benim kulustur macaristan sinirinda kalir yolda, ucakla geliyim ben:))
buarada bu gavurlarda iyi sabir var, benim gibi bi surucuye bile kibar davraniyorlar:))
EvrimKuzey, sarmasik+, keops35, norraa+, tazefasulye+, babymom+
Şuranın güselliğine bak... heyyyyyyyyyyyyyytttt beaaaaa !!!
canim sen böyle yazinca aklima hep esimin lafi gelir..bir gün arabayla türkiyede gidiyoruz bayanin biri öyle yavas ve korkarak araba sürüyorki esime dedim ya bir korna calsana!! esimde dedi dur eger bir korna calsam bu kendini yoldan asagi atar..kaydirigubbakcemile3.sende simdi bana onu hatirlattin..ayrica ben cok korna yemistim öyle..kimseye kulak asma..bak keyfine..benim kulustur macaristan sinirinda kalir yolda, ucakla geliyim ben:))
buarada bu gavurlarda iyi sabir var, benim gibi bi surucuye bile kibar davraniyorlar:))
dirilttik iste yeniden:))
ya gercekten..benim oglandan sonra böyle degildi..simdiyse valla utanir oldum..balon gibi söndüler ya..mafoldumbencareside yok sanirsam..mafoldumbenbi de su goguslerı tekrar diriltsekk mafoldumben
Burda acemi suruculer arabanin arkasina "L" harfi yapistiriyor, bende yapistirdim, o yzden pek bisi demiyorlar ve arkadan baya esafe birakiyorlar:)))yol veriyorlar hemen, panik olurum diye:))ama korna calmazlar burda..ama artik daha iyiyim ilk gune gore..canim sen böyle yazinca aklima hep esimin lafi gelir..bir gün arabayla türkiyede gidiyoruz bayanin biri öyle yavas ve korkarak araba sürüyorki esime dedim ya bir korna calsana!! esimde dedi dur eger bir korna calsam bu kendini yoldan asagi atar..kaydirigubbakcemile3.sende simdi bana onu hatirlattin..ayrica ben cok korna yemistim öyle..kimseye kulak asma..bak keyfine..
bi de su goguslerı tekrar diriltsekk mafoldumben
Yavrular.. nanaklarınızdan öper, izninizi isterim,istemeye istemeye gidiyorum ama uykusuz kalmamalıyım.. seviyorum sisleri.. Allaha emanet olasınız.
hala uyumadı..sallıorum aglıo
Alah seni ne etmeye.. geldi büzüm delü kaydirigubbakcemile3
nevin supersin:)))
Bağlantı kablosu bulduk bir tane, Doruk'un videolarını izledim :) Çok duygulandım yaa.. Mİnnacıkmış :) Canım kuzum.
gecmis olsun canim..cok sevindim bir sorun olmamasina..günaydın biz geldik dr den çok şükür korkulacak bişi yokmuş dr bi sıktı torbayı hepsi göründü arada olur dedi korkma dedi çok şükür bir şeyi yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?