BELMA kısa saç çok rahat gerçekten. İyi etmişsin ama patlıcan moru biraz "menapozlu kadın saçı rengi" olmuyor mu? Bana öyle gibi geliyor. Ben olsam başka renk seçerdim. Kesim güzel ama :) Demek beni gördüğüne sevindin, orada çok sadist duruyoum gerçi :)
.
kaydirigubbakcemile3 menapozlu sayılırım hala düzenli regl olmaya başlamadım. Renk konusunda epey düşündüm. Ama sarı tonları yakışmıyor, kızıl da istemiyorum. Çok rastlanmayan farklı bir renk istiyordum. Patlıcan morunu severim, onun için bir deneyeyim dedim. Ama renk önerilerin varsa bir dahaki sefer için aklımda tutarım.
evet bugün ilk sporumu yaptim..kendimi cok zorlamadim ama baya hirpaladi beni..tabi otur otur normal..bakalim insallah bir faydasini görürüm..:Saruboceq:
bayıldım bayıldım bayıldım tam hatırlamıyorum ama 6 kere izledim sanırım yerim yaa çokta efendi bakk nasılda söz dinliyor yawff bu kuzuşBurcu cok ıstemıstı bunu vıdeoya cekip koymamı.. gordugunde bayıldı :))) bende ekleyeyım dedım
[/URL][/IMG]
hadi ya 2 ay oncesi demek masallah dodoya, ben daha hic denemedim...NURDAN amaç sinir etmek değildi :) Cam bardağı nasıl verelim eline? Hem kendi kontrolünde olunca soluk borusuna kaçıyor hep. Alıştırma bardağına bile alışamadı daha ama, o gün manyak hırs yapmıştı. Bu arada video 2 ay öncesine ait.
bizden haberlerrr,,
topiğin 4.cü hamilesi olarak yazmama ramak kalmıştı.
test yaptım silik çıktı hönk oldum tabii
agrım var ama içime kurt düştü. aydını aradım hemen doktora gidiyoruz kan tahlili yaptırcas içimde fırtınalar kopuyor
karmançorman duygularla aklımdqan neler geçiyor.
derken hastanede tahlil için sıra bekliyoruz
ve çok sıkıştım wc ye gitmmem gerek afikle babası sıra beklerken ben wc ye gittim
vee mutlu son kırmızılarımla buluştum.
yani nasıl bi mutluluk anlatamma ya..
eve geri döndük. haber vereyim dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?