2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla evrim dut hiç vermedim berkeye aklıma gelmedi tabi ondan yoksa zararı varmıdır vs hiç bir fikrim yok dusunuyorumda simdi belki ondan kusmamıstır.

bu arada ece de reklamda super yiyorr
su turkcell in 55 diyoralr ya onlara bayılıyor sırıtıyor

birde pınar sosis reklamındaki gıcık kız çocugu var ona sırıtıyor benziycek ona diye odum kopuyor:)))

Allah allah? Dut o kadar ağır bir meyve miymiş? Dokundu belki midesine? kıyamam.. ben de çay demledim taze taze... bergamutlu poşet de attım. ama kurabiye değil, eti formlar eşlik edecek.

Hakkaten bir terslik var, 1 tabak yemek koydum (taze fasulye), 1 dilim ekmek ve yoğurtla yedim, doymadım. 2. tabağı aldım. Neyse ki o kesti. Su falan içiyorum paso ama, kanmıyor. Bır daha 1 günden fazla kaçamak yok bana alsanaalsanasmile

vitrini falan da indirdik, sildi kadın, içindekileri yıkadık, yerleştiricem şimdi. Ütülere (perdeler ütülenecek) zaman kalsın diye yardım ediyorum accık :) Perde ütülemeye bayılırım daaa

ESRA bilemiycem annem Doruk'la ne yapıyor ama, artık bir araya gelince annem acaba ne laf söyleyecek, neyimi beğenmeyecek diye beklemedeyim sürekli. Ne tuhaf, hiç böyle bir anne - kız ilişkisi beklemiyordum. En çok buna üzülüyorum. Konuşsam hiç bir şey değişmez. Sadece yüzüme söylediği lafları içinden geçirir ya da gidip arkadaşlarıyla dedikodumu yapar. Geçen gün dedim, iyi ki oğlun olmamış, Serpil'den aşağı kalır yanın yok, dedim. (Serpil Onur'un dangalak halası). Gülüyor, ne yaptığının da farkında yani. Eh, napalım...

Yalnız şaşırdım, dün anneme dondurma ikram ettim. Doruk'a yedirmeye kalkışmadı. ıçinde çiğ süt olabileceğini, riskli olduğunu söylemiştim, dikkate aldı demek!

yahoda yüzonsekizz ooonnn sekiiiizzz ooonnn sekiiizzzz reklamını seviyor sürekli onu söylemekten gına geldi

tazem boşver anneni takma kafana en azından yakınında bakan birileri var nefes alabiliyorsun en azından

ecede tıkla bana tıkla bana ya bayılıo.. artık oynamaya basladı tek el havada hipopcı gibi..

evrimm dut konusunda bilgim yok ama agır gelmis olmasından cok midesinin dolu olmasıyla alakalı olabilirmi... biz dun dısarlardaydk corbasını 9 gibi verdim 10 bucuk gibide sutunu verp uyutayım dedim bi oksurdu kustu sutude corbadanda biraz.. dedim fazla yuklendim herhal.. sonra uyutup 1de verdim sutunu gozu kapalı

biz çilek yerken yiğitte yemek için çıldırınca ben de ona küçücük bir çilek yedirdim. çok sevdi. inş zararı olmamıştır. kusmadı ama.. bilemiyorum.

yalatmaktan bişi olmaz bence .. ama usumesin bogazları yeter..

esra olsun onada uzuldum bosananlara cok uzulurum ama aynı evde 2 yabancı olmaktansa ..ne bileyim Allah o anı dusunmek zorunda bırakmasın hepimizi

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
babymom, tazefasulye+, gypsyesra+, tuana3434+, nicole78, pinky_42+, maviş83+, mumy.2009+

masallhhh

ecede yavastan surunme hareketleri goruyorum hernekdar kıymetli poposunu milim oynatmak istemesede artık karnının ustune koyunca aglamıo ama kafasını hemen yere koyup yatıo tembel... bazende yanımda yoremdeyse dizlerime yatıo bayılıorum ama bayagı hareketlenme var..

buarada bugun ben yerleri viledalarken vileda sopasını vermem icin agladı verdim o silcekmis bide agzına sokcakmis..hemen sipsakladım eklerim

sinop tarafında gökyüzü simsiyah esram
henüz ayancığa gelmedi ama gelirse ve dışarıya çıkamazsak mahvoluruz. tüm gün ve akşam sokaklardayız biz. halimiz ne olur. bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…