2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nur yazacam hep unutuyorum,

bu musti heeeç 9 aylık bebege benzemiyoo parkda.
kuzey gibi oda zor sıgdırmış totoyu.
maşallah. çok şeker ya aayynıı sen bu arada

ya dimi derya bayılıyorlar mutluluktan
ben senede bir kaç kez ancak berkenin okuluna gidebiliyorum izin alma sıkıntım var çunku yerime bakan kisi çok yogun vs vs (

nurrr sen boşa o kocayı gel istanbula ben seni gezdiririm abine silvriye falan götürürüm kötükedihüso

yahu nedir bu kızım herkese bosa bosa :))

sonunda oğluşumu parka götürdük ikimizede çok ii geldi

ohh ne guzel eglenmistir musticik
ancak sıgımıs valla salıncaga montlarf alan bir çıksa bir rahatlasa su çocuklar

BENDE ALKIS ıSTıYORUM BENDEEEE

iki çocugum var biri 4. sınıfta bir suru sınavı proje odevi haftasonu odevi vs si var

hemide çalısıyorum aksamları atom karınca misaliyim:)
calısmamın tek iyi yanı berkenin proje odevlerini sirkette salim kafa ile pc den rahat rahat arastırıp yapabilmem :)
aksamları dosya halinde sunuyorum kendilerine: ))

zehra ben farklı dusunuyorum derya ile pes pese ki çocuk ben kafayı yermisim yapı ilede alakalı tabi biz birini buyuttuk sayılır sıradaki gelsin dedik ama yakınyas yokk hiç bana gore degil

günayydınn erkenden uyandık gene oynadık kahvaltı falan gene uyudu lena hemen açtım geçmişe bekıcam bakabilirsem

dün bi arkadaşım var eşiyle geldile akşam üzeri diyim.
aydınla hakanın işi varmış onlar ofise gittiler biz başbaşa kaldık. onların henuz bebişi yok.
neyhse konuya geçiyorum
afiki yogurt besledim havada güzel eşlermiz gelene kadar

G;gel biraz ayaklıyalım(konyadaçok kullanılan bir tabirdir gezmek manasında.)
M; ayaklıyalım ne demek Güli?sempatiksalakcinni
G; ya gezmek yürümek işte ayakala yapılan bi eylem ya..kaydirigubbakcemile3
M; ahaaa o zaman siz oturmaya DÖTLEMEK mi diyorsunuz..delikafadulden

esraaa ece çok şeker ne o sçlar 41 kere maşallahh nur mustide koccaman ya bebişlerin hepsi çok tatlı ağustos annelerinden çok güzeel sıpalar çıktı valaa...

bende alkışş isterim lenaya tek bakıyorum üstelik çok kucakçı ve anne delisi ilk kelimesi bile anne olmuştu yaka iğnesi

bana ödev proje demeeeeeeeeeeeee..delikafaduldengüya 1.sınıf ya bıktımmmmmmmmmm..haftaya bir masal kahrmanı sunumumuz var ve ben hazırlıyacam derslerime çok iyi çalışıyorum :roflol:sempatiksalakcinni

kocaman alkış sana canım

güldürdün beni Güli

topik çoşmuş ama oğlumun karnı doyuracam kızmın üstünü giydirp okula götüreceğimmmmmmm..arada okulada gideyim notlarım düşmesin...devamsızlıktan kalmayayım ama dimi..sırnaşık şeynaniknanik

hayırlısı olsun sen sıkma canını zaten 2 cocuk bide eşinin durumu onlarada takılma özgülcümm....

sorma ya aynen bende diyorum çatlakmıdır nedir çocuğa zarar vericekk abartıyo bence...hrşeyin tadını çıkarmak lazım hamileliğinde bence o kadar zayıflık hiç yakışmadı çirkinleşti

bu proje ödevlerini çocukların değil ebebeynlerin yaptıgını tüm öğretmenler ve okul idaresi bildiği halde neden ısrarla veriyorlar.

anne babalr ne kadar çocukla ilgili onu test etmek için sanırsam
derya haklı derslerine çalışması lazım...

esrakoooo

berke hangi okula gidiyor ysa akşam 7 ye kadar. etüdlü okulmu yoksa doga kolejinemii

guli nerden çıktı kız doga koleji ne alaka ??

etudlu okula gidiyor goztepe ilkogretim okulu sabah 9 aksam 6.
calısan anne babaların çocklarını kurra ile yollayabildikleri bir okul
6 da çıkıyor 7,20 gibi eve geliyor garibim biz ailecek eve geliyoruz soyunup dokunup otururken berke geliyor cok uzuluyoruz geçen seneler servis ilk birakıyordu 6,45 falan geliyordu bu sene son inenlerden
ama bu sene alacagız normal okullardan birine vereceğiz 5,30 gibi eve gelecek sekilde bir okul var yakın sayılır bir mesafede bu uzakta çunku heryerde yok bu etudlu okullardan neyse kayıt isleminin pesindeyiz su ara torpil vs çunku ikamet bolgemizde degil yeni okul bakalım insallah ayarlayabiliriz

okul isleri ayrıca zor beynimi yoruyor
bebek ve okullu çocuk çok bambaska seyler o kadar aklımız mesgulki okul sorunları isleri ile

haftasonu berke annemlerde idi cuma aksamı giti kaldı babam cuma okuldan aldı cumartesi uçumuzduk ece ibo ben nasıl kolay tek çocuk bakmak dedim okullu çocuk olmaması yani daha çok kolay olan
yaz geliyor az kaldı son sınavlar ha gayretd iyoruz birbirimize evde :)

aaaaaaaaaa özgül yaa serapın alıntısından gördümde.
kardeşin konuusnda boşuna kendinizi paralamayın. aşkın gözu kördür.
o pembe gözlükleriye şuanda sevdiğinn en harika yönlerini görür.
siz ne derseniz deyin
o yuzden sadece dua edin hayırlısı olsun diye.

benim ailemde aydınla evlenmeme çok karşıydı.
gerçi bizimkilerin sebepleri
1-memur olmaması
2- istanbulda yaşıyor olması

ama biz sevgimizden aşkımızdan vazgeçmedik zarzor evlendik..
eger evlenmeseydik kesinlikle hayatım boyunca aklımda aydın olacakdı.
hayatımın çok buyuk bölümünü aydınla yaşadıgım için birbaşkasını düşünemzdim bile..
17 yaşımda tanıştık şuan 27 yim
çok şükürbeni hiç bi zaman hayalkırıklıgına ugratmadı aydın.

esrako
karşıda bi arkadaşım var onunda kızı doga kolejinde oda geç geliyor eve o yusden sordum
ama bu kolejler manyak para istiyorlar ya.
heyy allahım kolay kazanılıyor sanki
avuç dolusu para..klava:
ben şahsen düşünmüyorum özel okul kolej falan..
büyük konuşmıyayım ama.

bugün hastaneye gidip şu spiral konusunu konuşsam çok iyi olacak bakalım ama korkuyor gibiyim yaa taktırmaktan..
ooff aynen bende korkuyorm taktırmayıda istiyorummm benimde gidip görüşmm gerekkk gel beraber gidelim cesaret gelir:))) sende kütahyalıydın dimi hemşerim sayılırsın...

AMİİNN canımm hakettiğini alırsınnn....
baybimm sizindemi dişiniz yok bizimde ama felaket emerken ısırmalara başladı nasıl acıtıyo tek mememi değil omzumu falan acıtıyoda yazık çok kaşınıyo yavrum yaaa

kapıya numune dağıtan kadın geldi zili çalınca uyandırdı lenayı ooff yatalı yarım saat olmuştu daha uyurdu ((((

buarada LALECE vardı neoldu gözükmüyoo

canim bilmiyorum belki daha öncede anlatmis olabilirim..kardesim 2 sene önce 7 yillik arkadasindan yani nisanlisindan ayrildi..o zaman da ona söylemistim o cocugun onu sevmedigini sadece mantik evliligi istedigini dinlemedi...bir insani tanimadan hemen kendini kaptiriyor ve insanlara kulagini tikiyor..haketmeyen insanlara hakettiginden daha fazla deger veriyor ama karsiligini alamiyor malesef..bunda da yas o kadar degilde kisilik olarak istemiyorlar herhalde..aslinda ailem hicbirimizin evliligine karismadi..hep bizim kararlarimiza saygi duydular..hatta ben ögretmenligimi birakip gelldim buraya esim icin..mafoldumben ama kardesim konusunda cok katilar ve basimiz sisti artik..bu yaz daha da sisecek anlasilan..:1no2:

elifim nasılsın iyileştinmi??
oyy esram oyyy.dün biraz iyidim spora gittim.bir geldim bir üşüme bir mide bulantısı.üstüne bir de neva gece uyanıp sabah 5'te yatmaz mı? feleğim şaştı.
Vücudun su topluyordur canım bazen bana da oluyor..
Çok tuzlu yediysem oluyor birde..
ne topluyorsa artık toplamasın.yoruldum yahu
elif ben sterimar kullanıorum tonimer gibi muadili yani. bide otri nazal asprito kullanıorum oda cok basarılı
doğrudur canım.eminim iyidir onlar da.
sprey yerine damla alabilirsin.sprey sıkarken ellerini gözlerine siper et püskürtmek için bastıktan sonra 2-3 saniye beklee anca bitiyor püskürtme işlemi tadlum.
ece arabada sürekli emmek istiyor bende kolay oluyordiye gömlek giydim
cevap oldukça tatmin ediciboshayallersmile

deryammm seni hem ellerim hem ayaklarımla alkışlıyorummmmmmmmmmmmmm
buda yetmez yahoya söyledim oda alkışlıyorrr
kabus gibi ikinci çocuk düşüncesi dahiiiiiiiiiiiii
katılıyorum eyvahedigeldismile
sonunda oğluşumu parka götürdük ikimizede çok ii geldi

o gölge senin mi nur? kendini de göreydik.mıstık çok kocaman olmuş gerçekten.abi ne de olsa.
zehraaa fotoda bonsainin yanına mamiyi koysam olmamı aradaki 7 farkı bulursunuz sempatiksalakcinni
haksızlık ediyorsun adama bedelikafadulden
neva da aynısını yapıyor.ama beğendiği birileri olursa o ayrı ki o da nadiren oluyor. hatta bebklerimizi yaşıt iki komşum var demiştim.çok bilmiş olan dedi ki ayy çok surasız hiç gülmüyor benim kız herkese güler.ben de benimki adam seçer dedim.geçen mado da kasiyer kıza bağırıp güldü.kız oyuncak gönderdi masamıza.ama çoğunlukla selin gibi yapar.
inşallah size iyi gelecek oranda bir zam olur.
balkabağı çorbasını tam olarak nasıl yapıyorsun ayrıntı verebilir misin?
ben balkabağını bazen mercimek çorbasına bazen de sebze çorbasına katarak kullanıyorum.
neyse kizlar takmiyorum artik..simdi yemek yeyip aksamda spora gidecegim..aksama görüsürüz..

iyi yapıyorsun.

DERYA umarım dediğin gibi birden gider bu kilolar.hayatımda bu kadar zor kilo verdiğimi hatırlamam.porsiyon azaltsam yeterdi.şimdi resmen dötümü yırtıyorum.du bakalım.dediğin gibi olsun öpüjem seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…