2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ama birazdan teoyu alip yuruyuse cikicam, sabahtan beri temizlik vs iyi kalori yaktim, yiyebilirim yani:))

Kırşehir'e gittik geldik..Yusuf hiç ek gıda alamadı desem mama yemeyen çocuk orda mamaya dadandı..şaşırdım hemde biberonu elimden kapıp içti şoklara girdim ama eve dönünce rüya sona erdi biti..
geçmişe tam bakamdım abimlere yemeğe davetliyiz ..kısca göz attım ve koca göbekli bal teoma..askeri eğitimi başarıyla tamamlamış akıllı kuzye.koca adam olup bardaktan su içmeye çalışan dodoya maşallah hepside ayrı ayrı tatlı ..
efrim canım çok yorulmuşsun belli gel yamacıma kafa kafaya biz bu zor günleride geçiririz..
PERVİN BEND EİPİN UCUNU KAÇIRDIM BİRİSİ BANADA DUR DESİNNNNNNNN

tazem aşayiş berkemal böbeem ücreti ödemiştik osebepden yaptırdık yani no problem no baby..zemuszemus

pöff bı aktıf olamadım gıttı.bahar yorgunlugu Şevvalın tekrardan hasta olması sayesınde gecmıste kactı gelecektende umudum az kafamçokkarıştı Şevvalın öksürüğü dün ıtıbarıyle hırıltıya cevırdı yıne.gecenkı kadar c0ok degıl ama yıne hırıltı burun akıntısı öksürük ( yarın doktora gıdıcez,pöff yavrum 2.kez hasta oldu. o öksürdükce içim parcalanıyo.
herkez ıyıdir inş.Şevvalden fırsat olursa bakıcam bıraz

cok gecmis olsun canim..

videolara bayıldım resmen ,kızımda cıgırarak ızledı tekrar tekrar.alıntılardan gördüm,süper bizim agustos bebişlerimiz

yalniz ayaykparmaklari yirim dicektim tam alttaki fotoyu gormeden, sende koymussun, fetis miyim neyim, bende hastayim o kokarca ayaklara ya, opuyorum isiriyorum..

Hayatta baska kimsenin cisini, kakasini, sumugunu, salyasini, kulak kirini, ayak parmak arasi kirini heralde elimle elleyemezdim, terli ayagini ayagini, terli kafasini, boklu poposunu koklayip opemezdim..iyy cok mu igrenc oldum ne:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…