2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

surat asıklığı bizde var ama eğer hoşuna giden bir bayanda görürse yüzüne yüzüne bakıyor ilgilenirse yılışıyor hemen...

ASPİRİN senin oğlun anlaşıldı popçu yada rackçı falan olacak baksana daha şimdiden müzik duyduğunda başını sallamaya başlamış yerim ben onu ya....

bilmiom valla dansöz olmasında razıyım diğerlerine

yarın misafirim gelcek degişik salata tarıfı beklıorum siz hamarat hanımlardan

bence cevizli kereviz salatası yap değişik sayılmaz ama pratik ve lezzetliii cokacimcoook

pervinim yaff ben anladım abiye ve erman kuzudan esinti oldugunu da.
ne biliiym acaba bi muhabbetmi olduda ona hitaben yazıldı diye düşün düşün karalar bagladım
sonunda anlamadım diye yazdım.

söz sükütsa gümüş altındır

diyor kendiler..
ayy harbi türk malı onlar ya..

sibel inşallah tatmin edici bi zamn alırsın. işe yarasın yani zam diye 2 kuruş vermesinler:)

afikde avm lerde marketler de gördüğü kızlara sırıtıyor resmen hatta hoşuna gidenleri göremiycegimiz mesafeye gidince arabadan egilip bakıyor sıpa..

amma velakin bu çocuk pazardaki bagrış çıgrış ve gümbürtüden tırstı

melteeeeeeeeeem komşu istiyodun ya hani sen.
annemem sçyleidm hıdırelles gecesi kule resmi çizip asacak balkon ipine.
,bakarsın seneye ordayımsempatiksalakcinni

afikin yeni macerası
yukardakiler civ civ almışlar. hergun dışarıya çıkarıyorlar. bizde kendi civcivimiz sarı afiki çıkarıyoruz topraga oturtuyoruz civcivler etrafına geldikçe sevinç çıglıkları atıyor tutmaya çalışıyor
toprak çok değişiğine gitti kesin. avuçlayıp inceliyor..

MUMY sadece tarhana yiyorsa onun içine kıyma katıp verebilirsin yada tarhananın içine yavaş yavaş sebzeleri karıştırıp verebilirsin önce tek tek katarsın alıştırırsın sonra bir iki çoğaltırsın.... tarhananın içine yoğurt yada peynir katabilirsin vs... bunlar sadece tarhana ile yapabileceklerin... keşke digerlerinide yese daha çok tarif bulabilirdik....

BABY değişik salata tarifi.... kuskus salatası olabilir... pirinçli salata yapabilirsin içine bezelye, mısır yeşil soğan vs. katıp..... şimdilik aklıma gelenler bunlar....

pinky, baby, derya sağolun kızlar inşallah zam olur....

PİNKYY aslında bende öyle köklü bi zam beklemiyorum kuruş hesabı birşey yapacaklar sus payı niyetine yaparlarsa eğerklava:

:roflol:delikafaduldenolumunekankayizsmile

evet yan ne güzel toprak çocuklara çokdeğişik geliyor hergün yeni birşeyle tanışıyorlar civcivler değişik bi fikir denemek lazıml bende çok merak ediyorum selinin tepkisini.... aman dikkat et civcivleri tutupta kopartmasın kafalarını.... benim eşimde küçükken civcim almışlar 2 tane ama biri habire diğerini gagalıyormuş eşim ayırıyormuş o gagalıyormuş oda kızmış en sonunda gagalayan civcivi almış balkondan aşağı atmış en sonunda civcivin akıbeti malumakannehir o yüzden bende çok ses çıkartmıyorum bazen tutupta benide atar balkondan diyesempatiksalakcinni

yarın misafirim gelcek degişik salata tarıfı beklıorum siz hamarat hanımlardan
klasiktir ama patetes salatası olabilir. ya da patlıcan salatası. bi de benim hoşuma giden şey var salata değil de meze gibi. kırmızı lahanayı ince doğrayıp haşlayıp daha sonra mayonez ve yoğurtla karıştırıp içine sarımsak koyunca hoş bişi oluyor yani. özellikle tavuklu yemeklerin yanında olabilir yani..
ayy ne tatlı oluyordur ya. ben daha yiğitin hayvanlara ne tepki veridğini bilmiyorum. bolca kuşları izliyoruz balkondan ama eline almışlığı yok yavrukuşun..
ayyy doğru ya tarhananın içine katayım çok iyi fikir canım teşekkürler. bugün hatta gidince patetes ve havuç katarak başlayayım bakalım. zaten kıyma değil ama haşlanmış et ve birazcık tereyağı katıyordum. bir de bunları ilave edeyim bakalım. tarhanamız da bitti bitecek. annemden istedik takviye destek kargolayacak bakalım :)

bişemi oldu meltemm iki gündür ece seni üzüyomuu

yok canım üzmüyor ama çok yaramaz oldu durmak bilmiyor kafasını çarpmaya başladı ona üzülüyorum
birşeye ulaşmak istediğinde sürünüyor dönüyor emekliyor ayağa kalkıyor bir yerlerden tutunup görsen tabiri caizse komando gibi oldu evde
mama sandalyesine oturmak bilmiyor
eğer anneanne ya da babaanne yoksa evde çorbasını yemiyor ve beni emmek istiyor sürekli
az kilo alıyor bu ara çünkü o kadar harekete et tutması imkansız
sonra meme emdikten sonra yani işi bittikten sonra ısırıyor ve gülüyor
tam bir yaramaz ya görseniz

ben tek başına iki çocuk bakanları acayip alkışlıyorum ellerim kızarıyor o derece.. biz üç kişi bi yiğitin hakından anca geliyoruz.

bizde de genelde annem oluyor bizde 3 kişi bir ece ye zor bakıyoruz 2.ci bebek hiç düşünmüyorum şöyle avm ye falan gidip ya da beşiktaşa falan gidip şöyle rahatça gezmek alışveriş yapmak istiyorum

hiçbir zaman ikiz istemedim eşim istiyordu ikiz olsun diye

esraa lipo lazere başladım demişsin. ayrıntılı bilgilerini bekliyorum. nerde, kaça, nerelerine, nasıl bişi, ilerde de memnun musun?? ay çok soru sordum sanki ama napim epilasyon denince ilgi alanıma giriyor da..

bende bilgi alabilirmiyim

Allah gönlüne göre versin

4 sene sonra 35 yaşında olurum o saatten sonra bebek istemem sanırım şimdi de istemiyorum ama

ıspanak havuç brokoli kereviz yer elması bal kabağı
balkabağı çorbası çok lezzetli oluyor
bir de mercimek çorbasını afiyetle içiyor

hıdırellez ne zaman
ben de kağıda Güli yazayım
bizim apartmanın yanındaki apartmanın kenarına senin adını yazayım bakalım ne olacak

süpermiş

balkabağı çorbasını tam olarak nasıl yapıyorsun ayrıntı verebilir misin?

83 doğumluyum.. bende eğer ikinci çocuğa karar verirsek 32 yaşını geçmemiş olmayı isterim. daha sonra daha zor oluyormuş diye duydum ama bilmiyorum.ama o zaman da böyle yiğit 5 yaşına filan gelecek allah nasip ederse. yani tam rahata ermeye başladığımız, rahatça gezebildiğimiz zamanlar olacak. yani sil baştan ikinci çocuk zor gelir gibime geliyor. bakalım nasip.

topiğin sinerjisi yine iş başında dün GÜLİYE derken bugün başıma geldi:1shok:

KAHVERENGİ LEKEm gelmiş arkadaşlar.... anlam veremedim... adette olmuştum.. bugün 17. günüm falan ama nerden çıktı bu leke anlamadım.... 6 aydır falan hapla korunuyoruz halende doğum kontrol hapı içiyorum anlayamadım ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…