2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun Nur.

64 olmuşum yaa.. Bırkaç gündür boşlamıştım. Sabah da bir tatlı kaşığı kadar kaymak yedim. Yarından itibaren sıkmaya devam. Bugün de kontrollü giderim ama, Alsancak yapıcaz bugün, çok da kasamam :)

Kendimize yoğurt mayaladım. ılk defa açık sütten yoğrut yaptım, oldu, çok mutluyum. O iğrenç market yoğurtlarına kalmayacağız artık :)

saol burcum çok şükür bişi çıkmadı

sildim yawff bi tuaf oldum okudukça

Son düzenleme:
Nur.. napıosun bacım sen'!!!! gıtmıs psıkopatca seylere sarmıssın.. ya her hamılelık zamanı bole bısı cıkıyo ha.. gelıp dövmeyeyim seni şimdi.. girme böle abuk subuk seylere.. okuma!!!

Nur diyorum.. KIME DIYORUMMM... NURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Bu arada Musti me kocaman muck..
oda seni öptü tisesiiiiii
nur paylaşacak daha düzgün birşey bulamadınmı bacım??
anam geserken okudum da:S

yirim ben bu ana oğluuuu
bacımmmm yazmışsın amaa valla görmedim diteye bi sapık dadanmış onu şikayet ettim ordanda mustiyi yıkama ya gitmiştim pc açıktı bajımmm bugün saçma sapan şilerle uğraşıom gökhan gittikten sonra oğluşumla ilk defa yanlız kaldık k.validem bugün yatmaya gelecek gerci 5 dk arayla gökhan arıo revire aldılar orda yatıo adammm rahatca arıooo ama yinede bian yanlız hissettim saçma sapan konulara girdim:)))

merhaba kızlar
annem geldi dün :) kayınvalidemler ankaraya gittiler.. hazır annem varken evimize bir bakalım hem de biraz değişiklik olsun bizim için de dediler.. perşembe günü de erkek kardeşim gelecek. pazara kadar kalacaklar inş. fırsat bulup giremiyorum nete. çok şey kaçıracağım ama. çok moral oldu annemlerin gelmesi. öyle özlemişim ki.. yiğiti görmelisiniz anneannesine ne şirinlikler yapıyor. hasret gideriyorlar. üst dişimizin ucu göründü. baya mızmız annemin şansına. şimdilik bu kadar. hepiniz allaha emanet olun. iyi akşamlar.

Selaam, bugün radikal değişiklikler yaptım. Dün saçlarım en sonunda illallah dedirtti, eğer kuaföre gidip kestirmezsem bir buhran anında kendim makasla kökleyeceğime kanaat getirip, bugün soluğu kuaförde aldım. Kesebildiğin kadar kısa kes, dedim ve patlıcan moruna boyattım. Şekil şemal aşağıdaki gibi oldu, nasıl aklinialirimsmile

Kafamdan bir kilo yük kalktı sanki.

Bizimki arkaya atmıyor ama ben genelde büyükçe bir minderi arkasına koyuyorum. Birkaç kez düştü, minder korudu.

Burada hep soyliycem unutuyorum, ya Teoman sebzeyi yiyor ama meyve puresinden resmen tiksiniyor, krestede bi iki kasik ancak yiyormus, hele icinde armut varsa hic, ancak elma muz olursa biraz yiyor..sizde meyve durumu nasil acaba??

Senin balık tarifi de güzelmiş canım, bir ara deneyeceğim. Bizimki seviyor meyveyi ama muzu pek iştahlı yemiyor. Çok tatlı geliyor galiba.

bir şey sorucam kızlar sizin bebişler kakasını günde kaç defa yapıyo.mustafa 3 defa yapıyo.dr.sordum anne sütü alıyosa olur öyle dedi.ama gündüz emmiyoki.

Bazen 1 bazen 3 kere. Belli olmuyor.

Kuzy&Dodo.. bır tane de anne :)

Şişşşt kıskanıyom sizi bilüyonuzmu? :1closedeyes: Kaldım yalovalarda bir başıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…