2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oğlum gezmelerden geldi 5 buçuk gibi yedirib uyutdum halada uyuyo.ilk defa bu kadar çok uyuyo hayret.çok yorulmuş dışarda her hal

bir şey sorucam kızlar sizin bebişler kakasını günde kaç defa yapıyo.mustafa 3 defa yapıyo.dr.sordum anne sütü alıyosa olur öyle dedi.ama gündüz emmiyoki.
canim benimki en az 2 defa yapiyor günde...bazen 3..anne sütü almiyor...seninkinin 3 defa yapmasi cok normal..aman kabiz olmasinlarda..
ay valla cek...zaten bayiliyorum teoya..özledimde..recep ivedikimi görelim...opuyorumnanaktan
ozgul tickerına bayıldım sessiz sedasız ilerliosun masallah
sagol canim..seninki izin kilosu..aninda verirsin..bende izine gidince 2.-3 kilo alir 2-3 hafta icinde geri verirdim..sende biraz dikkat etsen hemen verirsin..
canim o cay emzirirken icilmiyor..bence emzirmeyi kestikten sonra sende benim gibi 2-3 ayda eski kilona dönersin..
mezoterapıdede cok canı yanıomus ınsanın ondan vazgectım ..ıgne yerlerı morarıomus
benim dedigim hapla olandi..uzun sürüyor ondan..bu igne yapilani ben de bilmiyorum..

ya bende sayfa açılmıyo neden acaba kısmet diğilmiş neyse
canim hangi sayfa acilmiyor..bu link mi yoksa image Sheck sayfasi mi?? eger bu link acilmiyorsa bu zaten kadinlar kulübü ana sayfasi na git ve asagida yazan sik sorulan sorular ve cevaplar basligini tikla ve foruma ve avatara resim yüklemeye gir..orada detayli anlatiyor..
Öneriler ! Sorular ? Sorunlar : ( (1 Kişi Görüntülüyor)
KK ile ilgili sorunlar, yeni başlık önerileri, moderatörlük isteği, site kullanımı gibi konuların soru-cevap şeklinde tartışıldığı bölüm.
Alt Forum:
Sık Sorulan Sorular / Cevaplar,
Site için önerileriniz !,
Sitede yaşadığınız sorunlar ! burada sik sorulan sorulara gir ve foruma resim yüklemeye bas..orada görürsün..

sarmaşık gevabın için için tekşekkürler birde resim için birşeyler yazsan çok güzel olur.tabi zahmet olmassa

bende hıc anlatma yetenegı yoktur.. ben de sıtenın acıklamasından ogrenmıstım,ımage shack dıe bı programı ındırdım,dırek oradan yukluyorum artık.

ay verim ben simdi hangisini söyleyeyim...ne anlama geldigini az cok tahmin ettigim kuzynin bacak pozunumu ,,dodonun o harika saclarini,karizmasini ve sevimliligini mi...yoksa kirmizi dudakli afeti mi??? sahanesiniz herzamanki gibi...öpüyorum sisi..opuyorumnanaktan

ben pek bı kendımı salmıs halde gezıdgım ıcın o gun, Burcu ya benı cekme demıstım :)
bak hele sen..lmaz:.sen esranin olur olmaz herhalini cekip bolca siteye ekle kendine gelince salmistim de saklan..oldumu simdi..lmaz: hele sen bir elime gecsen bak ne pozlarini yakalar boy boy yayinlarim ama nerdeee!!!kaydirigubbakcemile3

bak hele sen..lmaz:.sen esranin olur olmaz herhalini cekip bolca siteye ekle kendine gelince salmistim de saklan..oldumu simdi..lmaz: hele sen bir elime gecsen bak ne pozlarini yakalar boy boy yayinlarim ama nerdeee!!!kaydirigubbakcemile3

ıyı de ben kımsenın kötu halını koymadım kı.. sevımlı, muzır hallerını koydum.. mafoldumben

Ozgul.. su tıckerı ını da kaldır.. ay delı mısın nesın sen yaaaa!!! ıkı cocukla 56 kılo akannehir

ıyı de ben kımsenın kötu halını koymadım kı.. sevımlı, muzır hallerını koydum.. mafoldumben
heralde canim...cok dogaclama olmus..böylesi daha hos zaten..
Ozgul.. su tıckerı ını da kaldır.. ay delı mısın nesın sen yaaaa!!! ıkı cocukla 56 kılo akannehir
siside görürüm ben hatunlar..emzirmeyi kestiginizde 52 lerde gezersiniz..kaydirigubbakcemile5 ayrica boy 1.60 olunca 56 cok da az durmuyor..nasilsa alirim türkiyede..a.s

öyle uykum geldiki anlatamam...haftaici cingöz olurum ama böyle haftasonu gelince saat 10 olmadan uykum geliyor..anlamadim bu isi..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…