bir arkadaşım mail göndermiş hoşuma gitti paylaşmak istedim
82 yaşındaki Betûl Mardin'den kadınlara öğütler...!!
inşallah eşinin durumu geçici bir durumdur burcu. dün de ben sabah evden çıkarken değiştirdim altını sabah 8 de düşün. öğlen gittiğimde çıkmadan değiştiririm demiştim. uyuyakaldı yiğit değiştiremedim. iş çıkışı saat 3 bizimkilere sordum değiştirmemişler altını. sen değiştirdin sandık dediler. off öyle kızdım ki.. naparsın arada oluyor böyle. yemek konusunda da onlar aynı senin söylediğin gibi. ben de anneme sabah tenbih edip çıkıyorum. bak şu saatte şunu, bu saatte bunu yedir diye. öyle demezsem bişi yedirmiyor. eşim diyor sen gelir gelmez hemen bişiler yedirme çabasına giriyorsun diye. e tabi giricem. yoksa çocuğa bişi veren yok ki..
günaydınn geçmişe bakamadım canım sıkkın bu sabah....
işe gelirken yolda bi tır devrilmiş yolda kaldık kötü bi kazaydı etkilendim hala atlatamadım....
SELİN e üzülüyorum... dün akşam eve gittiğimden beri selin 3 kere kaka yaptı ikisi normaldi ama son yaptığı ishal gibiydi çok endişelendim ishal salgınındanmı acaba diye çok tedirgin oldum sabaha kadar birşey yapmadı ama şuan hala aklım evde inşallah ishalin devamı gelmez bugün aklım evde.....yine ishal gibi olursa işten izin alıp doğru eve gidip selini alıp dr. a götürürüm.....
ben elimle yokluyorum bez sismis dolmus gibi ise degistiryorum
prima kullanıyorsanız ki tum bezler artık epey kuru tutuyor oyle aman 5-6 saat kaldı diye endise etmenize gerek yok hele pisik vs gdurumu yoksa . o kadar takılmayın arkadasar
iste benim oglumada annem bakmıstı bir donem 16-22 aylar arasında her aksam giderdim ya bezi tasmıs kakalar falan body e kadar çıkmıs yada onu sırsıklam olmus onluk degismemis annem eli agır aheste bir yapıdadır her aksamuzulurdum soylenirdim yada saat olmlus 4 ararım daha ogle yemeini vermemis derken kendimizi 22 aylıktı berke yuvada bulduk allatan tanıdık yuva vardıda gozumuz kapalı teslim edebildik orda çok daha iyibeslendi eminim. annelerle bu is her zaman kolay olmuyor çok titiz yapılı anneler va onlara lafım yok ama iste herkes aynı degil
burcu demin alıntını yapmıstım ama onur konusunu atlamısım
kizmakta haklısın ama erkeklerden bukadar seyi bir arada talep edince yeri geliyor gitmeyiver oz aman diyorlar yani iboda ben bunu ugoruyorum
uguzellikle duygusal yaparak soylemek gerek. bak iste pisikolur altı yazık mutlaka misal 4 saatte bir degismemiz gerek osoyleyemez rahatsız olur yazık falan filan
yapmamıssın etmemissin ama olmazkı vs dendimi ters tepiyor kaldıkı sizin ilk çocuk onur deneyimli degil bu kadarına bile sukur demeliyiz sende bende rahatca bırakıp saatlerce step spor vs yapıyoruz
Günaydın kızlar.. Geçmişi okumadan doktor kontrolümüzü yazayım. Didarın göğsünde hırlama vardı. Sürekli değil ama zaman zaman oluyordu. Doktor dinledi ve ciğerleri temiz, arada balgan takılması, vs.. olabilir ıhlamur ver. İlaca gerek yok dedi. Amaaaa, kilomuzu fazla buldu. Benim şişko kızım 1,5 yaş kilosundaymış (10,800 gr). Bir ayda 300-400 gr alması gerekirken 1300 gr almış. Acilen öğünlerini azaltıp, kilo verdirelim, bu çok fazla dedi. Boy 72 cm. tam ayında gidiyor. Nasıl vericez kilomuzu bilmiyorum.
arkadaşlar merhaba ben ara sıra girip:)))) sizden fikir alanlardanım.. işlerim çok yoğun iş yerinde zaman zaman sizi takip ediyorum.. genelde misafir oyuncu olarak katılıyorum sizlere.. yine aklıma birşey takıldı yardımınıza ihtiyacım var..
bizm doktorumuz bize mamaların hani gece, kahvaltı, vb.. olanlarını asla verme dedi sadce akşam yatmadan bir kez kaşık mamamız var onu alıyor..sizler veriyormusunuz. bana sabah yediği biraz labne, yumurta sarısı, ekmek çok az geliyor sanki.. gece zaten o mamaların gece uykusu için olnlarını da veremiyoruz.. sadece 8 gibi kaşık maması var. ondan sonra yatmadan emiyor.. sizler neler yapıyorsunuz..şimdiden teşekkürler cvplar için..
evet burcum yaa dün gittiğimizde adamı yıllardır görmüyorum gibi geldii astanede sıraya girdi musti nasıl atlıyor üstüne küçükler filan ama onalr bile bilior özlemiiNur çok sevindim. Ne güzel, işler yoluna giriyor bile bak :)
saol canımmm hayırlısı ne isa o olsun hakkımızdaanurrrr okdara dua ettin bak adamı geri göndereckler.
allah gönlune göre verssin ne diyim
hayırlısı:)
son 1 haftadır topiğe girip işeyler yazamıyorum.
aydının arkdaşı (eşide benm yakın arkadaşım)
annesi vefat etti.
hergun kuran okumaya gisiyoruz afike babannesi bakıyor 2 saat falan.
bugunde bi kaç arkadaş toplanıp ikramları biz hazırladık.hani olur ya hayır ikramı. işte 50 kişiklk falan onlarla ugrasıyordum. ama bugun son bakalım.
bu arada 8 nisanda regly olmam gerekirken hala olmadım ama hiç endişelenmiyorum acaba test yapsammı? şüphelenmem gerekirmi?
yagmurluk kullanıyoruz kendisine guvenirim şhasen 2.5 yıl hiç tökezlemedi de..
nur vallahi nasıl dua etmissin allah nasıl gonlune gore veriyor insallah tum bu sıkıntılar geride kalacak birb akıyorsun ugokhan yanıbasında insallahhhevrimimmmm sana ne ler olmuş böle yaaa geçmiş olsun kuzu yaa gönde kuzy ben bakarım yeterki sen dinlen bi kendine gell bajım yorma bu kadar kendini sen daha lazımsın kuzy bizee
belmaabelma
arkadaşlar cvp vermiş gerçi ama bende yazmak istedim
defenmdamalm örtmeninde DENİZ kızı biraz kilo yuksek çıkmıştı ona sadecebiskuviyi kesin demişti sanırım sende bisküvi yada kaşık amması veriyorsan onları kes.
öğün kısıtlaması yapma bencde.
ayrıca kesinlikle emekleme ve yurume sürecinde çok fasla alamıycaklar. gör bak.
bakınız yahoo
adama full energyyy yüklü maşallah durdugu yerde durmuyor.didarda hareketlennce bi sorunkalmaz.
onu hareket ettirecek bişeyler yapın
kucaklamak yerine yerde yuvarlansın hatta yürüteç çok fonksiyonlu bence hareket için:)
Annesi bu yavru ayakta mı duruyor ne akannehir Hem de salıncakta. Maşallah. Pek keyif aldığı her halinden belli.
İstemediğinde sana sunulanı da içine almakta zorlanır insan gibi geliyor bana. Mesela parkta otururken esen rüzgarı içine almak, iliklerinde, hücrelerinde onun ferahlığını hissetmek... Sana eşin masaj yaparken, bütün düşüncelerden sıyrılıp sadece o an sana yapılanı içine almak, kabul etmek... İstemek de öğrenilen birşey. Ben de o moktan nesilden biriyim ama istemeyi öğrendim, hala öğreniyorum. Bazen sırtıma nasıl bir yük yüklediğimi anca belim ağrımaya başladığında hissediyorum. daha önce görmek, belimi ağrıtmadan bir önlemini almak daha iyi olmaz mı? Belimin beni, yükünü hafiflet diye uyarmasını beklememeliyim. Ne çok konuşasım geldi. Kapatayım konuyu, canınızı sıkmak da istemem.
alkisalkisalkis
hirkese slm uğruyamadım bir türlü evin temizliği gelen giden derken bu zmn oldu kocem gidince daha çok girerim sanmıştım yanılmışımm geçmişe bakamadım 50 küsür birikmiş umarım herkescikler iidir şuan k.validem gildeyim...yarın tekrar evimize geçioz.. kendimden az haber veriyim dün sivastaydık gökhanı sivas askeri hastanaye sevk etmişler bizde gittik kardeşi dayısı ben musti çok şaşırdı bizi görünce benim geleceğimi bilmiordu neyse 37 kilo fazlası çıktı değerleri hep yüksekmiş pazartesi tkrar sivasa geçip hastanede yatacak salı cıkıp evimize gelecek inş heyet tmm dersee kii dr zaten tmm demiş çok şükür sanırım dualarım kabul oluyorr
Allah rahmet eylesinson 1 haftadır topiğe girip işeyler yazamıyorum.
aydının arkdaşı (eşide benm yakın arkadaşım)
annesi vefat etti.
hergun kuran okumaya gisiyoruz afike babannesi bakıyor 2 saat falan.
bugunde bi kaç arkadaş toplanıp ikramları biz hazırladık.hani olur ya hayır ikramı. işte 50 kişiklk falan onlarla ugrasıyordum. ama bugun son bakalım.
bu arada 8 nisanda regly olmam gerekirken hala olmadım ama hiç endişelenmiyorum acaba test yapsammı? şüphelenmem gerekirmi?
yagmurluk kullanıyoruz kendisine guvenirim şhasen 2.5 yıl hiç tökezlemedi de..
efrimim çok geçmiş olsun canım ciğerim.
sonucun iyi olmasına sevindim.
temizliği salla gitsin. temizlikçi bul, kalanıda görmezlikten gel.
kuzy üniversiteyi kazanıp gittiğinde dip köşe kaldığın yerden devam edersin!!!!!!opuyorumnanaktan
denizde tombik. bisküviyi bıraktık. ekmeğide. onun dışında zaten kahvaltı, çorba, yoğurt ve meyvemiz var.
hareketliğinde gidecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?