2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burcu aman aman unutma haplari, ihmal etme tatlim..bencede 1 ogune dustuyse yavas yavas kesebilirsin..

Yok be aradığı falan itin! Keşke arasa... Arada mememe vuruyo, o da denk geldiği için. Görünce heyecanlandı birkaç defa, hah dedim emecek, ama yok! Çekiştirip duruyo

nurdan bizimde böyle bebek banyomuz(küvetimiz) var..ama benim aklima böyle otutturmak hic gelmemisti..bir dahakine bende böyle yapayim..hayatta cok seviyor zaten banyo yapmayi..

teoman emzigi oyle emiyor, yarim agiz, meme yari disarda, yari agizda:))dudak tiryakisi diyoruz biz kendisine:))

Yok be aradığı falan itin! Keşke arasa... Arada mememe vuruyo, o da denk geldiği için. Görünce heyecanlandı birkaç defa, hah dedim emecek, ama yok! Çekiştirip duruyo
dodo da demekki hayat gibi..hayatta birakmadan önce öyleydi..kesinlikle almiyor ve zorlarsam hemen isiriyor ve isirirkende saga sola ceviriyordu..gece zorladigimda da agliyor ve uyaniyordu..bence eger bebek almiyorsa zorlamamak lazim..bana öyle demisti doktorum..

nurdan bizimde böyle bebek banyomuz(küvetimiz) var..ama benim aklima böyle otutturmak hic gelmemisti..bir dahakine bende böyle yapayim..hayatta cok seviyor zaten banyo yapmayi..

bu kuvet cift yonlu 6 aya kadar diger tarafa yatiriyorsun, 7 aydan sonra oturmaya baslayinca diger tarafa koyuyorsun, ondeki kisim bariyer oluyor bi nevi, 2 yasa kadar kullaniliyor..ama ben ilk 6 ay icin baska kuvet alip file ile kullandim daha pratikti cunku teo cok kipirdak olunca yatirinca kayiyordu..

hala uyumadı salla salla ya... fitil koydum derdi neyse gecsin die.. sanırım diş elimi gexdirdimde şişlik var asagıda

tickerimi degistirdim evrim..yani sen istersinde ben yapmam mi!!..zaten kizim yakindir 9 aylik olacak.hihoyyyt.simdilik böyle kalsin..artik her 1 kilo gidisinde yapacagim..yani 55 si görürsem tekrar yaparim..

ay canim ben dogdugundan beri bunu kullaniyorum ve cok memnundum..ama özelliklerine bakan kim..gördüm aldim ama ne nasil olur bakmadan kullaniyorum.:kedi:.sagol valla..gec oldu ama neyse..kaydirigubbakcemile5
hala uyumadı salla salla ya... fitil koydum derdi neyse gecsin die.. sanırım diş elimi gexdirdimde şişlik var asagıda
canim gece gece bir rahatsizligi olmasa kalkmaz herhalde..distendir büyük ihtimal...fitil attiysan rahat eder birazdan..

duymustum boyle bısı.. sukur kı farketmıssın..

eger bizki okuyp okuyup yazamıosak coktan geciodur fatiha devri 41yasin devri baslıodur

:))) delü

Evrim cok tatli bu sipalar..

oleler falla ne maceralar yasadık sayelerınde.. annatayım bı ara :))

bızde sana bayılıyorus.. keske daha sık gırebılsen

teoman emzigi oyle emiyor, yarim agiz, meme yari disarda, yari agizda:))dudak tiryakisi diyoruz biz kendisine:))

Ya bayıldımm banyo goruntulerıne.. ne matrak bu cocuk yahu... cok guldum.. nası gırc gırcı edıooo.. buyumus te kuculmuss... :))

bu da oynak teo, ya eller ayaklar hep bole surekli oryantel modunda...
http://yfrog.us/5bfile18827z
nurdan ben artik bu sipayi sevecek kelime bulamiyorum..her haliyle öyle sevimliki catliyacagim sevecem diye..sen ona getir oryantelide görürsün bak ne yapiyo!!!kaydirigubbakcemile3 ayricada belliki babaci..baba baba agzindan düsmüyor hic...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…