canim yahonun iyi olmasina sevindim..insallah birdaha böyle birsey yasamaz..:Saruboceq:annmlerdeyim 3 gündür
cumartesi pazarına çıkacağız ablamla guclubacismile
masallah cok sevimli dododa sise kizdim biraz.http://tinypic.com/usermedia.php?uo=4AtXI6JI7G+y//Cv3TXuw4h4l5k2TGxc
bakınız sıpa doruk bardaktan su içmek istiyor :)
evrim cok tatlisin canim..ama baya yorgun görünüyosun.:teselli:.i..anliyorum ki hepimizin durumu ayni..ama sen fazla yorma kendini...
hadi gözün aydin canim...hem annenler geldigi icin hemde yeni disiniz icin..hihoyyytmerhaba kızlar
annem geldi dün :) kayınvalidemler ankaraya gittiler.. hazır annem varken evimize bir bakalım hem de biraz değişiklik olsun bizim için de dediler.. perşembe günü de erkek kardeşim gelecek. pazara kadar kalacaklar inş. fırsat bulup giremiyorum nete. çok şey kaçıracağım ama. çok moral oldu annemlerin gelmesi. öyle özlemişim ki.. yiğiti görmelisiniz anneannesine ne şirinlikler yapıyor. hasret gideriyorlar. üst dişimizin ucu göründü. baya mızmız annemin şansına. şimdilik bu kadar. hepiniz allaha emanet olun. iyi akşamlar.
canim bu sacta cok yakismis ama uzun halinide görmek isterim..gercekten cok cesur davranmissin..insallah benim gibi sonradan pisman olmazsin..güle güle kullan canim..opuyorumnanaktanSelaam, bugün radikal değişiklikler yaptım. Dün saçlarım en sonunda illallah dedirtti, eğer kuaföre gidip kestirmezsem bir buhran anında kendim makasla kökleyeceğime kanaat getirip, bugün soluğu kuaförde aldım. Kesebildiğin kadar kısa kes, dedim ve patlıcan moruna boyattım. Şekil şemal aşağıdaki gibi oldu, nasıl aklinialirimsmile
Kafamdan bir kilo yük kalktı sanki.
Teos banyo sefasi:))
http://yfrog.us/bgfile20124z
teoman emzigi oyle emiyor, yarim agiz, meme yari disarda, yari agizda:))dudak tiryakisi diyoruz biz kendisine:))
canim bu sacta cok yakismis ama uzun halinide görmek isterim..gercekten cok cesur davranmissin..insallah benim gibi sonradan pisman olmazsin..güle güle kullan canim..opuyorumnanaktan
bizde sana hastayiz aplaa...teoya bayıldım yaa
hastayım bu velede
sinir ettiniz cocugu..kiyamam ben ona kirmizi oceli bayaaannn..http://tinypic.com/usermedia.php?uo=4AtXI6JI7G+y//Cv3TXuw4h4l5k2TGxc
bakınız sıpa doruk bardaktan su içmek istiyor :)
gule gule kullan baya cesur davranmissin, ama guzel olmus..Selaam, bugün radikal değişiklikler yaptım. Dün saçlarım en sonunda illallah dedirtti, eğer kuaföre gidip kestirmezsem bir buhran anında kendim makasla kökleyeceğime kanaat getirip, bugün soluğu kuaförde aldım. Kesebildiğin kadar kısa kes, dedim ve patlıcan moruna boyattım. Şekil şemal aşağıdaki gibi oldu, nasıl aklinialirimsmile
Kafamdan bir kilo yük kalktı sanki.
Ayyy bayıldım teoya çok tatlıel hareketleri çok şirin. Meme emme konusunda eğer Didar aç değilse o da yarım ağız emiyor. Yalnız son günlerde stil geliştirdi hanım. Aslında mümkün olsaydı görüntüsünü eklemek isterdim çok komik. Ben sırtüstü yatıyorum, o emekleyerek üstüme çıkıyor. Memenin ucu ağzında, kafayı göğsüme dayayıp emiyor. Kalp atışlarımı duyuyor sanırım, o rahatlatıyor.
Burcu cok ıstemıstı bunu vıdeoya cekip koymamı.. gordugunde bayıldı :))) bende ekleyeyım dedım
[/URL][/IMG]
ilahi evrim..nereden aklina geldi böyle birsey yapmak..yavrumda ne akilli öyle güzelde acip kapatiyor agzini..daha fazla video bekliyoruz kuzyden..cok sevimli masallah..Burcu cok ıstemıstı bunu vıdeoya cekip koymamı.. gordugunde bayıldı :))) bende ekleyeyım dedım
[/URL][/IMG]
başka foto yokmu çok az olmuş
evrimide görmek istiyorum ben onun yamuk hallerinide severim
evrim bacim askeri egitim mio uyguladin sen bu cocuga, ay yavrum cok tatli ya..
ilahi evrim..nereden aklina geldi böyle birsey yapmak..yavrumda ne akilli öyle güzelde acip kapatiyor agzini..daha fazla video bekliyoruz kuzyden..cok sevimli masallah..opuyorumnanaktan
dudak tiryakisi desene:))
Geçmiş olsun Nur.
64 olmuşum yaa.. Bİrkaç gündür boşlamıştım. Sabah da bir tatlı kaşığı kadar kaymak yedim. Yarından itibaren sıkmaya devam. Bugün de kontrollü giderim ama, Alsancak yapıcaz bugün, çok da kasamam :)
Kendimize yoğurt mayaladım. İlk defa açık sütten yoğrut yaptım, oldu, çok mutluyum. O iğrenç market yoğurtlarına kalmayacağız artık :)
telıf hakkınızı da süzgecten gecırıp yerim ben bunu :) mersi.
döktürelim doktor bacım..
Valla Kuzey uzun sure mılupa nın seftalısının harıcınde hıc bır meyveyı yemedı.. yenı yenı seftalıden kata kata ıcıne bısıler yedırmeye calısıyorum.. Allahım aklıma mukayet ol dıe dıe geldık bu zamana..
ben seni boyle daha cok sevıyorum.. yaptırma bosver..
sen bana atraksyon yap sadece.. ben senı paylasmayı sevmıyorum zaten. evrım de +4 le arkandan gelıyor kuzum.. usulme sen.
Pöff.. bızde de mıyav mıyav... sabaha kadar sersem olana dek kalkıyorumm.. ama o uyuyoo.. ama mıyavlıyor da.. annesı her daım ayakta.. saolsun, saglııgı yerınde olsun.. Allahım da bana yardımcı olsun.. amin.
belma super tarif..ben bunu somon havuc patates brokoli seklinde yapiyorum tereyagi birazda ama ben pure seklinde yapiyorum hepsini buharda haslayip, buhar suyundan koyuyorum icine..bebek pirinc ununuda ekmiyorum 1 tatli kasigi pismeye gerek olmayanlardan..bayiliyor..
Burada hep soyliycem unutuyorum, ya Teoman sebzeyi yiyor ama meyve puresinden resmen tiksiniyor, krestede bi iki kasik ancak yiyormus, hele icinde armut varsa hic, ancak elma muz olursa biraz yiyor..sizde meyve durumu nasil acaba??
Belma cok yakısmıs.. cok begendım ben, sacların baya da gürmüş bacım.. sana acayıp degısıklık olmustur bu durum.. ne guzel.. ben de kestırecegım bugun yarın.. bı degısıklıge ıhtıyacım var
evet bugün ilk sporumu yaptim..kendimi cok zorlamadim ama baya hirpaladi beni..tabi otur otur normal..bakalim insallah bir faydasini görürüm..:Saruboceq:
Burcu cok ıstemıstı bunu vıdeoya cekip koymamı.. gordugunde bayıldı :))) bende ekleyeyım dedım
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?