2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkeze merhba uzun zamandır formu takip ediyorum katılmak nasip olmamıştı bi problemim var ve size danışıyım dedim kızım bu ay dr kontrolünde sadece 90gr almış çıktı çok üzüldüm dişlerden dolayı yeme problemi vardı ama bu kadar az alcağını tahmin etmemiştim dr takviye olarak fantomalt önerdi bunu kullanan var mı bilginiz var mı merak ediyorum birde diş çıkma süresi nası geçtii benim kızım 8,aya yeni girdi ve daha hiç dişi yok ama devamlı eli agzında ve çok huzursuz bir kaç gündür su içirirken tık tık ses geliyo ama görüntü yok anlayamadım giiiti

gaye bizim çocuk dr umluz baska bir arkadasımın bebegine verdi bu fantomalt dan . onlar gerek gorup kullanmadı ama burdan sakaleynmaster nickil arkadas kullandı aldı sonuçu bilmiorum ama belki okursa yazını yazar

benim kizimda 8 . ayın dolmasına birkaç gun kala ilkd isini çıkardı 12 hatta 16 aya kadar ilk dis için beklenebiliyor illa erken çıkması gerekmiyor endise etme

bizde kahvaltıda 5 tane cici bebe veriyorduk onu rahatlıkla 3 e indiririm yedirme zahmeti azalmıs olur diye dusundum kilosu yuksek olunca

topigin sinerjisi banada bulasti, bi rehavet var ustumde okuyorum ama yazamiyorum..

Ecelere masallahhh..cok sekerler..

burcu seni takipteyim bebegim, sabah 64.3u gordum, 10 kiloya az kaldi:))

merhaba kizlar!!! bugün spor salonunun ilk randevusu vardi..iste efor testi,vucut yag orani,su orani ...vs..bakildi..hersey hemen hemen normal degerlerde.. vücut sikilastirmak icin aletler felan filan..bakalim haftasonu baslamak istiyorum...hihoyyyt

ESRA ecenin kiyafetine bayildim..ona acik renkler böyle civil civil renkler bence daha cok yakisiyor..opuyorumnanaktan bebek bezini bende senin gibi kontrol ederim..öyle sirf zaman doldu diye altini almam..kontrol edince anlasiliyor zaten..

ben biraz okuyım dedimde 4-5 saate mi degiştiriyosunuz bezleri ben nerdeyse her saat deiştiriyorum abartımı acaba ama ila biraz çiş oluyo

ne kadar sürdü peki iştahsız ve huzursuz muydu seninkide yoksa rahat mı çıkardı diişleri

yok bizde pek istahsızlık huzursuzluk olmadı
o hafta bir gece falan sıkca uyandı bu haftada geçena ksam saat bası uyandı normadle tum gece uyur disten midir bilmiyorum ama oyle aman aman birsey olmadı her çocukta dis cıkarma bambaska oluyor kimi çok sıkıntılı kimi rahat çıkarıyor

saat bası bez degistirmek mi ? neden yahu çok m uhassas cildi ?

şu fantomalt hiç kafama yatmıyo yaaaaaaaa karbonhirat ve enerji takviyesiymiş 1 ayda bekleyim gene almazsa o zaman kullanırım

gaye pişik kremi kullanıyomusun,yani saatte bir çok çok fazla bence...çiş tabi olur 4-5 saat gayet normal kaka yoksa...koruyucu pişik kremleri var çiş temas etmiyo bebeğin tenine ozaman pişikte olmas...yoksa sen gecedemi uyurken altını değişiyon?

dilek ,cnm kusura bakma dün yazamdım sana Eylül ün eline salatlık verdim oyalansın diye çok şükürki eşim odaya girmiş kırt diye ses duymuş koparmış ya sıpa salatalığı yicek hatun..elim ayağıma dolandı..tekrar dönemdim sana...

bişi sorcam, hamileyken olduğumuz tetanoz aşıları bebeğe geçiyomu.ben doğumdan sonrada olmuştum 5 aşıyı tamamlıycam

melekcim ben asla eline bu tarz koparabilme ihtimali olan yiyecekler vermiyorum
o heyecana dayanamam havuç bile olsa korkarım olur kopar falan kaçar bogazına diye allah korusun verme bence bir daha

allah gönlüne göre verdi nur çok içten dua etmişsin demek
allah rahmet eylesin:Saruboceq:
nee diyon gülistan bir kaza olmasın sakınaklinialirimsmile
hadi bakalım hayırlısı
malesef bembeyaz benim kızım biraz kalsa altı hemen kızarıyor ondan şaşırdım 4-5 saat kalsa ne güzel olurdu
pişik kremi falan kullanmıyormusun

evrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim öperiiiiim seni böbeeeeeeeeeeeem (banada nasip oldu şu böbem kelimesi) ayy hani geçenlerde bahsetmiştinya şu baloncuk yapan oyuncaktan ondan aldım bende o kadar çok rahatladım ki oğlum çok güzel oyalanıyor onunla hatta eline veriyorum benden öğrendi üflemeye çalışıyor gerçi beceremiyor püüüüüüüüü diye ses çıkarıyor sadece ama oyalanıyor beraber oynuyoruz ben balonları yapıyorum o tutmaya çalışıyor çok hoşuna gitti teşekkür ederiz ve herkese tavsiye ederiz oyalanmak için birebir

ben ciyan sokması olayında bir doz yaptırmıstım yoksa hiç yaptırmayı dusunmuyordum
ordaki dr lar ikinciyi yaptırmazsam bebege etki etmyeceğini soylemislerdi ama kadın dogum dr umda çocuk dr umda gerek olmadıgını soyledigi için tekrar dozları yaptırmadım

sanırım ilk dozdan sonrakiler bebege etki ediyor

ay dilek iyi hatırlattın aksam bende çıkarayım berkenin oyuncaklarının arasında yapalım bakalım balon ne yapacak

içine deterjan ne koyuyorsunuz bulasık deterjanı mı sampuan falan mı ?
yuzune gozune falan gelmemesi gerekiyor malum bebeklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…