2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

beraber bakıos ekrana.. yazaeken oksurdu kustu biraz simdi sallıom
tamda oykekin tw,nkle twinkle little starına bakıoduk

sorma ya fena babaci, telefonda konusuyorum bababa, pencereden gecen araba goruor babbaaa..eve gelir gelmez tibet mest oluyor resmen, bi 10 dk kacti kacti oynuyoruz ailecek, cok serseri ya...

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
keops35, norraa, tazefasulye+, EvrimKuzey

sanal izmir buluşması.misafiiiiiiiiir,sen nerelisin bakem?

eeee!! seda sayan yine dönüyormus sabah sovuna..show tv de..sanki cok hasrettikte..valla hayat kadinda..gelsin kocalar gitsin kocalar..kaydirigubbakcemile3 para desen gani...

eeee!! seda sayan yine dönüyormus sabah sovuna..show tv de..sanki cok hasrettikte..valla hayat kadinda..gelsin kocalar gitsin kocalar..kaydirigubbakcemile3 para desen gani...

kadin 6 milyon euroya istanbuldaki bir eglence mekanini satin almis yaa..nasil bir paradir bu?

Evrim senin torun cosmus bugun Candan la superler..

sen var ya sen kaydirigubbakcemile3 torunum saolsun :umursamaz:

kaydirigubbakcemile3 boshayallersmile kaydirigubbakcemile2 sanırım tercüman oldular :)

kadin 6 milyon euroya istanbuldaki bir eglence mekanini satin almis yaa..nasil bir paradir bu?

bilmem.. nasıldır ki?? şekil olarak bıle çizilmez di mi?

tickerimi degistirdim evrim..yani sen istersinde ben yapmam mi!!..zaten kizim yakindir 9 aylik olacak.hihoyyyt.simdilik böyle kalsin..artik her 1 kilo gidisinde yapacagim..yani 55 si görürsem tekrar yaparim..

ya tatlım ben Pervin e öpücük atmıştım mahsus.. sen beni bahane ettiysen o baska da.. Pervin e takılayım dıe sana ole yazmıstım.. :)

ya tatlım ben Pervin e öpücük atmıştım mahsus.. sen beni bahane ettiysen o baska da.. Pervin e takılayım dıe sana ole yazmıstım.. :)
olsun canim..degisikleri sevmisimdir her zaman..dedimya zati degistirecektim hafta ici..kizim büyüdü teyzesi..bak tam 9 aylik olacak..totosu kalkmi ayri konu..kaydirigubbakcemile3

Burcum.. tesekkur ederim, Sefa ya da tesekkurler.. :) zarifsin.. ojelisin.. ama iyi kızsın özünde vesselam..

Sen uçarak geleceksin az kaldı.. verelim gazı.. ara gazı.. saptır arabanın dıreksıyonunu :))

benim kulustur macaristan sinirinda kalir yolda, ucakla geliyim ben:))

buarada bu gavurlarda iyi sabir var, benim gibi bi surucuye bile kibar davraniyorlar:))

EvrimKuzey, sarmasik+, keops35, norraa+, tazefasulye+, babymom+

Şuranın güselliğine bak... heyyyyyyyyyyyyyytttt beaaaaa !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…