gaye bizim çocuk dr umluz baska bir arkadasımın bebegine verdi bu fantomalt dan . onlar gerek gorup kullanmadı ama burdan sakaleynmaster nickil arkadas kullandı aldı sonuçu bilmiorum ama belki okursa yazını yazar
benim kizimda 8 . ayın dolmasına birkaç gun kala ilkd isini çıkardı 12 hatta 16 aya kadar ilk dis için beklenebiliyor illa erken çıkması gerekmiyor endise etme
allah gönlüne göre verdi nur çok içten dua etmişsin demekhirkese slm uğruyamadım bir türlü evin temizliği gelen giden derken bu zmn oldu kocem gidince daha çok girerim sanmıştım yanılmışımm geçmişe bakamadım 50 küsür birikmiş umarım herkescikler iidir şuan k.validem gildeyim...yarın tekrar evimize geçioz.. kendimden az haber veriyim dün sivastaydık gökhanı sivas askeri hastanaye sevk etmişler bizde gittik kardeşi dayısı ben musti çok şaşırdı bizi görünce benim geleceğimi bilmiordu neyse 37 kilo fazlası çıktı değerleri hep yüksekmiş pazartesi tkrar sivasa geçip hastanede yatacak salı cıkıp evimize gelecek inş heyet tmm dersee kii dr zaten tmm demiş çok şükür sanırım dualarım kabul oluyorr
allah rahmet eylesin:Saruboceq:son 1 haftadır topiğe girip işeyler yazamıyorum.
aydının arkdaşı (eşide benm yakın arkadaşım)
annesi vefat etti.
hergun kuran okumaya gisiyoruz afike babannesi bakıyor 2 saat falan.
bugunde bi kaç arkadaş toplanıp ikramları biz hazırladık.hani olur ya hayır ikramı. işte 50 kişiklk falan onlarla ugrasıyordum. ama bugun son bakalım.
bu arada 8 nisanda regly olmam gerekirken hala olmadım ama hiç endişelenmiyorum acaba test yapsammı? şüphelenmem gerekirmi?
yagmurluk kullanıyoruz kendisine guvenirim şhasen 2.5 yıl hiç tökezlemedi de..
hadi bakalım hayırlısımerhaba kizlar!!! bugün spor salonunun ilk randevusu vardi..iste efor testi,vucut yag orani,su orani ...vs..bakildi..hersey hemen hemen normal degerlerde.. vücut sikilastirmak icin aletler felan filan..bakalim haftasonu baslamak istiyorum...hihoyyyt
pişik kremi falan kullanmıyormusunmalesef bembeyaz benim kızım biraz kalsa altı hemen kızarıyor ondan şaşırdım 4-5 saat kalsa ne güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?