2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cok sagol canim...cok sükür sonuclar temiz cikti..korkulacak birsey yok..opuyorumnanaktan
oh oh çok şükür özgülcüm. çok sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına.. allaha şükürler olsun ki boşuna korkmuşsun.
balkabağı pirinç havuç birkaç dal maydonoz çok az patates koy haşla blendırdan geçir içine tereyağ koy yedir canım
32 yine 2.ci için normal bir yaş
hmm tamam canım teşekkürler. yiğit kuşum uyursa eğer bi çıkıp bakayım bakalım balkabağı bulmaya çalışayım. inş vardır buralarda.
Özgül nasıl oldun..
Fatma kırmızı mercimeği dene..yada yoğurt çorbası..
Yusuf beyde ayakalndı biryerlerden tutunup kalkıyor ve sıralıyor gidiyor sıpa..
yoğurtlu çorbadan nefret edeyior derya. ama mercimeği o anki durumuna göre ya hiç yemiyor ya da birkaç kaşık zorla..
bence de o kadın aklını platesle bozmuş. herşeyin bi yeri zamanı var di mi ama? bebişini düşünsene sen..
ooff aynen bende korkuyorm taktırmayıda istiyorummm benimde gidip görüşmm gerekkk gel beraber gidelim cesaret gelir:))) sende kütahyalıydın dimi hemşerim sayılırsın...
ben atlattım iki saat önce canım darısı senin başına..
öncelikle hoşgeldin. bencüyük ihtimal ateş diş çıkacağından dolayıdır. yine de doktora gitmende fayda var tabi..

çatlaklar için tarifi okudum ama ben o kadar sabırlı değilim ya hiç başlamıyim bari..

iyiyim canım sen nasılsın..

oku sen yazma boşver.kolay değil baya ağrı rahatszılık atlattın yavru...nasılsın nasıl oldun..? buna yanıt ver yeter.kaydirigubbakcemile3

oksuruk gecmedi hala halsizim, birde sersem gibi kafami kaldiramiyorum, dun 10du yattim ilk defa teo bana kiyak cekti uyanmadi, yada ben duymadim, gerci babasi duyardi telsiz dibimizde:)) olu gibi uyumusum..

evet kızlar gelelim asıl meseleye..
bi saat kadar oldu hastaneden geliyorum. ria (sprial) taktırdım. ayyyy ne zormuş öyle. herkesten kolay diye duymuştum oysa. şu bacakları açarak yatma faslından zaten nefret ediyorum. bi de hastayken yani ıiyyy.. heralde rahim ağzını açmak için bişi yerleştiriyor ama cidden çok acıttı yaa. bağırdım yani tutamadım kendimi. terler boşaldı nasıl.. sonra yerleştirdi kalktım geldim eve ama bir saat kendime gelemedim. on gün kanaman olabilir dedi. on gün ilişki yasak. bir ay sonra kontrol dedi. regl olursan temizlenir gelirsin, olmazsan da bir ay sonra gel dedi. ultrason ile rahime bakacakmış yerleşmiş mi diye. on yıl süreli dedi. rahim ağzın çok uygun dedi yerleştirmek için. doğumu nasıl yaptın diye sordu. sezeryan diyince şaşırdı. niye ki herşeyin çok uygun normal doğuma dedi. korktum deyince sustu..

ben bi durgunum buaralar..
Nur masallah mustiye..
Evrim hala Fatosta misin??
Ozlem ben uzagim biraz onlara Izmir'de..

cık kuzum.. efimdeyim artık.. tatil bitti.

esra saol bebeim . cok sukur 9 aylık olduk buyuduk ogunden bugune bir bebe daha dogarmıs PP

:))) sen doguracaksın.. ha.. ha.. az kaldı :)))

kafamçokkarıştı ben b unu anlamadım???

kaydirigubbakcemile3

gulim abiye kuzudan kesitti o turk malı dizisinden

sen var yaa sen.. uçann.. kaçan :)))

o an ıslıodum.. sana ıthaf etmiştimm hojamm

bacım kırmızı lahanayı haslayıp vıtamınlerını yok edecegıne, ınce ınce dograyıp cok az tuzla ovup yıkasan da salatanı ole yapsan.. aynı yumusaklıkta olcektır.. dene bi.. muck.

evrim su muthiş pudingle browninin tarıfımı atsana ozelden böbüşüm

attım aybalam..

off noluyor bana ya hic biseye halim yok, okuyorum okuyrum yazamiyorum bile(

hastasın.. bıtırdın kendını.. ara ver bıraz rejıme adam gıbı ye.. ılıklerın dolsun.

haftaya bugun ucaktayim insallah:)

aa hayırdır nereee yolculuk

freddy nın kabusu gıbı bu ne yaaa :bbo:

canım zaten tum gun bakıcı ayagında sallayıp uyutuyor surekli emerek uyumaya alıskın olmuyor bu nedenle aksamda emerek uyuması bana kolaylık çunku sallayınca bir posta aglamadan direk asla uyumuyor

hayırlı olsun spiralin gule gule kullan :))
sen dogumdan once hiç jinekolojik muayne olmamısmıydın ?
o ilk takılan alet evet spekulum deniyor rahım agzına ulasmak acmak için
ama spiral saniyelik bir acı pit diye takılıyorda sonrası ilk gun agrılı geçiyor epey ama ondan sonra rahat edersin umarım vucduun uyum saglar
ben hormonlu olanından taktırmak istiyorum emzirmeyi bitirmeyibekliyorum o nedenle

esra hormonluyu emzirirkende rahatlikla taktirabilirsin.-..hatta rahim agzi emerken daha acik oldugundan daha rahat takiliyor..salgilanan hormon zaten sadece o bölgeyi etkiliyor ve süte gecmiyor..ben emzirirken taktirdim..benim doktor dogumdan hemen sonra gel demisti ama ben gidemedim..yani istiyorsan bosuna bekleme..

saol esra. güle güle kullanırım inşallah :) bünyem kabul eder umarım. hamileyken iki kez bakmıştı doktorum çatıma. o zaman da acımıştı. ama bu kadar da değildi yani.. biraz bel ve kasık ağrısı da yapabilir dedi bakalım. bi garip hissediyorum şu anda zaten.. hormonlu olanı sordum ben tavsiye etmem dedi. onu 35 yaş üstü olanlara takıyoruz genelde dedi. benimki diğer model. bakırlı olan.

evrim haşlayınca kırmızı lahanayı vitaminleri öldürüyor muyum? bilmiyordum. saol öğrenmiş oldum. söylediğin yöntemle deneyeyim bir dahaki sefere. zaten ben de yeni öğrenmiştim bunu. daha sadece iki kez yapmıştım neyseki.

gecmiş olsun..ogrencilikle cocuk cok zor olurdu..hamile hamile okula gıtmekte zor olmadımı.. merak etme bizde 4 agustos dogumluyuz bizimde dişimiz yok

kızlar dünki gezmelerimizden ve yenilerden birkaç foto ekliyorum albüme. isteyen bakabilir..

fatma geçmiş olsun ve hayırlı olsun spiralin
ne kadar iğrenç bir durummm değilmi bende mahvolmuştum taktırırken birde kolay derlerdi pehh
benimkide 10 yıllık 10 yıldan önce çıkartmaya hiiiç niyetim yok
ama uzun süre kanamam bitmedi benim seninde olursa telaşlanma

oyy oyy evrim gelmiş evine dönmüş
sahalarada dönmüş..
kuzy nasıl kuzy.
varmı mektubu.uzun zaman oldu mektup yazmıyor. boşluyor bizi.. kereta. kualğını çek annesi

gecmiş olsun..ogrencilikle cocuk cok zor olurdu..hamile hamile okula gıtmekte zor olmadımı.. merak etme bizde 4 agustos dogumluyuz bizimde dişimiz yok

evet oldu olazmı baya zorlandım cok planlı bır gebelık deıldı okul bıtmeden olmaz dıodum ama ıyıkı olmus canım kızım benım :lepi:

esramda gelmiş
ayy esraaaaaaaa seni düşünüordum şuanda

nurdaan az kaldıı sadece bir haftacıkkk kaydirigubbakcemile5
bendemi izmire gelsem o arada ne yapsammm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…