hay maşallah eceye.. ne güzel binmiş salıncağı maşallah. cicileri de pek güzelmiş, pek yakışmış.[/URL][/IMG]
inşallah eşinin durumu geçici bir durumdur burcu. dün de ben sabah evden çıkarken değiştirdim altını sabah 8 de düşün. öğlen gittiğimde çıkmadan değiştiririm demiştim. uyuyakaldı yiğit değiştiremedim. iş çıkışı saat 3 bizimkilere sordum değiştirmemişler altını. sen değiştirdin sandık dediler. off öyle kızdım ki.. naparsın arada oluyor böyle. yemek konusunda da onlar aynı senin söylediğin gibi. ben de anneme sabah tenbih edip çıkıyorum. bak şu saatte şunu, bu saatte bunu yedir diye. öyle demezsem bişi yedirmiyor. eşim diyor sen gelir gelmez hemen bişiler yedirme çabasına giriyorsun diye. e tabi giricem. yoksa çocuğa bişi veren yok ki..Onur tuhaf bugün. Boş günü olduğu için o bakıyordu. Akşam üstü eve geldiğimde Doruk'un altının 5 saattir değiştirilmediğini öğrendim. Kaka yok ama yazık, günah. Hemen değiştirdim, çorbasını içirdim. 3 saat sonra stepten eve döndüğümde Doruk gene mızırdıyordu. Bır şey yedirdin mi, diye sordum. Yarım saat oldu uyanalı, dedi. 3 saatte sen olsan acıkırsın, onun ne kadarcık midesi var, dedim. Yani sürekli eleştirip durmak istemiyorum ama çok kızdım. E ağlamadı, diyor. Söylemesini bekleseydin, diyecektim, demedim. Geçmişte "Doruk'un bakımıyla ilgili çok eleştiriyorsun, zamana ihtiyacım var" dönütünü aldığım için çok yüklenmiyorum ama kızdım. Söyledim de kızgınlığımı. Hay Allahım yaa! O bize muhtaç, dilinden anlamak zorundayız, var mı ötesi? Onur da normal değil ama, bir durgunluk, bir tuhaflık var üzerinde, anlamadım neden. Konuşmaya çalıştım, bir şey de demiyor. ınşallah bugünlük bir durumdurOna da üzüldüm.
hay maşallah eceye.. ne güzel binmiş salıncağı maşallah. cicileri de pek güzelmiş, pek yakışmış.
sen sık sık arayıp sorarsan daha iyi beslenir ve temizlenirinşallah eşinin durumu geçici bir durumdur burcu. dün de ben sabah evden çıkarken değiştirdim altını sabah 8 de düşün. öğlen gittiğimde çıkmadan değiştiririm demiştim. uyuyakaldı yiğit değiştiremedim. iş çıkışı saat 3 bizimkilere sordum değiştirmemişler altını. sen değiştirdin sandık dediler. off öyle kızdım ki.. naparsın arada oluyor böyle. yemek konusunda da onlar aynı senin söylediğin gibi. ben de anneme sabah tenbih edip çıkıyorum. bak şu saatte şunu, bu saatte bunu yedir diye. öyle demezsem bişi yedirmiyor. eşim diyor sen gelir gelmez hemen bişiler yedirme çabasına giriyorsun diye. e tabi giricem. yoksa çocuğa bişi veren yok ki..
kızlar bu arada siz kaç saatte bir bez değiştiriyorsunuz? yani hani büyüğünü yapmadığı sürece?
ben sabah 8
öğlen 1
akşam 6
bir de yatmadan 10-11 gibi işte
yeterli mi acaba?
daha sık değiştirdiğim zamanlar çıkardığım bezler neredeyse kuru oluyor.
günaydınn geçmişe bakamadım canım sıkkın bu sabah....
işe gelirken yolda bi tır devrilmiş yolda kaldık kötü bi kazaydı etkilendim hala atlatamadım....
SELİN e üzülüyorum... dün akşam eve gittiğimden beri selin 3 kere kaka yaptı ikisi normaldi ama son yaptığı ishal gibiydi çok endişelendim ishal salgınındanmı acaba diye çok tedirgin oldum sabaha kadar birşey yapmadı ama şuan hala aklım evde inşallah ishalin devamı gelmez bugün aklım evde.....yine ishal gibi olursa işten izin alıp doğru eve gidip selini alıp dr. a götürürüm.....
ben elimle yokluyorum bez sismis dolmus gibi ise degistiryorum
prima kullanıyorsanız ki tum bezler artık epey kuru tutuyor oyle aman 5-6 saat kaldı diye endise etmenize gerek yok hele pisik vs gdurumu yoksa . o kadar takılmayın arkadasar
iste benim oglumada annem bakmıstı bir donem 16-22 aylar arasında her aksam giderdim ya bezi tasmıs kakalar falan body e kadar çıkmıs yada onu sırsıklam olmus onluk degismemis annem eli agır aheste bir yapıdadır her aksamuzulurdum soylenirdim yada saat olmlus 4 ararım daha ogle yemeini vermemis derken kendimizi 22 aylıktı berke yuvada bulduk allatan tanıdık yuva vardıda gozumuz kapalı teslim edebildik orda çok daha iyibeslendi eminim. annelerle bu is her zaman kolay olmuyor çok titiz yapılı anneler va onlara lafım yok ama iste herkes aynı degil
burcu demin alıntını yapmıstım ama onur konusunu atlamısım
kizmakta haklısın ama erkeklerden bukadar seyi bir arada talep edince yeri geliyor gitmeyiver oz aman diyorlar yani iboda ben bunu ugoruyorum
uguzellikle duygusal yaparak soylemek gerek. bak iste pisikolur altı yazık mutlaka misal 4 saatte bir degismemiz gerek osoyleyemez rahatsız olur yazık falan filan
yapmamıssın etmemissin ama olmazkı vs dendimi ters tepiyor kaldıkı sizin ilk çocuk onur deneyimli degil bu kadarına bile sukur demeliyiz sende bende rahatca bırakıp saatlerce step spor vs yapıyoruz
günayddııın
sadece son sayfayı okudum
evrimcim çok geçmiş olsun..Allah şifa versin.yardımcın olsun inşallh..
melteeem ece çok tatlı maşallah ya..:) yüz ifadesine bayıldım oleyy başardım der gibi:)
tazem burcum o gunki tlf konuşmamız benm şarjım yuzunden facia oldu.
afikimi artık odasında uyutuyoruz gunduzde hep onunodasında takılıyoruz genelde oyun oynuyoruz ata biniyoryz gecede sorun çıkmadı çok şükür bebek telsizim olmammasına ragmen çok rahatlıkla duyuyoruz sesini.
zaten ilk miyaklamasından sonra ben odasına giderken GELİYORUM OGLUM diyorum sakinleşip beni bekliyor sonra emzirip uyutuyorum bakalım inşallah hep böyle gider.
tek problem afikin odasına kanepe yada koltuk gerekli emzirmem için.
gece kucagıma alıp oturma odasında emziriyorum.
yatak odası dahauzak çünki,
Günaydın kızlar.. Geçmişi okumadan doktor kontrolümüzü yazayım. Didarın göğsünde hırlama vardı. Sürekli değil ama zaman zaman oluyordu. Doktor dinledi ve ciğerleri temiz, arada balgan takılması, vs.. olabilir ıhlamur ver. İlaca gerek yok dedi. Amaaaa, kilomuzu fazla buldu. Benim şişko kızım 1,5 yaş kilosundaymış (10,800 gr). Bir ayda 300-400 gr alması gerekirken 1300 gr almış. Acilen öğünlerini azaltıp, kilo verdirelim, bu çok fazla dedi. Boy 72 cm. tam ayında gidiyor. Nasıl vericez kilomuzu bilmiyorum.
[/URL][/IMG]
işte ECE
maşallah zeytin gözlüme[/URL][/IMG]
aman pervinim allah bozmasın keyfini:1hug:bazen banada oluyor öyle sohbetlere dalamıyorum öyle okuyup geçiyorumboshayallersmiledilek ben bunalım deilim bilakis cok mutluyum asıgım içim kıpır kıpır..topikteki sohbetlere dalamıorum nedense
geçmiş olsun canımmedikal ayak bakımı
arkadaslar hep soracagım unutuyorum hamilelikte ayaklarla ilgili sikintisi olan çoktu benimde oyle idi tırnaklarım zaten batmaya musait hamile iken daha beter olmuslardı . ve simdide agırlık fazla hala kilo veremedim ayaklarımı rahatlatacak kadar ve acayip acı cekiyorum
geçen gun nette arastırdım ayak bakımı vs diye podiatri diye birsey buldumbelki biliyorsunuzdur bazılarınız ayak sagılıgı ile ilgili dal mıs. bu uzmanlık egitimi alanlaada podiatrist deniyormus
simid cumartesi gunu bu tarz biryerden randevu aldım medikal ayak bakımı yaptıracagım batık tırnaklara tel takma yada bant gibi uygulamalar varmıs agrısı vs yokmus tırnak yolunu bulması için yardımcı oluyormus bu aparatlar. varsa bu tarz sikayeti olan aklınızda olsun.
yada bu tarz bir bakım yaptıran tel vs bilen varmı aranızda??
bende sabah 8 öğlen 12 yada 1 akşam 5 yatarkende saat 9-10 gibi değiştiriyorum ama gün içinde arada elimle yokluyorum çok şiş ise değiştiriyorumkızlar bu arada siz kaç saatte bir bez değiştiriyorsunuz? yani hani büyüğünü yapmadığı sürece?
ben sabah 8
öğlen 1
akşam 6
bir de yatmadan 10-11 gibi işte
yeterli mi acaba?
daha sık değiştirdiğim zamanlar çıkardığım bezler neredeyse kuru oluyor.
canım hemen kötüye yorma yediği bişeyden dolayı da o şekilde yapmış olabilir bugün takip edin hep öyle devam ederse götürürsün doktoragünaydınn geçmişe bakamadım canım sıkkın bu sabah....
işe gelirken yolda bi tır devrilmiş yolda kaldık kötü bi kazaydı etkilendim hala atlatamadım....
SELİN e üzülüyorum... dün akşam eve gittiğimden beri selin 3 kere kaka yaptı ikisi normaldi ama son yaptığı ishal gibiydi çok endişelendim ishal salgınındanmı acaba diye çok tedirgin oldum sabaha kadar birşey yapmadı ama şuan hala aklım evde inşallah ishalin devamı gelmez bugün aklım evde.....yine ishal gibi olursa işten izin alıp doğru eve gidip selini alıp dr. a götürürüm.....
ayy esra benim annemde kayınvalidemde tam tersi beni bunaltıyorlar bazen altını değiştiriyorum aradan yarım saat geçiyor yok altını kontrol ettinmi çocuğun yemek yediriyorum aradan biraz geçiyor çocuk mıkırdanıyorsa acaba acıktımı doyursakmı ilacını verirsin verdinmi saati geçmesin vs. vs.çok evhamlılar bazen bu kadarı da bunaltıyor ama ben gözüm arkada kalmadan onlara bırakabiliyorum çünkü benden daha çok herşeyini kontrol ediyorlarben elimle yokluyorum bez sismis dolmus gibi ise degistiryorum
prima kullanıyorsanız ki tum bezler artık epey kuru tutuyor oyle aman 5-6 saat kaldı diye endise etmenize gerek yok hele pisik vs gdurumu yoksa . o kadar takılmayın arkadasar
iste benim oglumada annem bakmıstı bir donem 16-22 aylar arasında her aksam giderdim ya bezi tasmıs kakalar falan body e kadar çıkmıs yada onu sırsıklam olmus onluk degismemis annem eli agır aheste bir yapıdadır her aksamuzulurdum soylenirdim yada saat olmlus 4 ararım daha ogle yemeini vermemis derken kendimizi 22 aylıktı berke yuvada bulduk allatan tanıdık yuva vardıda gozumuz kapalı teslim edebildik orda çok daha iyibeslendi eminim. annelerle bu is her zaman kolay olmuyor çok titiz yapılı anneler va onlara lafım yok ama iste herkes aynı degil
amanda aman bunlar büyüdü de parklara gidiyorlar maşallahece den haftasonu goruntuleri
oh ne güzel gülistan afik odaya alıştı demek inş. hep böyle gider sorunsuz devam edergünayddııın
sadece son sayfayı okudum
tazem burcum o gunki tlf konuşmamız benm şarjım yuzunden facia oldu.
afikimi artık odasında uyutuyoruz gunduzde hep onunodasında takılıyoruz genelde oyun oynuyoruz ata biniyoryz gecede sorun çıkmadı çok şükür bebek telsizim olmammasına ragmen çok rahatlıkla duyuyoruz sesini.
zaten ilk miyaklamasından sonra ben odasına giderken GELİYORUM OGLUM diyorum sakinleşip beni bekliyor sonra emzirip uyutuyorum bakalım inşallah hep böyle gider.
tek problem afikin odasına kanepe yada koltuk gerekli emzirmem için.
gece kucagıma alıp oturma odasında emziriyorum.
yatak odası dahauzak çünki,
geçmiş olsun bizde de burunda hırıltı var s.fizyolojik kullan diyor doktor başka ilaçta vermiyorGünaydın kızlar.. Geçmişi okumadan doktor kontrolümüzü yazayım. Didarın göğsünde hırlama vardı. Sürekli değil ama zaman zaman oluyordu. Doktor dinledi ve ciğerleri temiz, arada balgan takılması, vs.. olabilir ıhlamur ver. İlaca gerek yok dedi. Amaaaa, kilomuzu fazla buldu. Benim şişko kızım 1,5 yaş kilosundaymış (10,800 gr). Bir ayda 300-400 gr alması gerekirken 1300 gr almış. Acilen öğünlerini azaltıp, kilo verdirelim, bu çok fazla dedi. Boy 72 cm. tam ayında gidiyor. Nasıl vericez kilomuzu bilmiyorum.
[/URL][/IMG]
işte ECE
EVRİM geçmiş olsun..şükür büyük bir sorun yok..gel beraber dinlenelim. Ben kuzyede bakarım ha iki ha üç hepside melek .dokunmaz hemde yerim ben onu ...
moralime gelince geçti gitti ..geçmişe bakamadım ama PERVİNİM aşığım hariç sanırım topikte bunalım varrrrrrrrrrr..
aman çok sukur evrim yetmezligin ilerlememesi en guzel . bir arkadasımdada kapaksorunu var sıkıntıda surekli ondan yakındanbiliyorum bu tarz kalp sorunlarını o derecelerin onemi buyukmus
allah aynen hepimizi evlatlarımıza bagıslasın
çok geçmiş olsun
aman ihmal etme
maddi durmunuz müsaitse bakıcı tut bile derim senin gözetiminde hem ev işlerini yapar hem de kuzy bakarken yardımcı olur
Günaydın kızlar.. Geçmişi okumadan doktor kontrolümüzü yazayım. Didarın göğsünde hırlama vardı. Sürekli değil ama zaman zaman oluyordu. Doktor dinledi ve ciğerleri temiz, arada balgan takılması, vs.. olabilir ıhlamur ver. İlaca gerek yok dedi. Amaaaa, kilomuzu fazla buldu. Benim şişko kızım 1,5 yaş kilosundaymış (10,800 gr). Bir ayda 300-400 gr alması gerekirken 1300 gr almış. Acilen öğünlerini azaltıp, kilo verdirelim, bu çok fazla dedi. Boy 72 cm. tam ayında gidiyor. Nasıl vericez kilomuzu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?