Arkadaşlar merhaba, bizde çok çektik burun tıkanması-öksürük,geniz akıntısı.. Devamlı doktor doktor doktor... ve hep klasik söylenen alerjik,alerjik...Evde Deterjan kullanma, çamaşır kurutma, sabunla çamaşırları yıka.. Herşeyi denedik..
Arkadaşımın son gittiği profesör tavsiyesine biz de uyduk ve kökten çöztük sorunu.Özellikle Yataktaki, koltuk ve halılardaki alerjen ve mitelarmış alerjik reaksiyon sebebi.Bi firma telefonu verdi, aradık geldiler Yüksek Isıda buhar vererek öldürüyorlar ve aynı anda da vakumlayarak hepsini alıyorlar. Kimyasal deterjan vb..yok. Şimdi kullandıkları makineyi bulmaya çalışıyorum çünkü yatak-koltuk-halı dışında tüm zeminleride dezenfekte edip,temizliyor,silerken aynı anda süpürebiliyor.
a.sanaa sen dıger dedıgın seydede ciddimisin.
öyle öyle emeklemey başlıyorlar..kızım poposuyla gezınmeye basladı :)) yanı oturdugu yerde oyanarken ufak ufak yer degıstırıyo:)) gayet dık oturuyo fakett bı bakıyorum yarım metre öteye gitmiş.bunu hızlandırırmı acaba.emeklemıycek bu bellı bişe.hala yüzüstü yatıyoken gerı gerı gıdıyo:ecrin_bebek:
herşeyin bir ilki vardır bende senin için bir ilk oldum ..yerimseniben
telefonun gelmiş ..:lepi:
yok meraklı melahat olur kendileri....babacım sen ıngılızce ogretmenıydın dı mı ??? kaydirigubbakcemile3
İlm-i ledün sahibi olanlar, hadiselerdeki gizli sırları ve hikmetleri bilir. Kur'an-ı kerimde, (Kehf) suresinde bu husus açıkça bildirilmiştir.
Vayyy vayyy... durup durup askımı ilan ettıgım kadının içine bak.. :))
..
Şenizaçıklamna için teşekürler...opuyorumnanaktan
yarasın..sters atmışsındırtelden girioum alıntı yapamadım dışarı çıkamadık çünkü yengem ev temizliomuş bende kalktım kendime 1 tepsi yalancı pizza 1 tepside karışık kıymalı peynirli gül böreği yaptım o sırada gökhan aradı yarım saat konuştuk ii geldi akşam dışarı çıkalım dedi ama arabayla benl yanlız bırakmasında arabayda razıyım
ıhalumur iştah kaptıyor fazla vermeyin...Günde 200 ml kadar ıhlamur içiyor, suyu zorlamıyorum, arada veriyorum, içerse!
PERVİN Doruk da Ecoş gibi kafayı toslayıp duruyor, elleriyle saçlarıma dalıyor. Oysa ben koltuğa tutunarak durmasını sağlamaya çalışıyorum, o bana yavşıyor :)
150 cc..bebetolara günde ortalama kaç cc su içiriyorsunuz..bizimki 25 cc zor içiyor..bir iki yudum alıp bırakıyor..öyle böyle 25 cc falan zor veriyorum..kesin susuyodur yaaa..
takma şunu Ayça ya bırak düşerek kendini korumyı öğrenecek..böyle öğrenemez canı yanmadığı için bilemez...ileride daha kötü sorunla karşılaşmaman için çıkart derim..
hasta hasta uğraşmış şuna bak ya yat dinlensene sen..aa ayca bak seni gorunce aklima geldi ne alaka deme seni gorunce cicek ekip bicme balkon sefalari aklima geliyr:))
bugun hasta hasta dayanamadim zamani geciyor diye sardunyalarimi ektim balkona, tibet marketten donerken cicek pazari kurulmus, ne zamandir istiyorum diye almis rengarenk 10 poset , bol bol ektim saksilarima, balkon senlendi valla:))
ayca yalniz degilsin buarada buaralar bendede bi isteksizlik bi terasalik var..hic icimden gelmiyor, gerci benimki baska sebeplerden belki bilemiyorum ama kafama da takilmior degil bu duurum( lmaz:
a.sMiniş ve Baby mama tarifleriniz güzelmiş, ben de deniycem...ama domates de verilmiyor diye ben vermiyordum...aman gerçi 9 aylık oldular nerdeyse...
Recim yapmayanlar da strecli biberiye yapabilir mi...ben yani:))
Haaa bide Deryanın gizemli durumunu kavrayamadım..ledün ilmi miydi, ay yanlış yazmayayım şimdi....biyerde var mı bu mesaj ya ben bulamıyorum, çok merak ettim...
sağol böbemopuyorumnanaktan ama yeni değil 20 yllık geçmişi var...deryacım Allah ilminle amel etmeyi nasip etsin insallah
başlarr birden emeklemeye başlıyorlar...off baby bide o hareketlenme bened başlasa çok güzel olacak kaldım koca totolu koca göbekli....senağlama
ben bu mesajı yazan kadar ev kirlenmiştir ama güle güle kirlet yinede..hafta sonu hiç giremedim. sayfalar çok ilerlemiş. hafta sonu temizlik vardı evde. halılar kalktı, süpürme, silme, mutfak, tezgahı, dolabı, buzdolabı, vs... camlar kapılar silindi. eşim, kayınvalidem ve ben. saolsunlar bana çok iş yaptırmadılar ama yine de yorulmuşum. kafama göre temizlikçi bulamadım. birini buldum neymiş efendim cam silmiyormuş. korkuyormuş. birini buldum tek kişi gelmiyormuş iki kişi geliyorlarmış. o da yüz liraymış. birini buldum altmış liraymış ama yetiştireceğinin garantisini veremezmiş. vs.. ay ne kaprisliler yaa..
evet kilo vermene faydası olduda Nurdan'ım hastalıkta can istemez ama çeşitli beslensende toparlasan..taze tesekkur, gel bobemm bekliyorum, bu hastaligin tek iyi yani bu oldu, gerci bugun iki dilim borek indirdim mideye aksam yimegi niyetine ama az yagli peynirli idid, ogle yemegide yememistim:))trden yufka getirmis tibosun dayisi dayanamadim:))
seninle görüşmeyi çok isityordum..başak gelişinde mutlaka ayarlıyacağım..Aydınlık deme bana oralara geri döneceğim kendime sözüm var..hala ankaradayım..
yine hiçbişeyi yetiştiremedim. yarına bakalım ne yapabilirsem.
deryam canım her gelişimde aklımda sen varsın. özellikle bu sefer son zamanların en uzun gelişi oldu. ama hep aklımda tuba, iki bebikle çok zor herşey senden biliyorum. yoksa şöyle aydınlıkta takılsak ne hoş olurdu:))) bilmiyorum yutdışı olmadı nasıl olsa ankaradasınız belki birgün yaparız...
bu arada sizi özledim. hepinisi sevgiyle öperim.
damakları acayip sert ..evet hepsi ayrı cinsler.. mesela bizim hic disimiz cıkmadı ama cigneme yutma gelisti yani disi yok die korkarak verdigim parcaları ogutebilio o dissiz halıyle mememi cok fena ıssırabilio nasıl becerio bilmiorum
o halleri çok güzel ama bide sehpa altı koltuk altı nere bulsa giriyordu..ileri gidincede değişmiyor haberin olsun..ya afikin geri vitesde emekleme modumdan dolayı heryerde yastık var.
yere bıraktıgım an
geri geri emekliyor ve kanepenin altına giriyor kendi odasında da dolabının altına giriyor. ayy deli olıcam hee..
ne zaman ileri vitese geçecek heycanla bekliyoruzz
Allah arhmet etsin ..çok zor ..samsundayım.dün sabah vardık samsuna.geldiğim gibide şehit cenazesiyle karşılaştım.şu patlamada 4 şehit verildi diye yazdılar 4 değil 5 şehit varmış ismi belli değil diye duyurulmamış.dünden beri resmi araçlar dualar kalabalık bir görseniz nasıl anlatamam.ben haberleri izlemekten bile kaçınırken yanıbaşımda olması hemde bu bneım mahallemden arkadaşım ailesini hep tanıyoruz.çok zor bir durum.Allah tüm şehit ailelerine sabır versin.
:içelim:55e dusene kadar tıcker yapmıycam
sporun etkisi mutlaka oluyor ama gebelikte deriyle kasar birbirinden ayrılıyormuş ve o sarkma ondan oluyormuş...canim o alt karin bende de hala var..ayaktayken pek belli degil ama oturdugum zaman resmen bos deri gibi karin sarkiyor..bakalim spora devam edecegim..insallah fayda eder..:Saruboceq:
ozgulum 2gundur spor yapıorum hemen toparlndı vucut cok haklısın.. ama su alt karnı napcam bilmiorum dusuyo :)naptıysam kar etmedi. bakalım
buraya takıl açalım unutturalım..bugünlerde kendimi hic iyi hissetmiyorum..psikolojik acidan tabi..hicbirseyden zevk almiyorum kimseyle konusmak diyalog kurmak istemiyorum,esimin bütün tavirlari bana batiyor sanki..bilmiyorum ama yine geldiler bana galiba..:1no2:
[/URL][/IMG]
mis gibi gezmişsiniz ..[/URL][/IMG]
iyi eğitmişsin..yada şöle diyeyim abes kaçmasın çok şanlısın...ya benim esim yeterince destek aslında yani geceleri ece uyandımı ben artık hemen hiç kalkmıyorum
çunmuk babasının omzunda tekrar uykuya delıyor birkaç dk pıt pıt layınca sırtını
bened oyle dahlmıyor iboda birsey demiyo kalkıyor bubile bana buyut nimet arada uyanıyor çunku
ama yani bu inatlasma isten kaçma amaclı degil laf olsun gitmez yapmaz yuzde yuz gitmez idyor
en illet oldugum laftır hayatta gerceklesmemis hiç bisey için %100 denilemezz
yuruyuse cıkıorum opuldunuss
bende çok iyi..elif ben sterimar kullanıorum tonimer gibi muadili yani. bide otri nazal asprito kullanıorum oda cok basarılı
birden 60 ve altını görmeye başlarsın vücuduna zaman tanı...opuyorumnanaktanspora gidiyorum.diyet yapıyorum.ama öyle aman aman bir kilo veremiyorum.birgün 66 birgün 63 çıkar mı bir insan.kilomu bilmiyorum bu yüzden.ama giyemediklerim oluyor.
birşeyler olsun artık.hastalık yüzünden gevşettim 3 gündür diyeti.ama haftada4-5 gün spor 2 gün ayrobik.çüşşş artık diyeceğim.sabırla bekliyorum
mende heyecanlanıyorum gelincede bizimle aynı havayı soluyor diyorum..yurt dışından gelnler için böyle düşünüyorum yani..nurdaaaaaaaan çok az kaldı ya gelmene
çok heycanlandım sevindirik oldum niyeyse.
çabucak iyileş
Maşallah koca adam olmuş...sonunda oğluşumu parka götürdük ikimizede çok ii geldi
üst çıkmadı altı 4 ledik ama yinede üste sürtüp onlaral kaşıyor..üst ve alt dişleri çıkan bebişlerrr
dişlerini gıcırtayorlarmıı
deli olacağımmmm en nefret ettiğim seslerden biri diş gıcırtısı gece uyurken bile gıcır gıcır yapıyorr
neden yapıyorr pöfff
sıcak çorba getireyim sana..iç de düzel ısın Şenizbugun hava cok bozdu burada kis geldi babybimin dedigi gibi;kaloriferleri actim, ama ben cok usuyorum(
melteeeeeeeeeem komşu istiyodun ya hani sen.
annemem sçyleidm hıdırelles gecesi kule resmi çizip asacak balkon ipine.
,bakarsın seneye ordayımsempatiksalakcinni
daha iyi bir fikrim var hepimiz aynı gece kule çizelim topikçe kulelere taşınıp komşu olalım olmamı..sempatiksalakcinnidelikafadulden
cok sagol canim...cok sükür sonuclar temiz cikti..korkulacak birsey yok..opuyorumnanaktanÖZGÜLLL canım eşin nasıl oldu.. sonuçlar nasıl çıktı herşey yolunda değilmi.....
balkabağı çorbasını tam olarak nasıl yapıyorsun ayrıntı verebilir misin?
83 doğumluyum.. bende eğer ikinci çocuğa karar verirsek 32 yaşını geçmemiş olmayı isterim. daha sonra daha zor oluyormuş diye duydum ama bilmiyorum.ama o zaman da böyle yiğit 5 yaşına filan gelecek allah nasip ederse. yani tam rahata ermeye başladığımız, rahatça gezebildiğimiz zamanlar olacak. yani sil baştan ikinci çocuk zor gelir gibime geliyor. bakalım nasip.
canim cok sükür iyiyimde benim kendi aile tarafimda su siralar biraz sikinti var..o sikintilar otomatikmen bize de yansiyor...kiz kardesim benden 2 yas kücük 26 yasinda..ögretmen kendisi..bizim memleketli tanidik bir oglanla birlikte..ama oglan sanirim 37-38 yasinda..ailem se acayip karsi cikiyor..anlayacagin bir ortak nokta bulunamadi..sürekli problemli..kötü birseyler yasanmasindan korkuyorum..ailemede hak vermiyor degilim acikcasi..ama kardesim cok saf ve inatci malesef..bizi hic dinlemiyor..bilmiyorum ne olacak..daha neler var neler..mafoldumbenÖzgül nasıl oldun..
Fatma kırmızı mercimeği dene..yada yoğurt çorbası..
Yusuf beyde ayakalndı biryerlerden tutunup kalkıyor ve sıralıyor gidiyor sıpa..
cok sagol canim...cok sükür sonuclar temiz cikti..korkulacak birsey yok..opuyorumnanaktan
canim cok sükür iyiyimde benim kendi aile tarafimda su siralar biraz sikinti var..o sikintilar otomatikmen bize de yansiyor...kiz kardesim benden 2 yas kücük 26 yasinda..ögretmen kendisi..bizim memleketli tanidik bir oglanla birlikte..ama oglan sanirim 37-38 yasinda..ailem se acayip karsi cikiyor..anlayacagin bir ortak nokta bulunamadi..sürekli problemli..kötü birseyler yasanmasindan korkuyorum..ailemede hak vermiyor degilim acikcasi..ama kardesim cok saf ve inatci malesef..bizi hic dinlemiyor..bilmiyorum ne olacak..daha neler var neler..mafoldumben
aslıcımcım naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?