buhar makinası almayanlara duyurulurrr
carreofurda kampanya var buhar mak. 10 tlye düşmüş 70 tlden dün aldık
home diye bir marka gece rahat ettik resmen ve maminin horlamasınıda kesti burnu tıkandığı için horlardı sessiz bir gece geçirdik sonunda yahonun zırt pırt uyanıp zırlamaları hariç
wenicede yine inidirm var acayip dün yahoya bir sürü şort tişört vs aldım tanesi 3-4 tlden
hafif defolu ama ev içinde giydirilir gezmelikte vardı içlerinde bilginize
iki uc gundur dagilmis vaziyetteyim gecmis ucmus gitmis, ben berbat haldeyim, cigerlerim agzimda, bogazim berbat,tibete gecti, teo da oksuruyor..bakalim..
Bana deli diyen dillerinizi yirim. Evet, biraz deliyimdir ama o da arandı yani. Her yediğime suratını ekşitiyordu, bir daha yapmaz umarım.
DERYA şaşırdım :) Duyuyordum ama hiç tanıdığım biri olmamıştı senin gibi.
NURDAN çok çok çok çok geçmiş olsun canım...
Cep telefonumu dolmuşta düşürmüşüm! Gece çantamdan çıkarayım da bakayım dmiştim, bir baktım yok! Onur'un tlfnundan arıyorum arıyorum çalıyor ama sesini duymuyorum. Bir teyze açtı, "kızım dedi, benim de başıma geldi, ne pis bir şey old bilirim, şarjın da bitiyordu, şarja taktım, aramanı bekliyordum. Benim beyim dolmuş şoförü, o bulmuş." Yarın sabah okula getirecek adam telefonumu. Okulum da son durakta. Nasıl dua
çok sanslısın valla super
Bu sabah tartıya çıktım.. Anaaaaaaa birde ne göreyim 68.5 gösteriyor..
İnanamadım. Bir daha çıktım 67.8...
Allah allah dedim noluyoruz dikkat edince böyle hemen gidecektiyse ben niye ara verdim kahırlandım.
Sonra pilinde sorun vardır belki dedim.Elime aldım. şöyl ebi salladım Türk usülü.
Bir daha çıktım 72.1..Tartı kendine gledi tabi bana şaka yapmış. 1 Nisan da geçti ama..
Ben çok sevinmiştim inanmak istedim inandım ama o beni kandırdıııııı.... :çok üzgünüm:
Neyse belki yarın değişir kilom.. :Saruboceq:
evet canım pili azaldımı oluyor boyle ama zaten allah korusun bir anda 2-3 kilo veremk pek hayra delalet degildir bunu dileme azar azar vermelisin
Keşke Özlem gibi olabilsem.. hafıza durumu yani..geçmişe daldım çıktım azıcık..
uzun uzadıya niye yazdıysam..belli ki içime dert oldu bu durum..karşılıklı olarak istemiyoruz... ben hala psikolojik olarak normal hayatıma dönemedim, çok üzülüyorum ama yapcak bişi yok...
Hanzala bebeğe de geçmiş olsun, Nurdancım sana da geçmiş olsun, tüm hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun...
ayca hiç saglıklı birsey degil bu yaptıgınız yani yapmadıınız olay.
aslında biz zorlamasak belki bizde boyle kalabilirdik aylar sonra ilk siftarıhı yaptık bizde pek gonullu olmayarak ama basladım ısonrası iyi geliyor ama baslayamıyor insan uzaklastırkca uzaklasıyorsun bu olayda resmen oyle ara girdimi daha zorlasıyor gereksiz gibi geliyor uzatmak iyi degil iliskinizi saglıgı acısından nereye kadar hem.
ay çok sekermis bende bisiklete binerken takılan sert kasklardan falan sanmıstım ama yazın terler bunla ancak bir ay kadar daha kullanırsınız heralde
bebetolara günde ortalama kaç cc su içiriyorsunuz..bizimki 25 cc zor içiyor..bir iki yudum alıp bırakıyor..öyle böyle 25 cc falan zor veriyorum..kesin susuyodur yaaa..
bizimki epey içiyor seviyo suyu e ben hamileyken çok içtim alıskanlıkmı nedir bilmem
ne zaman versek red etmiyor iki uç emiyor biberondan bazen acayip çok emiyor yarım biberon bitiyor bir anda
11 muhabbetı ne yaw anlamadım gecmişede baktım cakamadım 11demı uyuyomus ruzy
esrako nerelerde..bu saatlerde girerdi hep..:uhm: nurdan sen nasil oldun canim???
samsundayım.dün sabah vardık samsuna.geldiğim gibide şehit cenazesiyle karşılaştım.şu patlamada 4 şehit verildi diye yazdılar 4 değil 5 şehit varmış ismi belli değil diye duyurulmamış.dünden beri resmi araçlar dualar kalabalık bir görseniz nasıl anlatamam.ben haberleri izlemekten bile kaçınırken yanıbaşımda olması hemde bu bneım mahallemden arkadaşım ailesini hep tanıyoruz.çok zor bir durum.Allah tüm şehit ailelerine sabır versin.
yok 8 mayısta gidecğim dr a diyordu sanırımhamilelik demişken, nurun bebişinin cinsiyeti belli oldu mu kızlar?
ayyy fatmaaa yiğit kuşa az kalsın kardeş geliodu diye düşündünüz demek.
ama regly olmamışsın henuz yani
yumurtalıkların faaliyette değil.
hamile olmazsın zaten
ama değilmişsin de...
gelelim bana.
ayy benm kahverengiler kırmızı oldu.
haydaa nedir bu yaf..
18 nisanda olmuştum 23 nisanda bitmişti.
daha 10 gun olmadan tekrar.
üstelik agrılar eşliğinde.
ama öyle normal reglym gibi değil.
damla damla
gunluk pedle olayı idare ediyorum yani.
poff aklım karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?