ne guzel yarim gunde bunlari halledebiliyorsa bravo, bizimki 5 saatte evi ancak temizliyormus, utu yapamazmis oyle didi bana(evde 2 oda 1 saln yani..hatta cok incik boncukum varmis toz almasi zormus, kullanmadiklarimi kaldirsaymisim, banyodaki malzemelerim icin bile dedi bunukafamçokkarıştı
canim burada temizlik sirketleri var saat basina ucret aliyorlar, ben oradan buldum, onceden her hafta geliyordu ama sonra 2 haftada bire dustum, utuleri ben yaparim diye...bi arastir vardir belki..hatta yil sonu vergiden bile dusuyorsun bir kismini..keske benimde burada imkanim olsada temizlik icin birilerini bulabilsem..temizlik olmayinca cocuklar cok agir gelmez bana..hele yemek hic zor degil benim icin..cünkü yemek yapmayi cok severim..stresimi atiyorum bir nevi..sadece su temizlik isine helede ütüye gicik oluyorumm..sagolsun esim yardim ediyor artik..ütüye bile alistirdim onu..kaydirigubbakcemile3eger o da yardim etmese kafayi yerdim herhalde..kafamçokkarıştı
onceden cumartesi ben evdeyken geliyordu, cayi kahvesi vs..simdi hafta ici geliyor, ben takip edemiyorum ama muattapda olmuyorum cunku gittikce sogududm kendisinden karakteri yuzunden ama birini bulamadigim icin simdilik idare ediyorum..ilk firsata degistiricem..Çok nazlıymış o.lmaz: Bence sen araştırmaya devam et. O kadın yarın senin eline toz bezini tutuşturuverir. Ben yoruldum sen devam et diye.
nurdan sana bişi sormak istiyorum..benim yaşadığım rahatsızlığın kendiliğinden tekrarlama olasılığı var mıdır.?
2 gündür çok başım ağrıor..hemen gidip mr çektirmek istemedim
canim yazin simdi aklima geldi..bu yagmurluk bildigim pre... ise yani semsiye felanda denilen bence pek güvenme derim..nur arkadasimizmiydi oda onunla hamile kalmadi mi?? bence biraz daha bekle eger olmazsan bir test yaptir bence...a.sson 1 haftadır topiğe girip işeyler yazamıyorum.
aydının arkdaşı (eşide benm yakın arkadaşım)
annesi vefat etti.
hergun kuran okumaya gisiyoruz afike babannesi bakıyor 2 saat falan.
bugunde bi kaç arkadaş toplanıp ikramları biz hazırladık.hani olur ya hayır ikramı. işte 50 kişiklk falan onlarla ugrasıyordum. ama bugun son bakalım.
bu arada 8 nisanda regly olmam gerekirken hala olmadım ama hiç endişelenmiyorum acaba test yapsammı? şüphelenmem gerekirmi?
yagmurluk kullanıyoruz kendisine guvenirim şhasen 2.5 yıl hiç tökezlemedi de..
çok küçüken degiştiriyordum 5 aylık olduundan beri kontrol ediyorum yapmıyo zaten yaklaşık 1 aydırda sabaha kadar uyuyo rahatsız ettmemek için açmadım yatmadan önce kalın bir krem sürüyorum ama bizede sebamedin ne sabunu ne şampuanı nede kremi yaramadı şimdi nivea daha iyi ya bide şeyi sorimm kaka yaptı zaman altını yıkıyormusunuz yoksa popsile mi alıyosunuz
Ben yarım gün yardımcı alıyorum, haftada bir geliyor, yerler, tozlar, ütü, banyo hallediyor. 30 tl. Diğer şehirlerde piyasa ne durumdadır bilmiyorum ama her hafta olmasa bile 2 haftada bir de olsa yarım gün birinin yardım etmesi epey bir yük hafifletir. Okulda bayan arkadaşlar önceleri gereksiz görüyordu ama bir aydır onlar da 2 haftada bir yada haftada bir almaya başladılar. Kendime şimdiye kadar niye eziyet etmişim diyorlar. Ben en sonunda şunu dedim. hem iyi ev kadını, hem iyi bir aşçı, hem başarılı bir iş kadını, hem de mükemmel anne olamam. iş hayatını bir şekilde kotarırım, aşçılık da benim olsun, annelikten asla ödün vermem ama ev kadınlığı bana fazla gelir. Eşim de yardımcı olmuyorsa o zaman bir yardımcı bulmam lazım.
ne guzel yarim gunde bunlari halledebiliyorsa bravo, bizimki 5 saatte evi ancak temizliyormus, utu yapamazmis oyle didi bana(evde 2 oda 1 saln yani..hatta cok incik boncukum varmis toz almasi zormus, kullanmadiklarimi kaldirsaymisim, banyodaki malzemelerim icin bile dedi bunukafamçokkarıştı
hangi marka bisküvi veriyordun?
aklıma geldi de bu ara jenny canan da yazmıyor
herkes bir bir soguyor sanırım topikten okuyup yazamama isteksizlik vs derken git gide azalacagız sanırım
iyi aksamlar arkadaslar....
kac gundur açıyorum bı ama ne okuyumaya fırsatım oluyor ne bı kaç satır yazmaya.gelen gıden derken bıde hava guzel dıe bızde cıktık bı kac gün.ama güneşe aldandık o ayrı tabı.dün bıraz öksürür gıbı oldu Şevval ama önemsızdı.fakat bugun baya baya öksürüyor.dünden berı tekrar ekınezya şurubuna başlattım.gunde bı sefer vemısıtm gecenkınde busefer 3 defa verıyorum.ainşalah ilerlemeden gecer.ateş falan yok inşallah da olmaz.gecmıse bakıcaktım ama kuzum uyandı ben kaçar.inşalalh herkez ıyıdır.Yaho dan haber varmı hala gecmedımı ishalı acaba.
hadi hayırlısı azminize ve tabi eşlerinizin desteğine hayranım..merhaba kizlar!!! bugün spor salonunun ilk randevusu vardi..iste efor testi,vucut yag orani,su orani ...vs..bakildi..hersey hemen hemen normal degerlerde.. vücut sikilastirmak icin aletler felan filan..bakalim haftasonu baslamak istiyorum...hihoyyyt
bizde 3 ay toplamda 350 gr alınca fantomalt +protifar adlı besin takviyesine başladık bu ay belli olur..ben kulandım..çünkü 6 .ayından beri kilo alımı gitmeye başladı yavrumun.bizim 3. dişimizde çıktı ..v eçok iştahsız mama yemiyor süt ver dedi doktor iki gün içti onuda bıraktı..karışımı sevrek yediği yiyeceklerinin içine günlük 2 kaşık olarak katıyorum ...herkeze merhba uzun zamandır formu takip ediyorum katılmak nasip olmamıştı bi problemim var ve size danışıyım dedim kızım bu ay dr kontrolünde sadece 90gr almış çıktı çok üzüldüm dişlerden dolayı yeme problemi vardı ama bu kadar az alcağını tahmin etmemiştim dr takviye olarak fantomalt önerdi bunu kullanan var mı bilginiz var mı merak ediyorum birde diş çıkma süresi nası geçtii benim kızım 8,aya yeni girdi ve daha hiç dişi yok ama devamlı eli agzında ve çok huzursuz bir kaç gündür su içirirken tık tık ses geliyo ama görüntü yok anlayamadım giiiti
Allah rahmet eylesin..son 1 haftadır topiğe girip işeyler yazamıyorum.
aydının arkdaşı (eşide benm yakın arkadaşım)
annesi vefat etti.
hergun kuran okumaya gisiyoruz afike babannesi bakıyor 2 saat falan.
bugunde bi kaç arkadaş toplanıp ikramları biz hazırladık.hani olur ya hayır ikramı. işte 50 kişiklk falan onlarla ugrasıyordum. ama bugun son bakalım.
bu arada 8 nisanda regly olmam gerekirken hala olmadım ama hiç endişelenmiyorum acaba test yapsammı? şüphelenmem gerekirmi?
yagmurluk kullanıyoruz kendisine guvenirim şhasen 2.5 yıl hiç tökezlemedi de..
Hadi gözün aydın duaların kabul oldu ..:Saruboceq:hirkese slm uğruyamadım bir türlü evin temizliği gelen giden derken bu zmn oldu kocem gidince daha çok girerim sanmıştım yanılmışımm geçmişe bakamadım 50 küsür birikmiş umarım herkescikler iidir şuan k.validem gildeyim...yarın tekrar evimize geçioz.. kendimden az haber veriyim dün sivastaydık gökhanı sivas askeri hastanaye sevk etmişler bizde gittik kardeşi dayısı ben musti çok şaşırdı bizi görünce benim geleceğimi bilmiordu neyse 37 kilo fazlası çıktı değerleri hep yüksekmiş pazartesi tkrar sivasa geçip hastanede yatacak salı cıkıp evimize gelecek inş heyet tmm dersee kii dr zaten tmm demiş çok şükür sanırım dualarım kabul oluyorr
gece bazen muhallbi bazen çorba çünkü topiğin cins bebesine sahibim mama ve akranlarını yemiyor..........:1no2:arkadaşlar merhaba ben ara sıra girip:)))) sizden fikir alanlardanım.. işlerim çok yoğun iş yerinde zaman zaman sizi takip ediyorum.. genelde misafir oyuncu olarak katılıyorum sizlere.. yine aklıma birşey takıldı yardımınıza ihtiyacım var..
bizm doktorumuz bize mamaların hani gece, kahvaltı, vb.. olanlarını asla verme dedi sadce akşam yatmadan bir kez kaşık mamamız var onu alıyor..sizler veriyormusunuz. bana sabah yediği biraz labne, yumurta sarısı, ekmek çok az geliyor sanki.. gece zaten o mamaların gece uykusu için olnlarını da veremiyoruz.. sadece 8 gibi kaşık maması var. ondan sonra yatmadan emiyor.. sizler neler yapıyorsunuz..şimdiden teşekkürler cvplar için..
maşallah kuzuya..bebe bisküvisini azalt sadece yürüyünce veriyor çocuklar kızım 1 yaşında 13.750 di 3 yaşından sonra normal kiloda devam etti halada normal kilosunda dert etme..Günaydın kızlar.. Geçmişi okumadan doktor kontrolümüzü yazayım. Didarın göğsünde hırlama vardı. Sürekli değil ama zaman zaman oluyordu. Doktor dinledi ve ciğerleri temiz, arada balgan takılması, vs.. olabilir ıhlamur ver. İlaca gerek yok dedi. Amaaaa, kilomuzu fazla buldu. Benim şişko kızım 1,5 yaş kilosundaymış (10,800 gr). Bir ayda 300-400 gr alması gerekirken 1300 gr almış. Acilen öğünlerini azaltıp, kilo verdirelim, bu çok fazla dedi. Boy 72 cm. tam ayında gidiyor. Nasıl vericez kilomuzu bilmiyorum.
Kocaman olmuşta odasında yatarmış..maşallah annesi....günayddııın
sadece son sayfayı okudum
evrimcim çok geçmiş olsun..Allah şifa versin.yardımcın olsun inşallh..
melteeem ece çok tatlı maşallah ya..:) yüz ifadesine bayıldım oleyy başardım der gibi:)
tazem burcum o gunki tlf konuşmamız benm şarjım yuzunden facia oldu.
afikimi artık odasında uyutuyoruz gunduzde hep onunodasında takılıyoruz genelde oyun oynuyoruz ata biniyoryz gecede sorun çıkmadı çok şükür bebek telsizim olmammasına ragmen çok rahatlıkla duyuyoruz sesini.
zaten ilk miyaklamasından sonra ben odasına giderken GELİYORUM OGLUM diyorum sakinleşip beni bekliyor sonra emzirip uyutuyorum bakalım inşallah hep böyle gider.
tek problem afikin odasına kanepe yada koltuk gerekli emzirmem için.
gece kucagıma alıp oturma odasında emziriyorum.
yatak odası dahauzak çünki,
2 gündür çok başım ağrıor..hemen gidip mr çektirmek istemedim
gunaydınlarrrrr
bugun cuma çok mutluyum koca iki gun geçireceğim kizimla
artık iyice emekliyor odalara falan gidiyor banyoda disim fircalıyorum bakıyorum arkamdan gelmis herseye el atıyor nasıl ilginc geliyor tabi onune konan oyuncaklar haric tum evi kesfetmek uyksu yoksa karnıda toksa gıkı çıkmıyor insanı yıpratmıyor aglayarak ama tabi pesinde zararlı birseyler yaparsa engel olma isi var ama ben razıyım aglayan minik bebekhallerini hiçç aramıyorum varısn pesinde kostursun
karnımı dermatologa gosterdim 10 seans mezoterapi dedi.. belki yaptırcam arastırıyorum
herekse günaydın hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?