nurdan ben artik bu sipayi sevecek kelime bulamiyorum..her haliyle öyle sevimliki catliyacagim sevecem diye..sen ona getir oryantelide görürsün bak ne yapiyo!!!kaydirigubbakcemile3 ayricada belliki babaci..baba baba agzindan düsmüyor hic...kaydirigubbakcemile3
canim o misafir ben oluyum herhal...arada face se kaciyomda..:kedi: ben uzak size canim..Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
keops35, norraa, tazefasulye+, EvrimKuzey
sanal izmir buluşması.misafiiiiiiiiir,sen nerelisin bakem?
eeee!! seda sayan yine dönüyormus sabah sovuna..show tv de..sanki cok hasrettikte..valla hayat kadinda..gelsin kocalar gitsin kocalar..kaydirigubbakcemile3 para desen gani...
6 milyon euro ne oliki??kafamçokkarıştıkadin 6 milyon euroya istanbuldaki bir eglence mekanini satin almis yaa..nasil bir paradir bu?
Evrim senin torun cosmus bugun Candan la superler..
eeee!! seda sayan yine dönüyormus sabah sovuna..show tv de..sanki cok hasrettikte..valla hayat kadinda..gelsin kocalar gitsin kocalar..kaydirigubbakcemile3 para desen gani...
kadin 6 milyon euroya istanbuldaki bir eglence mekanini satin almis yaa..nasil bir paradir bu?
tickerimi degistirdim evrim..yani sen istersinde ben yapmam mi!!..zaten kizim yakindir 9 aylik olacak.hihoyyyt.simdilik böyle kalsin..artik her 1 kilo gidisinde yapacagim..yani 55 si görürsem tekrar yaparim..
ALLAH aLLAH CIKTI IZMIRIN KAVAKLARI...)
olsun canim..degisikleri sevmisimdir her zaman..dedimya zati degistirecektim hafta ici..kizim büyüdü teyzesi..bak tam 9 aylik olacak..totosu kalkmi ayri konu..kaydirigubbakcemile3ya tatlım ben Pervin e öpücük atmıştım mahsus.. sen beni bahane ettiysen o baska da.. Pervin e takılayım dıe sana ole yazmıstım.. :)
bilmem.. nasıldır ki?? şekil olarak bıle çizilmez di mi?
olsun canim..degisikleri sevmisimdir her zaman..dedimya zati degistirecektim hafta ici..kizim büyüdü teyzesi..bak tam 9 aylik olacak..totosu kalkmi ayri konu..kaydirigubbakcemile3
resmi çizilir de,ait olduğu akım kişiden kişiye göre değişir.
o ve onun gibiler çizerse natürmort olur,biz çizersek sürrealist...
Sen uçarak geleceksin az kaldı.. verelim gazı.. ara gazı.. saptır arabanın dıreksıyonunu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?