2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aslıcım welcome canım. dimek sende benim alt kuşaksın hee.

ögeencilik ev üstelik birde bebek.
allah kolaylık versn
zaten ara vermişsin.
dondurdunmu okulu nasıl ara verdin yoksa alta mı bırakdın.

güli totom kaşınıyodu benimde küfür falan etmiyodun dimi toto küfür yersen kaşınırmışta sempatiksalakcinni

güli totom kaşınıyodu benimde küfür falan etmiyodun dimi toto küfür yersen kaşınırmışta sempatiksalakcinni

yok canım ben küfür bilmem bildiğim küfürlerde adece trafikde çıkar agzımdan..

hee belki Mami tarfikdedir. saykoluk yapmıştır kaydirigubbakcemile3

esra bitkiler falan almışsın. hayırdır
civcivde var..
ayy bide yahooo

aslıcım welcome canım. dimek sende benim alt kuşaksın hee.

ögeencilik ev üstelik birde bebek.
allah kolaylık versn
zaten ara vermişsin.
dondurdunmu okulu nasıl ara verdin yoksa alta mı bırakdın.
hosbuldum
dondurdum cnm sen nerden mezunsun

opuyorumnanaktan

benm konyay gitmemem daha çooooook var poff agustos 9..
1inde inşallah bi aksilik olmazsa deniz kum güneş
sonra babevi ve ramazan..

ayy sorma yahonun elinden kılpayı kurtarıyorum zavallı hayvanı
böyle giderse fazla yaşamaz bilmiyorumkismile

mummy hayırlı olsun zor olmus ama en guvenli yontem .. gerci benim arkadasım sprallıyken hamile kaldı spralı kaymıs ayıptır soylemesi :)

aynen bende 83 lüyüm tıpkı senin gibi düşünüyorum ve 2. den vazgeçiyorum.. belki ilerde fikrimiz değişir ..

GUNAYDINLARRR

bugun resimler super bir hizla yukleniyor yuklemek isteyenlere duyrulur :)

ay çok tatlıı bu kızzz saçlarda bağlanmışş 1000 kere maşallahhh..

Ay benimki de başladı ya.. çok svimli oluyor bide ellerini denk getiremiyor. Çok komik delikafadulden
Bide otururken alkış yapmak için dimdik oturuyor..

büyüdüler vallaa yaa...

bence temel eğitim çok önemli özele gidecekse baştan gitsin benim fikrim .. hem küçükken daha kolay öğreniyolar herşeyi bu yüzden yabancı dil ağırlıklı bi okul istiyorum bende şimdi daha erken düşünmek için tabi ama araştırmadımda sadece kafamda düşünüyorum ODTÜ nün özel koleji varmış yada ted olabilir ilk okul bittiğinde 1 dili tam öğrenmiş olsa ve ikinci dili de lisede öğrenebilir belki ilk okulda iki dil bile öğrenebilir bilemiyorum tabi öyle asosyal bi çocukda olsun istemiyorum ama spor olkuulu yüzme faülan bi sürü planım var tabi imkanlar dahilinde o zamana kadar bakalım ne olacak 5-6 yıl var gerçi yüzmeye falan 4. yaşda düşünüyorum ama ..

derya mısırunlu kek gibiydım walla fırına sursem kendimi olurdu ama mis gibi yumusacık oluyo insan. sonrada kabak lifiyle iice keseledim . artık 8den sonra yemeyı kesıorum :) yuruyus yaptım bacaklarım yanıo kasınıo hatta ise yaradıgını hissediorum gelincede dusa gırıorum. Allah razı olsun eliften cok rahat ediorum

esra yaaaa gıcccıksın hee.
yanlış yazmışız ne var..:umursamaz:

ayrıca yazık hayvacığa bee.
verme yahonun eline kafasını koparır vallaa

perviiiiiiinnn
çok şekersin böbeem dadından yenmiosun..

sen emrahsız durdun ya bende durabileremm..
muckk

ohh pervin hanım
pek bi bakım abidesi oldunuz yaa.
hastayım senin şu hallerine.
hele her daim far sürmene bayılıyorum bilesin.
ahanda bayıldım bilemakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…