iyiyim canım sen nasılsın..
off noluyor bana ya hic biseye halim yok, okuyorum okuyrum yazamiyorum bile(
oh oh çok şükür özgülcüm. çok sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına.. allaha şükürler olsun ki boşuna korkmuşsun.cok sagol canim...cok sükür sonuclar temiz cikti..korkulacak birsey yok..opuyorumnanaktan
hmm tamam canım teşekkürler. yiğit kuşum uyursa eğer bi çıkıp bakayım bakalım balkabağı bulmaya çalışayım. inş vardır buralarda.balkabağı pirinç havuç birkaç dal maydonoz çok az patates koy haşla blendırdan geçir içine tereyağ koy yedir canım
32 yine 2.ci için normal bir yaş
yoğurtlu çorbadan nefret edeyior derya. ama mercimeği o anki durumuna göre ya hiç yemiyor ya da birkaç kaşık zorla..Özgül nasıl oldun..
Fatma kırmızı mercimeği dene..yada yoğurt çorbası..
Yusuf beyde ayakalndı biryerlerden tutunup kalkıyor ve sıralıyor gidiyor sıpa..
bence de o kadın aklını platesle bozmuş. herşeyin bi yeri zamanı var di mi ama? bebişini düşünsene sen..Ya ebru şallı 4 aylık hamileymiş yinede her sabah çatır çatır plates yapıyor ve sıfır göbek delimi bu demekten kendimi alamadım..çünkü normal göbek çalışmalarını filan yapıyor ya...bırak kadın gebeliğin tadını çıkart sporu her zaman yapabilrisin ama her zaman gebe olamazsın..
ben atlattım iki saat önce canım darısı senin başına..ooff aynen bende korkuyorm taktırmayıda istiyorummm benimde gidip görüşmm gerekkk gel beraber gidelim cesaret gelir:))) sende kütahyalıydın dimi hemşerim sayılırsın...
öncelikle hoşgeldin. bencüyük ihtimal ateş diş çıkacağından dolayıdır. yine de doktora gitmende fayda var tabi..hosbuldum opuyorumnanaktan
17 agustos dogumlu kızım ve hala dısımız yok kaydirigubbakcemile3
adanadayım hem ev hanımı hem anne hem ogrencıyım ıngılızce ogretmenlıgı 4 sınıfım ama bu sene ara verdım bebek ıcın bakalım hayırlısı bilmiyorumkismile
bugun kızımın atesı var sabahtan berı 38.5 ılav verdım 37.5 dustu ama sonra yıne 38.5 oldu beklıyorum bakalım dusuremezsem dr goturecem dıs cıkacagı zaman bukadar ates olurmu bana yuksek gelıe bo atesı :uhm:
iyiyim canım sen nasılsın..
oku sen yazma boşver.kolay değil baya ağrı rahatszılık atlattın yavru...nasılsın nasıl oldun..? buna yanıt ver yeter.kaydirigubbakcemile3
ben bi durgunum buaralar..
Nur masallah mustiye..
Evrim hala Fatosta misin??
Ozlem ben uzagim biraz onlara Izmir'de..
esra saol bebeim . cok sukur 9 aylık olduk buyuduk ogunden bugune bir bebe daha dogarmısPP
kafamçokkarıştı ben b unu anlamadım???
gulim abiye kuzudan kesitti o turk malı dizisinden
pervinim yaff ben anladım abiye ve erman kuzudan esinti oldugunu da.
ne biliiym acaba bi muhabbetmi olduda ona hitaben yazıldı diye düşün düşün karalar bagladım
sonunda anlamadım diye yazdım.
söz sükütsa gümüş altındır
diyor kendiler..
ayy harbi türk malı onlar ya..
klasiktir ama patetes salatası olabilir. ya da patlıcan salatası. bi de benim hoşuma giden şey var salata değil de meze gibi. kırmızı lahanayı ince doğrayıp haşlayıp daha sonra mayonez ve yoğurtla karıştırıp içine sarımsak koyunca hoş bişi oluyor yani. özellikle tavuklu yemeklerin yanında olabilir yani..:)
evrim su muthiş pudingle browninin tarıfımı atsana ozelden böbüşüm
off noluyor bana ya hic biseye halim yok, okuyorum okuyrum yazamiyorum bile(
haftaya bugun ucaktayim insallah:)
evet kızlar gelelim asıl meseleye..
bi saat kadar oldu hastaneden geliyorum. ria (sprial) taktırdım. ayyyy ne zormuş öyle. herkesten kolay diye ........için. doğumu nasıl yaptın diye sordu. sezeryan diyince şaşırdı. niye ki herşeyin çok uygun normal doğuma dedi. korktum deyince sustu..
Emerek uyuması kötü ama ya..
Hanzalanın uyku gözünnden akıyor resmen karnı da tok..
Emmeye başaldıktan 5 6 saniye sonra dalıyor..
Sanki uykuya geçme aracı gibi...
Ama anneme bırakıyorum bazen onda sallanarak uyuyor... Garip.. boshayallersmile
evet kızlar gelelim asıl meseleye..
bi saat kadar oldu hastaneden geliyorum. ria (sprial) taktırdım. ayyyy ne zormuş öyle. herkesten kolay diye duymuştum oysa. şu bacakları açarak yatma faslından zaten nefret ediyorum. bi de hastayken yani ıiyyy.. heralde rahim ağzını açmak için bişi yerleştiriyor ama cidden çok acıttı yaa. bağırdım yani tutamadım kendimi. terler boşaldı nasıl.. sonra yerleştirdi kalktım geldim eve ama bir saat kendime gelemedim. on gün kanaman olabilir dedi. on gün ilişki yasak. bir ay sonra kontrol dedi. regl olursan temizlenir gelirsin, olmazsan da bir ay sonra gel dedi. ultrason ile rahime bakacakmış yerleşmiş mi diye. on yıl süreli dedi. rahim ağzın çok uygun dedi yerleştirmek için. doğumu nasıl yaptın diye sordu. sezeryan diyince şaşırdı. niye ki herşeyin çok uygun normal doğuma dedi. korktum deyince sustu..
tesekkur ederım deryaaslıcım geçmiş olsun...
hosbuldum opuyorumnanaktan
17 agustos dogumlu kızım ve hala dısımız yok kaydirigubbakcemile3
adanadayım hem ev hanımı hem anne hem ogrencıyım ıngılızce ogretmenlıgı 4 sınıfım ama bu sene ara verdım bebek ıcın bakalım hayırlısı bilmiyorumkismile
bugun kızımın atesı var sabahtan berı 38.5 ılav verdım 37.5 dustu ama sonra yıne 38.5 oldu beklıyorum bakalım dusuremezsem dr goturecem dıs cıkacagı zaman bukadar ates olurmu bana yuksek gelıo atesı :uhm:
gecmiş olsun..ogrencilikle cocuk cok zor olurdu..hamile hamile okula gıtmekte zor olmadımı.. merak etme bizde 4 agustos dogumluyuz bizimde dişimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?