2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gelır bee,hasta dıe ses tellerı hasar görmüştür.
cılbır neolakii? adını duydum yumurtalı bişe onuda bılıyom ama nası bişe cismini görmedım hiç.
bugünlerde kendimi hic iyi hissetmiyorum..psikolojik acidan tabi..hicbirseyden zevk almiyorum kimseyle konusmak diyalog kurmak istemiyorum,esimin bütün tavirlari bana batiyor sanki..bilmiyorum ama yine geldiler bana galiba..:1no2:
olar bazen böle seyler.moralın yerıne gelır,reglın falan yaklastımı
gunaydın ece dun gece 2bucukta uynadı sutunu verdım karnını doyurdu ama uyuyamadı saga don sola don sonra tam uyutuorum babası horulduo..kabus gıbıydı babası salona gıttı sonra oda 4t sızdı .
püff ya cok zor oluyo böle gece uyanıp uyumamaları.ayda 1-2 ke mutlaka basımıza gelıyo bızımdeakannehir
burnu tıkalı oldgundundan nefes alamadıgı için aglamıstır.üstüne dişide eklendıyse tavan yapmıstır huysuzlugu.tonımer sprey yada damlası yokmu?
ohh misss.bende yapıcam amasen gözümde büyüyo.sen haftasonunda bıtırmıssın,benım enaz 5 gun sürer sanırım:sinifsinif:
11 muhabbetı ne yaw anlamadım gecmişede baktım cakamadım 11demı uyuyomus ruzy
11 aydır henuz siftah yapmamıslar,rahıbe terasayla yarışa girmiş Ayça....
Allahım içim parcalanıyo,mahvoluyorum şehit haberlerıne.Rabbım ailelerıne sabır versın.
amanınnn,en son bırı patlatcak yıne bombayı hamıleyım dıe.bu sıra sıklastı test yapanlareyvahedigeldismile Allah önce isteyene versın inşallah
kaydirigubbakcemile3 1 aydır gerı gerı emeklıyoruz.hala vitesi ileri takamadık.helekı parkeye geldıyse kızak gıbı kayıyo gerı gerı,bayılıyosempatiksalakcinni
hava çok güzel afikimle pazra gidices.

artık sabah yuruyuşlerine başlıcam inş.
nasıl olsa sabahın 7 de uyanıyor bzim sıpa..
cıkın bakalım,bizim burası yıne rüzgarlı,bugunde tıkıldık eve ıyımı:sinifsinif:

esrakoo

ya erkelerin vardır böyle inatları malesefff.
arada aydında yapar. ama ona sorsan inatlaşan benim.
çünkü dogru konuda ısrarcıdır. vs..
ben artık aydını çözdüm bazı şeyleri duymuyorum .
ve ondan bişey istiyecegim zaman kesnlikle demogoji yapıyorum.
o zaman kuzu gibi oluyor..

aa guli benimde boyle bir listem var kendim excel de yazmıstım yıllar evel aynen unutuyorum
mesela su ara z yaglı biber dolması yapmıyroum bir yil oldu belki aklıma gelmiyorr ordan bakınca hatırlıyroum
yada havuçlu çorba yapardım eskiden onuda unutuyorum
sirketet mısır çorbası yapıyorlar hosuam gidiyor onuda yazdım orayaki unutmayayım diye

malesef canım bu erkekler böyle... laftan anlamıyorlar bizim kadar ince düşünemiyorlar o kadar gamsızlarki onlara göre birşey olmaz işin içinden böyle sıyrılıyorlar.... en iyisini yapmışsın tedbiri elden bırakmamak lazım sonradan vah tüh diyeceğine baştan düşünmek en mantıklısı..... onlara iş buyuranda kabahat zaten:mymeka: altı üstü alıp dışarı koyacak elinemi yapışır ama gamsız davranıyorlarklava:

bende eşimle cumartesi akşamı okkalı bi tartışma yaşadık hala sinirliyim....alsanaalsanasmile anlayamıyorum bu erkekleri ben zaten çocuklar bizi yetirince yoruyor üzüyor onlar destek yerine köstek oluyorlarlaelaelaelaelae

meltemm gittiginiz mekan super gorunuyor ya tam olarak neresii ismini yazarmısın çok hosuma gitti
birde dikkatimi çekti sen haftasonları falan gomlek mi giyiyorsun nasıl rahat ediyorsun ben mumkun olsa ise bile esofmanla geleceğim .))

sibelcim kan testi yaptırmıştım
deger negatifdi.
olma ihtimali yok du yani..
ama bilmiyorumki
,aslında regly günlüğüme baktımda
hamilelik öncesi benm nisan mayıda hep cozutmuş
ya 10 gun ara ile gelmiş yada 7 gun gecikmiş.
mesela 14 nisanda omuş 18 de bitmiş 23 de tekrar olmuş
mayısda8 de olmuş 13 de bitmiş ama tekrar 25 de olmuş.
ben regly günlüğü tutuyorum muhakka..

Son düzenleme:
FASÜLYEKO çok hoş çıkmışsınız resimde çok güzel bi manzara..... ECE aynı babasına benziyor kopyası sanki....

evet aynen baba

eşimde bazen çok rahat davranabiliyor
ece de çok hareketlendi oturmak bilmiyor kafayı çarpıyor üzülüyorum
sizin gezme de avm iyi benim alışveriş yapacak vaktim olmuyor bazen

oooooooooooo
meltem ve gezenti kocası evlerine dönmüşler..kaydirigubbakcemile3
çok güzel ya
bayılıyorumçekirdek aile fotolarına.
sizin içinde ece içinde iyi oldugu kesin..

evett açık hava hepimize iyi geldi

ya benim esim yeterince destek aslında yani geceleri ece uyandımı ben artık hemen hiç kalkmıyorum
çunmuk babasının omzunda tekrar uykuya delıyor birkaç dk pıt pıt layınca sırtını
bened oyle dahlmıyor iboda birsey demiyo kalkıyor bubile bana buyut nimet arada uyanıyor çunku
ama yani bu inatlasma isten kaçma amaclı degil laf olsun gitmez yapmaz yuzde yuz gitmez idyor
en illet oldugum laftır hayatta gerceklesmemis hiç bisey için %100 denilemezz

hımm anladım canım daha öncede olduysa sorun yok ozaman ama ilk defa oluyorsa insanın aklına ilk olarak hamilelik geliyor.. ben hamilelikte çok çektim o kahverengi lekelerden kabusum olmuştu artıkeyvahedigeldismile belki mevsimseldir döngüsel bi değişim olabilir bakalım biraz bekleyelim kahverengilerin akıbeti ne olacak

Arkadaşlar, benim eşim holiday inn aırport otelinde(ikitelli) müdür.9 mayıs pazar günü otelde anneler günü organizasyonu olacak.11.00-15.00 arası açık büfe brunch, palyaço ve canlı müzik ve çeşitli hediyeler(konaklama vs.) bu organizasyona dahil olacak.kişi başı fiyat 45 tl, 12 yaş altı çocuklara ücret alınmayacak.(isterlerse eşlerinizde gelebilir)
biz oğlumla orada olacağız, şayet sizde katılmak isterseniz bana bildirinki(özelden mesaj atabilirsiniz) rezervasyonları yapabilelim.

anlıyorum canım benim eşimde selin konusunda çok yardımcı ama bazı huyları insanı delirtiyor..... tabiki gitmez diye birşey yok çocuk bu ne zaman ne yapacaklarına insanın aklı kestirmiyor birde okadar ataklarki kaşla göz arasında yapıyyorlar yapacaklarını ama erkekler işte bunu düşünemiyorlar detaycı değiller aslında birşey olmaz diyene kadar alıp ütüyü dışarı koysa sorun olmayacak ama işte anlamıyorlar......

wenicede yine inidirm var acayip dün yahoya bir sürü şort tişört vs aldım tanesi 3-4 tlden
hafif defolu ama ev içinde giydirilir gezmelikte vardı içlerinde bilginize
ne dıon 10 l,iramı hakket sudan ucuzmuş.şanslısınız burda ne wenice var ne carrofursa
nıe böle oldukı dicem ama sen baharda tepetaklak oldugundan olmustur kanımcasempatiksalakcinni her türlü hormon çoşarken regl hormonun yerındemı dursunn,cok ayıpsempatiksalakcinni
süper fikir gercekten.en kısa zamanda böle bı düzenleme yapsam süper olar.çünkü hergun ne yapcam dıe düşünmekten çatlıyorum
sinirlenmekte haklısın.Hakanda böle yapar bazen,sırf yapmamak için saçma sapan bahaneler savurur:))
[/URL][/IMG]

bunların tamamı ist dere sapanca
fotolar süer Meltemcım.gıttıgnız yer süpermıs,ailecek cok iyi gelmıs sıze bellı,Ecede halınden coko memnun.temız hava almıs

biraz bekleyelim kahverengilerin akıbeti ne olacak

yahu onlar kırmııya dönüştüler didim ya
gözunden kaçmış sanırım.
ama ya off sinir ediyor beni
herşeye engel yahu.Şeniz hemde bu güzel havalarda poffffsempatiksalakcinni

yahu onlar kırmııya dönüştüler didim ya
gözunden kaçmış sanırım.
ama ya off sinir ediyor beni
herşeye engel yahu.Şeniz hemde bu güzel havalarda poffffsempatiksalakcinni

evet gözümden kaçmış ozaman kırmızıların akıbeti diyelim:roflol:

bak bak herşeye engel ha çok alemsin ya artık havalar düzeldi merak etme koca yaz sizin 3-5 gün sabretdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…