boşver tak gitsin:) insan hissettiği yaştadır..cumartesi pazardan kendime şu şapkalı taçlarla tüylü taçlardan aldım
annemler dalga geçti yaşım geçmişmiş bu taçları takmak için :umursamaz:
evet ben de öyle biliyordum ama allah hayır etsin..fatma saç kestirmek iyi değil derler hayır olsun rüyan
o kokarcalar olmassa olmassssssssssssssss.......... cok tatlı cok yumukl cokk güselleerrrr
hastasıyım şunların :)
bakalım bıze ne dıycek gıdıcez bırazdan.sizede gecmıs olsun,inşalah bızımde önemsız bısedır,zaten genzı akıyo öksürtüyo ama bızde ekstra bıde hırıltı varçok geçmiş olsun. aynı durum bizde de söz konusuydu. cuma günü doktora götürdük. burun akıntısı gece boğazını doldurduğu için sabahları öksürüyor dedi. temizlemek için yani. burun akıntısı ve hapşuruk ise dişten kaynaklanıyormuş. diş nezlesi dedi. peditus şuruptan içirebilirsin dedi.
.
şimdi canım geçen gün kan aldılar değerleri yüksek çıkmıştı silah bile vermemişler atış sırasında kalp krizi geçirirsin die revire almışlar çarşamba hastanede yatacak perşembede gelecek ya 3 ay yada 6 ay sonra tekrar gidecek aynı kilodaysa tüm göndereceklerrrnur simdi noldu askerde muaf oldumu gokhan ? geliyor demisin izne mi geliyor yoksa askerlik yapmayacakmı ??
oyyyy bende bir ıssırımlık alsam olurmuu
hastasıyım şunların :)
evet canım ya hayır diyeyim hayır olsun inşallah..Fatmacım rüyanı hayra yor hayra cıksın,asla rüya tabırlerıne falan bakma,insanın psikolojisini bozuyor.rüyanı neye yorarsan öle cıkarmıs...
inşallah önemli bişi çıkmaz sizin de.. hava vermekten bişi çıkmaz diye tahmin ediyorum ama bakalım doktorunuz ne diycek. hayırlı haberlerle dönün inş doktorunuzdan..Fıstıgım uyansın yemegını yedırıyım dogru doktora.dün gece tıkandı bıraz hırıltıdan ventılonlu hava verdım,inş.doktor bıse demez kafama göree verdım dıe.yarım ölçü verdım.ama napıyım uykuya dalamadı bı türlü.
rabbim kimseyi o derece hayatından bezdirmesin. geride kalanlarına ne zor.. hem bu dünyasını hem öbür dünyasını mahvetmiş.dün cok kötü bı haber aldım okuldan bı arkadasımız vardı ,kac sene beraber okumustuk,dün intihar etmıs kendını vurmus tek kursunla.Allah ım bı ınsan canına nasıl kıyar.hala şoktayım gencecık yaşta ne kazadan ne hastalıktan öldü. Allah aklımıza mukayet olsun, o raddeye getırmesin kimseyı...
kıyamam gelinime yaa bi düzelemedi yavrummFıstıgım uyansın yemegını yedırıyım dogru doktora.dün gece tıkandı bıraz hırıltıdan ventılonlu hava verdım,inş.doktor bıse demez kafama göree verdım dıe.yarım ölçü verdım.ama napıyım uykuya dalamadı bı türlü.
inş boşanmadan kurtarırlar yuvalarını esracımmben abimin karısını gelinlikle görmüştüm 10 gün önce falan evli bir kadını gelinlikle görmek iyi değil derler
geçen hafta abim geldi boşanıyoruz dedi bu hafta mahkemeye başvuruyorlarmış :S
aa cok üzüldüm,hayırlısı.bızımde burda bırını gelınlıkle görünce hamıle derler.3 sene önce dayımın esını hem ben hem ablam gelınlıkle görmüştük öbür aya hamıle oldugunu ögrenmıstı.enteresan yada tesadüf yada ona yordugun içinmı yoksa hepsı uydurmamı orası muamma.ama ruya tabırı yorumlarından cok etkılendıgım i.in okumam aslaben abimin karısını gelinlikle görmüştüm 10 gün önce falan evli bir kadını gelinlikle görmek iyi değil derler
geçen hafta abim geldi boşanıyoruz dedi bu hafta mahkemeye başvuruyorlarmış :S
geçmiş olsun minişim
arkadaşın içinde üzüldüm
maalesef maneviyat eksikliği insanları bu noktalara getirebiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?