2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm a.s.
Ruzy e bayıldım ya çok tatlı nasılda yakışmış kask :1ninca: opuyorumnanaktan Ayça cidden 11 ay uzun zaman değil mi??
Nurdan geçmiş olsun o halinle bile çiçek ekmişsin ne kadar büyük bir çiçek aşkın varmış :uhm: ben evdekilere su vermeye bile üşeniyorum ayda yılda bir eğer çok vahimse durumları vermek aklıma geliyor :çok üzgünüm:
Tazem cep telefonuna kavuştun mu?
Fatma ohh evin mis gibi olmuştur şimdi benim halim hiç yok valla şöyle bıraksalar 10 saat falan uyusam kendime geleceğim ama nerdeee :a015: Yiğite maşallah bizimde 5 günümüz kaldı 9 aylık olmasına..
Güli bende bu şen güliyi sevdim :) birde listen var yani ben yemek yapmayı hiç sevmem mecburiyetten yapıyorum valla benneyaptımki
Pervin ecoşum hala iyileşmedi mi?? Sizede yürüyüş ne güzel gelmiştir valla Deniz hep yorgundur sanki tün dünyanın yükünü o taşıyor sırtında yürüyüşü gereksiz bulur işyerinde zaten yeterince hareket ediyormuşşş...
Derya 2+1 yani allah kolaylık versin kafamçokkarıştı

Aklımda başka bir şey kalmadı yine...
Offf başım çatlıyor... Çok halsizim iki günden beri...

wenicede yine inidirm var acayip dün yahoya bir sürü şort tişört vs aldım tanesi 3-4 tlden
hafif defolu ama ev içinde giydirilir gezmelikte vardı içlerinde bilginize

sağol cnm valla iyiymiş bende annemi kandırırsam gidelim bir bakalım olumunekankayizsmile

bakıp çıkıyorum hemen hem yağız hem cenaze gelen gide de oluyor arada bakıyorum size hamilelik korkusu çığ gibi yayılıyor maşallah.sanırım sadece 2 kişiyiz.yani şimdilikalsanaalsanasmile

ne diyorsun ESRA fiyatlar çok uyğunmuş ama bizim burda malesef ne wenice nede carrefoursa var anca bunun için eskişehire gitmemiz lazım ama arabamız olmadığından çok zor oluyor dedemize söylememiz lazım onunda tantanasını çekemeyeceğim((((

iki uc gundur dagilmis vaziyetteyim gecmis ucmus gitmis, ben berbat haldeyim, cigerlerim agzimda, bogazim berbat,tibete gecti, teo da oksuruyor..bakalim..

gçmis olsun nurdancım ben yazana kadar daha iyisindir umarım

esra 10 tl mi sudan ucuzmuş canım..

ayrıca wenice için saol böbemm.
gidip yazlık bişiler almak gerek.
bizimde tişötümüz az sayıda..

gelelim bana.
ayy benm kahverengiler kırmızı oldu.
haydaa nedir bu yaf..
18 nisanda olmuştum 23 nisanda bitmişti.
daha 10 gun olmadan tekrar.
üstelik agrılar eşliğinde.
ama öyle normal reglym gibi değil.
damla damla
gunluk pedle olayı idare ediyorum yani.
poff aklım karıştı

selam
abant tatilimizden döndük ece arada huysuzluk etse de güzeldi çekirdek aile tatilimiz

bu arada kasklı ruzy e ben de bayıldım
[/URL][/IMG]

burası istanbul dere sapanca muhteşem bir yer kahvaltı yaptık daha uzun süre keyif yapmak isterdim

11 muhabbetı ne yaw anlamadım gecmişede baktım cakamadım 11demı uyuyomus ruzy

ayca 11 aydır siftah yapmamıs diyim yani bebekten sonra hiç olmamıs onu anlatmıstı

esrako nerelerde..bu saatlerde girerdi hep..:uhm: nurdan sen nasil oldun canim???

burdayım canım sabah beri acık ancak geçmisi okudum islerim vardı yazamadım birturlu

allah kalanlara sabırlar versin sehitlerede allah rahmet eylesin

hamilelik demişken, nurun bebişinin cinsiyeti belli oldu mu kızlar?
yok 8 mayısta gidecğim dr a diyordu sanırım

ayyy fatmaaa yiğit kuşa az kalsın kardeş geliodu diye düşündünüz demek.
ama regly olmamışsın henuz yani
yumurtalıkların faaliyette değil.
hamile olmazsın zaten
ama değilmişsin de...

o is oyle kesin çizgilerle belli degil canım
oyle çok hamile kalan var .
guvenilmez yani

evettt çok sukur geçmisi bitirdim yazabilirim biraz kendimden havadisler

cuma aksamı karı koca avm gezdik yapacak baska sey bulamadık su ara izlemek istedigimiz bir sinema falanda yok çunku. e haliyle kendimize degil çocuklara birseyler alıp donduk yemek yedik bos bos dolastık keyifli geldi tabi free olunca iki kisi :)
donuste arkadaslara ugradık bir saat oturduk falan guzel oluyor ayda iki kez en azından nefes alıyoruz

ece acayip hareketlendi ayaklandı heryere emekledigi gibi birde son on gundur tutunup kalkamyı ogrendi
geçen hafta daha kotu durumdaydı kalkıyor ve iyice sendeliyordu bu hafta biraz daha yi her kalkısı dususle sonuçlanmıyor biraz duzgun durabiliyor ama daha sık kalkmaya basladı
birde cici annesi ogretmin mama sandalyesini tutunup yurumeyi arkasında o da dolanıyor yerlerde onunla onu ogrenmis durup durup mama sandalyesini tutup kalkıp onu ittirmeye çalısıyor
bir an yanlızb ırakamaz olduk pek çogunuz gibi allahtan evde uç kisiyiz berkede epey yardımcı ama her haftasonu bir dusme ve kafayı yere donklatma yasıyoruz kaçınılmaz.

FASÜLYEKO çok hoş çıkmışsınız resimde çok güzel bi manzara..... ECE aynı babasına benziyor kopyası sanki....

evet özlemcim
yemek listem var
ana yemekler
pilav makarnalar
çorbalar
salata lar
hamurişleri
kompostolar turşular vs..

çünkü unutuyorum
bi ara bi yemeğe bi sarıyorum paso onu yiyoruz ki aydının en uyus huyudur aynı yemeği 2 gün yemez.
mesela komposto çıkarmayı unutuyorum yada turşu. yada ne biliim işte yogurtulu havuç falan
yazınca iyi oluyor tavsiye ederim herkese.
klasik bi yemek düzeni olmuyor böylece.
üstelik akaşam ne pişirsem derdide yok
bak listeye seç begen yap..

ESRAKO ne güzel demek ece oturup kalkmayı öğrendi... maşallah ona...

benim tembel kızım daha totosunu kaldıramıyor..... emeklemiyor sadece top gibi yuvarlanarak gidiyor her yere birde arada canı isterse sürünüyor okadar..... bakalım biz nezaman dikilmeye başlayacağız geriden geliıyorr selin sanırım yaşında anca yapacak:))

sabah sabah iboyla birbirimize girdik evden sinirle çıktım.

sabah berkenin pantalonu kalmamıs utulu hiç olmaz hep onlemliyimdir olmus iste kırk yılda bir hemen utuyu actım utuledim ama toplamaya vaktım yok servis kacacak ibo benden sonra çıkıyor bent oplarım sen çık dedi utu sıcak odum kopuoyr ece gelecek elleyecek berkenin odasına girmiyor diye ibo israr ediyor
ya dedim su utuyu balkona atarmısın içim rahat etmiycek tamam tamam dedi baktım atmamıs kenara koymus
ya diyor girmiyor oraya dedim garantisi varmı kapısını kapatırm diyor berke dedim girer çıkar bir anda unutulur insanlık hali ooffff koysan olurmusun içim rahat gitsem ise olurmusun yokk hasta etti beni anlatıyor her sabanh ben bu çocuklayım hiç oralara gitmiyor tv ye bakıyor bilmemen aldım kendim attım utuyu balkona oh be dedim bu kadar laf ettirilmez insan hatır için tamam hayatım sen takma çık rahat der dimi yani nedir bu pis inat oglumda ne yazıkkı babasına çekmis birsey yap dersin kirk dereden su getirir. on tane bahane siralara o isi yapmamasını acıklayacak komik bir çaba yani bosa koyuversen elinemi yapısır koyacagı bakon kapısıda odada koydugu yerin yanı hani ekstra bir is falan yok ortada maksat inatlasmak.

tabi o arada ben aileside ibonun boyle rahat tiplerdir birsey olmaz derler hep ibonun bacagında yanık izi var hah dedim e boyle aileden boyel insan olur senide yakmıslar iste o kadar insan sende aynısını yap ddim onlemsiz ol çocuklara ilerde hatıra izler birakalım. ay çok sinirlendim ne dedigimi bilmedim fazla konustum sanırım :)

oooooooooooo
meltem ve gezenti kocası evlerine dönmüşler..kaydirigubbakcemile3
çok güzel ya
bayılıyorumçekirdek aile fotolarına.
sizin içinde ece içinde iyi oldugu kesin..

pinky canım benimde kafam karıştı sen böyle yazınca nerden çıktı gerçekten bu.... aklıma hemen şey geldi hani adetin gelmiyince test yapmıştın silik 2.çizgi çıkmıştı sonra adet oldum demiştin ya üstüne falan görme olmasın sakın bence yeniden bi test yap düşük bi ihtimal ama yinede ne olur ne olmaz.... benim teyze kızı 4. ayda anlamıştı hamile olduğunu anca......4 ay boyunca adet olmuştu çünkü öyle az maz da değil normal bi şekilde her ay nasıl oluyorla öyle.... sonra dr. a gitti hamileyim diye dr. demiş 4 aylık hamilesin hatta cinsiyetini bile öğrenip gelmişti ilk dr. a gittiğindesempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…