ya kizlar Hayat cok kötü bir huy edindi..otururken bir anda kendini arkaya ativeriyor..bu yüzden bir dk... yalniz oturtamiyorum..ben tuttugumda da bunu oyun saniyor daha cok gülüyor..gecen kucagimda yapti ve boynuma öyle kötü vurduki sersemledim bir an..kimbilir onun kafasi nasil olmustur..sizde de varmi böyle bir durum???mafoldumben
herkese tekrar selaam
Biraz önce kızıma balık çorbası yaptım ilk defa. Biz yerken arada tırtıklayıp ağzına sokuyordum leblebi ......... Bir kaşık limon suyu ekledim. Çorbamız hazır. Didar severek içti. İlk içtiğinde, bu değişik birşey anne, der gibi suratıma baktı sonra gülümseyip yeniden ağzını açtı kaydirigubbakcemile3
var bisi ustumuzde bisi var topikcek, bi kursun dokturelim...
.................
Burada hep soyliycem unutuyorum, ya Teoman sebzeyi yiyor ama meyve puresinden resmen tiksiniyor, krestede bi iki kasik ancak yiyormus, hele icinde armut varsa hic, ancak elma muz olursa biraz yiyor..sizde meyve durumu nasil acaba??
mezoterapıdede cok canı yanıomus ınsanın ondan vazgectım ..ıgne yerlerı morarıomus
evrımm sana atraksıyonlu yazılar yazıom bebeemm bak basıma neler gelıoo, ayrıca yemeye dadandım yıne .. cukuya .. tam 60.0 dım tartıda.. emrah yıne basladı dalgalara
yastıklı yatırsam aglıo yastıksız aglıoo enlemesıne aglıo duzlemesıne aglıo.. konser halinde gecıo gecemız
yeni süt sağan makina aldım mustafa gündüz emmeyince mecburen artık sağıb vericem.hazır mamada kesinlikle almıyor ister uyanık ister uykulu.1 yaşa kadarda inek sütü yok böyle bir yola baş koydum bakalım nasıl olucak
dingoz memleketıne geldım yıne
yastıklı yatırsam aglıo yastıksız aglıoo enlemesıne aglıo duzlemesıne aglıo.. konser halinde gecıo gecemız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?