2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende aksine mümkün olursa özel okula göndermek istiyorum gerekirse tüm maaşımı ona harcarım yeterkideğecek güzel bir okulda okusun

kolay gelsin

benim oğluşum alkış yapıyo 1 haftadır falan bide ses çıkıyo şip şip diyee bayılıyorum .. baba ve mama da demeye başladı.. büyüdüler valla ya... kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
Ay benimki de başladı ya.. çok svimli oluyor bide ellerini denk getiremiyor. Çok komik delikafadulden
Bide otururken alkış yapmak için dimdik oturuyor..

yarın misafirim gelcek degişik salata tarıfı beklıorum siz hamarat hanımlardan
Benimde kahvaltıya miasfirim vardı.
Kabaklı salata yaptım çok beğendiler..
Malzemeler.. kabak mantar kırmızı biber havuç yeşil biber yeşil zeytin dere otu yarım limon.
Sebzeleri uzun ince bi şekilde doğrayıp pişme sırasına göre soteliyorsun.
Tabi o sırada limonuda sık ki sebzeler diri ve parlak kalsın renkelrini kaybetmesinler..
Soğyunca yeşil zeytini ve dere otunu katıyorsun..
Mİkemmelll oluyoree...

Benimkide evde bana huysuzluk yapıyor ama başka yerde dut yemiş bülbüle dönüyor. aslında bi nevi iyi oluyro beni zora sokmuyor ama bana inanmıyor kimse "aaa bak uslu çocuk" diyorlar.. lmaz:

Sanki banada daha kolay olur gibi geliyor.. :1rolleyes:
bana ödev proje demeeeeeeeeeeeee..delikafaduldengüya 1.sınıf ya bıktımmmmmmmmmm..haftaya bir masal kahrmanı sunumumuz var ve ben hazırlıyacam derslerime çok iyi çalışıyorum :roflol:sempatiksalakcinni
Bende anlamıyorum şu proje ödevi mevzusunu.... Bari karneyide size versinler.. sempatiksalakcinni

elif sut durumları nasıl gidiyor ??
işyerinde sağmıyorum artık.30 cc için değmez ki her zaman o kadar da çıkmıyor.sabah,ikindi ve gece yatmadan emziriyorum.yutkunuyor.sanırım artık meme yakınlık ve sıcaklık için tercih ettiği bir şey.sende durum nedir? ha bir de artık muhallebi yemiyor.o öğünde ne versem şaşırıyorum.

çok üşeniyorum yaaa.sen yapıp piyasaya sürsen biz de alsak olma mı?

ilkogretimde bende devlet okulu taraftarıyım
onca para ilkogretim için çok gerekli degil en azından ilk 5 sene için
ha devlet okulunda tabi kosullar daha kotu okullar çok temiz degil içiniz gidiyor bazı seyleri gorunce ama yinede pisiyorlar bence devlet okulunda çocuklar

ve o ilk ogretimde harcayacagım parayı biriktirir ileri egitim yilları için çokdaha verimli degerlendiririz diye dusunuyoruz oyle de yapa cagız insalla kismet

fzergun tarif çok nefis ve hafif gibi.yapacağım en yakın zamanda.aklıma yattı.teşekkürler

hosgeldın aramıza.. kızın nezaman dogdu nerdesın bahsetsene bıraz.

hosbuldum opuyorumnanaktan

17 agustos dogumlu kızım ve hala dısımız yok kaydirigubbakcemile3

adanadayım hem ev hanımı hem anne hem ogrencıyım ıngılızce ogretmenlıgı 4 sınıfım ama bu sene ara verdım bebek ıcın bakalım hayırlısı bilmiyorumkismile

bugun kızımın atesı var sabahtan berı 38.5 ılav verdım 37.5 dustu ama sonra yıne 38.5 oldu beklıyorum bakalım dusuremezsem dr goturecem dıs cıkacagı zaman bukadar ates olurmu bana yuksek gelıo atesı :uhm:

fzergun tarif çok nefis ve hafif gibi.yapacağım en yakın zamanda.aklıma yattı.teşekkürler

CAnım ben kabağı hiç sevmiyorum ama bu salatada süper oluyor.
Başka sebzelerde katabilirsin.Kaldırıyor..
Birzda böyle ağzı buruşturacak ekşilikte olmalı.. cokacimcoook

Eğer dişten oolduğuna eminsen canım oluyor. Benim oğlumda aynen böyle oldu.Elini yüzünü sık sık yıkadım. İnce giydirdim. Yürüttüm yürüyünce de düşüyor ateşi.ateş düşürücü verdim günde 2 kez..
Bide eline soğan verdim.Rahatlıyor soğanı ısırdıkça.. Tabi ağzı biraz soğan kokuyor ama.. :sinifsinif:
Ama için rahat edecekse götür istersen doktora..

tesekkuler cnm saol dıslerı sısmıs ama bılemıyorum tabı az once yıne ılac verdım beklıyorum dusmesını ıncede gıydırdım inşallah duser ates beı cok korkutuyor bende kucukken havale gecırmsıım o yuzden korkuyorum :1no2:

bendede durum aynı elif ama uç gunluk tatil varya 23 nisan tatili o zaman arttı sanki gunde uç ekez emip yutkundugunu hissettim
normalde aksamları ancak yutkunuyor yatmadan evel birdaha emerse asla yutkunmuyor laf olusn diye emiyor sanırım
aman bırakmasınonuda emsin razıyım meme buyuk kolaylık oluyor huysuzken falansakinlestirmek için çunku

bu ara daha uzun emiyor emip isi bitince hemen kalkmya çalısmıyor 7-8 aylar donemi boyle idi tekrar baglandı sanki memeye yine memede uyumayı tercih ediyor falan

Bana doktor ishal kusma yada ciğerinde hırıltı yoksa dişten olur dedi..

Emerek uyuması kötü ama ya..
Hanzalanın uyku gözünnden akıyor resmen karnı da tok..
Emmeye başaldıktan 5 6 saniye sonra dalıyor..
Sanki uykuya geçme aracı gibi...
Ama anneme bırakıyorum bazen onda sallanarak uyuyor... Garip.. boshayallersmile

yusufu doyurp yıkadım..yemeğimi ocağa koydum..evimide toparladım yani MELTEM kolay geldi sağol canım...kaydirigubbakcemile3
f zergün karneyi tabi bize versinler hak edene yaniiiii.bayanssulusmilekaydirigubbakcemile2
kabaklı tarif denenbilir değişik geldi...kaydirigubbakcemile5
DİDE iyi dedin dur bi şu bankalara başvurup bi kredi alayım fabrika kurayım bunları üreteyim ama adı ne olsun..sempatiksalakcinni
Üşenirsen dağ olur üşenmezsen bağ olur elif gadını...:hulya:

off noluyor bana ya hic biseye halim yok, okuyorum okuyrum yazamiyorum bile(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…