dışarı çıkmışken kızımın okulunda uğradım..çok sevindi yavrum onu okula getirip götürmemi çok istiyor ama olmuyor hep yusuf'un uyku saatiyle çakışıyor ..öğretmenimizlede görüştüm genel olarak iyi ..
nurrr sen boşa o kocayı gel istanbula ben seni gezdiririm abine silvriye falan götürürüm kötükedihüso
sonunda oğluşumu parka götürdük ikimizede çok ii geldi
BENDE ALKIS İSTİYORUM BENDEEEE
iki çocugum var biri 4. sınıfta bir suru sınavı proje odevi haftasonu odevi vs si var
hemide çalısıyorum aksamları atom karınca misaliyim:)
calısmamın tek iyi yanı berkenin proje odevlerini sirkette salim kafa ile pc den rahat rahat arastırıp yapabilmem :)
aksamları dosya halinde sunuyorum kendilerine: ))
zehra ben farklı dusunuyorum derya ile pes pese ki çocuk ben kafayı yermisim yapı ilede alakalı tabi biz birini buyuttuk sayılır sıradaki gelsin dedik ama yakınyas yokk hiç bana gore degil
BENDE ALKIS İSTİYORUM BENDEEEE
iki çocugum var biri 4. sınıfta bir suru sınavı proje odevi haftasonu odevi vs si var
hemide çalısıyorum aksamları atom karınca misaliyim:)
calısmamın tek iyi yanı berkenin proje odevlerini sirkette salim kafa ile pc den rahat rahat arastırıp yapabilmem :)
aksamları dosya halinde sunuyorum kendilerine: ))
zehra ben farklı dusunuyorum derya ile pes pese ki çocuk ben kafayı yermisim yapı ilede alakalı tabi biz birini buyuttuk sayılır sıradaki gelsin dedik ama yakınyas yokk hiç bana gore degil
dün bi arkadaşım var eşiyle geldile akşam üzeri diyim.
aydınla hakanın işi varmış onlar ofise gittiler biz başbaşa kaldık. onların henuz bebişi yok.
neyhse konuya geçiyorum
afiki yogurt besledim havada güzel eşlermiz gelene kadar
G;gel biraz ayaklıyalım(konyadaçok kullanılan bir tabirdir gezmek manasında.)
M; ayaklıyalım ne demek Güli?sempatiksalakcinni
G; ya gezmek yürümek işte ayakala yapılan bi eylem ya..kaydirigubbakcemile3
M; ahaaa o zaman siz oturmaya DÖTLEMEK mi diyorsunuz..delikafadulden
hayırlısı olsun sen sıkma canını zaten 2 cocuk bide eşinin durumu onlarada takılma özgülcümm....canim cok sükür iyiyimde benim kendi aile tarafimda su siralar biraz sikinti var..o sikintilar otomatikmen bize de yansiyor...kiz kardesim benden 2 yas kücük 26 yasinda..ögretmen kendisi..bizim memleketli tanidik bir oglanla birlikte..ama oglan sanirim 37-38 yasinda..ailem se acayip karsi cikiyor..anlayacagin bir ortak nokta bulunamadi..sürekli problemli..kötü birseyler yasanmasindan korkuyorum..ailemede hak vermiyor degilim acikcasi..ama kardesim cok saf ve inatci malesef..bizi hic dinlemiyor..bilmiyorum ne olacak..daha neler var neler..mafoldumben
Ya ebru şallı 4 aylık hamileymiş yinede her sabah çatır çatır plates yapıyor ve sıfır göbek delimi bu demekten kendimi alamadım..çünkü normal göbek çalışmalarını filan yapıyor ya...bırak kadın gebeliğin tadını çıkart sporu her zaman yapabilrisin ama her zaman gebe olamazsın..
ooff aynen bende korkuyorm taktırmayıda istiyorummm benimde gidip görüşmm gerekkk gel beraber gidelim cesaret gelir:))) sende kütahyalıydın dimi hemşerim sayılırsın...bugün hastaneye gidip şu spiral konusunu konuşsam çok iyi olacak bakalım ama korkuyor gibiyim yaa taktırmaktan..
bugün hepinizden DUA istiyorum.... malum bizim topiğin pozitif bi sinerjisi var her zaman işe yarıyor.....
maaşımıza epeydir zam yapılmamıştı nerdeyse 2 sene olacak ve bugün toplanacaklar bizm maaşlar dahil birkaç konu görüşecekler inşallah zam yapma kararı alırlar..... 2 hafta öncede bu konu için toplandılar ama başka konu girmiş araya konuşamamışlar inşallah buğünde öyle olmaz olumlu yada olumsuz bir karara varırlar yoksa böyle belirsiz beklemek her güne umutla bakmak zor oluyor..... inşallah bugün öğleden sonra güzel haberlerle dönerim size heyecanlıyorum bakalım.....
hayırlısı olsun sen sıkma canını zaten 2 cocuk bide eşinin durumu onlarada takılma özgülcümm....
sorma ya aynen bende diyorum çatlakmıdır nedir çocuğa zarar vericekk abartıyo bence...hrşeyin tadını çıkarmak lazım hamileliğinde bence o kadar zayıflık hiç yakışmadı çirkinleşti
canim bilmiyorum belki daha öncede anlatmis olabilirim..kardesim 2 sene önce 7 yillik arkadasindan yani nisanlisindan ayrildi..o zaman da ona söylemistim o cocugun onu sevmedigini sadece mantik evliligi istedigini dinlemedi...bir insani tanimadan hemen kendini kaptiriyor ve insanlara kulagini tikiyor..haketmeyen insanlara hakettiginden daha fazla deger veriyor ama karsiligini alamiyor malesef..bunda da yas o kadar degilde kisilik olarak istemiyorlar herhalde..aslinda ailem hicbirimizin evliligine karismadi..hep bizim kararlarimiza saygi duydular..hatta ben ögretmenligimi birakip gelldim buraya esim icin..mafoldumben ama kardesim konusunda cok katilar ve basimiz sisti artik..bu yaz daha da sisecek anlasilan..:1no2:aaaaaaaaaa özgül yaa serapın alıntısından gördümde.
kardeşin konuusnda boşuna kendinizi paralamayın. aşkın gözu kördür.
o pembe gözlükleriye şuanda sevdiğinn en harika yönlerini görür.
siz ne derseniz deyin
o yuzden sadece dua edin hayırlısı olsun diye.
benim ailemde aydınla evlenmeme çok karşıydı.
gerçi bizimkilerin sebepleri
1-memur olmaması
2- istanbulda yaşıyor olması
ama biz sevgimizden aşkımızdan vazgeçmedik zarzor evlendik..
eger evlenmeseydik kesinlikle hayatım boyunca aklımda aydın olacakdı.
hayatımın çok buyuk bölümünü aydınla yaşadıgım için birbaşkasını düşünemzdim bile..
17 yaşımda tanıştık şuan 27 yim
çok şükürbeni hiç bi zaman hayalkırıklıgına ugratmadı aydın.
oyy esram oyyy.dün biraz iyidim spora gittim.bir geldim bir üşüme bir mide bulantısı.üstüne bir de neva gece uyanıp sabah 5'te yatmaz mı? feleğim şaştı.elifim nasılsın iyileştinmi??
ne topluyorsa artık toplamasın.yoruldum yahuVücudun su topluyordur canım bazen bana da oluyor..
Çok tuzlu yediysem oluyor birde..
doğrudur canım.eminim iyidir onlar da.elif ben sterimar kullanıorum tonimer gibi muadili yani. bide otri nazal asprito kullanıorum oda cok basarılı
sprey yerine damla alabilirsin.sprey sıkarken ellerini gözlerine siper et püskürtmek için bastıktan sonra 2-3 saniye beklee anca bitiyor püskürtme işlemi tadlum.TONİMER BABY SPREY arkadaşlar selinin burnu tıkanık olduğunda bende bunu kullanıyorm daha doğrusu kullanamıyorum birden çok fışkırıyor selinde durmuyor burnundan çok gözüne giriyor korkuyorum sıkmaya bendemi bi sorun var anlamadım gitti.... yada bunu kullanmanın bi püf noktası varsa biri el atsın ya.... kabusum oldu bu sprey resmen.....
cevap oldukça tatmin ediciboshayallersmileece arabada sürekli emmek istiyor bende kolay oluyordiye gömlek giydim
katılıyorum eyvahedigeldismilederyammm seni hem ellerim hem ayaklarımla alkışlıyorummmmmmmmmmmmmm
buda yetmez yahoya söyledim oda alkışlıyorrr
kabus gibi ikinci çocuk düşüncesi dahiiiiiiiiiiiii
o gölge senin mi nur? kendini de göreydik.mıstık çok kocaman olmuş gerçekten.abi ne de olsa.sonunda oğluşumu parka götürdük ikimizede çok ii geldi
haksızlık ediyorsun adama bedelikafaduldenzehraaa fotoda bonsainin yanına mamiyi koysam olmamı aradaki 7 farkı bulursunuz sempatiksalakcinni
neva da aynısını yapıyor.ama beğendiği birileri olursa o ayrı ki o da nadiren oluyor. hatta bebklerimizi yaşıt iki komşum var demiştim.çok bilmiş olan dedi ki ayy çok surasız hiç gülmüyor benim kız herkese güler.ben de benimki adam seçer dedim.geçen mado da kasiyer kıza bağırıp güldü.kız oyuncak gönderdi masamıza.ama çoğunlukla selin gibi yapar.günaydın.. geçmişe baktım geldim.....
aklıma gelmişken size birşey sormak istiyorum arkadaşlar... selin evde sırıtık modda geziyor ama dışarı çıkınca birden ciddileşiyor bize bile pas vermiyor dudaklarını şişirip etrafa bakıyor niye böyle yapıyor anlayamıyorum sizdede böyle olan varmı yoksa benim kızdamı bi tuhaflık var.....
inşallah size iyi gelecek oranda bir zam olur.bugün hepinizden DUA istiyorum.... malum bizim topiğin pozitif bi sinerjisi var her zaman işe yarıyor.....
maaşımıza epeydir zam yapılmamıştı nerdeyse 2 sene olacak ve bugün toplanacaklar bizm maaşlar dahil birkaç konu görüşecekler inşallah zam yapma kararı alırlar..... 2 hafta öncede bu konu için toplandılar ama başka konu girmiş araya konuşamamışlar inşallah buğünde öyle olmaz olumlu yada olumsuz bir karara varırlar yoksa böyle belirsiz beklemek her güne umutla bakmak zor oluyor..... inşallah bugün öğleden sonra güzel haberlerle dönerim size heyecanlıyorum bakalım.....
ben balkabağını bazen mercimek çorbasına bazen de sebze çorbasına katarak kullanıyorum.balkabağı çorbasını tam olarak nasıl yapıyorsun ayrıntı verebilir misin?
neyse kizlar takmiyorum artik..simdi yemek yeyip aksamda spora gidecegim..aksama görüsürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?