2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

4000. mesajımı yazıyorum. Koltuk yüzlerini yıkadım, kurutma makinasında kuruyorlar şu anda. Tek başıma geçirmek zor olacak, deneyeceğim. Halıları da kaldırsam mı, kaldırmasam mı karar vermedim. Doruk yerde yuvarlanmaktan çok, yürütecini seviyor. Ama yerde yuvarlanmak istediğinde napacağım? Bır yorgan getirip atarım ortaya, olma mı? Daha küçük bir halı sereyim diyorum.

purcu
şimdi sefa teyzeyle doruk dışarıda ya
belkide ortopedik ayakkabı alıyordur doruka sempatiksalakcinni

tazemmm kolay gelsin....

güli denizde göğsümü çıkarıp bulduğu yerden emmeye başlıyor. şimdi komikde diyelimki iki yaşına kadar emzirdik o zaman bu kadar sevimli görünmeyebilir:)))

nesrin nerede?urfayamı gitti acaba
özlemdemi gelmemiş birkaç gündür
özgülde yok
adaş birde ne el fatihası diyorsun içler acısı durumda topik görmüyormusun??

en çok boslayıp yazmayanlardan biri sendin canım bak yazmıssın yine sayfalar ilerlemisss

cumartesi pazardan kendime şu şapkalı taçlarla tüylü taçlardan aldım
annemler dalga geçti yaşım geçmişmiş bu taçları takmak için :umursamaz:

tuylu tacları biliyoumda sapkalı tac nasıl oluyor onu anlamadım ?/
tuyluleri ilk arkadasda gordum çok guldumdu bulent ersoy gibi bu ne diye sonra farkettim yeni moda imis biz ancak geriden takip ediyoruz modayı ev is çocukla ugrasırken :))
simdi yadırgamyıorm herkes takıyor buyuk kuçuk ilkg orunce gulesim gelmiski kus kondurmus gibi diye:) gozu alısıyor insanın yeni modalara zamanla

ay massallahhh yaaa
ben hep duyarım 9 aylık yurudu diye inanmazdım eski insanlar yasını ayını karıstırıyordur o 10 aylıktır falan derdim yok olabiliyormus demek ece de yeni yeni ellerini birakıp bir iki saniye dikilmeye basladı ayakta ki gelistirse gidebilir bir aya belkiii tabi
aman iyi yaho iyilesti toparladda gelisimine kaldıgı yerden devam ediyor massallah massallahh

allah rahmet eylesin tuba ya genc insanların bu kararı nasıl verdiklerine iannamıyorum hos genci yaslısı yok bu kararın

ben abimin karısını gelinlikle görmüştüm 10 gün önce falan evli bir kadını gelinlikle görmek iyi değil derler
geçen hafta abim geldi boşanıyoruz dedi bu hafta mahkemeye başvuruyorlarmış :S

haklarında hayırlısı olsun be adas. yani insallah vazgeçerler ve daha mutlu hayatlarına devam ederler benim gibi. hos biz vazgecmedik ayrıldık sonra birkaç ay sonra tekrar birlestik ama çok daha mutlu yuz ve iyi anlasıyoruz simdi her iste bir hayır vardır derler ya o hesap oldu bizimki .

ece emeklediginden beri biz battaniye seriyorduk yere onuda kaldırdık 4-5 gunde bir ev surpuruyoruz yeni yeni etrafa parkelere ulasıyor gitmiyodu ilk emekledigi gunler simdi su vileda tarzı temizlik setlerinedn aldım aksamları onla sileceğim parkeleri sikca ama yani cok hijyen olmayacak halıda elleri emekliyorarkasından elini gırtlagına kadar sokup disini kasıyor. alısacak mikroba baska yolu yok bizimki hep yerlerde surungen sekli

bende 5.950 sempatiksalakcinni

bendeee aynen bu kadar aynı gidiyoruz hadi hizlanalımmm

hakikaten damla ya buyuyunce memeye nasıl yatırcaz oturur pozisyon olsa meme asagıda kalır nasıl olcak :)
emçzirme yastıgı artık olmuyor yuksekte kalıyor ece tekli koltuaga oturup kolumu kol yerine dayayıp emziriyorum ben artık. çok sukur o yastıktan kurtuldum :)

bende evde bişeyleri değiştireyim diyorum hatta evi değiştireyim d,ycem korkuyorum 3 yılda 3 ev . 4. de kendimi karadenizin soğuk sularında bulma ihtimalim var. annem babamda yok yanımda. fena olurumda evin içiyle uğraşasım var. mutfak masam yok. ona bakınayım.

aynen bende kendime geldim diyetteyim bugun itibari ile...

ay ya komik oglan bu yaho.. yerim ben onu .gozumun onunde canlandı resmen ik,inizin hali

cumartesi pazardan kendime şu şapkalı taçlarla tüylü taçlardan aldım
annemler dalga geçti yaşım geçmişmiş bu taçları takmak için :umursamaz:

sen tınma milleti bebeim herhalinle yakısır her yasta yakısır onlar sana..kıskanıolar senin takı toka koleksiyonunu

ben abimin karısını gelinlikle görmüştüm 10 gün önce falan evli bir kadını gelinlikle görmek iyi değil derler
geçen hafta abim geldi boşanıyoruz dedi bu hafta mahkemeye başvuruyorlarmış :S

ayy cok uzuldum .. hayırlısı olsun cocuklar ne olcak yaa. anneden ayrı olmaz babasız bakude olmaz ..Aşşah yardımcınız olsun

evime gittim geldim. yemeğimi yedim. oğluşumu sevdim. kokladım. öpüştük. sarıştık ohhh.. ne iyi geldi behh.. annemi de görmek yanında artık cabası süper oluyormuş böyle :)

yengem bir buçuk yaşındaki kızını ya yatarak emziriyordu. ya da kızı geliyordu oturarak, dikilerek her türlü emiyordu yani. onlar buluyor yolunu :)

eceyı gunduz emzırmeye calıstıgımda mememi ıssırıyor cımırıyor ıttırıyor vede gozumun ıcıne bakıyor resmen ıssırıyor ya..

artık emzirme maceramız sdece sabahları uyku araında indi tek sefer..

ya bu kızın damak tadı yok ya bende var yamukluk.. hazır evde mayalanmıs organik yogurda bebe biskuvi muz seker katıorum miss kimin oluyo aglıyo yemio..aglata aglata yediriyorum atık onun keyfine kalmadık

bence cok guzel oldu..

gecenlerde Burcu nun anlatım tarzı gıbı .. o da demıstı ya, ıkı tarafır tükürükle ıslanmıs simidi yer mısın? yenıyor ıste.. ne kadar özel bır duygu.

topige niye el fatihalar falan okunmus anlamadım topik yerli yerilde duruyor hatta izmirliler muhabeti koyulastırmıs sayfalar ilerlemis. boyle devam insallahhh

etsin bacım etmesıne de.. benım el fatıha yazdıgım zamanda 5 saat benım yazdıgım ustune yazı yazılmamıstı gunduz vaktı,ondan şey etmiştim ben de..

kaydirigubbakcemile3 e bızde cuk dıe ogrenmedık bacım..

+1

ne alem kadınsın sen ya kaydirigubbakcemile3

ya bu kızın damak tadı yok ya bende var yamukluk.. hazır evde mayalanmıs organik yogurda bebe biskuvi muz seker katıorum miss kimin oluyo aglıyo yemio..aglata aglata yediriyorum atık onun keyfine kalmadık

ahh Pervin ah.. bız de her gun aynı terane.. sınır sıtemım zayıfladı artık yemek yedırmeye calısmaktan :bbo:

satırlarıma yeşil çayımı içip, hındıstan cevızlı kurabiyemi dişleyerek baslıyorum..

Kuzey tam bir eşşşşşşşşşşşşşşşşşek oldu.. ınanılmaz hareketlendı, habıre ilgi alaka, habıre oyun.. ne halt edıcem bılmıorum..

bır de en ıstemedıgım sey basıma geldı, reklam olmadan yemek yedıremıyorum,resmen yemıyor adam.. hıc bır sekılde yedıremıyorsun, ben de ac kalmasın dıye mecbur oluyorum..n ama bundan hıc mutlu degılım..

dun ilk kez dut yedırdım.. sanırım agır geldı, yedırdıkten ıkı saat sonra kustu Kuzy.. ustu bası, yatagı, yorganı battı.. oldukca kotu kustu.. dur vermekle yanlıs mı yaptım sızce? ya da agır mı geldı bırden yemek.. bır avuc dutu pure yapıp baska meyvelerle karıstırıp yedırmıstım..

evrim senmi fatiha demistin kim yazdı hatırlamıyordum :) neyse canım toparlandık devam boyleolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…