ASPİRİN senin oğlun anlaşıldı popçu yada rackçı falan olacak baksana daha şimdiden müzik duyduğunda başını sallamaya başlamış yerim ben onu ya....
yarın misafirim gelcek degişik salata tarıfı beklıorum siz hamarat hanımlardan
surat asıklığı bizde var ama eğer hoşuna giden bir bayanda görürse yüzüne yüzüne bakıyor ilgilenirse yılışıyor hemen...
oraya da bakayım bakalım eve gidince..feystede var bebegim ne yese die sayfa ordada va
melteeeeeeeeeem komşu istiyodun ya hani sen.
annemem sçyleidm hıdırelles gecesi kule resmi çizip asacak balkon ipine.
,bakarsın seneye ordayımsempatiksalakcinni
afikin yeni macerası
yukardakiler civ civ almışlar. hergun dışarıya çıkarıyorlar. bizde kendi civcivimiz sarı afiki çıkarıyoruz topraga oturtuyoruz civcivler etrafına geldikçe sevinç çıglıkları atıyor tutmaya çalışıyor
toprak çok değişiğine gitti kesin. avuçlayıp inceliyor..
klasiktir ama patetes salatası olabilir. ya da patlıcan salatası. bi de benim hoşuma giden şey var salata değil de meze gibi. kırmızı lahanayı ince doğrayıp haşlayıp daha sonra mayonez ve yoğurtla karıştırıp içine sarımsak koyunca hoş bişi oluyor yani. özellikle tavuklu yemeklerin yanında olabilir yani..yarın misafirim gelcek degişik salata tarıfı beklıorum siz hamarat hanımlardan
ayy ne tatlı oluyordur ya. ben daha yiğitin hayvanlara ne tepki veridğini bilmiyorum. bolca kuşları izliyoruz balkondan ama eline almışlığı yok yavrukuşun..afikin yeni macerası
yukardakiler civ civ almışlar. hergun dışarıya çıkarıyorlar. bizde kendi civcivimiz sarı afiki çıkarıyoruz topraga oturtuyoruz civcivler etrafına geldikçe sevinç çıglıkları atıyor tutmaya çalışıyor
ayyy doğru ya tarhananın içine katayım çok iyi fikir canım teşekkürler. bugün hatta gidince patetes ve havuç katarak başlayayım bakalım. zaten kıyma değil ama haşlanmış et ve birazcık tereyağı katıyordum. bir de bunları ilave edeyim bakalım. tarhanamız da bitti bitecek. annemden istedik takviye destek kargolayacak bakalım :)MUMY sadece tarhana yiyorsa onun içine kıyma katıp verebilirsin yada tarhananın içine yavaş yavaş sebzeleri karıştırıp verebilirsin önce tek tek katarsın alıştırırsın sonra bir iki çoğaltırsın.... tarhananın içine yoğurt yada peynir katabilirsin vs... bunlar sadece tarhana ile yapabileceklerin... keşke digerlerinide yese daha çok tarif bulabilirdik....
bişemi oldu meltemm iki gündür ece seni üzüyomuu
ben tek başına iki çocuk bakanları acayip alkışlıyorum ellerim kızarıyor o derece.. biz üç kişi bi yiğitin hakından anca geliyoruz.
inşallah canım ya artık fazlasıyla hak ettik kaç sene olduk valla ceplerinde akre var elleri gitmiyor hadi bize zam yapmadılhar ama herşey aynı kalmıyorki maaşlar haricinde herşeye zam var vallahi ama bunu düşümüyorlaralsanaalsanasmile
katılıyorum canım sana..... bizde öyle 4 kişi anca hakkından geliyoruz selinin... hafta sonu yalnız baktığımda ise çok zorlanıyorum en azından bir kişi lazım yanımıza.... hep ikiz bebeğim olsun isterdim ama selini gördükten sonra iyikide ikiz olmamış diyorum biz tekine bakamazken 2 tane birden nasıl olurdu bilmiyorum... bazen aklımada gelmiyor değil, diyoum sen okadar dua ettin allah sana şimdi 2. çocuğu istediğimde bide ikiz verirse al sana ikiz der gibi ozaman 3 tane çocukla ne yaparım bilmiyorumsempatiksalakcinniakannehir
esraa lipo lazere başladım demişsin. ayrıntılı bilgilerini bekliyorum. nerde, kaça, nerelerine, nasıl bişi, ilerde de memnun musun?? ay çok soru sordum sanki ama napim epilasyon denince ilgi alanıma giriyor da..
Allah gönlüne göre versincanım haklısın tabiki tek çocuğa bakamazken ikiz çocuk çok çok zor olur tabiki... ama benim hamile kalmam zor olmuştu tedaviyle hamile kaldığım için kendiliğinden gebeliklere göre bu ikiz olma biraz fazlalaşıyor rabbim hayırlısını sağlıklısını versin bakalım 2. cide neler yaşacağız bilmiyorum inşallah çokfazla sıkıntı çekmeden hamile kalabilirim......
ben ikinci çocuk konusunda acayip gitgel yaşıyorum. bunda en büyük pay da eşimin. ben istiyordum başlarda. ama eşim pek istekli durmuyor ikinci çocuk konusunda. bunda kendinin tek çocuk olmasının da çok etkisi var. bazen öyle ikna edici konuşuyor ki ikna oluyorum. bazense hayır istiyorum bi tane daha diyorum. bakalım zamana bıraktım. nasılsa istesek bile senin de söylediğin gibi bebişimin hiç olmazsa bi dört yaşına filan gelmesi lazım..
ıspanak havuç brokoli kereviz yer elması bal kabağıkızlar ya aklımdayken size bişi soracağım..
ben yiğite neredeyse hergün tarhana çorbası yediriyorum. akşam da kaşık maması. fix yani. diğer ne yaptıysam yediremedim. iki kaşık alıyor sonra yemek istemiyor. sadece tarhanayı yiyor. böyle de içime sinmiyor yani napabilirim?? özellikle sebze olarak neler yapıyorsunuz bebişlerinizin şöyle severek yediği???
melteeeeeeeeeem komşu istiyodun ya hani sen.
annemem sçyleidm hıdırelles gecesi kule resmi çizip asacak balkon ipine.
,bakarsın seneye ordayımsempatiksalakcinni
afikin yeni macerası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?