2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

annmlerdeyim 3 gündür
cumartesi pazarına çıkacağız ablamla guclubacismile
canim yahonun iyi olmasina sevindim..insallah birdaha böyle birsey yasamaz..:Saruboceq:
masallah cok sevimli dododa sise kizdim biraz.lmaz:.neden ugrastiriyonuz pasayi..verin bir plastik bardak kana kana icsin suyunu yavrum..
evrim cok tatlisin canim..ama baya yorgun görünüyosun.:teselli:.i..anliyorum ki hepimizin durumu ayni..ama sen fazla yorma kendini...lmaz: ya resimlerde dikkat ettimde dodo hep kuzy e dikkatle bakiyor ama kuzy hic orali degil...gözü hep sagda solda yada kamerada..kaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydin canim...hem annenler geldigi icin hemde yeni disiniz icin..hihoyyyt
canim bu sacta cok yakismis ama uzun halinide görmek isterim..gercekten cok cesur davranmissin..insallah benim gibi sonradan pisman olmazsin..güle güle kullan canim..opuyorumnanaktan

evet bugün ilk sporumu yaptim..kendimi cok zorlamadim ama baya hirpaladi beni..tabi otur otur normal..bakalim insallah bir faydasini görürüm..:Saruboceq:

teoman emzigi oyle emiyor, yarim agiz, meme yari disarda, yari agizda:))dudak tiryakisi diyoruz biz kendisine:))

Ayyy bayıldım teoya çok tatlı el hareketleri çok şirin. Meme emme konusunda eğer Didar aç değilse o da yarım ağız emiyor. Yalnız son günlerde stil geliştirdi hanım. Aslında mümkün olsaydı görüntüsünü eklemek isterdim çok komik. Ben sırtüstü yatıyorum, o emekleyerek üstüme çıkıyor. Memenin ucu ağzında, kafayı göğsüme dayayıp emiyor. Kalp atışlarımı duyuyor sanırım, o rahatlatıyor.

teoya bayıldım yaa
hastayım bu velede
bizde sana hastayiz aplaa...

sinir ettiniz cocugu..kiyamam ben ona kirmizi oceli bayaaannn..

gule gule kullan baya cesur davranmissin, ama guzel olmus..

ayy canim cok tatli..o kafa koyma beni hasta ediyor kucagimdayken kafasini koyunca gogsume ben eriyorum..

Burcu cok ıstemıstı bunu vıdeoya cekip koymamı.. gordugunde bayıldı :))) bende ekleyeyım dedım

[/URL][/IMG]

Belma cok yakısmıs.. cok begendım ben, sacların baya da gürmüş bacım.. sana acayıp degısıklık olmustur bu durum.. ne guzel.. ben de kestırecegım bugun yarın.. bı degısıklıge ıhtıyacım var

başka foto yokmu çok az olmuş
evrimide görmek istiyorum ben onun yamuk hallerinide severim

:) hakıkaten cekılecek gıbı degıldım o gun.. rahatsızdım.. Burcu cıkartmıstı o gun benı.. koymus ta zaten yamulmuş halımı..

evrim bacim askeri egitim mio uyguladin sen bu cocuga, ay yavrum cok tatli ya..

nıe yafrumm? ole mı gorunuyoo :)))

ilahi evrim..nereden aklina geldi böyle birsey yapmak..yavrumda ne akilli öyle güzelde acip kapatiyor agzini..daha fazla video bekliyoruz kuzyden..cok sevimli masallah..opuyorumnanaktan

gecenlerde oynarken bulduk bunu.. :)) sonra cok güldü ben yapmaya devam edınce.. bır daha bır daha yapınca gırtlagını tıkayıp suyu agzında doldurmayı keşfettii.. bütün gün kafa kafaya kalınca ,daha neler cıkar merak etme.. ekler dururumm artık..

bi gün de sarma sararken ki videosunu ekleyeyim kaydirigubbakcemile2

dudak tiryakisi desene:))

sempatiksalakcinni

bende tamamen köyden gelen sütten yapıyorum. market yoğurtları artık yoğurt değil onu yedikten sonra.
tazem enginar haşladım suyu yeşil oldu. garipsedim durumu. geçen enginarlı kerevizli çorba yaptım demiştin nasıl yaptın bi anlatsanopuyorumnanaktan

amin canım.
bunu demek için alıntı fazla olmuş gibi gelebilir ama bence değdi. bayıldım çünkü.

deniz meyveyi ne zaman verirsem vereyim bayılıyor heyecandan şaşırıyor kendini. ama aylardır ısrarla denememe rağmen tek kaşık sebze çorbası yemişliği yok.

belma saçın çok güzel olmuş. güle güle kullan. iyiki kestirmişsin:)))

kuzy ve dodoya bayıldım. herzamnki gibi dodo ilgili, kuzy etrafla takılmakta. çok şekerler.
ayrıca bakımsızım diyen efrim hanım benim eh idare ederim dediğim günden bile iyisin. kırmısı rujuyla tazeye ise hiç lafım yok!!!!!

Sorma Evrimcim benim kafamdaki saçtan bir yavru ayıya post olurdu. Hayatımda ilk kez kısa kestirdim. Kendimi hiç bu kadar hafiflemiş hissetmemiştim. Ensede saç olmamasına hala alışamadım. Radikal bir değişikliği tavsiye ederim. bayanssulusmile heyecanlı oluyor aklinialirimsmile

belmaa cok guzelsin masallahhh

dorgun vşdeosunada bayıldım bizde yaklasık 1aydır bardaktan icioruz suyu cok rahat oluyo ama nası denk gelirse veriorum

evrimm ikinizde yumossunusss yerim sisiii o yanakları kimden almıs kuzy belli

evet bugün ilk sporumu yaptim..kendimi cok zorlamadim ama baya hirpaladi beni..tabi otur otur normal..bakalim insallah bir faydasini görürüm..:Saruboceq:

aaa 2 cocuk vede 56kgsun ne gerek var spora ayol P diyenler olursada sallama bebeim :O tamgaz devam ( evrimm sozum senin ince esprine deil biliosun deulmu :))

Of Evrim yaa, kopuyorum Kuzy'nin şu haline. Onur'a da izlettim, anlatmıştım zaten :) Şok oldu.Çok yaşayın e mi :)

DAMLACIM enginar - kereviz ve bilimum sebzeleri ister buharda, ister suyunda haşla. ıçine et - et suyu ilave et, blenderdan geçir. Hepsi bu kadar. Ben çabuk haşlansın diye önden minik minik doğruyorum bazen zaman kazanmak istediğimde. Peki o yoğurttan veriyor musun Deniz'e? Ben verdim Doruk'a minik bir kase ama iyi mi ettim, bilemiyorum.

PERVıN al seni, vur bana... Cozdum kaç gündür. Bu akşamdan itibaren başladım tekrar. Söylemiş miydim, ben diyetlere hep akşam başlarım. Ertesi gün de "bugün 2. günün sakın bozma" derim kendime. Mıdye - bira yaptım da bugün Alsancak'ta... ılgili arkadaşlara duyurulur.

BELMA kısa saç çok rahat gerçekten. ıyi etmişsin ama patlıcan moru biraz "menapozlu kadın saçı rengi" olmuyor mu? Bana öyle gibi geliyor. Ben olsam başka renk seçerdim. Kesim güzel ama :) Demek beni gördüğüne sevindin, orada çok sadist duruyoum gerçi :)

NURDAN amaç sinir etmek değildi :) Cam bardağı nasıl verelim eline? Hem kendi kontrolünde olunca soluk borusuna kaçıyor hep. Alıştırma bardağına bile alışamadı daha ama, o gün manyak hırs yapmıştı. Bu arada video 2 ay öncesine ait.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…