2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende evrimin kuzye yaptığı gibi biberonu ağzına sıkma çalışmaları yaptım
sonuç; çıkan suları yaho ağzıyla değil eliyle tutmaya çabaladı üstü başı su içinde kaldı :umursamaz:

nesrin nerede?urfayamı gitti acaba
özlemdemi gelmemiş birkaç gündür
özgülde yok
adaş birde ne el fatihası diyorsun içler acısı durumda topik görmüyormusun??

mami dün carrefoura gitti
adam sadece süt peynir vs al gel dedim
yahoya salıncak almış uzaktan kumandalı araba almış pasta tatlı abur cubur ne ararsan
bendemi bir anormallik var kocamdamı??
birde yahoyu salıncağa bindirmeye kalkıştık korktu ciyak ciyak ağladı
oğluda babası gibi arıza

cumartesi pazardan kendime şu şapkalı taçlarla tüylü taçlardan aldım
annemler dalga geçti yaşım geçmişmiş bu taçları takmak için :umursamaz:

yahodanda bir gelişme haberi vereyim
bir yerden bir yere geçiş yapmıştı cuma günü annemlerde mesela sehpadan koltuğu 2-3 sn olsa elleri bırakıp direk geçmişti topluca havalara uçtuk
dünde koltuktan kucağıma gelmek istedi ben ileri gittim biraz bir adım attı hopp üstme devrildi oturup ağlayacaktım heyecandan

hastasıyım şunların :)
o kokarcalar olmassa olmassssssssssssssss.......... cok tatlı cok yumukl cokk güselleerrrr
bakalım bıze ne dıycek gıdıcez bırazdan.sizede gecmıs olsun,inşalah bızımde önemsız bısedır,zaten genzı akıyo öksürtüyo ama bızde ekstra bıde hırıltı var

dün cok kötü bı haber aldım okuldan bı arkadasımız vardı ,kac sene beraber okumustuk,dün intihar etmıs kendını vurmus tek kursunla.Allah ım bı ınsan canına nasıl kıyar.hala şoktayım gencecık yaşta ne kazadan ne hastalıktan öldü. Allah aklımıza mukayet olsun, o raddeye getırmesin kimseyı...

Fatmacım rüyanı hayra yor hayra cıksın,asla rüya tabırlerıne falan bakma,insanın psikolojisini bozuyor.rüyanı neye yorarsan öle cıkarmıs...

Fıstıgım uyansın yemegını yedırıyım dogru doktora.dün gece tıkandı bıraz hırıltıdan ventılonlu hava verdım,inş.doktor bıse demez kafama göree verdım dıe.yarım ölçü verdım.ama napıyım uykuya dalamadı bı türlü.

ben abimin karısını gelinlikle görmüştüm 10 gün önce falan evli bir kadını gelinlikle görmek iyi değil derler
geçen hafta abim geldi boşanıyoruz dedi bu hafta mahkemeye başvuruyorlarmış :S

nur simdi noldu askerde muaf oldumu gokhan ? geliyor demisin izne mi geliyor yoksa askerlik yapmayacakmı ??
şimdi canım geçen gün kan aldılar değerleri yüksek çıkmıştı silah bile vermemişler atış sırasında kalp krizi geçirirsin die revire almışlar çarşamba hastanede yatacak perşembede gelecek ya 3 ay yada 6 ay sonra tekrar gidecek aynı kilodaysa tüm göndereceklerrr

hastasıyım şunların :)
oyyyy bende bir ıssırımlık alsam olurmuu

Fatmacım rüyanı hayra yor hayra cıksın,asla rüya tabırlerıne falan bakma,insanın psikolojisini bozuyor.rüyanı neye yorarsan öle cıkarmıs...
evet canım ya hayır diyeyim hayır olsun inşallah..

inşallah önemli bişi çıkmaz sizin de.. hava vermekten bişi çıkmaz diye tahmin ediyorum ama bakalım doktorunuz ne diycek. hayırlı haberlerle dönün inş doktorunuzdan..

rabbim kimseyi o derece hayatından bezdirmesin. geride kalanlarına ne zor.. hem bu dünyasını hem öbür dünyasını mahvetmiş.

geçmiş olsun minişim
arkadaşın içinde üzüldüm
maalesef maneviyat eksikliği insanları bu noktalara getirebiliyor...

kıyamam gelinime yaa bi düzelemedi yavrumm
ben abimin karısını gelinlikle görmüştüm 10 gün önce falan evli bir kadını gelinlikle görmek iyi değil derler
inş boşanmadan kurtarırlar yuvalarını esracımm

şimdi nerde başlayayım . bilememdim..

defnem damlam örtmeniiiiiiiimmm

ntv de hakkı amcayı bende isledim o gun(hakkı devrime biz ailecek hakkı amca diyorus)
evet gunluk yani pastorize süt tuketin sonucunu çıkardım ben tartışmadan
çok bilinmeyenli denklem gibi oldu tartışmabiras ama şuu anladımki
uht süt ve yogurtlar uzun süre dayansın bozulmasın diye için bazı protein mi vitamin mi ne enjekde ediliyor bu sebepden bunlarda kanser riskini artırıyor.
vee sonu.ç bizde sütçü bulduk kendimize
aydının amcakıznın kayınvalidesi köyde ineği varmış her hafta köye gidilip alınacak.
içimiz rahat hem süt içeceğiz hemde yogurt yapacagız
afikimede zaten gunluk süt alıyordum yogurdu için öyle yani.
resmen ekiye dönuyoruz
önceden ilk kutu süt çıktıgı zamnarı hatırlıyorumda ne kadar havalıydı.
aa siz sokakdanmı alıyosunuz sütü ıyyy
biz marketten alıyoruz kutu süt .çoksaglıklı tertemiz gibi

konuşmalargeçerdi..
şimdi ise tam tersi geçmişe dönuyoruz. ne garipp

aa cok üzüldüm,hayırlısı.bızımde burda bırını gelınlıkle görünce hamıle derler.3 sene önce dayımın esını hem ben hem ablam gelınlıkle görmüştük öbür aya hamıle oldugunu ögrenmıstı.enteresan yada tesadüf yada ona yordugun içinmı yoksa hepsı uydurmamı orası muamma.ama ruya tabırı yorumlarından cok etkılendıgım i.in okumam asla
geçmiş olsun minişim
arkadaşın içinde üzüldüm
maalesef maneviyat eksikliği insanları bu noktalara getirebiliyor...

saol canım kesınlıkle manevıyat eksıklıgı,uzun zamandır depresyondaymıstı zaten.....

esracııım seni merak ettim ama meger sen cumartesi pazarda oldugun için tlf açmamaışsın.
evrimde aradım açmıyor yazmıştı panik olduydum birden
şükür iyisiniz ya sevindim.

yahomun eski performansına dönmesine hatta dahada iyi olup adım atmasına yürümeye kalkışmasına çok çok sevindim.
maşallah ya kuduruk daha boyun kaç leeyn senin dur bakalım ne yürümesi..muck

esram sana gelince tuylu taç haaa koptum kızım süppersin
foto isteris:)

bu arada maminin salıncak aldıgını yazmışsın ya süpper fikir.
kesinlikle bizde almalıyız. ben parklara çok götürmek istemiyorum şimdilik.
çunku parklardan mikrop bulşam riski çokmuş.doktorumuz uyarmıştı.
biras daha buyusun ozamana kadarda evde saallrız afikimi..
bizde dün bisiklet alcakdık ogluma karar veremedik
hani şu arkadan itmeli
tepesi şemsiyeli
kapı önunde yada sahilde falan gezerken iş görürü.
bebek arabasından sıkılıyor afik
anlamadım gitti neden
arabanın otokoltugu kısmını çıkardık normal ebbek arabası zımbırtılarını taktık tabi tek taraflı önune bakıyor
beni göremediği için sanırım çıldırdı ya nasıl bi ağlamak. kucagıma aldım aydın boş arabyı sürdü.
napcas bilmiyorum:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…