nur sevindim tatlım gecmiş olsun
saolun canlarım çok rahatladım valla etrafındaki şişlikte normalmiş dümdüz olmaz didi doktor:)) birde pazartesi gelseydi dahada rahatlıycağım gökhanın durumu belli olacakgecmis olsun canim..cok sevindim bir sorun olmamasina..
saol burcum çok şükür bişi çıkmadıGeçmiş olsun Nur.
64 olmuşum yaa.. Bİrkaç gündür boşlamıştım. Sabah da bir tatlı kaşığı kadar kaymak yedim. Yarından itibaren sıkmaya devam. Bugün de kontrollü giderim ama, Alsancak yapıcaz bugün, çok da kasamam :)
Kendimize yoğurt mayaladım. İlk defa açık sütten yoğrut yaptım, oldu, çok mutluyum. O iğrenç market yoğurtlarına kalmayacağız artık :)
oda seni öptü tisesiiiiiiBu arada Musti me kocaman muck..
anam geserken okudum da:Snur paylaşacak daha düzgün birşey bulamadınmı bacım??
yirim ben bu ana oğluuuu
bacımmmm yazmışsın amaa valla görmedim diteye bi sapık dadanmış onu şikayet ettim ordanda mustiyi yıkama ya gitmiştim pc açıktı bajımmm bugün saçma sapan şilerle uğraşıom gökhan gittikten sonra oğluşumla ilk defa yanlız kaldık k.validem bugün yatmaya gelecek gerci 5 dk arayla gökhan arıo revire aldılar orda yatıo adammm rahatca arıooo ama yinede bian yanlız hissettim saçma sapan konulara girdim:)))Nur.. napıosun bacım sen'!!!! gıtmıs psıkopatca seylere sarmıssın.. ya her hamılelık zamanı bole bısı cıkıyo ha.. gelıp dövmeyeyim seni şimdi.. girme böle abuk subuk seylere.. okuma!!!
Nur diyorum.. KIME DIYORUMMM... NURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
burcuuu bu sıpa çok datlu yaaa mustiniin videoyu bir izleyişi varr görmen lazım ağzı açık baktııhttp://tinypic.com/usermedia.php?uo=4AtXI6JI7G+y//Cv3TXuw4h4l5k2TGxc
bakınız sıpa doruk bardaktan su içmek istiyor :)
http://tinypic.com/usermedia.php?uo=4AtXI6JI7G+y//Cv3TXuw4h4l5k2TGxc
bakınız sıpa doruk bardaktan su içmek istiyor :)
ya kizlar Hayat cok kötü bir huy edindi..otururken bir anda kendini arkaya ativeriyor..bu yüzden bir dk... yalniz oturtamiyorum..ben tuttugumda da bunu oyun saniyor daha cok gülüyor..gecen kucagimda yapti ve boynuma öyle kötü vurduki sersemledim bir an..kimbilir onun kafasi nasil olmustur..sizde de varmi böyle bir durum???mafoldumben
Burada hep soyliycem unutuyorum, ya Teoman sebzeyi yiyor ama meyve puresinden resmen tiksiniyor, krestede bi iki kasik ancak yiyormus, hele icinde armut varsa hic, ancak elma muz olursa biraz yiyor..sizde meyve durumu nasil acaba??
bir şey sorucam kızlar sizin bebişler kakasını günde kaç defa yapıyo.mustafa 3 defa yapıyo.dr.sordum anne sütü alıyosa olur öyle dedi.ama gündüz emmiyoki.
Kuzy&Dodo.. bır tane de anne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?