2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bakude kalıcakmısın, kalıcaksan beklerim canım

Kuzy&Dodo.. bır tane de anne :)

ustteki kadın gozlerimi kamastırdı bebişlere bakamıorummm

Ozgul.. su tıckerı ını da kaldır.. ay delı mısın nesın sen yaaaa!!! ıkı cocukla 56 kılo akannehir

aman aman ozgule laf yokkk,, sen lafı attın yuklenmeler baslar sincik

ben geldim evimee jirkese mrb..
kızlar sizlere bişi soracağım gerçi yarın dr ye gideceğiz ama mustinin yumurtalıkları kaymış yani yumurtaları yerinde deil torbası boş pipisinin etrafı şiş yumurtalar oraya kaymış abime söledim ordan bi dr ye sorumuş bazı bebişlerde oluyormuş ama bebekken indirmesi daha kolaymış zmn geçince zorlaşıyormuş azen iğne bazen ilaç tedavisiyle düzeliomuş ama yinede çok endişelendim bugün yaa

yarım saat once gittim yatmaya kız mıyavladı agladı salladım besiğini uyudu uyandı enson neee dedim agladı uyuyamıo hanfendu dalamıo.. aldım salona geldim hande yeneri izlio halasının kucagında

nurr gecmiş olsun canım bilgim yok ins tedavisi kolaydır
saol canım benim inşlah kolaydır var zaten bu aralar mustide bişi bugün öle bişi atllattıkki resmen bayılacaktım perdeleri asmak için komşudan merdiven aldık işimiz bitti dış kapnın oaraya koyduk normalde artık hiç koymuyorum ama bugün 5 dk yürüteçte dursun dedik musti gitmiş nasıl becerdiyse merdiveni devirmiş allahtan koridor dar dier duvara yattmış yere düşmemiş nasıl bi sesti gittim bacaklarım titredi ya üstüne düşürseydi resmen allah koruduu

canim sanirim bu inmemis testis oluyor...oglumdan biliyorum..her randevusunda doktor muayene ederdi..bebekken düzeltilebiliyor..ama büyüdükce zorlasiyormus sanirim..bence hemen kontrol ettirin..ama düzelmeyecek birsey degil..belki kendiliginden de inebilir..üzme kendini..a.s buna bütün erkek bebek anneleri dikkat etmeli ve kontrol ettirmeli..

bu kuzy ve dodoya bayılıyorum ben çok tatlılar bu arada burcu çok güzelsin böbeeemmm maşallah hepinize
bu arada adasım sen proluktan istifa etmişsin hala geçmişte göremediğim bisürü sayfa var.hayırlısı olsun sanırım yanlış anlasılmalar olmuş hayırlısı hakkında
muhabbet etmeyi özledim ama olmuyor olmuyor olmuyor yetişemiyorum

saol cnm benim yarın gidioz dr kendi drside bakardı ama sanırım yeni oldu canım yaa

Evrim su pozlarin icine neden güzel yüzünüde koymadin..lmaz: hic olmadi simdi..

ah sorma yaa... Rahatsızlıkları sebebiyle azcık salmış kendini ama görseniz... O kadar tatlı ve hoş ki... Hiç yağ çekmiyorum Evrim, annem gördü fotoları, Evrim ne kadar zayıflamış, dedi. Vallahi!

Haydin arkadaslar...

Topiğimiz için El- Fatiha.....

Çatlak

Güzel yorumlarınız için teşekkürler boğyan.

ELİF yeni okulun nasıl? Memnun musun? O sana kilo fazlan var diyen herife de git, sen beni mi inceliyosun de alsanaalsanasmile gerzek yaa, ona mı vazifeymiş?

merhabalar,
arkadaşlar geçmişi okurken fark ettim, babam için geçmiş olsun,bakıcımız için hayırlı olsun dileklerinde bulunmuşsunuz;geç de olsa teşekkür ediyorum.şartlarımın zorluğundan kaynaklanan bu ihmalkarlığımı kabalık olarak algılamamanızı diliyorum.tekrar sonsuz teşekkürler hepinize... opuyorumnanaktan
daha sık girebileceğimi söylemiştim,benim daha sık kavramım şimdilik bu kadar olabiliyor.okula bir dönem geç başlamanın sıkıntısını hala tam olarak aşamadım.küçük bir okulda tek Türkçe öğretmeniyim.bizde sınıf değil derslik sistemi var.yani okuldaki derslikleri 6/A,6/B..... şeklinde öğrencilere değil,Türkçe sınıfı,matematik sınıfı..... diye öğretmenlere tahsis etmiş durumdayız.bize dersi olan öğrenciler sınıfları dolaşıyor.yokluğumda yerimi dolduran arkadaşın kulaklarını her gün çınlatıyorum.adam perdelerimi bile sökmüş,kendi kafasına göre bir şey asmış;kütüphanemin altı üstüne gelmiş,bir sürü kitap kayıp,vs vs... sınıfımı adam ettim sayılır,işler yavaş yavaş yoluna giriyor.düzenli,içime sinen bir ortamda da çok daha huzurlu çalışıyorum.tosunum da iyi,emeklemek gibi bir niyeti yok.o,yoluna tırtıl gibi sırtüstü sürünerek gitmeyi tercih ediyor.altta çıkan iki tane dişin devamını bekliyoruz bu günlerde,salyaları arttı.
uzun lafın kısası,bende haberler iyi.sizlerin iyi haberlerini okudukça daha da iyi oluyorum.görüşmek üzere...

Doruk'a artık meme vermiyorum. Çünkü emmiyor, ısırıyor, çekiştiriyor, mememi bir görseniz o meme savaşlarından sonra... Gece uykusunda alıyor ama kime ne fayda, doymuyor, ardından mama vermek zorunda kalıyorum? 8 aylık sıpayı günde 1 defa yarım yamalak emzirmenin bir getirisi olacağına inanmıyorum. Buna da şükür dedim, memeyi babaya devrettim -tatlicadiarzu- şaka bu, daha devretmedim. Belki yarın

3 aylık iğneden dolayı lekelenmelerim ara ara sürüyordu, bugün doktora gittim. Normal olduğunu söyledi. USG ile baktı, 3 ayın dolmasına ne kadar kaldığını sordu, 15 gün, dedim. Hapa mı başlayacaksın, dedi. Evet, dedim. 3 ay dolar dolmaz başla, çünkü minik minik yumurtalar hazır bak burada, dedi. Ohha dedim içimden. Millet 1 iğneden sonra aylarca adet olmuyormuş, benimkiler şimdiden hazırlanıyormuş. Dedim hemen başlayayım, ölçtü, biçti, gerek yok ama 15 gün sonra başla, dedi.

Yazz diye bir hap 28 lik miş yani hiç ara verilmeden kullanılıyormuş. Piyasaya yeni sürülmüş, dozu çok düşükmüş, yan etkileri çok çok azmış. Asla unutmamalıymışım. Unutmam zaten de... Böyle işte.

ya bu ne tatli ördek böyle ya...her hali ayri tatli ayri sevimli...masallah..masallah..
canim 8 ay tam emmeside yeterli..eger günde 1 defa ve cok az emiyorsa yavas yavas kesebilirsin bence..tabi aramazmi sonra??? oda var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…