2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

surdum deryacım
etkisi daha fazla olur..
Tuba'nın eğitiminde bilişim ve sanat okulları diye bir okul varmış araştırmadık daha yetenekli çocuklar içnmiymiş ne oraya gönderme ihtimali yüksek ..tabi sınavı varmış..aslında eğitimci arkadaşlar bilginiz varsa biraz yardımcı olurmusunuz..hazır konu açılmışken daha vakit var diye arştırmadım ama yinede bilen varsa aydınlatırsa sevinirim..
yaho 16:30 dan beri uyuyor gece bile böyle uyumaz kafamıza taş yağacakkk
birazdan dizim başlayacak ve uyanır kesin :sinifsinif:

pazarda ysusf bana aynısını yaptı gece bile böyle uyumuyor gerçekten..dizin hangisi..

teşekkür ederim esra. aynen ben de öyle diyorum inşallah bünyem kabul eder de on yıl çıkartmam. tabi ikinci çocuk konusunda fikrim değişmese..
mummy hayırlı olsun zor olmus ama en guvenli yontem .. gerci benim arkadasım sprallıyken hamile kaldı spralı kaymıs ayıptır soylemesi :)
neehhhh aman yarabbim!! spiralle de hamile kalınıyorsa yandık. inş kayma mayma olmaz da.. en azından olacaksa da isteğimiz dahilinde olsun isterim.
aynen bende 83 lüyüm tıpkı senin gibi düşünüyorum ve 2. den vazgeçiyorum.. belki ilerde fikrimiz değişir ..
evet ya hayırlısı bakalım.. hepimiz hakkında. inşallah.
hayırlı olsun ..o taktırma anı illet bencede şükür kurtulmuşsun..inşallah bünyen alışır kabul eder

birde şu çok kanam olyı yıldırmıyor insanı sonra normale dönüyor sanırım ..
evet ya illet bişimiş. yani böyle olduğunu bilmiyordum. gerçi geçti gitti ama o an fenaydı yani. inş kanamam yıldırmaz.
teşekkür ederim deryacım. foto yorumlarımı gördüm. gören gözlerin güzelliği..

Cingene Esraaaaaaaa, sana bi iyi bi kotu haberim olucak, biara seye gelde soyliyim:))

merhaba arkadaşlar uzuuun bir aradaan sonra ancak yazıyorum zaman zaman okusamda cevap yazcak fırsat bulamıyorum malesef neyse ben geçmişin derinliklerinde boğulurkene beratın da 2 fotosunu ekleyiverdim özlem ve tazem istemişti epey oldu gerçi ama
umarım herkes iyidir sorun yoktur

oyy oyy davşan dişli beratıma maşallah.
sallangacınızda çok şugarmış..

valla bu sıpalar fotolarda2yaş veüstü gibi duruyorlar.
baksanıza ya kim bu yakışıklıya9 aylık der???????
ben demem

nurdaaaaaaaan olmaz öyle şeye gel söyliyim falan...lmaz:

esra cevo yu izliyordur şimdi..

mummy hayırlı olsun zor olmus ama en guvenli yontem .. gerci benim arkadasım sprallıyken hamile kaldı spralı kaymıs ayıptır soylemesi :)
Evet canım benimde bir arkadaşım spiral taktırdı.Aylık kontrolünü geciktirdi gittiğnde hamile olduğunu öğrendi.Gözünü korkutmak için söylemiyorum.Rabbim ne zaman isterse biz ne kadar mani olsakta "ol" deyince oluveriyor..

Okul konusu konuşulmuş. Annem 2 sene kolejde çalıştı emekli olduktan sonra. Mutlaka hepsi bir olamaz ama çoğu berbat işliyor. Çok çok iyi bir okul olmadığı sürece asla göndermeyin. ıyice araştırın, derim. ıyi bir mahalle okulu ortalama bir kolejden kat kat iyidir. Suni başarılarla şişirilmiş bir çocuk sonra nasıl hayal kırıklığına uğrar, düşünün!

Beratım'ı öperim, annesini kuacklarım. Naber kız Evroş?

Pinky lekelerin ne durumda?

Hapa başladım hayırlı uğurlu olsun, bi kaç gün tikkatli oluciyiz, saldım çayıra! yapmiiciiiz. Öyle gerekiyormuş, prospektüsünde öyle yazıyi.

Havalar süper gidiyor maşallah, Doruk'la okul dışındaki zamanlarda sokaklarda sürtüyoruz. Yemeğimi yapıyorum, ev bile gayet dağınık hatta, bir toplasam iyi olacak.

Onur bu akşam öğrencileriyle dışarıda, geç gelecek. Evde yalnızım. Yalnız olunca canım tıkınmak istemedi hayret, demek Onur'muş benim iştahımı açan :))

Bu arada bugün ölçülerim alındı, en son 5 hafta önce belim 86 cm ölçülmüş. Bugün 77 çıktı şok oldum. 5 haftada bel 9 cm incelmez. Kıza dedim yanlış yazmış olabilir misin? Değil ama eminim, 86 yı görünce "daha çok işim var" demiştim içimden. Kız da dedi, ödemdir muhtemelen, 9 cm değilse de 4-5 cm incelmiştir, dedi. Kendime ohha dedim. Diğer yerlerim 2-3 cm gitmiş. Mutluyum :)

bebekler çok büyümüş yaaa. Musti, Ecoş (esrakonunki), diğer Ecoş (melteminki), Berat...hepsini kokluyorum.. Bizim Ruzy biraz ufak tefek olcek galiba..

Atom karıncam teyzelerine teşekkür ediyor.. Esrako, şimdiden terletiyor kafasını zaten..ara ara takıyorum..yani bırakıp uzaktan izlediğim anlarda.. 11 muhabbetine gelince, ortada bi sorun var aslında ama biz eşimle aramızda sürekli dalgaya alıyoruz bu durumu, ama sorun tabi... Aşarız elbet ama ona yoracak kafa yok şu an bende...

Pervin, Elif kim kuzum??

Uleeeeeeeen rüzgar bi uyanma da bi uyanma da şaşırt beni daaaaaaa..Kaçtım...

katılıyorum...iki kardeşim liseye kadar özel okulda okudular, ben garibim devlet okullarında..aslolan çocuğun mayası...Kolej çok çok çok iyiyse evet...

ben Rüzgarın sadece mutlu bir insan olmasını istiyorum. Çok akıllı olsun, çok başarılı olsun, çok iyi üniversiteler bitirsin beklentilerim yok.. Belki kendi yaşadıklarımdan dolayı, bu konuyu hep çok düşünmüşümdür... Bol bol spora ve sosyal etkinliklere yönlendirmek isterim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…