2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ciğerim geçmiş olsun.dikkat et kendine.pert mert lafını da duymamış oliyim
geçmiş olsun tontiş pıstığa.verir annesi kilolarını.porsiyon küçültürsünüz:) benim artık sütüm olmadığından çok kilo alamıyor zaten.yoksa ayda en az aldığı kilo 800 gr dı.bu ay 80 gr almış.demekk ki kaloriyi sütten alıyormuş
dal gibi cidden Berke.genetik yolunu buluyor bir şekilde demek ki.
esra sen süt sağmaya devam ediyor musun
ben kandi adıma cevap vereyim.sen,ben,esra işyerinde süt sağanlar tkımıyız ya hani:) eskiden toplam 300 cc sağardım sonra 150 ye sonra 100 sonra 60-70'e derken 50 ye şimdi 40 sağsam mucize.önceden 2 saatte bir sağardım şimdi taaa öğleden sonra sağıyorum böyle işte.sanırım çalışmanın etkisi var bu azalmalarda. takmıyorum artık.mama yemediği için kilo da alamıyor.kilo alsın diye kalorili şeyler de veremem ya.sebze çorbası,etli yemekler,kahvaltı,muhallemeyve yiyor.vitaminini alsın diyorum ne yapalım.
bişi sorcam, hamileyken olduğumuz tetanoz aşıları bebeğe geçiyomu.ben doğumdan sonrada olmuştum 5 aşıyı tamamlıycam
ben oldum son iki doz mu ne kaldı.geçmez herhalde
o kavonuz milupalara neva da bayılıyor.büyük kavanozu hüpletiyor valla.aç tok farketmez:)bisküvi ben de vermiyorum.evde yapıyordum.artık ona da zaman bulamıyorum.yürüteci her seferinde önermediğini söylüyor bizim doktor.kalça kaslarını geliştirip bacak kaslarını zayıf bırakıyormuş.ama kullanan ve memnun olan arkadaşlar da var. belki uzun süre bindirilmzse zararı yoktur.
nurdan sana bişi sormak istiyorum..benim yaşadığım rahatsızlığın kendiliğinden tekrarlama olasılığı var mıdır.?
inşallah tekrarlamaz.doktora gitsen keşke.Ne zordur şimdi senin için doktor-hastane değil mi?
karnımı dermatologa gosterdim 10 seans mezoterapi dedi.. belki yaptırcam arastırıyorum
ne oldu karnına pervin? kaçırdım sanırım pek takılamıyorum bu ara

spora gitmeyip ben de takılacağım kızımla haftasonu.onunla çok vakit geçiremiyorum diye üzülüyorum ama fazla kilolarım da beni üzüyor.dün eski okulumdan müdür yardımcısı gelmişti.ben valiyle görüşürken gelip kulağıma eğildi ve çok kilo almışsın dikkat et dedi terbiyesiz.kendi eşi benim üç katımdır.veli de var birşey diyemedim. be adam sen beni iki yıldır görmüyorsun o arada ben hamile kaldım doğurdum.o da yetmedi aynı ay doğum yaptığımız komşu bana sen hamileyken de çok şişmiştin demez mi.kendisi 2.ye 6 aylık hamile.2 tane ben çıkardı onun hamilelik halinden.manyak mı ne.herşey beni dal gibi olmaya zorluyor beşakkıdı

ben ilk süt sağmaya başladığımda 400-450 cc süt çıkıyordu
şimdi 250-325 cc arası çıkıyor
ucu ucuna yetiyor artık

bu arada ne kadar lüzumsuz kendini bilmez insanlar var
şu erkekler çocuk doğursalardı hani askerliği yıllarca anlatırlarya doğumu ömür boyu anlatırlardı

Günaydın hepinize a.s.
Bende bu ara girip okuyup çıkıyorum ya elim kolum bir şeylere gitmiyor çok halsizim mirmirmirmir
Esrako Canan ıstanbulda tatilde bu ara pek görüşemedik ama fotoğrafları gördüm eğleniyorlar gamyoncuiremsu

bugun pek bi keyifsizim, buaralar bunaldim yine bisuru sey birikti kafamda(

damlacım kadriye zaten çok az bir donem akif girdi onun haricinde kırk yılda bir ugrar resim ekler o kadar yani ondan onu merak etmedimde cananı merak ediyorum

ozlemmm sen konusuyormusun canan nerelerde ??

doğru diyosun ya bende epeydir girip fotoğraf eklemedi diyecektim:))))
cananda tatildeymiş.

kuzu boşversene sen her anı çok değerli onun.

bugun pek bi keyifsizim, buaralar bunaldim yine bisuru sey birikti kafamda(

teocuk nasıl oldu?

ya kızlar bebeklerin bir öğünde yemek yeme miktarı ne olmalı gaye en fazla 100gr yiyo çok mu az bundan mı kilo almıyo

Arkadaşlar,bu ay oğluma et ve kıyma vermek istiyorum.buzlukta nasıl saklıyorsunuz.netet araştırdığım kadarıyla bazıları 300 gr kıyma alıp kavurup buzluğa atıyorlarmış ,bazıları kavurmdan.bazıları kemiği kaynatıp buz kalıplarına koyuyormuş.sizler nasıl yapıyorsunuz

benim kızım toplamda 100gr yemeği zor yediği için çok fazla dr bir yemek kaşığı verirsin demişti ben kavurmadan koyorum buzluğa yemeği pişirirken onuda kavurup içine atıyorum

benim kızım toplamda 100gr yemeği zor yediği için çok fazla dr bir yemek kaşığı verirsin demişti ben kavurmadan koyorum buzluğa yemeği pişirirken onuda kavurup içine atıyorum

teşekkür ederim.300 gr hepsini değil 10 a bölüyolarmış demekki oda bir yemek kaşığına tekabül ediyor.

oleyy simdi duyuru yapıldı su istanbuldaki ralli yuzunden bugun mesai 15,00 de bitiyor erkenden gidiyoruzzz

aa gozun aydın meltem iki guzel gelisme olmus dis ve emekleme
nasıl simdi hızlı hızlı gitimyordur daha agır dır dimi
bizim ece bir haftada ancak hızlandı e annen artık bi hediye alcak torununa heralde:)

valla iyiki ralli yapılmıs nası sevindim yarın kı ayak bakımını hemen bugune aldım yarın kostur kostur olacaktım çunku:)

yine yanlızız desene meltem erken çıkmak supriz olarak ne harika geldi ya havada guzel :) aksamda bakıcı bakacak ecosu goremiycem ama gezeceğiz yarın ve obur gun iki gun bol bol onunlayım nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…