2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

o.

DERYA umarım dediğin gibi birden gider bu kilolar.hayatımda bu kadar zor kilo verdiğimi hatırlamam.porsiyon azaltsam yeterdi.şimdi resmen dötümü yırtıyorum.du bakalım.dediğin gibi olsun öpüjem seni
haftaya yazarsın tickerimi gördünüzmü diye ozaman öpüjüğümü isterim ona göre...aklinialirimsmile

heheh dediğin doğru bencede veliler çocukla meşgul olsun diye yoksa minnacık çocuğun yapabileceği tarzda değil....
mende örtmen arkideşelre soracaktım bu nedir niye sürekli böyle ödevler veriliyor diye ..inglazca hojamdan yanıt geldi matıklıda geldi..ama men zaten okumuştum okullarımıda başarıyla bitirmiştim şimdi doktor olcem yeniden başaldıkya ..bu durmda ilk öğretşimden sayarsakk70-80- dohtur olurmuyum acep ..sempatiksalakcinnidelikafadulden
bu arada yusuf'u okul öncesi hazırlğa başladım ilk olarak gazaete okuyalımdedik başarılı bir şekilde okudu ...hafta sonu gazete karıştırmaktan başım döndü bu gün için gazete ve dergilerden müzik aleti resmi kesip götürülecekti müzik performans ödevi ...kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-

serap şu zil çalma işi fobim oldu benim zar zor uyutyoruz tam nefes alalım diye dengeszin birisi zile basıyor ve senlen alakası yok..

arkadaslar zilin mekanızması evin içinde olan modellerden mi ?
sayet oyle ise çalmayı saglayan metal kısımla plastık kısım arasına kagıt falan sıkıstırın çok kısık varla yok arası bir ses çıkıyor o zaman

ama pardon ya benim dedigim eski tarz ilkel zillerde bulunan birsey yeniler digital kutu seklinlde sanırım onada çozum olur ama pillerni vs cıkarın mesela

hosgeldın aramıza.. kızın nezaman dogdu nerdesın bahsetsene bıraz.

]
ogle tatili oldu çok sukur metro city ye gidip gezicem biraz ogledensonra gorusmek uzeree
gez bakalım açılırsın sıkıldın evde oturmaktan...:roflol:lülülülülülü
ya berkeye yzaık bu yaşta çalışan insanlarla aynı saate dışarıda kalıyor.bencede değişebiliyorsan değiş...
çatlak ya ney..hatta neyse seveni olurda hakaretten mahkemelik olmayalım...:jeyyar:
:roflol::roflol:
evrim su muthiş pudingle browninin tarıfımı atsana ozelden böbüşüm

ne yapcan spor sonarımı yiyecen çikilopum..opuyorumnanaktan...aynı şehirde değilizki mende geleyim sana oturmaya :çok üzgünüm:ay ne kaynatırdık seninle konuşacak çok konumuz varrryerimseniben:içelim:

evet söküp öyle yapacağım ..bende üstten beyza kağıtla bantla kapttım..ama içinde daha iyi olur..

masallah canım mutlulugunuz daim olsun inss

kapıya numune dağıtan kadın geldi zili çalınca uyandırdı lenayı ooff yatalı yarım saat olmuştu daha uyurdu ((((

buarada LALECE vardı neoldu gözükmüyoo

bakuye gelcek yakında

derya ya walla nası isterdim senle kaynatmayı... yarınki misafire gecen gelenlerle yanı menuyu yapmıyım diorum bi yanımda yapayım diorum :) ondan ..

ama gitmeden ÇATLAK İÇİN TAFİR GELİYOR...
KAHVERENGİ YOSUN YAĞI
ARDIÇ YAĞI
FINDIK YAĞI
LİMON YAĞI
KAKAO YAĞI
JOJOBA YAĞI
AVAKADO YAĞI
Bunlar koyu renkli bir şişeye YOSUN VE FIDIĞIN tamamı diğerlerinin yarısı olacak şekilde karıştırın..
ilk önce yine peling yaparak haftada 3-4 gün sorunlu bölgeye uygulayın göbeğinize uygulayacaksanız YASEMİN yağı 25-30 damla katarak hem çatlak görüntüsündne hemde yağlarınızdan kurtulabilrisiniz..mor çatlakarı yok edebiliyor diğer çatlaklarıdan görüntüsdnü hafifletiyor..yanlızsüreklilik ve sabır gerktiriyor...bunu uyguladıktan sonra sterc filmle sarıp 1 en fazla 2 saat tutup sonra ılık sabunlu suyla yıkıyorsunuz..yada sıcak sabunlu havluyla siliyorsunuz..

derya ya walla nası isterdim senle kaynatmayı... yarınki misafire gecen gelenlerle yanı menuyu yapmıyım diorum bi yanımda yapayım diorum :) ondan ..
gerçekten çok süper olurdu...
derya hadı gıt yok yazılma :)
okuldan geldim len yusuf bey yıkanacak ..yatırılacak buraya laf yetiştirilecek..arada ev toplanıp yemek yapılacak cak cak caklar var sırada
bende yuruyuse cıkcam bırazdan ev isi yaptımda dinleneyım mekıklerımıde yaptım hadı hayırlısı:)

yürüyüş gibisi yok..
şu mekik olayına bende alışsam
sabah sadece göbeciğime yağ sürüp stercle sardım..birazda koşu bandımdaki aletle masac yaptırdım okaaaaaaaa..

YAĞ KARIŞIMINI uyguladığınız yanma kaşınma hissederseniz 1-2 saati beklemeden açın ve iyice durulayın..alerji yapmış olabilir ki hassa ciltlerde olabliyor..

bu yusuf sıpası dolmayı yemiyor tuzluda tek reddetiği şey ki babamızda yemez benı gıcık eder oğluda onamı çekmişki..

serap şu zil çalma işi fobim oldu benim zar zor uyutyoruz tam nefes alalım diye dengeszin birisi zile basıyor ve senlen alakası yok..
sormaa yaa bide alt komşuya her gelen basıyo gıcık oluyorummm bişeyde denmiyo...

haklısınız belkide allah hayırlılarıyla karşılaştırsın önemli karar biömür genede hayırlısı

ama pardon ya benim dedigim eski tarz ilkel zillerde bulunan birsey yeniler digital kutu seklinlde sanırım onada çozum olur ama pillerni vs cıkarın mesela
bişeyy yapmalııı

masallah canım mutlulugunuz daim olsun inss

bakuye gelcek yakında

aaa tayinimi çıktı gezmeyemi karandı dimi oğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…