2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bir şey sorucam kızlar sizin bebişler kakasını günde kaç defa yapıyo.mustafa 3 defa yapıyo.dr.sordum anne sütü alıyosa olur öyle dedi.ama gündüz emmiyoki.

sarmaşık ben resim eklemek istiyorum yapamıyorum nasıl yapa bilirim yazarmısın bizahmet.bikaç defa sordum ama cevap alamadım

bizimde yapiyor, ozellikle sinirlenince, kac kere parkta yapti az daha kafayi carpiyordu, her yerine yastik koydum parkinin..birde bagiriyor, aynen sanki kufur eiyor, birde simdi recep ivedik gulusu basladi keske cekip koyabilsem huhahahahaha diye titreterek guluyor..

dun form cay ıctım ve gece fena ıshal oldum gecede eceye meme vermedım yanı ılk once cok agladı verdim almadı sonrada ishal olunca cayın etkisi ona gecmesın ishal olmaın die vermedim..dun gunduz emmedi gecede emmedi bu gunduzde emmedi şuan şiş durumdayım cok canım yanıo.. memeden kesicem bu kızı .. ezıyet cektıgım.. gecede vermıycem kurusun gıtsın.. cok fenayım sırtıma vuruo agrısı..

tr de bebelac ıcıodu cokta sevıodu burda humana aldım sevmedı , nestle var ımmınofortıslı onu aldım sevmedi.. kecı sutu ıcırıp yatırdım bakalım akıbetımız ne olcak.. gece beslemeyı kesıcem boylelıkle .. yesede aglıo yemesede.. geldım gelelı uyku haram

evrımm sana atraksıyonlu yazılar yazıom bebeemm bak basıma neler gelıoo, ayrıca yemeye dadandım yıne .. cukuya .. tam 60.0 dım tartıda.. emrah yıne basladı dalgalara

telıf hakkınızı da süzgecten gecırıp yerim ben bunu :) mersi.

var bisi ustumuzde bisi var topikcek, bi kursun dokturelim...

döktürelim doktor bacım..

Valla Kuzey uzun sure mılupa nın seftalısının harıcınde hıc bır meyveyı yemedı.. yenı yenı seftalıden kata kata ıcıne bısıler yedırmeye calısıyorum.. Allahım aklıma mukayet ol dıe dıe geldık bu zamana..

mezoterapıdede cok canı yanıomus ınsanın ondan vazgectım ..ıgne yerlerı morarıomus

ben seni boyle daha cok sevıyorum.. yaptırma bosver..

evrımm sana atraksıyonlu yazılar yazıom bebeemm bak basıma neler gelıoo, ayrıca yemeye dadandım yıne .. cukuya .. tam 60.0 dım tartıda.. emrah yıne basladı dalgalara

sen bana atraksyon yap sadece.. ben senı paylasmayı sevmıyorum zaten. evrım de +4 le arkandan gelıyor kuzum.. usulme sen.

yastıklı yatırsam aglıo yastıksız aglıoo enlemesıne aglıo duzlemesıne aglıo.. konser halinde gecıo gecemız

Pöff.. bızde de mıyav mıyav... sabaha kadar sersem olana dek kalkıyorumm.. ama o uyuyoo.. ama mıyavlıyor da.. annesı her daım ayakta.. saolsun, saglııgı yerınde olsun.. Allahım da bana yardımcı olsun.. amin.

yeni süt sağan makina aldım mustafa gündüz emmeyince mecburen artık sağıb vericem.hazır mamada kesinlikle almıyor ister uyanık ister uykulu.1 yaşa kadarda inek sütü yok böyle bir yola baş koydum bakalım nasıl olucak

Bu Esra yı arıyorum acmıyor.. kafamda ellı tane senaryo yazdım.. cok kızgınım ona.. barı gelıp ıkı kelam bısı yazsa !!!!!

yastıklı yatırsam aglıo yastıksız aglıoo enlemesıne aglıo duzlemesıne aglıo.. konser halinde gecıo gecemız

bizdede yatakda dönüb duruyo sanki rahat edemiyo gibi.tabi bende sabaha kadar sallamaya devam.bazen babamız kalkıb o sallıyo.o kadar çok kalkıyorumki oda uyanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…