2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ii dileklerde bulunan annelere çok tşk ederim gerçekten rabbim sesimizi duyduu...
temizlik işine gelince bende 2 hafrada 1 gün alıyorum tam gün camlar filan bütün evi kaldırıo 2 haftada 1 de ütüye alıyorum temizliğe 50 ütüye 25 veriyorum..

Çok nazlıymış o. lmaz: Bence sen araştırmaya devam et. O kadın yarın senin eline toz bezini tutuşturuverir. Ben yoruldum sen devam et diye.

nurdan sana bişi sormak istiyorum..benim yaşadığım rahatsızlığın kendiliğinden tekrarlama olasılığı var mıdır.?

canim burada temizlik sirketleri var saat basina ucret aliyorlar, ben oradan buldum, onceden her hafta geliyordu ama sonra 2 haftada bire dustum, utuleri ben yaparim diye...bi arastir vardir belki..hatta yil sonu vergiden bile dusuyorsun bir kismini..
Çok nazlıymış o. lmaz: Bence sen araştırmaya devam et. O kadın yarın senin eline toz bezini tutuşturuverir. Ben yoruldum sen devam et diye.
onceden cumartesi ben evdeyken geliyordu, cayi kahvesi vs..simdi hafta ici geliyor, ben takip edemiyorum ama muattapda olmuyorum cunku gittikce sogududm kendisinden karakteri yuzunden ama birini bulamadigim icin simdilik idare ediyorum..ilk firsata degistiricem..
nurdan sana bişi sormak istiyorum..benim yaşadığım rahatsızlığın kendiliğinden tekrarlama olasılığı var mıdır.?

sanmam cnm sikayetlerin mi basladi yine..

canim yazin simdi aklima geldi..bu yagmurluk bildigim pre... ise yani semsiye felanda denilen bence pek güvenme derim..nur arkadasimizmiydi oda onunla hamile kalmadi mi?? bence biraz daha bekle eger olmazsan bir test yaptir bence...a.s

ben evdeysem çişindede kakasındada yıkıyorum. dışardaysam ıslak pamukla siliyorum. sabaha kadarda açmıyorum. kremi kalın sürmüyorum hava alması için.

katılıyorum belmacım. o olmasa ben ne olurdum bilmiyorum.
yarım gün diye geliyor ama gece 11 de filan gidiyor. bıraksan bizde kalacak.

çok iyi ya nurdanım.

hangi marka bisküvi veriyordun?

tatlım ben yapıyordum ya evde, pekmezli, azıcık mısır unlu.

eceyede maşallah

aklıma geldi de bu ara jenny canan da yazmıyor
herkes bir bir soguyor sanırım topikten okuyup yazamama isteksizlik vs derken git gide azalacagız sanırım

kadriyede epeydir girmiyor. kim alıyordu bu yoklamaları? adaşındı galiba. kaldılar bence devamsızlıktan.

geçmiş olsun kuzuma. opuyorumnanaktan
yahonun devam ediyormuş ishali ama şiddeti azaldı galiba

hadi hayırlısı azminize ve tabi eşlerinizin desteğine hayranım..
bizde 3 ay toplamda 350 gr alınca fantomalt +protifar adlı besin takviyesine başladık bu ay belli olur..ben kulandım..çünkü 6 .ayından beri kilo alımı gitmeye başladı yavrumun.bizim 3. dişimizde çıktı ..v eçok iştahsız mama yemiyor süt ver dedi doktor iki gün içti onuda bıraktı..karışımı sevrek yediği yiyeceklerinin içine günlük 2 kaşık olarak katıyorum ...

Allah rahmet eylesin..
tinky minky kaza kurbanı olmayasın ..yerimseniben
Hadi gözün aydın duaların kabul oldu ..:Saruboceq:
gece bazen muhallbi bazen çorba çünkü topiğin cins bebesine sahibim mama ve akranlarını yemiyor..........:1no2:
maşallah kuzuya..bebe bisküvisini azalt sadece yürüyünce veriyor çocuklar kızım 1 yaşında 13.750 di 3 yaşından sonra normal kiloda devam etti halada normal kilosunda dert etme..
Kocaman olmuşta odasında yatarmış..maşallah annesi....

prensese bak çok tatlı pembişleri...zaman nasıl geçiyor değilmi..

GÜNAYDIN demeden alınıt yaptım zamanla yarışiıyorum..
eşimde izne ayrıldı iki gündür eşimle bahar temziliği yapıyorduk bittimi hayır devamı gezmeden dönüşü.... ..iki günlüğüne Kırşehir'e gitme ihtimalimiz var giremeyebilirim..
MELTEM kara ecemede maşallah resimlerini görmedim ..alıntılardan gördüm maşalah salıncakta ayaktada durmuş..
NURDAN VE TAZE ikinizide tebrik ederim..
ben tekrar kilo aldım..kaçım bakmadım ama bakınca tickerimi değiştireceğim..eşimin izin işi bitince kendime yarımsaat ayırpı koşu bandında yürme planlarım var....yanlızm dotslar yanlız 10 dk bile çocuğuma bakacak kimse yok..buna babamızda dahilllllllllllllllllllllllllll

damlacım kadriye zaten çok az bir donem akif girdi onun haricinde kırk yılda bir ugrar resim ekler o kadar yani ondan onu merak etmedimde cananı merak ediyorum

ozlemmm sen konusuyormusun canan nerelerde ??

gunaydınlarrrrr

bugun cuma çok mutluyum koca iki gun geçireceğim kizimla

artık iyice emekliyor odalara falan gidiyor banyoda disim fircalıyorum bakıyorum arkamdan gelmis herseye el atıyor nasıl ilginc geliyor tabi onune konan oyuncaklar haric tum evi kesfetmek uyksu yoksa karnıda toksa gıkı çıkmıyor insanı yıpratmıyor aglayarak ama tabi pesinde zararlı birseyler yaparsa engel olma isi var ama ben razıyım aglayan minik bebekhallerini hiçç aramıyorum varısn pesinde kostursun

yes cuma
bana 3 gün tatil yuppi modundayım
bugün yoğunum biraz gec kaldım topiğe

karnımı dermatologa gosterdim 10 seans mezoterapi dedi.. belki yaptırcam arastırıyorum

mezoterapi araştıracağım

herekse günaydın hayırlı cumalar

hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…