Anamm.. Nevinimm gelmiş...
Yavrum.. güzel arkadasım.. canım cıgerım.. nasısınn???
Teos banyo sefasi:))
http://yfrog.us/bgfile20124z
maşallah yavru ördeğe.desteksiz oturuşuna da bayıldım,biz daha beceremiyoruz.
Yok be aradığı falan itin! Keşke arasa... Arada mememe vuruyo, o da denk geldiği için. Görünce heyecanlandı birkaç defa, hah dedim emecek, ama yok! Çekiştirip duruyo
dodo da demekki hayat gibi..hayatta birakmadan önce öyleydi..kesinlikle almiyor ve zorlarsam hemen isiriyor ve isirirkende saga sola ceviriyordu..gece zorladigimda da agliyor ve uyaniyordu..bence eger bebek almiyorsa zorlamamak lazim..bana öyle demisti doktorum..Yok be aradığı falan itin! Keşke arasa... Arada mememe vuruyo, o da denk geldiği için. Görünce heyecanlandı birkaç defa, hah dedim emecek, ama yok! Çekiştirip duruyo
nurdan bizimde böyle bebek banyomuz(küvetimiz) var..ama benim aklima böyle otutturmak hic gelmemisti..bir dahakine bende böyle yapayim..hayatta cok seviyor zaten banyo yapmayi..
hala uyumadı salla salla ya... fitil koydum derdi neyse gecsin die.. sanırım diş elimi gexdirdimde şişlik var asagıda
ay canim ben dogdugundan beri bunu kullaniyorum ve cok memnundum..ama özelliklerine bakan kim..gördüm aldim ama ne nasil olur bakmadan kullaniyorum.:kedi:.sagol valla..gec oldu ama neyse..kaydirigubbakcemile5bu kuvet cift yonlu 6 aya kadar diger tarafa yatiriyorsun, 7 aydan sonra oturmaya baslayinca diger tarafa koyuyorsun, ondeki kisim bariyer oluyor bi nevi, 2 yasa kadar kullaniliyor..ama ben ilk 6 ay icin baska kuvet alip file ile kullandim daha pratikti cunku teo cok kipirdak olunca yatirinca kayiyordu..
canim gece gece bir rahatsizligi olmasa kalkmaz herhalde..distendir büyük ihtimal...fitil attiysan rahat eder birazdan..hala uyumadı salla salla ya... fitil koydum derdi neyse gecsin die.. sanırım diş elimi gexdirdimde şişlik var asagıda
ben geldim evimee jirkese mrb..
kızlar sizlere bişi soracağım gerçi yarın dr ye gideceğiz ama mustinin yumurtalıkları kaymış yani yumurtaları yerinde deil torbası boş pipisinin etrafı şiş yumurtalar oraya kaymış abime söledim ordan bi dr ye sorumuş bazı bebişlerde oluyormuş ama bebekken indirmesi daha kolaymış zmn geçince zorlaşıyormuş azen iğne bazen ilaç tedavisiyle düzeliomuş ama yinede çok endişelendim bugün yaa
eger bizki okuyp okuyup yazamıosak coktan geciodur fatiha devri 41yasin devri baslıodur
Evrim cok tatli bu sipalar..
bu kuzy ve dodoya bayılıyorum ben çok tatlılar bu arada burcu çok güzelsin böbeeemmm maşallah hepinize
bu arada adasım sen proluktan istifa etmişsin hala geçmişte göremediğim bisürü sayfa var.hayırlısı olsun sanırım yanlış anlasılmalar olmuş hayırlısı hakkında
muhabbet etmeyi özledim ama olmuyor olmuyor olmuyor yetişemiyorum
teoman emzigi oyle emiyor, yarim agiz, meme yari disarda, yari agizda:))dudak tiryakisi diyoruz biz kendisine:))
nurdan ben artik bu sipayi sevecek kelime bulamiyorum..her haliyle öyle sevimliki catliyacagim sevecem diye.bu da oynak teo, ya eller ayaklar hep bole surekli oryantel modunda...
http://yfrog.us/5bfile18827z
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?