önemli değil canım geçmiş olsun çok dikkat etmek gerekir böyle şeylere ben eline vermiyorum korkuyorum dahadilek ,cnm kusura bakma dün yazamdım sana Eylül ün eline salatlık verdim oyalansın diye çok şükürki eşim odaya girmiş kırt diye ses duymuş koparmış ya sıpa salatalığı yicek hatun..elim ayağıma dolandı..tekrar dönemdim sana...
ay dilek iyi hatırlattın aksam bende çıkarayım berkenin oyuncaklarının arasında yapalım bakalım balon ne yapacak
içine deterjan ne koyuyorsunuz bulasık deterjanı mı sampuan falan mı ?
yuzune gozune falan gelmemesi gerekiyor malum bebeklerin
okuduğum kadarıyla adınız burcu:))) valla çok imrendim size kilo verme konusunda... bende sürekli başlayıp bırakanlardan oldum(( galiba örnek almam lazım. yemek konusunda biz daha ıhlamur falan vermedik. sadece beni içmeye devam ediyor.biberondan içmeyi beceremedi benimki.. onu diş kaşıyıcı olarak kullanıyor tabi sonuç boğazına takılan bir ton su oluyor... nuby aldım şu doğal yumuşak olandan acaba başka birşey mi denesem???..
burcu seni takipteyim bebegim, sabah 64.3u gordum, 10 kiloya az kaldi:))
merhaba kizlar!!! bugün spor salonunun ilk randevusu vardi..iste efor testi,vucut yag orani,su orani ...vs..bakildi..hersey hemen hemen normal degerlerde.. vücut sikilastirmak icin aletler felan filan..bakalim haftasonu baslamak istiyorum...hihoyyyt
bide bende çok veriyorum eline havuç ekmek köşesi salatalık korktum valla şimdi aslında iyidir diolardı ama
Gaye bende sana nivea önercektim,aynen sebamet kulnırken pişik oldu benim kızım,nivea ile hemen geçti...1 saatte çiş yapar ama öle dolu dolu olurmuki...peki gece?
çok küçüken degiştiriyordum 5 aylık olduundan beri kontrol ediyorum yapmıyo zaten yaklaşık 1 aydırda sabaha kadar uyuyo rahatsız ettmemek için açmadım yatmadan önce kalın bir krem sürüyorum ama bizede sebamedin ne sabunu ne şampuanı nede kremi yaramadı şimdi nivea daha iyi ya bide şeyi sorimm kaka yaptı zaman altını yıkıyormusunuz yoksa popsile mi alıyosunuz
maşallah bence çok güzel. pek severim tombik bebekleri.. çok kilo almasın ama çok fazla da kesme öğünlerinden bence. yürüyünce verir o.Günaydın kızlar.. Geçmişi okumadan doktor kontrolümüzü yazayım. Didarın göğsünde hırlama vardı. Sürekli değil ama zaman zaman oluyordu. Doktor dinledi ve ciğerleri temiz, arada balgan takılması, vs.. olabilir ıhlamur ver. İlaca gerek yok dedi. Amaaaa, kilomuzu fazla buldu. Benim şişko kızım 1,5 yaş kilosundaymış (10,800 gr). Bir ayda 300-400 gr alması gerekirken 1300 gr almış. Acilen öğünlerini azaltıp, kilo verdirelim, bu çok fazla dedi. Boy 72 cm. tam ayında gidiyor. Nasıl vericez kilomuzu bilmiyorum.
ben akşam 7-8 arası neredeyse hergün kaşık maması veriyorum. şu kaşık mamasından. bebelac tahıllı olanını.arkadaşlar merhaba ben ara sıra girip:)))) sizden fikir alanlardanım.. işlerim çok yoğun iş yerinde zaman zaman sizi takip ediyorum.. genelde misafir oyuncu olarak katılıyorum sizlere.. yine aklıma birşey takıldı yardımınıza ihtiyacım var..
bizm doktorumuz bize mamaların hani gece, kahvaltı, vb.. olanlarını asla verme dedi sadce akşam yatmadan bir kez kaşık mamamız var onu alıyor..sizler veriyormusunuz. bana sabah yediği biraz labne, yumurta sarısı, ekmek çok az geliyor sanki.. gece zaten o mamaların gece uykusu için olnlarını da veremiyoruz.. sadece 8 gibi kaşık maması var. ondan sonra yatmadan emiyor.. sizler neler yapıyorsunuz..şimdiden teşekkürler cvplar için..
haydi gözün aydın nur. inş herşey istediğiniz gibi olur canım.hirkese slm uğruyamadım bir türlü evin temizliği gelen giden derken bu zmn oldu kocem gidince daha çok girerim sanmıştım yanılmışımm geçmişe bakamadım 50 küsür birikmiş umarım herkescikler iidir şuan k.validem gildeyim...yarın tekrar evimize geçioz.. kendimden az haber veriyim dün sivastaydık gökhanı sivas askeri hastanaye sevk etmişler bizde gittik kardeşi dayısı ben musti çok şaşırdı bizi görünce benim geleceğimi bilmiordu neyse 37 kilo fazlası çıktı değerleri hep yüksekmiş pazartesi tkrar sivasa geçip hastanede yatacak salı cıkıp evimize gelecek inş heyet tmm dersee kii dr zaten tmm demiş çok şükür sanırım dualarım kabul oluyorr
fantomalt hiç duymadım. bence hemen kullanma. bizim doktorumuz bu aylarda fazla kilo almaz demişti bana. endişelenme dedi. diş çıkarırken huzursuz olması normal. yiğitte yapmıştı. üç gün kadar sürmüştü.herkeze merhba uzun zamandır formu takip ediyorum katılmak nasip olmamıştı bi problemim var ve size danışıyım dedim kızım bu ay dr kontrolünde sadece 90gr almış çıktı çok üzüldüm dişlerden dolayı yeme problemi vardı ama bu kadar az alcağını tahmin etmemiştim dr takviye olarak fantomalt önerdi bunu kullanan var mı bilginiz var mı merak ediyorum birde diş çıkma süresi nası geçtii benim kızım 8,aya yeni girdi ve daha hiç dişi yok ama devamlı eli agzında ve çok huzursuz bir kaç gündür su içirirken tık tık ses geliyo ama görüntü yok anlayamadım giiiti
ben ilk iki dozu yaptırdım. üçüncüyü unutmuşum. kaldı gitti..bişi sorcam, hamileyken olduğumuz tetanoz aşıları bebeğe geçiyomu.ben doğumdan sonrada olmuştum 5 aşıyı tamamlıycam
pişik kremi kullanıyorum ilk sebamad kullandım hiç bi ürünü gayeye yaramadı şimdi nivea kullanıyorum oda pek korumuyo gibi siz hangi kremi kullanıyosunuz bide bezi hep dolu yani şiş acaba çok mu su veriyorum mı bu kadar çiş yapıyo
ay dilek iyi hatırlattın aksam bende çıkarayım berkenin oyuncaklarının arasında yapalım bakalım balon ne yapacak
içine deterjan ne koyuyorsunuz bulasık deterjanı mı sampuan falan mı ?
yuzune gozune falan gelmemesi gerekiyor malum bebeklerin
hirkese slm uğruyamadım bir türlü evin temizliği gelen giden derken bu zmn oldu kocem gidince daha çok girerim sanmıştım yanılmışımm geçmişe bakamadım 50 küsür birikmiş umarım herkescikler iidir şuan k.validem gildeyim...yarın tekrar evimize geçioz.. kendimden az haber veriyim dün sivastaydık gökhanı sivas askeri hastanaye sevk etmişler bizde gittik kardeşi dayısı ben musti çok şaşırdı bizi görünce benim geleceğimi bilmiordu neyse 37 kilo fazlası çıktı değerleri hep yüksekmiş pazartesi tkrar sivasa geçip hastanede yatacak salı cıkıp evimize gelecek inş heyet tmm dersee kii dr zaten tmm demiş çok şükür sanırım dualarım kabul oluyorr
belmaabelma
arkadaşlar cvp vermiş gerçi ama bende yazmak istedim
defenmdamalm örtmeninde DENİZ kızı biraz kilo yuksek çıkmıştı ona sadecebiskuviyi kesin demişti sanırım sende bisküvi yada kaşık amması veriyorsan onları kes.
öğün kısıtlaması yapma bencde.
ayrıca kesinlikle emekleme ve yurume sürecinde çok fasla alamıycaklar. gör bak.
bakınız yahoo
adama full energyyy yüklü maşallah durdugu yerde durmuyor.didarda hareketlennce bi sorunkalmaz.
onu hareket ettirecek bişeyler yapın
kucaklamak yerine yerde yuvarlansın hatta yürüteç çok fonksiyonlu bence hareket için:)
evet ayakta duruyor kısa bir süreydi anneannesi arkasındaydı hemen sallanmıyordu yani
yazdıklarına içtenlikle katılıyorum
kendimizi harap etmememiz lazım
temizliğe bile yardımcı bulunsa iyi gelir
Ben yarım gün yardımcı alıyorum, haftada bir geliyor, yerler, tozlar, ütü, banyo hallediyor. 30 tl. Diğer şehirlerde piyasa ne durumdadır bilmiyorum ama her hafta olmasa bile 2 haftada bir de olsa yarım gün birinin yardım etmesi epey bir yük hafifletir. Okulda bayan arkadaşlar önceleri gereksiz görüyordu ama bir aydır onlar da 2 haftada bir yada haftada bir almaya başladılar. Kendime şimdiye kadar niye eziyet etmişim diyorlar. Ben en sonunda şunu dedim. hem iyi ev kadını, hem iyi bir aşçı, hem başarılı bir iş kadını, hem de mükemmel anne olamam. iş hayatını bir şekilde kotarırım, aşçılık da benim olsun, annelikten asla ödün vermem ama ev kadınlığı bana fazla gelir. Eşim de yardımcı olmuyorsa o zaman bir yardımcı bulmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?