2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

okul durumları konuşulmuş
bence ilköğretim eğitimi hepsinden önemli
hatta şu dönemdeki eğitim dahi çok önemli
bende rabbim nasip ederse şartlarımız uygun olursa kesinlikle iyi bir okula göndereceğim mahalle arası devlet okulu asla düşünmüyorum temel çok ama çok önemli
temeli sağlam olmayan bir binanın üstüne dubleks lüks daire yaptırsanız ne olur??bende böyle bakıyorum olaya
ancak şu an için konuşmak erken ama şartlarımı her türlü zorlayacağım..

doruu söylüyosun bende böyle düşünüyorum..

bu konuda pek ayrıntıya girmedim ancak bir kitap bahsi olmuştu bir dönem bilmem hatırlarmısnız..
akıllı bebekler akadamesi bu kitabı uyguluyoruz yaho ile elimizden geldiğince..her geçen gün farklılıkları hissediyorum çok sabır isteyen bir iş ancak sabrımın meyvaları yiyeceğim inşallah
dahada ayrıntıya girmek isterim ama çok uzun bu kitabı temin edip okumanızı tavsiye ederim..

gülii adem güneşi dinliyormusun hala salı çarş. kaçırmıyorum mümkün olduğnca
seviyorum bu adamın tarzını yaklaşımını eğitim anlayışını
kitaplarındanda alıp okumayı düşünüyorum sen okudunmu??

esracım ben kaçırdıgım gunleri internetten dinliyorum..

şu çoklu zeka işini bende itiyorum .kitabı alıcam en kısa zamanda inş..

şimdi okul konusunda
ben şahsen sırf özel okul olsun diye verememm herhangibir okula.
almasını istediğim egitim yani çocuguma eğitim vermelerini istediğim okulların fiyatı çok yüksek. ancak ben yine görevime başlarsam ozaman veli indrimi ile gönderirim. yoksa gerçekden zorlar.

perviiiiiiinnn
çok şekersin böbeem dadından yenmiosun..

sen emrahsız durdun ya bende durabileremm..
muckk
sen bide bana sor nasıl durdum..kafamın içinde yaralar cıktı stresten yedim kiloları geri aldım

ohh pervin hanım
pek bi bakım abidesi oldunuz yaa.
hastayım senin şu hallerine.
hele her daim far sürmene bayılıyorum bilesin.
ahanda bayıldım bilemakannehir

waLLA ELİF OLMASA zor olurdu o bakıo cocugada oyle yapıorum bişilerr

bizim gibi tek maaşlı memur çocukları mahalle arası okulara gitmek zorunda çünkü şu anda neremi yırtarsam yırtayım özel okul manisi asla çıkartamam..:1no2:
temel önemli haklısın..ama mecbur olmakta var...:çok üzgünüm:
ha sayısal loto tuturursam evde bile mürebbiyeleri hazır olarrrrrr..

kaymak kaymak değilmi....üstünede şu aldığın çatlak kremini uygulasaydın...
güli totom kaşınıyodu benimde küfür falan etmiyodun dimi toto küfür yersen kaşınırmışta sempatiksalakcinni
ana sende neler var ilk defa duydum desem....delikafaduldensempatiksalakcinni
nasılsın özgül......
hayırlı olsun ..o taktırma anı illet bencede şükür kurtulmuşsun..inşallah bünyen alışır kabul eder
birde şu çok kanam olyı yıldırmıyor insanı sonra normale dönüyor sanırım ..
bence ecoş babasına benziyor berkede esranın kopysiii

doğru tespit...vereliniortak:içelim:

deryam elbette sende haklısın bende diyorum tamamen şartlarla ilgili şu an bunları konuşmak hatta çok boş sadece fikir yürütüyoruz kimisi imkanı olsada gereksiz görüyor yada imkanlarını zorlamıyor
hatta mami dahi dediki ne kolejiymişş biz kolejemi gittik diye adamdaki mantık bu maalesef
bende dedim sonuç ortada zaten neyse..
uzun lafın kısası rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah bende tek çocuk olsun tam anlamıyla yetiştireyim istiyorum bakalım nasip kısmet

kızlar dünki gezmelerimizden ve yenilerden birkaç foto ekliyorum albüme. isteyen bakabilir..
baktım çok güzelsiniz..Yiğit paşayada maşallah..
haftaya bugun ucaktayim insallah:)

ay az kaldı..sanki seni görebileceğimde neden bu ka sevindirik oldumkine..sanırım senin adına yanlız zor günler geçirdin Nurdan bu gezmeyi gani gani hak ettin.....

gönül elbette en iyiyi ister ...aslında sizler için konuşmak çok erken çünkü uzun bir süreden bahsediliyor ve o gün gelince ne olacağı belli olur..bugünki düşünceler ogün değişebilir hatta eğitim de neler olur bilinmez..Önce sağlıklı bir ortamda düzgün eğitim tabi elimizden geldiğince..okulumuz 4 yıllık daha dolayısıyla herşey düşünülmüş şu ana kadar bi sorun olmadı ..onun için bir nebze içim rahat..

egıtım konusunda erken konusmak istemıorum sartlar neyı gosterır ama mumkun mertebe devlet okuluna gitsin isterim.anadolu lisesine gıtsın ısterım yabancı dili muhakkak kucukken ogrenmeli. benim zmanımda anadolu lisesi 7 yıllıktı ilkokuldan sonra gırdım iş hayatımda okadar faydasını gordumki extradan yabancı dil kursuna gıtmeme gerek kalmadı..

yaho 16:30 dan beri uyuyor gece bile böyle uyumaz kafamıza taş yağacakkk
birazdan dizim başlayacak ve uyanır kesin :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…