canim benimki en az 2 defa yapiyor günde...bazen 3..anne sütü almiyor...seninkinin 3 defa yapmasi cok normal..aman kabiz olmasinlarda..bir şey sorucam kızlar sizin bebişler kakasını günde kaç defa yapıyo.mustafa 3 defa yapıyo.dr.sordum anne sütü alıyosa olur öyle dedi.ama gündüz emmiyoki.
ay valla cek...zaten bayiliyorum teoya..özledimde..recep ivedikimi görelim...opuyorumnanaktanbizimde yapiyor, ozellikle sinirlenince, kac kere parkta yapti az daha kafayi carpiyordu, her yerine yastik koydum parkinin..birde bagiriyor, aynen sanki kufur eiyor, birde simdi recep ivedik gulusu basladi keske cekip koyabilsem huhahahahaha diye titreterek guluyor..
sagol canim..seninki izin kilosu..aninda verirsin..bende izine gidince 2.-3 kilo alir 2-3 hafta icinde geri verirdim..sende biraz dikkat etsen hemen verirsin..ozgul tickerına bayıldım sessiz sedasız ilerliosun masallah
canim o cay emzirirken icilmiyor..bence emzirmeyi kestikten sonra sende benim gibi 2-3 ayda eski kilona dönersin..dun form cay ıctım ve gece fena ıshal oldum gecede eceye meme vermedım yanı ılk once cok agladı verdim almadı sonrada ishal olunca cayın etkisi ona gecmesın ishal olmaın die vermedim..dun gunduz emmedi gecede emmedi bu gunduzde emmedi şuan şiş durumdayım cok canım yanıo.. memeden kesicem bu kızı .. ezıyet cektıgım.. gecede vermıycem kurusun gıtsın.. cok fenayım sırtıma vuruo agrısı..
benim dedigim hapla olandi..uzun sürüyor ondan..bu igne yapilani ben de bilmiyorum..mezoterapıdede cok canı yanıomus ınsanın ondan vazgectım ..ıgne yerlerı morarıomus
bak yukaridaki adreste anlatiliyor..oradan rahatlikla yükleyebilirsin...sarmaşık gevabın için için tekşekkürler birde resim için birşeyler yazsan çok güzel olur.tabi zahmet olmassa
bak yukaridaki adreste anlatiliyor..oradan rahatlikla yükleyebilirsin...
canim hangi sayfa acilmiyor..bu link mi yoksa image Sheck sayfasi mi?? eger bu link acilmiyorsa bu zaten kadinlar kulübü ana sayfasi na git ve asagida yazan sik sorulan sorular ve cevaplar basligini tikla ve foruma ve avatara resim yüklemeye gir..orada detayli anlatiyor..ya bende sayfa açılmıyo neden acaba kısmet diğilmiş neyse
sarmaşık gevabın için için tekşekkürler birde resim için birşeyler yazsan çok güzel olur.tabi zahmet olmassa
Evrim su pozlarin icine neden güzel yüzünüde koymadin..lmaz: hic olmadi simdi..
bak hele sen..ben pek bı kendımı salmıs halde gezıdgım ıcın o gun, Burcu ya benı cekme demıstım :)
bak hele sen..lmaz:.sen esranin olur olmaz herhalini cekip bolca siteye ekle kendine gelince salmistim de saklan..oldumu simdi.. lmaz: hele sen bir elime gecsen bak ne pozlarini yakalar boy boy yayinlarim ama nerdeee!!!kaydirigubbakcemile3
heralde canim...cok dogaclama olmus..böylesi daha hos zaten..ıyı de ben kımsenın kötu halını koymadım kı.. sevımlı, muzır hallerını koydum.. mafoldumben
siside görürüm ben hatunlar..emzirmeyi kestiginizde 52 lerde gezersiniz..kaydirigubbakcemile5 ayrica boy 1.60 olunca 56 cok da az durmuyor..nasilsa alirim türkiyede..a.sOzgul.. su tıckerı ını da kaldır.. ay delı mısın nesın sen yaaaa!!! ıkı cocukla 56 kılo akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?