esrako
karşıda bi arkadaşım var onunda kızı doga kolejinde oda geç geliyor eve o yusden sordum
ama bu kolejler manyak para istiyorlar ya.
heyy allahım kolay kazanılıyor sanki
avuç dolusu para..klava:
ben şahsen düşünmüyorum özel okul kolej falan..
büyük konuşmıyayım ama.
kolay gelsingerçekten çok süper olurdu...
okuldan geldim len yusuf bey yıkanacak ..yatırılacak buraya laf yetiştirilecek..arada ev toplanıp yemek yapılacak cak cak caklar var sırada
yürüyüş gibisi yok..
şu mekik olayına bende alışsam
sabah sadece göbeciğime yağ sürüp stercle sardım..birazda koşu bandımdaki aletle masac yaptırdım okaaaaaaaa..
Ay benimki de başladı ya.. çok svimli oluyor bide ellerini denk getiremiyor. Çok komik delikafaduldenbenim oğluşum alkış yapıyo 1 haftadır falan bide ses çıkıyo şip şip diyee bayılıyorum .. baba ve mama da demeye başladı.. büyüdüler valla ya... kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
Benimde kahvaltıya miasfirim vardı.yarın misafirim gelcek degişik salata tarıfı beklıorum siz hamarat hanımlardan
Benimkide evde bana huysuzluk yapıyor ama başka yerde dut yemiş bülbüle dönüyor. aslında bi nevi iyi oluyro beni zora sokmuyor ama bana inanmıyor kimse "aaa bak uslu çocuk" diyorlar..evet BABY aslında selinde öyle epeydir takılıyor ama sormayı unutuyorumdum bu sabah aklıma geldi sorayım dedim kızım yanlız değilmiş sevindim... bu çocukları anlamak çok zor... başka çocuklar mutlu olup gülücük saçıyorlar bizimkiler ise somartıp duruyorlar....
Sanki banada daha kolay olur gibi geliyor.. :1rolleyes:BENDE ALKIS İSTİYORUM BENDEEEE
iki çocugum var biri 4. sınıfta bir suru sınavı proje odevi haftasonu odevi vs si var
hemide çalısıyorum aksamları atom karınca misaliyim:)
calısmamın tek iyi yanı berkenin proje odevlerini sirkette salim kafa ile pc den rahat rahat arastırıp yapabilmem :)
aksamları dosya halinde sunuyorum kendilerine: ))
zehra ben farklı dusunuyorum derya ile pes pese ki çocuk ben kafayı yermisim yapı ilede alakalı tabi biz birini buyuttuk sayılır sıradaki gelsin dedik ama yakınyas yokk hiç bana gore degil
Bende anlamıyorum şu proje ödevi mevzusunu.... Bari karneyide size versinler.. sempatiksalakcinnibana ödev proje demeeeeeeeeeeeee..delikafaduldengüya 1.sınıf ya bıktımmmmmmmmmm..haftaya bir masal kahrmanı sunumumuz var ve ben hazırlıyacam derslerime çok iyi çalışıyorum :roflol:sempatiksalakcinni
işyerinde sağmıyorum artık.30 cc için değmez ki her zaman o kadar da çıkmıyor.sabah,ikindi ve gece yatmadan emziriyorum.yutkunuyor.sanırım artık meme yakınlık ve sıcaklık için tercih ettiği bir şey.sende durum nedir? ha bir de artık muhallebi yemiyor.o öğünde ne versem şaşırıyorum.elif sut durumları nasıl gidiyor ??
ama gitmeden ÇATLAK İÇİN TAFİR GELİYOR...
KAHVERENGİ YOSUN YAĞI
ARDIÇ YAĞI
FINDIK YAĞI
LİMON YAĞI
KAKAO YAĞI
JOJOBA YAĞI
AVAKADO YAĞI
Bunlar koyu renkli bir şişeye YOSUN VE FIDIĞIN tamamı diğerlerinin yarısı olacak şekilde karıştırın..
ilk önce yine peling yaparak haftada 3-4 gün sorunlu bölgeye uygulayın göbeğinize uygulayacaksanız YASEMİN yağı 25-30 damla katarak hem çatlak görüntüsündne hemde yağlarınızdan kurtulabilrisiniz..mor çatlakarı yok edebiliyor diğer çatlaklarıdan görüntüsdnü hafifletiyor..yanlızsüreklilik ve sabır gerktiriyor...bunu uyguladıktan sonra sterc filmle sarıp 1 en fazla 2 saat tutup sonra ılık sabunlu suyla yıkıyorsunuz..yada sıcak sabunlu havluyla siliyorsunuz..
hosgeldın aramıza.. kızın nezaman dogdu nerdesın bahsetsene bıraz.
fzergun tarif çok nefis ve hafif gibi.yapacağım en yakın zamanda.aklıma yattı.teşekkürler
hosbuldum opuyorumnanaktan
17 agustos dogumlu kızım ve hala dısımız yok kaydirigubbakcemile3
adanadayım hem ev hanımı hem anne hem ogrencıyım ıngılızce ogretmenlıgı 4 sınıfım ama bu sene ara verdım bebek ıcın bakalım hayırlısı bilmiyorumkismile
bugun kızımın atesı var sabahtan berı 38.5 ılav verdım 37.5 dustu ama sonra yıne 38.5 oldu beklıyorum bakalım dusuremezsem dr goturecem dıs cıkacagı zaman bukadar ates olurmu bana yuksek gelıo atesı :uhm:
Eğer dişten oolduğuna eminsen canım oluyor. Benim oğlumda aynen böyle oldu.Elini yüzünü sık sık yıkadım. İnce giydirdim. Yürüttüm yürüyünce de düşüyor ateşi.ateş düşürücü verdim günde 2 kez..
Bide eline soğan verdim.Rahatlıyor soğanı ısırdıkça.. Tabi ağzı biraz soğan kokuyor ama.. :sinifsinif:
Ama için rahat edecekse götür istersen doktora..
tesekkuler cnm saol dıslerı sısmıs ama bılemıyorum tabı az once yıne ılac verdım beklıyorum dusmesını ıncede gıydırdım inşallah duser ates beı cok korkutuyor bende kucukken havale gecırmsıım o yuzden korkuyorum :1no2:
bendede durum aynı elif ama uç gunluk tatil varya 23 nisan tatili o zaman arttı sanki gunde uç ekez emip yutkundugunu hissettim
normalde aksamları ancak yutkunuyor yatmadan evel birdaha emerse asla yutkunmuyor laf olusn diye emiyor sanırım
aman bırakmasınonuda emsin razıyım meme buyuk kolaylık oluyor huysuzken falansakinlestirmek için çunku
bu ara daha uzun emiyor emip isi bitince hemen kalkmya çalısmıyor 7-8 aylar donemi boyle idi tekrar baglandı sanki memeye yine memede uyumayı tercih ediyor falan
iyiyim canım sen nasılsın..Burdayım ya canım nasılsın... :1rolleyes:
off noluyor bana ya hic biseye halim yok, okuyorum okuyrum yazamiyorum bile(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?