okul durumları konuşulmuş
bence ilköğretim eğitimi hepsinden önemli
hatta şu dönemdeki eğitim dahi çok önemli
bende rabbim nasip ederse şartlarımız uygun olursa kesinlikle iyi bir okula göndereceğim mahalle arası devlet okulu asla düşünmüyorum temel çok ama çok önemli
temeli sağlam olmayan bir binanın üstüne dubleks lüks daire yaptırsanız ne olur??bende böyle bakıyorum olaya
ancak şu an için konuşmak erken ama şartlarımı her türlü zorlayacağım..
sen bide bana sor nasıl durdum..kafamın içinde yaralar cıktı stresten yedim kiloları geri aldımperviiiiiiinnn
çok şekersin böbeem dadından yenmiosun..
sen emrahsız durdun ya bende durabileremm..
muckk
ohh pervin hanım
pek bi bakım abidesi oldunuz yaa.
hastayım senin şu hallerine.
hele her daim far sürmene bayılıyorum bilesin.
ahanda bayıldım bilemakannehir
okul durumları konuşulmuş
bence ilköğretim eğitimi hepsinden önemli
hatta şu dönemdeki eğitim dahi çok önemli
bende rabbim nasip ederse şartlarımız uygun olursa kesinlikle iyi bir okula göndereceğim mahalle arası devlet okulu asla düşünmüyorum temel çok ama çok önemli
temeli sağlam olmayan bir binanın üstüne dubleks lüks daire yaptırsanız ne olur??bende böyle bakıyorum olaya
ancak şu an için konuşmak erken ama şartlarımı her türlü zorlayacağım..
kaymak kaymak değilmi....üstünede şu aldığın çatlak kremini uygulasaydın...derya mısırunlu kek gibiydım walla fırına sursem kendimi olurdu ama mis gibi yumusacık oluyo insan. sonrada kabak lifiyle iice keseledim . artık 8den sonra yemeyı kesıorum :) yuruyus yaptım bacaklarım yanıo kasınıo hatta ise yaradıgını hissediorum gelincede dusa gırıorum. Allah razı olsun eliften cok rahat ediorum
ana sende neler var ilk defa duydum desem....delikafaduldensempatiksalakcinnigüli totom kaşınıyodu benimde küfür falan etmiyodun dimi toto küfür yersen kaşınırmışta sempatiksalakcinni
nasılsın özgül......esra hormonluyu emzirirkende rahatlikla taktirabilirsin.-..hatta rahim agzi emerken daha acik oldugundan daha rahat takiliyor..salgilanan hormon zaten sadece o bölgeyi etkiliyor ve süte gecmiyor..ben emzirirken taktirdim..benim doktor dogumdan hemen sonra gel demisti ama ben gidemedim..yani istiyorsan bosuna bekleme..
hayırlı olsun ..o taktırma anı illet bencede şükür kurtulmuşsun..inşallah bünyen alışır kabul edersaol esra. güle güle kullanırım inşallah :) bünyem kabul eder umarım. hamileyken iki kez bakmıştı doktorum çatıma. o zaman da acımıştı. ama bu kadar da değildi yani.. biraz bel ve kasık ağrısı da yapabilir dedi bakalım. bi garip hissediyorum şu anda zaten.. hormonlu olanı sordum ben tavsiye etmem dedi. onu 35 yaş üstü olanlara takıyoruz genelde dedi. benimki diğer model. bakırlı olan.
birde şu çok kanam olyı yıldırmıyor insanı sonra normale dönüyor sanırım ..fatma geçmiş olsun ve hayırlı olsun spiralin
ne kadar iğrenç bir durummm değilmi bende mahvolmuştum taktırırken birde kolay derlerdi pehh
benimkide 10 yıllık 10 yıldan önce çıkartmaya hiiiç niyetim yok
ama uzun süre kanamam bitmedi benim seninde olursa telaşlanma
bence ecoş babasına benziyor berkede esranın kopysiii
baktım çok güzelsiniz..Yiğit paşayada maşallah..kızlar dünki gezmelerimizden ve yenilerden birkaç foto ekliyorum albüme. isteyen bakabilir..
haftaya bugun ucaktayim insallah:)
deryam elbette sende haklısın bende diyorum tamamen şartlarla ilgili şu an bunları konuşmak hatta çok boş sadece fikir yürütüyoruz kimisi imkanı olsada gereksiz görüyor yada imkanlarını zorlamıyor
hatta mami dahi dediki ne kolejiymişş biz kolejemi gittik diye adamdaki mantık bu maalesef
bende dedim sonuç ortada zaten neyse..
uzun lafın kısası rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah bende tek çocuk olsun tam anlamıyla yetiştireyim istiyorum bakalım nasip kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?