minnacık tuuubam
allah rahmet eyleisn diycem ama
intihar çok kötu beee
ne diyecegimi bilemedim..
şevvalim yinemi hasta oldu annesi
geçmiş olsun..
kaç zamandır yazacam unutuyorum hep.
afik artık memenin yerini biliyor ve isteyince elbisemin üstünden emeye çalışıyor
çok resil ya mesela dışarda gezerken kucagımdaysa yaışıyor memeye
vermeyince aglıyor tabi.
bu sıpalar buyudukçe daha neler yaşıcas bakalım..
gunaydınlarrr
iyi haftalar
ticker im bilmem dikkatiniz cektimi hizli kilo vermeye basladııgım için gaza geldim heves ettim ve bende ticker yaptım
ece nin ticker i bozmak istemiyordum ama nasılsa haftasını surekli takipteyim onu unutmak mumkun degil burda yazmasına gerek yok dedim sabah hemen hazırladım bir kilo tickeri
diyetisyene basladgıım kilomu yazdım insallah bu ticker la daha fazla motive olurum ama daha onumde çokkk yol var. yolu bir yarılasam yani gebelik oncesi kilom demek bu 1. adım gerceklesmis olacak
sonraki adım gebe kalmaya çalırsırken almıs oldugum kiloları vermek.
günaydın..
hastayım dün arabada çok terledim ve boğazım ağrıyor öksürüyorum ama inşalah öğleden sonra normale dönerim..
GÜLİ bi an amanın dedim ama sonucunu öğrenmişsin..
PERVİN biraz önce endre saraç kilo almak için diyet verdi aaaaaaaaaa aynı ben tam kilo alma diyetiyle beslenmeye başlamışım sabah sabah yumruk yemiş gibi oldum..BEN KENDİ KENDİME DURRRRRRRR DEDİM..
kaçamak yapan arkadaslar :)
arada bir olur uzmeyin kendinizi onemli olan bunu surekli hale getirmemek
surekli hale gelirse iste geri sayıma geçmis olursunuz yaz arifesi hiç hos olmaz ruhen kotu olursunuz aman dikkat toplanın tekrar silkelenin:) havalar tam ısınmadı diye bosluyoruz biraz ama bir anda ısınır ince giysilerle ve kilolarla kalakalırız .
nası ama gaz verebildimmi ??? :))))
dorukun parnaklarını ısırmak istiyorum mümkünmüdür??
evrimin yamuk halinide öpmek istiyorum
ancak dorukun bardak videosunda ne dikkatimi çekti??
tazem bu kadar kilo verdin ama gıdın duruyor sanki yanlışmı gördüm??
takıntım varda gıdılara nasıl gider bu gıdı bilmem sinir oluyorummm gıdımı görünce
cumartesi pazardan kendime şu şapkalı taçlarla tüylü taçlardan aldım
annemler dalga geçti yaşım geçmişmiş bu taçları takmak için :umursamaz:
yahodanda bir gelişme haberi vereyim
bir yerden bir yere geçiş yapmıştı cuma günü annemlerde mesela sehpadan koltuğu 2-3 sn olsa elleri bırakıp direk geçmişti topluca havalara uçtuk
dünde koltuktan kucağıma gelmek istedi ben ileri gittim biraz bir adım attı hopp üstme devrildi oturup ağlayacaktım heyecandan
tazem yok ama çorba tarifi için teşekkürler:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?