2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben yazaıncaya kadar sizin maşallahınız var döktürünyonus..

esracımm

aydınn abisi boşnama işi vardı ya hani
her işte bir hayır vardır
tam mahkeme gunu bahar abla apandisi patlamış acil ameliyat oldu.
mahkemeye katılmadıkları için dava düşmüş.
şimdide barışma sinyalleri var bakalım hayırlısı
abinler içide inşallah en hayırlı sonuç olur.
çocuk olması insanın belini büküyor.
yoksa kocaman insanlar kendi hayatları muhakkak en iyi kararı verirler ama
olan çocuga oluyor malesef.üstelik farklı memeleketlerde olması annebabanın çok çok zor.
hayırlıı olsun inşallah aşılamayıcaka bir sorun değildir.
bak bizimkiler sırf çocuk oldugu için biliyosun o konuyu bile göz ardı ettiler..

minnacık tuuubam
allah rahmet eyleisn diycem ama
intihar çok kötu beee
ne diyecegimi bilemedim..
şevvalim yinemi hasta oldu annesi
geçmiş olsun..

gelelim kuzey paşanın süpper zekasına.
maşallah gerçekden de nasıl kavramış aç yut
süpper

aydınada izlettim bayıldık ya
afikede denedik bakalım napcak diye bizimki oyun zannedip çıglıklar kahkahalar bi görseniz ama asla agzını açıpda yutmayı denemedi.

birde afik bu gunlerde mutfakda yemek yaparken tencerelerden çıkan buharı yakalamaya çalışıyor ve çok egleniyor bundan.
nasıl bi eglenme anlayışı var yavrumun bende onun o hallerine bayılıyorum.
sizde deneyin bi
buharı yakalamya çalışıyor yakalıymayınca beni ısırıyor hırsından.

şu köpük ıkaran zımbırtıdan bizde aldık hemen çok hoşuna gidiyor.
saol evrim bu fikirde senden gelmişti...muckkk

bende sütü teyzemden alıyorum içim rahat Şevvalede onla mayalıyorum ama gunluk mayalamıyorum artık 2-3 gunde bır.zaten onun yogurdu ayrı kapta hergun mayalamaya gerek yok.hazır yogurt nerdeyse hıc almıyoruz,arada Şevvale degısıklık olsun dıe babymix alıyorum ama sonucda ondada vardır ılla bıse,yogurdun kimyası bellı evde mayaladıgımız en fazla 1 hafta dayanırken onlar 2 hafta nasıl dayanıyor? bu konu böle uzar gıder ama Güli cım eskıye döndüğümüğz dogru,aslında özümüze desk daha dogru.önceden hersey hazır olunca bişe sanıyoduk,ama şimdi hep dogalıonı organıgını arar olduk.kımse tarla bahce sevmezdı eskıden,şehir yaşamı hep daha cazip gelırdı şimdi kıyı köyler yüksek temız yerler kıymete bındı :))

güli bir geldin tam geldin gibi oldu kırmızılar sana hız kazandırmış:)))

açık süt kapı sütü kötüydü o zamanlar dediğin gibi ama bencede teknoloji bir taraftan getirirken bir taraftan götürüyor. eskiye, doğala döndük.

minnacık tuuubam
allah rahmet eyleisn diycem ama
intihar çok kötu beee
ne diyecegimi bilemedim..
şevvalim yinemi hasta oldu annesi
geçmiş olsun..

saol canım
aslında ıyılesmıstı ama tekrarladı. düşükte olsa allerjık cıkmıstı o tetıklıyo galıba öksürmesını.zaten kısın hasta olmadı baharda kaptık ne varsa.2. kez hasta kuzum,ilerlemeden atlatmayı umuyorum,diliyorum ve cook istiyorum

ben evde hareket yapıyorum cimnastik:)
afik kahkahalarla banagülüyor..

ayyy şebelek oldum yaa

hahaaa kırmıcıının gücüü damlam:)
hızlandım..

esra bizim koltugumuz düz oldu
sizinkinin modelinden hemide.
artık öyle kullanıyotuz .
siz iyice denedinizmi yafff:)

kaç zamandır yazacam unutuyorum hep.

afik artık memenin yerini biliyor ve isteyince elbisemin üstünden emeye çalışıyor
çok resil ya mesela dışarda gezerken kucagımdaysa yaışıyor memeye
vermeyince aglıyor tabi.
bu sıpalar buyudukçe daha neler yaşıcas bakalım..

benim mızırdak başladı şarkısını söylemeye gelirim birasdan uyutayımşu sıpayı:)

sıpa deyince aklıma geldi nedense..

tazeeeeeeeeeeeee

ya dorkun ayaklarını zoomlamışsın
ayy yaabükümbüküm bide.
çok şekerrr..
yumuk yumuk

hehe cok resıl oluyıı hakket.Şevval agzıyla yapışmıya amma velakın 2 elıyle yakamı asagı cekıstırıyo.acc dercesıne,memelerıme saldırıyor yanı :))

huhuuuuu, teprik ederim. Devamı da kolayca gelsin artık!

kaydirigubbakcemile3

Sİlkelenmeye çalışıyorum ama doymuyorum. Bİrkaç günde işkembe oluşturmuş olabilir miyim acaba? Mümkün mü?

2 ay öncesine ait o video böbüşüm :)) Ama gıdı hala biraz var

cumartesi pazardan kendime şu şapkalı taçlarla tüylü taçlardan aldım
annemler dalga geçti yaşım geçmişmiş bu taçları takmak için :umursamaz:

peh, kim takar.. Canın ne istiyorsa yap. Ben de saçlarımı iki yandan toplamaya bayılırım.

Ooooo, maşallah tosunumaaa

tazem yok ama çorba tarifi için teşekkürler:))))

reca :)

AYAKLARIMIZA yorum yapan herkese teşekkürler. O kadar tatlı ki, her açıdan ısıracak et bulabiliyorum, bayılıyorum o ayaklara :) 10 günlükken ayak izini çıkarmıştık seramiğe, geçen gün kıyaslayayım dedim, kalıptan bile dışarı çıktı parmaklar. Ne çabuk büyüyorlar yaa...

EVRıM'in katkılarıyla bi hatun buldum, bahar temizliği yaptırıyorum evde. Annem Doruk'u aldı çıktı. Feci başım ağrıyor ama Havadan mıdır nedir? Kafam resmen ağır geliyor.

ınşallah asit yağmurları gelmez, camlarımın içine edilmez

ESRA mevsim sebzeleryle et suyunu karıştırarak çorba yapmıştım Doruk'a. ıçinde enginar da vardı, Damla onu sormuştu. Özel bişi değil. enginar - kereviz - havuç - 4-5 tane taze fasulye ile yapmıştım. Dün de bezelye, havuç, patates ve taze fasulyeyi haşladım buharda, et ve et suyu ilave ettim.Genelde böyle yapıyorum çorbalarını.

Başımmmmmm... ağrı kesici içtim, kahve de içtim ama, pek düzeleceğe benzemiyor

Annem dedi ki; bu çocuğun ayakları yamuk, bunun ortopedik ayakkabı kullanması lazım.

Ortopediste götürün, diyecek sandım ama, teşhisi koymuş kendisi. Hemen sipariş ediyorum ortopedik ayakkabıyı -tatlicadiarzu- Anlattım sonra, 3 yaşına kadar tüm çocuklar düz tabanmış, ortopedik ayakkabı asla kullanılmamalıymış, 3 yaşından sonra karar verilirmiş, diye. Ne kadar ikna oldu bilmiyorum.

Gideyim, bişiler yapayım. Gündüz vakti monolog yaptırdınız ya bana! Höh diyorum size! Mesajlarım dolu dolu olduğu için 4 mesajla monolog hakkı verdim kendime. Nasıl?

tazeeeeeeee şaka maka 10 kilo verdin ya
pravooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…