canım ciğerim geçmiş olsun.dikkat et kendine.pert mert lafını da duymamış oliyim[
Dr dan gelıorumm.. su alıntı yaptım uctu durumu var ya.. ılk kez benım de basıma geldı.. yaptıgım ve yazdıgım tum alıntılar gıtıı.. ıkınızın nezdınde cevaplayayım..
Gıttım dr uma.. eko, ekg.. sonuc yorulmusum, strese gırmısım.. kaslarımı gerım gerım germısımm :)) sukur kapakcıkta ıltıhap falan yok.. ondan falan cok korkmustum.. yetmezlık derecem degısmemıs, ona da sevındım.. ama dınlenmem, kendımı yormamam gerek :)) şaka gııb dı mı ..
Adam dı o kı ,napıosun sen yahu?? dedım Kuzey e annelik :)
Pert e cıkacamm yakında.. du bakalım ne zmaan?? :))
geçmiş olsun tontiş pıstığa.verir annesi kilolarını.porsiyon küçültürsünüz:) benim artık sütüm olmadığından çok kilo alamıyor zaten.yoksa ayda en az aldığı kilo 800 gr dı.bu ay 80 gr almış.demekk ki kaloriyi sütten alıyormuşGünaydın kızlar.. Geçmişi okumadan doktor kontrolümüzü yazayım. Didarın göğsünde hırlama vardı. Sürekli değil ama zaman zaman oluyordu. Doktor dinledi ve ciğerleri temiz, arada balgan takılması, vs.. olabilir ıhlamur ver. İlaca gerek yok dedi. Amaaaa, kilomuzu fazla buldu. Benim şişko kızım 1,5 yaş kilosundaymış (10,800 gr). Bir ayda 300-400 gr alması gerekirken 1300 gr almış. Acilen öğünlerini azaltıp, kilo verdirelim, bu çok fazla dedi. Boy 72 cm. tam ayında gidiyor. Nasıl vericez kilomuzu bilmiyorum.
dal gibi cidden Berke.genetik yolunu buluyor bir şekilde demek ki.belmacım cidden yuksek mis kilosu hos bizim kizda 73 cm 9300 gr yazmıstım gerci bir ayda son ay yani 800 gr aldı ki ilk aylar için guzel bir kilo bu su an için çok fazla.
ama ben mama içmeye baslamasına bagladım anne sutu bitti gibi çunku.
porsiyonları kuçultun demistir dr haliyle ama 10800 de 1,5 yas kilosu degil o kadarda takma bence.
benim oglum 9 aylıkken 10 kilo idi su an dal gibihep dal gibiydi yurudu incecik oldu bebekken tombuldu okadar
ben kandi adıma cevap vereyim.sen,ben,esra işyerinde süt sağanlar tkımıyız ya hani:) eskiden toplam 300 cc sağardım sonra 150 ye sonra 100 sonra 60-70'e derken 50 ye şimdi 40 sağsam mucize.önceden 2 saatte bir sağardım şimdi taaa öğleden sonra sağıyorum böyle işte.sanırım çalışmanın etkisi var bu azalmalarda. takmıyorum artık.mama yemediği için kilo da alamıyor.kilo alsın diye kalorili şeyler de veremem ya.sebze çorbası,etli yemekler,kahvaltı,muhallemeyve yiyor.vitaminini alsın diyorum ne yapalım.esra sen süt sağmaya devam ediyor musun
ben oldum son iki doz mu ne kaldı.geçmez herhaldebişi sorcam, hamileyken olduğumuz tetanoz aşıları bebeğe geçiyomu.ben doğumdan sonrada olmuştum 5 aşıyı tamamlıycam
o kavonuz milupalara neva da bayılıyor.büyük kavanozu hüpletiyor valla.aç tok farketmez:)bisküvi ben de vermiyorum.evde yapıyordum.artık ona da zaman bulamıyorum.yürüteci her seferinde önermediğini söylüyor bizim doktor.kalça kaslarını geliştirip bacak kaslarını zayıf bırakıyormuş.ama kullanan ve memnun olan arkadaşlar da var. belki uzun süre bindirilmzse zararı yoktur.Sebamed bize iyi geldi. Doğduğundan beri biraz kızarıklık olsa sürüyorum hemen geçiriyor. Hiç pişik olmadı şimdiye kadar, dilimi ısırayım. Yalnız geçen gün molfix aldım prima yerine o biraz fazla kızarma yaptı tabi hemen primaya geri dönüş...
Canım Didar zaten çok hareketli ona rağmen kilo alıyor. yerinde duran bir çocuk değil. Sürekli emeklemek, ayağa kalkmak istiyor. Ben öğün miktarını çok koyuyordum. Mesela sabah ben okuldayken iki kepçe etli çorba bırakıyordum, ki bizim yediğimiz bir tabak çorba gibi... Kaşık maması yapıyorum, paketin üstünde 3 çorba kaşığı koyun diyor, ee kocaman bir tabak mama oluyor. Bisküvi zaten vermiyorum. Haftada bir belki yiyor. 3 çorba kaşığı yoğurdu bir elmayla karıştırıp yediriyordum mesela. Doktora gitmeden önce kavanoz mamalardan verdim, bir kavanozu bitirdi (125 gr). Biraz abartmışım herhalde. :kedi: Hedefi kilo verdirmek değil ama şu anki kiloyu korumak olarak belirledim. Öğünlerde kullandığım miktarı da dengelemem gerek.
Şimdiye kadar yürüteç almadım ama yarın alacağım çünkü artık yerde durmuyor. Kalkmak istiyor.
inşallah tekrarlamaz.doktora gitsen keşke.Ne zordur şimdi senin için doktor-hastane değil mi?nurdan sana bişi sormak istiyorum..benim yaşadığım rahatsızlığın kendiliğinden tekrarlama olasılığı var mıdır.?
ne oldu karnına pervin? kaçırdım sanırım pek takılamıyorum bu arakarnımı dermatologa gosterdim 10 seans mezoterapi dedi.. belki yaptırcam arastırıyorum
gunaydınlarrrrr
bugun cuma çok mutluyum koca iki gun geçireceğim kizimla
artık iyice emekliyor odalara falan gidiyor banyoda disim fircalıyorum bakıyorum arkamdan gelmis herseye el atıyor nasıl ilginc geliyor tabi onune konan oyuncaklar haric tum evi kesfetmek uyksu yoksa karnıda toksa gıkı çıkmıyor insanı yıpratmıyor aglayarak ama tabi pesinde zararlı birseyler yaparsa engel olma isi var ama ben razıyım aglayan minik bebekhallerini hiçç aramıyorum varısn pesinde kostursun
hadi hayırlısı azminize ve tabi eşlerinizin desteğine hayranım..
bizde 3 ay toplamda 350 gr alınca fantomalt +protifar adlı besin takviyesine başladık bu ay belli olur..ben kulandım..çünkü 6 .ayından beri kilo alımı gitmeye başladı yavrumun.bizim 3. dişimizde çıktı ..v eçok iştahsız mama yemiyor süt ver dedi doktor iki gün içti onuda bıraktı..karışımı sevrek yediği yiyeceklerinin içine günlük 2 kaşık olarak katıyorum ...
bende kullanmaya karar verdim bu diş olayı çok zor geçiyo bizde çok az yemek yiyor güçsüz kalacak iyicene inşallah işe yarar 8.ayında 74cm 8,200gr çok zayıf deil ama genede takviye etmmek gerekir dedi dr bakalım noluca
ben kandi adıma cevap vereyim.sen,ben,esra işyerinde süt sağanlar tkımıyız ya hani:) eskiden toplam 300 cc sağardım sonra 150 ye sonra 100 sonra 60-70'e derken 50 ye şimdi 40 sağsam mucize.önceden 2 saatte bir sağardım şimdi taaa öğleden sonra sağıyorum böyle işte.sanırım çalışmanın etkisi var bu azalmalarda. takmıyorum artık.mama yemediği için kilo da alamıyor.kilo alsın diye kalorili şeyler de veremem ya.sebze çorbası,etli yemekler,kahvaltı,muhallemeyve yiyor.vitaminini alsın diyorum ne yapalım.
spora gitmeyip ben de takılacağım kızımla haftasonu.onunla çok vakit geçiremiyorum diye üzülüyorum ama fazla kilolarım da beni üzüyor.dün eski okulumdan müdür yardımcısı gelmişti.ben valiyle görüşürken gelip kulağıma eğildi ve çok kilo almışsın dikkat et dedi terbiyesiz.kendi eşi benim üç katımdır.veli de var birşey diyemedim. be adam sen beni iki yıldır görmüyorsun o arada ben hamile kaldım doğurdum.o da yetmedi aynı ay doğum yaptığımız komşu bana sen hamileyken de çok şişmiştin demez mi.kendisi 2.ye 6 aylık hamile.2 tane ben çıkardı onun hamilelik halinden.manyak mı ne.herşey beni dal gibi olmaya zorluyor beşakkıdı
cok gecmis olsun cnm; eger gecmezde git hemen doktora ama...2 gündür çok başım ağrıor..hemen gidip mr çektirmek istemedim
herekse günaydın hayırlı cumalar
damlacım kadriye zaten çok az bir donem akif girdi onun haricinde kırk yılda bir ugrar resim ekler o kadar yani ondan onu merak etmedimde cananı merak ediyorum
ozlemmm sen konusuyormusun canan nerelerde ??
canım ciğerim geçmiş olsun.dikkat et kendine.pert mert lafını da duymamış oliyim
geçmiş olsun tontiş pıstığa.verir annesi kilolarını.porsiyon küçültürsünüz:) benim artık sütüm olmadığından çok kilo alamıyor zaten.yoksa ayda en az aldığı kilo 800 gr dı.bu ay 80 gr almış.demekk ki kaloriyi sütten alıyormuş
dal gibi cidden Berke.genetik yolunu buluyor bir şekilde demek ki.
ben kandi adıma cevap vereyim.sen,ben,esra işyerinde süt sağanlar tkımıyız ya hani:) eskiden toplam 300 cc sağardım sonra 150 ye sonra 100 sonra 60-70'e derken 50 ye şimdi 40 sağsam mucize.önceden 2 saatte bir sağardım şimdi taaa öğleden sonra sağıyorum böyle işte.sanırım çalışmanın etkisi var bu azalmalarda. takmıyorum artık.mama yemediği için kilo da alamıyor.kilo alsın diye kalorili şeyler de veremem ya.sebze çorbası,etli yemekler,kahvaltı,muhallemeyve yiyor.vitaminini alsın diyorum ne yapalım.
ben oldum son iki doz mu ne kaldı.geçmez herhalde
o kavonuz milupalara neva da bayılıyor.büyük kavanozu hüpletiyor valla.aç tok farketmez:)bisküvi ben de vermiyorum.evde yapıyordum.artık ona da zaman bulamıyorum.yürüteci her seferinde önermediğini söylüyor bizim doktor.kalça kaslarını geliştirip bacak kaslarını zayıf bırakıyormuş.ama kullanan ve memnun olan arkadaşlar da var. belki uzun süre bindirilmzse zararı yoktur.
inşallah tekrarlamaz.doktora gitsen keşke.Ne zordur şimdi senin için doktor-hastane değil mi?
ne oldu karnına pervin? kaçırdım sanırım pek takılamıyorum bu ara
spora gitmeyip ben de takılacağım kızımla haftasonu.onunla çok vakit geçiremiyorum diye üzülüyorum ama fazla kilolarım da beni üzüyor.dün eski okulumdan müdür yardımcısı gelmişti.ben valiyle görüşürken gelip kulağıma eğildi ve çok kilo almışsın dikkat et dedi terbiyesiz.kendi eşi benim üç katımdır.veli de var birşey diyemedim. be adam sen beni iki yıldır görmüyorsun o arada ben hamile kaldım doğurdum.o da yetmedi aynı ay doğum yaptığımız komşu bana sen hamileyken de çok şişmiştin demez mi.kendisi 2.ye 6 aylık hamile.2 tane ben çıkardı onun hamilelik halinden.manyak mı ne.herşey beni dal gibi olmaya zorluyor beşakkıdı
bugun pek bi keyifsizim, buaralar bunaldim yine bisuru sey birikti kafamda(
Arkadaşlar,bu ay oğluma et ve kıyma vermek istiyorum.buzlukta nasıl saklıyorsunuz.netet araştırdığım kadarıyla bazıları 300 gr kıyma alıp kavurup buzluğa atıyorlarmış ,bazıları kavurmdan.bazıları kemiği kaynatıp buz kalıplarına koyuyormuş.sizler nasıl yapıyorsunuz
benim kızım toplamda 100gr yemeği zor yediği için çok fazla dr bir yemek kaşığı verirsin demişti ben kavurmadan koyorum buzluğa yemeği pişirirken onuda kavurup içine atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?