di mi yaa.. bir öğretmen olarak bu durumdaki velilere öyle üzülüyorum ki..bir yandan da aklımdan geçiriyorum dua ediyorum yarabbi ne olur bizi bu velilerin durumuna düşürme hiçbir zaman diye. veli o kadar bilinçli, efendi, hanımefendi.. oğlu veya kızı bir o kadar hayta ve tembel. oluyor işte.Veli toplantısı var, geliyorlar neden çocuğumun 10 zayıfı var, okumak istemiyor ne yapalım diye. Ben şincik sihirli değneğimle dokunacam yarın bütün dersleri 100 oluvercek. Şaka maka veliler çok üzgün, çocuklar bir o kadar vurdum duymaz. Allahım bizim çocuklarımıza akıl fikir ver, bizi bu durumlara getirmesinler.
Görüşme aralarında ben de buraya kaçamak yapıyom.
ilahii gülistan. yazını okudukça okudukça ya sonu ne olacak diye meraktan çatladım. aman gözün aydın. kırmızına kavuşmuşsun :)bizden haberlerrr,,
topiğin 4.cü hamilesi olarak yazmama ramak kalmıştı.
test yaptım silik çıktı hönk oldum tabii
agrım var ama içime kurt düştü. aydını aradım hemen doktora gidiyoruz kan tahlili yaptırcas içimde fırtınalar kopuyor
karmançorman duygularla aklımdqan neler geçiyor.
derken hastanede tahlil için sıra bekliyoruz
ve çok sıkıştım wc ye gitmmem gerek afikle babası sıra beklerken ben wc ye gittim
vee mutlu son kırmızılarımla buluştum.
yani nasıl bi mutluluk anlatamma ya..
eve geri döndük. haber vereyim dedim:)
çok geçmiş olsun. aynı durum bizde de söz konusuydu. cuma günü doktora götürdük. burun akıntısı gece boğazını doldurduğu için sabahları öksürüyor dedi. temizlemek için yani. burun akıntısı ve hapşuruk ise dişten kaynaklanıyormuş. diş nezlesi dedi. peditus şuruptan içirebilirsin dedi.pöff bı aktıf olamadım gıttı.bahar yorgunlugu Şevvalın tekrardan hasta olması sayesınde gecmıste kactı gelecektende umudum az kafamçokkarıştı Şevvalın öksürüğü dün ıtıbarıyle hırıltıya cevırdı yıne.gecenkı kadar c0ok degıl ama yıne hırıltı burun akıntısı öksürük( yarın doktora gıdıcez,pöff yavrum 2.kez hasta oldu. o öksürdükce içim parcalanıyo.
herkez ıyıdir inş.Şevvalden fırsat olursa bakıcam bıraz
maşallah çok şeker çıkmış...
hastasıyım şunların :)
Teos banyo sefasi:))
http://yfrog.us/bgfile20124z
bu da oynak teo, ya eller ayaklar hep bole surekli oryantel modunda...
http://yfrog.us/5bfile18827z
günaydın biz geldik dr den çok şükür korkulacak bişi yokmuş dr bi sıktı torbayı hepsi göründü arada olur dedi korkma dedi çok şükür bir şeyi yokmuş
http://tinypic.com/usermedia.php?uo=4AtXI6JI7G+y//Cv3TXuw4h4l5k2TGxc
bakınız sıpa doruk bardaktan su içmek istiyor :)
Selaam, bugün radikal değişiklikler yaptım. Dün saçlarım en sonunda illallah dedirtti, eğer kuaföre gidip kestirmezsem bir buhran anında kendim makasla kökleyeceğime kanaat getirip, bugün soluğu kuaförde aldım. Kesebildiğin kadar kısa kes, dedim ve patlıcan moruna boyattım. Şekil şemal aşağıdaki gibi oldu, nasıl aklinialirimsmile
Kafamdan bir kilo yük kalktı sanki.
Burcu cok ıstemıstı bunu vıdeoya cekip koymamı.. gordugunde bayıldı :))) bende ekleyeyım dedım
[/URL][/IMG]
kimsecikler yok yawf pazar ya hirkes bi yerde bende mustinin uyanmasını bekliorum bugün kaş bıyık aldıracağım ordanda annemlere bugün istanbula gidiolar vıyyyyy iice tik kaldım ama inş kocem bu hafta gelecek
bizden haberlerrr,,
agrım var ama içime kurt düştü. aydını aradım hemen doktora gidiyoruz kan tahlili yaptırcas içimde fırtınalar kopuyor
ve çok sıkıştım wc ye gitmmem gerek afikle babası sıra beklerken ben wc ye gittim
bizden haberlerrr,,
Kırşehir'e gittik geldik..Yusuf hiç ek gıda alamadı desem mama yemeyen çocuk orda mamaya dadandı..şaşırdım hemde biberonu elimden kapıp içti şoklara girdim ama eve dönünce rüya sona erdi biti..
geçmişe tam bakamdım abimlere yemeğe davetliyiz ..kısca göz attım ve koca göbekli bal teoma..askeri eğitimi başarıyla tamamlamış akıllı kuzye.koca adam olup bardaktan su içmeye çalışan dodoya maşallah hepside ayrı ayrı tatlı ..
efrim canım çok yorulmuşsun belli gel yamacıma kafa kafaya biz bu zor günleride geçiririz..
PERVİN BEND EİPİN UCUNU KAÇIRDIM BİRİSİ BANADA DUR DESİNNNNNNNN
Of Evrim yaa, kopuyorum Kuzy'nin şu haline. Onur'a da izlettim, anlatmıştım zaten :) Şok oldu.Çok yaşayın e mi :)
DAMLACIM enginar - kereviz ve bilimum sebzeleri ister buharda, ister suyunda haşla. İçine et - et suyu ilave et, blenderdan geçir. Hepsi bu kadar. Ben çabuk haşlansın diye önden minik minik doğruyorum bazen zaman kazanmak istediğimde. Peki o yoğurttan veriyor musun Deniz'e? Ben verdim Doruk'a minik bir kase ama iyi mi ettim, bilemiyorum.
PERVİN al seni, vur bana... Cozdum kaç gündür. Bu akşamdan itibaren başladım tekrar. Söylemiş miydim, ben diyetlere hep akşam başlarım. Ertesi gün de "bugün 2. günün sakın bozma" derim kendime. Mİdye - bira yaptım da bugün Alsancak'ta... İlgili arkadaşlara duyurulur.
BELMA kısa saç çok rahat gerçekten. İyi etmişsin ama patlıcan moru biraz "menapozlu kadın saçı rengi" olmuyor mu? Bana öyle gibi geliyor. Ben olsam başka renk seçerdim. Kesim güzel ama :) Demek beni gördüğüne sevindin, orada çok sadist duruyoum gerçi :)
NURDAN amaç sinir etmek değildi :) Cam bardağı nasıl verelim eline? Hem kendi kontrolünde olunca soluk borusuna kaçıyor hep. Alıştırma bardağına bile alışamadı daha ama, o gün manyak hırs yapmıştı. Bu arada video 2 ay öncesine ait.
evet esra ya.. büyük konuşmamak gerek. inş büyük konuşmamışımdır. kimseyi ne ayıpladım ne de kınadım. rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize de. söylediğin gibi bazı şeylerin doğuştan geldiğine çok inanıyorum. o da artık şans...fatma yazmıssın ya aileler ne efendine duzgun ama çocuk hayta diye iste bende anne olmadan once her terbiyesiz çocugu aile egitmedi sanırdım.
sende anne olmadan çocuklarla hasır nesir olan bir meslegin oldugundan bunu erken ogrenenlerdensin.
doğustan gelen genler ki insan karekterinin %30 unu olusturuyor bazen butunu etkiliyor
sen ne yaparsan yap nasıl egitmeye calısırsan calıs bazen adam edemiyorsun dogustan serseri ruhlu çocugu. oyle çok ornekleri varki berke nin arkadasları arasında aileye bak çocuga bak dersiniz yani. olabiliyor iste buyuk konusmamak gerek.
eskiden buyuk konusurdum benim çocugum bunu yapsa sunu yaparım vs vs yok ama olmuyor naparsan yap egitemiyorsun bazı çocukları .
ticker hayırlı olsun.. inş istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşabilirsin..gunaydınlarrr
iyi haftalar
ticker im bilmem dikkatiniz cektimi hizli kilo vermeye basladııgım için gaza geldim heves ettim ve bende ticker yaptım
ece nin ticker i bozmak istemiyordum ama nasılsa haftasını surekli takipteyim onu unutmak mumkun degil burda yazmasına gerek yok dedim sabah hemen hazırladım bir kilo tickeri
diyetisyene basladgıım kilomu yazdım insallah bu ticker la daha fazla motive olurum ama daha onumde çokkk yol var. yolu bir yarılasam yani gebelik oncesi kilom demek bu 1. adım gerceklesmis olacak
sonraki adım gebe kalmaya çalırsırken almıs oldugum kiloları vermek.
sempatiksalakcinniŞenizderya burcu pervin durun artık az yiyin yazan :biri:)
yerimsenibentazem aşayiş berkemal böbeem ücreti ödemiştik osebepden yaptırdık yani no problem no baby..zemuszemus
geçmiş olsun...pöff bı aktıf olamadım gıttı.bahar yorgunlugu Şevvalın tekrardan hasta olması sayesınde gecmıste kactı gelecektende umudum az kafamçokkarıştı Şevvalın öksürüğü dün ıtıbarıyle hırıltıya cevırdı yıne.gecenkı kadar c0ok degıl ama yıne hırıltı burun akıntısı öksürük( yarın doktora gıdıcez,pöff yavrum 2.kez hasta oldu. o öksürdükce içim parcalanıyo.
herkez ıyıdir inş.Şevvalden fırsat olursa bakıcam bıraz
geçmiş olsun rahatlamışsın kilo verdikçe bu sorununda biter..cuma gunu erken çıkınca cumartesi olan medikal ayak bakımı randevumu hemen one cektim gittim batık tırnagıma bant yapıstırma yaptırdım
yeni bir yontemmis takıldıgı anda rahatladıgın hissettim aylarca kalacakmıs her ay tırnak uzadikca gidip yerini oynattıracagım geriye alıncak falan filan çok pahalıy mal oldu bana ama ayaklarım rahat edecek bu sekilde
siz siz olun arkadaslar tırnakları yanlarına girerek kesmeyin kısa çozum oluyor o an rahatlatıyor ama uç bes gun sonra uzadıgında batmaya baslıyor benimkiler oyle idi en azından asla yanlar ıkesmek yok tam kut olarak uclar kesilecek birtek.
kaydirigubbakcemile5tickerinde dikkatimi çekti çekmez olurmu..bundan sonra daha hızlı gider..1 aydır diyetisyen gitmemistim bozuttum diyeti sut de azaldı derken cumartesi tekrar gittim 1650 kalorilik listeyi 1500 e cektik sutu baz almayın artık yok gibi oldugu kadar keyiflik emiyor artık dedim.
kıstı da kıstı oda meyvamı 2 ye indirdi en çok ona bozuldum karpuz çıkıyor tam hamileykende yiyememistim seker yuzunden neyse artık baska yaza ozgurce karpuz yeme keyfi.
yuruyus haftada 5 gun 1 e r saat yaparsam bu sekil eriyip gitcem anladım bunu yurumek çok etkiledi beni.
hayra olsun ..günaydın kızlar
evden girmiyorum nete. annemle hasret gideriyorum bol bol. okuldan bağlanıp takip etmeye çalışıyorum.
çok kötü bir rüya gördüm. saçlarımı kesmişler. kısacık. öyle çirkinki..bir de böyle sarılara boyamışlar. kuaföre gidiyorum. kahve yap diyorum. o da kızıla boyuyor. önce böyle olması gerekiyor diyor. ayy ne kötü rüyaydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?