tazeeeeeeee şaka maka 10 kilo verdin ya
pravooooooooooo
nesrin nerede?urfayamı gitti acaba
özlemdemi gelmemiş birkaç gündür
özgülde yok
adaş birde ne el fatihası diyorsun içler acısı durumda topik görmüyormusun??
cumartesi pazardan kendime şu şapkalı taçlarla tüylü taçlardan aldım
annemler dalga geçti yaşım geçmişmiş bu taçları takmak için :umursamaz:
yahodanda bir gelişme haberi vereyim
bir yerden bir yere geçiş yapmıştı cuma günü annemlerde mesela sehpadan koltuğu 2-3 sn olsa elleri bırakıp direk geçmişti topluca havalara uçtuk
dünde koltuktan kucağıma gelmek istedi ben ileri gittim biraz bir adım attı hopp üstme devrildi oturup ağlayacaktım heyecandan
dün cok kötü bı haber aldım okuldan bı arkadasımız vardı ,kac sene beraber okumustuk,dün intihar etmıs kendını vurmus tek kursunla.Allah ım bı ınsan canına nasıl kıyar.hala şoktayım gencecık yaşta ne kazadan ne hastalıktan öldü. Allah aklımıza mukayet olsun, o raddeye getırmesin kimseyı...
ben abimin karısını gelinlikle görmüştüm 10 gün önce falan evli bir kadını gelinlikle görmek iyi değil derler
geçen hafta abim geldi boşanıyoruz dedi bu hafta mahkemeye başvuruyorlarmış :S
4000. mesajımı yazıyorum. Koltuk yüzlerini yıkadım, kurutma makinasında kuruyorlar şu anda. Tek başıma geçirmek zor olacak, deneyeceğim. Halıları da kaldırsam mı, kaldırmasam mı karar vermedim. Doruk yerde yuvarlanmaktan çok, yürütecini seviyor. Ama yerde yuvarlanmak istediğinde napacağım? Bİr yorgan getirip atarım ortaya, olma mı? Daha küçük bir halı sereyim diyorum.
bende 5.950 sempatiksalakcinni
günaydın..
hastayım dün arabada çok terledim ve boğazım ağrıyor öksürüyorum ama inşalah öğleden sonra normale dönerim..
GÜLİ bi an amanın dedim ama sonucunu öğrenmişsin..
PERVİN biraz önce endre saraç kilo almak için diyet verdi aaaaaaaaaa aynı ben tam kilo alma diyetiyle beslenmeye başlamışım sabah sabah yumruk yemiş gibi oldum..BEN KENDİ KENDİME DURRRRRRRR DEDİM..
bende evrimin kuzye yaptığı gibi biberonu ağzına sıkma çalışmaları yaptım
sonuç; çıkan suları yaho ağzıyla değil eliyle tutmaya çabaladı üstü başı su içinde kaldı :umursamaz:
cumartesi pazardan kendime şu şapkalı taçlarla tüylü taçlardan aldım
annemler dalga geçti yaşım geçmişmiş bu taçları takmak için :umursamaz:
ben abimin karısını gelinlikle görmüştüm 10 gün önce falan evli bir kadını gelinlikle görmek iyi değil derler
geçen hafta abim geldi boşanıyoruz dedi bu hafta mahkemeye başvuruyorlarmış :S
hakikaten damla ya buyuyunce memeye nasıl yatırcaz oturur pozisyon olsa meme asagıda kalır nasıl olcak :)
emçzirme yastıgı artık olmuyor yuksekte kalıyor ece tekli koltuaga oturup kolumu kol yerine dayayıp emziriyorum ben artık. çok sukur o yastıktan kurtuldum :)
yalniz ayaykparmaklari yirim dicektim tam alttaki fotoyu gormeden, sende koymussun, fetis miyim neyim, bende hastayim o kokarca ayaklara ya, opuyorum isiriyorum..
Hayatta baska kimsenin cisini, kakasini, sumugunu, salyasini, kulak kirini, ayak parmak arasi kirini heralde elimle elleyemezdim, terli ayagini ayagini, terli kafasini, boklu poposunu koklayip opemezdim..iyy cok mu igrenc oldum ne:))
topige niye el fatihalar falan okunmus anlamadım topik yerli yerilde duruyor hatta izmirliler muhabeti koyulastırmıs sayfalar ilerlemis. boyle devam insallahhh
bende evrimin kuzye yaptığı gibi biberonu ağzına sıkma çalışmaları yaptım
sonuç; çıkan suları yaho ağzıyla değil eliyle tutmaya çabaladı üstü başı su içinde kaldı :umursamaz:
şimdi nerde başlayayım . bilememdim..
defnem damlam örtmeniiiiiiiimmm
ntv de hakkı amcayı bende isledim o gun(hakkı devrime biz ailecek hakkı amca diyorus)
evet gunluk yani pastorize süt tuketin sonucunu çıkardım ben tartışmadan
çok bilinmeyenli denklem gibi oldu tartışmabiras ama şuu anladımki
uht süt ve yogurtlar uzun süre dayansın bozulmasın diye için bazı protein mi vitamin mi ne enjekde ediliyor bu sebepden bunlarda kanser riskini artırıyor.
vee sonu.ç bizde sütçü bulduk kendimize
aydının amcakıznın kayınvalidesi köyde ineği varmış her hafta köye gidilip alınacak.
içimiz rahat hem süt içeceğiz hemde yogurt yapacagız
afikimede zaten gunluk süt alıyordum yogurdu için öyle yani.
resmen ekiye dönuyoruz
önceden ilk kutu süt çıktıgı zamnarı hatırlıyorumda ne kadar havalıydı.
aa siz sokakdanmı alıyosunuz sütü ıyyy
biz marketten alıyoruz kutu süt .çoksaglıklı tertemiz gibi
konuşmalargeçerdi..
şimdi ise tam tersi geçmişe dönuyoruz. ne garipp
bende evde bişeyleri değiştireyim diyorum hatta evi değiştireyim d,ycem korkuyorum 3 yılda 3 ev . 4. de kendimi karadenizin soğuk sularında bulma ihtimalim var. annem babamda yok yanımda. fena olurumda evin içiyle uğraşasım var. mutfak masam yok. ona bakınayım.
ya bu kızın damak tadı yok ya bende var yamukluk.. hazır evde mayalanmıs organik yogurda bebe biskuvi muz seker katıorum miss kimin oluyo aglıyo yemio..aglata aglata yediriyorum atık onun keyfine kalmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?