2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yine yanlızız desene meltem erken çıkmak supriz olarak ne harika geldi ya havada guzel :) aksamda bakıcı bakacak ecosu goremiycem ama gezeceğiz yarın ve obur gun iki gun bol bol onunlayım nasılsa

evet annem hediye alacak
yavaş yavaş emekliyor henüz
evet hava süper
sizin akşam programınız da süper miş
bende belki akşam spor yaparım 15 dk bisiklet 10 dk koşu bandı 5 dk da twist
30 dk lık program yaptım kendime

teocuk nasıl oldu?
simdilik iyi ama haftaya nasil olur bilmem alistim artik haftadaz bir ateslenmesine, acillere gitmeye..hala buhar veriyoruz, hirilti var ama ates gecti, yinede kuduruk..

gec kalmadin mi biraz cnm..ben ceviz buyuklugunde kavurmadan kiyma, balik(somon)hindi, tavuk, buzdolabi posetine koyup atiyorum buzluga sonra cozdurup yapiyorum, hemen cozuluyor az oldugu icin..
dün Ece nin alttan iki dişinin ucu göründü
ama tabii ilk annem gördü

ya bizim burda gorcek kimse yok, bari trye gidince cikarsin diisni bulduguma gosteririrm..aa disimi cikmis hadi canim diyip..

sınav kağıdı okuyorum... sıkıldım...
.
teoma sevindim. umarım ve inşallah tekrarlamaz.

meltem hayırlı uğurlu olsun dişiniz.
geç kalanlardan bir bebiş daha gitti. kaç kişi kaldık listemi yapsak dişten yana tembeller listesi!!!

eda ilke iyileştimi,
denedinmi vadatın yöntemini?
ben bir gece dener gibi yaptım. uykusuzluktan iptal oldum. sonraki iki gecede deniz 11 gibi uyandı emzirdim, sonra 5.30-6.00 gibi kalktı. yani deliksiz 6 saat uyku karşılığında gecenin köründe kalkma oldu daha iyi görünmüyor sanki.

herkese tekrar selaam

Biraz önce kızıma balık çorbası yaptım ilk defa. Biz yerken arada tırtıklayıp ağzına sokuyordum leblebi gibi. Artık doğru dürüst balık yemeye başlayalım dedim ve çorba yapmaya karar verdim. Tarifini yazayım belki yararlanırsınız. Bu tarifi tamamen kafamdan uydurdum (copyrighting belma, telif hakkı bana ait zemuszemus )...

Malzemeler cokacimcoook

- 1 adet fileto mezgit
- yarım havuç
- ufak bir patates
- bir tutam maydonoz
- 1 yemek kaşığı pirinç
- bir arpacık soğan
- bir yemek kaşığı limon

mezgiti 3 -4 bardak suda haşlayın. ayrı bir tencerede rendelediğiniz havuç, patates ve soğanı haşlayın, sebzelerin pişmesine yakın pirinç ve doğranmış maydonuzu da ekleyin. Pirinçler pişince sebzeleri süzgeçten geçirin (ben maydonozun boğazına yapışmasından korktuğum için süzgeçten geçirdim. Eğer maydonuz koymazsanız süzgeçe de gerek kalmaz). Sebze püresine balık etlerini diderek ekledim (balığı diderken derisini ayırın ve kılçık olmamasına dikkat edin). En son hem balığın haçlandığı sudan hem de sebze suyundan ekleyerek çorba kıvamına getirdim. Bir kaşık limon suyu ekledim. Çorbamız hazır. Didar severek içti. İlk içtiğinde, bu değişik birşey anne, der gibi suratıma baktı sonra gülümseyip yeniden ağzını açtı kaydirigubbakcemile3

oh afiyet olsun yarasın

belma super tarif..ben bunu somon havuc patates brokoli seklinde yapiyorum tereyagi birazda ama ben pure seklinde yapiyorum hepsini buharda haslayip, buhar suyundan koyuyorum icine..bebek pirinc ununuda ekmiyorum 1 tatli kasigi pismeye gerek olmayanlardan..bayiliyor..

Burada hep soyliycem unutuyorum, ya Teoman sebzeyi yiyor ama meyve puresinden resmen tiksiniyor, krestede bi iki kasik ancak yiyormus, hele icinde armut varsa hic, ancak elma muz olursa biraz yiyor..sizde meyve durumu nasil acaba??

nurdan benim oglanda asla meyve yemezdi..hatta ögürürdü hemen..sebze yemeklerine bayilirdi ama..hala daha sevmez pek meyveyi..ama HAYAT bayiliyor meyveye..her türlüsünü severek yiyor..demekki bebekten bebege fark ediyor..onlarinda kendilerine göre damak tatlari var anlasilan..sende teo ya hangi meyveyi seviyorsa onu ver bari...

ben oglumdan sonra sormustum bu mezoterapi isini..ama uzun süreli bir tedavi yapiliyor..sordum ama tekrar anne olmayi düsündügüm icin gerek görmedim..birde zayifladikca azaldi ve sikilasti..tabi tam olarak eskisi gibi olmadi..belki spor yapsam olabilirdi..pervin sanirim sende göbegini eritmek icin istiyorsun..tabi emzirirken uygulaniyormu bilmiyorum..:uhm:

valla benim oğlan hik yemek ayırmıyor.meyvesini çorbasını güzelce yiyo.anne sütü hariç bir onu istemiyo ancak uykulu emiyo

ya kizlar Hayat cok kötü bir huy edindi..otururken bir anda kendini arkaya ativeriyor..bu yüzden bir dk... yalniz oturtamiyorum..ben tuttugumda da bunu oyun saniyor daha cok gülüyor..gecen kucagimda yapti ve boynuma öyle kötü vurduki sersemledim bir an..kimbilir onun kafasi nasil olmustur..sizde de varmi böyle bir durum???mafoldumben

birde hayat öyle hayirdan evet ten hic anlamiyor..imam bildigini okur durumu mevcut..bakiyor birde kiziyor ve devam ediyor..tabi küfürmü ediyor bilemem.kaydirigubbakcemile3.ne diyor bu kadin deyip yapiyor yapacagini..gecen televizyonun rekorder sini düsürmüs ve fislerini koparmaya calisiyordu..cok yaramaz oldu coookkk..

aynen bizdede durum öyle.benimki sinirlenirken yapıyor.kucağa çıkmak istiyo almıyorum öyle yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…