2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim kulustur macaristan sinirinda kalir yolda, ucakla geliyim ben:))

buarada bu gavurlarda iyi sabir var, benim gibi bi surucuye bile kibar davraniyorlar:))
canim sen böyle yazinca aklima hep esimin lafi gelir..bir gün arabayla türkiyede gidiyoruz bayanin biri öyle yavas ve korkarak araba sürüyorki esime dedim ya bir korna calsana!! esimde dedi dur eger bir korna calsam bu kendini yoldan asagi atar..kaydirigubbakcemile3.sende simdi bana onu hatirlattin..ayrica ben cok korna yemistim öyle..kimseye kulak asma..bak keyfine..

Yavrular.. nanaklarınızdan öper, izninizi isterim,istemeye istemeye gidiyorum ama uykusuz kalmamalıyım.. seviyorum sisleri.. Allaha emanet olasınız.

Burda acemi suruculer arabanin arkasina "L" harfi yapistiriyor, bende yapistirdim, o yzden pek bisi demiyorlar ve arkadan baya esafe birakiyorlar:)))yol veriyorlar hemen, panik olurum diye:))ama korna calmazlar burda..ama artik daha iyiyim ilk gune gore..

bi de su goguslerı tekrar diriltsekk mafoldumben

plastic surgery...(

bende yatayim yavastan gerci bu kuzynin oglu ve candan superler ama gozlerim kapaniyor, sabahin 6 sinda kalkicak sipa, gecede aynen(

Bağlantı kablosu bulduk bir tane, Doruk'un videolarını izledim :) Çok duygulandım yaa.. Mınnacıkmış :) Canım kuzum.

gunaydın.. 3 ten sonrada 2-3 kez uyandı mızıkladı hatırlamırum emzirdim mememi rahatlattım..ama kesmek isiorum yavastan tazenin dediği gibi gece emse neye yarar gunduz o besini almadıktan sonra..bide emzik gibi kullanıo agzından cekince uyanıp aglıo eskiden emer uyurdu ceker agzından yatırırdım yerine mışıl mışıl uyurdu

günaydın biz geldik dr den çok şükür korkulacak bişi yokmuş dr bi sıktı torbayı hepsi göründü arada olur dedi korkma dedi çok şükür bir şeyi yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…