2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ihlasın bir temizlik robotu çıkmış mite ları da alıyormuş

anaa sen dıger dedıgın seydede ciddimisin.
a.s
öyle öyle emeklemey başlıyorlar..

balkabağı çorbasını tam olarak nasıl yapıyorsun ayrıntı verebilir misin?

balkabağı pirinç havuç birkaç dal maydonoz çok az patates koy haşla blendırdan geçir içine tereyağ koy yedir canım

32 yine 2.ci için normal bir yaş

bebislerin disaridaki tavirlarindan sözedilmis..bizimki de disarda kimi görse sirtariyor..cok sükür huysuzluk yapmiyor..hatta gecen kasadaki oglani görünce öyle kahkahalar attiki onu ilk kez böyle gördüm-..kizim demekki malin iyisinden anliyor...kaydirigubbakcemile3Murat a dedim..sen yandin ki ne yandin!!! diye!!kaydirigubbakcemile3

Özgül nasıl oldun..
Fatma kırmızı mercimeği dene..yada yoğurt çorbası..
Yusuf beyde ayakalndı biryerlerden tutunup kalkıyor ve sıralıyor gidiyor sıpa..

Nur bu resimdeki oglan en az 2 yasinda gibi...kandirmiyon bizi dimi!!lmaz: masallah kocaman olmus..cokta yakisikli olacak ayrica...opuyorumnanaktanay birde cnsiyetini bende cok merak ettim simdi..bir an önce ögrensen..

Ya ebru şallı 4 aylık hamileymiş yinede her sabah çatır çatır plates yapıyor ve sıfır göbek delimi bu demekten kendimi alamadım..çünkü normal göbek çalışmalarını filan yapıyor ya...bırak kadın gebeliğin tadını çıkart sporu her zaman yapabilrisin ama her zaman gebe olamazsın..

Özgül nasıl oldun..
Fatma kırmızı mercimeği dene..yada yoğurt çorbası..
Yusuf beyde ayakalndı biryerlerden tutunup kalkıyor ve sıralıyor gidiyor sıpa..
canim cok sükür iyiyimde benim kendi aile tarafimda su siralar biraz sikinti var..o sikintilar otomatikmen bize de yansiyor...kiz kardesim benden 2 yas kücük 26 yasinda..ögretmen kendisi..bizim memleketli tanidik bir oglanla birlikte..ama oglan sanirim 37-38 yasinda..ailem se acayip karsi cikiyor..anlayacagin bir ortak nokta bulunamadi..sürekli problemli..kötü birseyler yasanmasindan korkuyorum..ailemede hak vermiyor degilim acikcasi..ama kardesim cok saf ve inatci malesef..bizi hic dinlemiyor..bilmiyorum ne olacak..daha neler var neler..mafoldumben

sıkıntının bundan kaynaklandığını anlamıştım..haklısın etkilenmemek elde değil ..sorun sadece yaşsa aşılmayacak engel değil...aksine kardeşin çok rahat eder...

ooooooooo
bu nasıl bi sineridir yaff

kahverengi lekelermle yakından ilgilene herkeş bugun aynını yaşıyor. dün tlf da bi arkadsmlada konuştum
oda durupdurup bişeylerbulup okuyup beni aradı bu sabah mj atmş
b anada geldiler diyee
ve şimdide sibel.

bencemevsim döngüsü...

esra ya buecoş çok güzel maşallkah gercekdençok içten bi güzellikvar bu cadıdaaa

aslıcımcım naber

babycım cok saolasın kactır slm verıyorsun bana ama ben saatler sonra gorebılıyorum kaydirigubbakcemile3 sabah uyanır uyanmaz bu sayfayı acıyorum ondan sonra kızım uyanıyor onunla ugrasacam derken saatler gecıyor tabıkı ben sayfayı kapatmamıs oluyorum ve sureklı onlıne gorunuyorum bilmiyorumkismile

sureklı takıp edıyorum sızı

hepınızı yakından tanıyor gıbıyım sızın sayenızde dıete basladım 78 kg den 73 kg ye dustum orda takıldım kaldım kafamçokkarıştı

deryanında catlak formulunu heyecanla beklıyorum benım belım cok fena catladı ve resmen yarık gıbıler kırmızı kırmız rengı solmaya basladı ne yapsam acaba delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…