2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3 menapozlu sayılırım hala düzenli regl olmaya başlamadım. Renk konusunda epey düşündüm. Ama sarı tonları yakışmıyor, kızıl da istemiyorum. Çok rastlanmayan farklı bir renk istiyordum. Patlıcan morunu severim, onun için bir deneyeyim dedim. Ama renk önerilerin varsa bir dahaki sefer için aklımda tutarım.

Saçım için yorum yazan herkese çok teşekkürler. yarın veli toplantısı var :çok üzgünüm: ben yatıyorum. iyi geceler size

Allah iyiliğini versin e mi :)

Sarıdan ben de çoğunlukla nefret ederim. Kendimde hiç düşünmedim zaten! Kızıl da kabak tadı verdi benim için. Bütün üni boyunca şarap kızılıydım ben. Şu aralar fındık kabuğu - karamel - bal köpüğü tonlarındayım. Mutluyum, uzuuuunca bir süre de böyle devam etmeyi düşünüyorum, öneririm :)

Gerçi yeni kuaförümün başka emelleri varmış üzerimde. Ama önce yanan saçlarım temizlenmeliymiş. Sanırım eylül gibi beni baştan yaratacak. Hayır, demeyeceğim. Yenilikleri, değişikliği severim. Sarı ve kızıl olmasın da! Her şey kabulüm.

evet bugün ilk sporumu yaptim..kendimi cok zorlamadim ama baya hirpaladi beni..tabi otur otur normal..bakalim insallah bir faydasini görürüm..:Saruboceq:

Hayde bismillah! Sporun faydası olmaz olur mu? Mutlaka göreceksin.

Özgül yazmışsın ya, Dodo Kuzy'ye bakıyor, o oralı değil diye. Bütün fotolarda öyle. Belki 1-2 tane hariç! Hep de eli Kuzy'nin omzunda, çok tatlılar yaa. İkisini bir arada görmeye bayılıyorum.

Yarın veli toplantısı var, notları sisteme girmem lazım. Sonra duş almam lazım. Belkim sonra gelirim gene, şimdilik çüs :)

cal gel surdum agzına sutun içine biskuvi atıp içirdim 12 gibi sonuc gece mızıkladıysada emmek istemedi aclıktan deildi miyavlamaları..sabah 7de aclıktan agladı gozu kapakı emzirdim.. ins boyle boylelikle gece beslenmeyı keser..

Burcu cok ıstemıstı bunu vıdeoya cekip koymamı.. gordugunde bayıldı :))) bende ekleyeyım dedım

[/URL][/IMG]
bayıldım bayıldım bayıldım tam hatırlamıyorum ama 6 kere izledim sanırım yerim yaa çokta efendi bakk nasılda söz dinliyor yawff bu kuzuş

naber kızlar..
şimdi yiğiti dolaştırdık geldik arabayla. hava çok soğuk burada. dışarıyı gezdiremedik. tüm gece bağıra bağıra ağlayarak uyandı. dişten galiba. sallanan beşiğini getirdik anneannesinin odasından. calgel sürdüm. sonra biraz daha uysallaştı yavrukuşum. yine de salladım durdum ve mızıldadı. hayırlısıyla çıksaydı şu dişler. üst dişler daha bi zormuş..
bu arada geçen gün doktora götürdük hapşuruyor ve burnu akıyor diye. dişten dedi. diş nezlesi olur dedi. burun akıntısı su gibi.. normalmiş. gözlerinin beyazları mavi gibi kansız olabilir dedi. hiç bakıldı mı kanına dedi. hayır dedim. baktırın isterseniz dedi. ben de o an istemedim. annem gelecek diye. sonra geliriz dedim. ama demir damlası verdiniz onu kullanıyorum dedim. o zaman kansız olmayabilir dedi. bakalım. belki annem gittikten sonra baktırırız. nezle artarsa şurup verebilirsin dedi. bizden bu kadar şimdilik. görüşürüz kızlar.

Veli toplantısı var, geliyorlar neden çocuğumun 10 zayıfı var, okumak istemiyor ne yapalım diye. Ben şincik sihirli değneğimle dokunacam yarın bütün dersleri 100 oluvercek. Şaka maka veliler çok üzgün, çocuklar bir o kadar vurdum duymaz. Allahım bizim çocuklarımıza akıl fikir ver, bizi bu durumlara getirmesinler.
Görüşme aralarında ben de buraya kaçamak yapıyom.

kimsecikler yok yawf pazar ya hirkes bi yerde bende mustinin uyanmasını bekliorum bugün kaş bıyık aldıracağım ordanda annemlere bugün istanbula gidiolar vıyyyyy iice tik kaldım ama inş kocem bu hafta gelecek

hadi ya 2 ay oncesi demek masallah dodoya, ben daha hic denemedim...

Bugun gunduz cozuttum bende deniz kenarina gittik, deniz urunleri ve dondurma yaptim, kocamann yuruyus yaptik,ama aksam corba salata yaptim ceza olarak(sabah da nihayet 63.8i gordum:))))))))))))resim ekliycem biara..

dodo ve kuzy çok tatlılar ya maşşallah

dodonun bardak aşkını yada hırsını diyelim çok tatlı afikde ilk başlarda bardak yemey çalıştı amaş,imdi alıştı..

kuzyy evrim yaa bu pofuduk erkek varya bal kaymak yaa maşşalah nurdana katılıyorum eğitim süpper:)
aç yavrum yut yavrum aahhhh bittim valla maşallah:)

belma belma belmaaaaaaaa saçların çookk güzel olmuş harbi buyuk bi cesaret olmuş:) ama kısa saç süpper:)didar kime benziyor:) ben sana çok benzetemedim?

nurdaan benim tatlı teoşuum çok datluuuuuu dombalak nanak banyo sefasını yerim.küvetiniz çok oricinalmiş:)

bizden haberlerrr,,

topiğin 4.cü hamilesi olarak yazmama ramak kalmıştı.
test yaptım silik çıktı hönk oldum tabii
agrım var ama içime kurt düştü. aydını aradım hemen doktora gidiyoruz kan tahlili yaptırcas içimde fırtınalar kopuyor
karmançorman duygularla aklımdqan neler geçiyor.
derken hastanede tahlil için sıra bekliyoruz
ve çok sıkıştım wc ye gitmmem gerek afikle babası sıra beklerken ben wc ye gittim
vee mutlu son kırmızılarımla buluştum.
yani nasıl bi mutluluk anlatamma ya..
eve geri döndük. haber vereyim dedim:)

allah seni ne etmeye kirmiziyi okuyunca bian heyecan yaptim:))gecmis olsun, hakkinda hayirlisi olsun canim..

nurdaan zaten sırf heyecan olsun diye kırmıcccıııı yasdım:)
ayy valla soguk gerler döktüm bi an .
ama aydının tepkisi aynen şöyle.

g:ya test yaptım silik çıktı gel bi hastaneye gidelim kan testi. off fena oldum ya ne yapcas şimdi.mafoldumben€
A:aaa aşkım ne yapcası mı var zaten 2.ciyi istiyorduk, nasıl olsa yapacakdık lütfen sakinol.üzme çocugumu.psiklojisini bozma çocugun.sempatiksalakcinni

Güliii, üstüne görmüyorsundur değil mi? :))) Silik de olsa bence gene de kan testi yaptır. Ben olsam yaptırırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…