yaho 16:30 dan beri uyuyor gece bile böyle uyumaz kafamıza taş yağacakkk
birazdan dizim başlayacak ve uyanır kesin :sinifsinif:
etkisi daha fazla olur..surdum deryacım
Tuba'nın eğitiminde bilişim ve sanat okulları diye bir okul varmış araştırmadık daha yetenekli çocuklar içnmiymiş ne oraya gönderme ihtimali yüksek ..tabi sınavı varmış..aslında eğitimci arkadaşlar bilginiz varsa biraz yardımcı olurmusunuz..hazır konu açılmışken daha vakit var diye arştırmadım ama yinede bilen varsa aydınlatırsa sevinirim..egıtım konusunda erken konusmak istemıorum sartlar neyı gosterır ama mumkun mertebe devlet okuluna gitsin isterim.anadolu lisesine gıtsın ısterım yabancı dili muhakkak kucukken ogrenmeli. benim zmanımda anadolu lisesi 7 yıllıktı ilkokuldan sonra gırdım iş hayatımda okadar faydasını gordumki extradan yabancı dil kursuna gıtmeme gerek kalmadı..
yaho 16:30 dan beri uyuyor gece bile böyle uyumaz kafamıza taş yağacakkk
birazdan dizim başlayacak ve uyanır kesin :sinifsinif:
teşekkür ederim esra. aynen ben de öyle diyorum inşallah bünyem kabul eder de on yıl çıkartmam. tabi ikinci çocuk konusunda fikrim değişmese..fatma geçmiş olsun ve hayırlı olsun spiralin
ne kadar iğrenç bir durummm değilmi bende mahvolmuştum taktırırken birde kolay derlerdi pehh
benimkide 10 yıllık 10 yıldan önce çıkartmaya hiiiç niyetim yok
ama uzun süre kanamam bitmedi benim seninde olursa telaşlanma
neehhhh aman yarabbim!! spiralle de hamile kalınıyorsa yandık. inş kayma mayma olmaz da.. en azından olacaksa da isteğimiz dahilinde olsun isterim.mummy hayırlı olsun zor olmus ama en guvenli yontem .. gerci benim arkadasım sprallıyken hamile kaldı spralı kaymıs ayıptır soylemesi :)
evet ya hayırlısı bakalım.. hepimiz hakkında. inşallah.aynen bende 83 lüyüm tıpkı senin gibi düşünüyorum ve 2. den vazgeçiyorum.. belki ilerde fikrimiz değişir ..
evet ya illet bişimiş. yani böyle olduğunu bilmiyordum. gerçi geçti gitti ama o an fenaydı yani. inş kanamam yıldırmaz.hayırlı olsun ..o taktırma anı illet bencede şükür kurtulmuşsun..inşallah bünyen alışır kabul eder
birde şu çok kanam olyı yıldırmıyor insanı sonra normale dönüyor sanırım ..
teşekkür ederim deryacım. foto yorumlarımı gördüm. gören gözlerin güzelliği..baktım çok güzelsiniz..Yiğit paşayada maşallah..
ay az kaldı..sanki seni görebileceğimde neden bu ka sevindirik oldumkine..sanırım senin adına yanlız zor günler geçirdin Nurdan bu gezmeyi gani gani hak ettin.....
Evet canım benimde bir arkadaşım spiral taktırdı.Aylık kontrolünü geciktirdi gittiğnde hamile olduğunu öğrendi.Gözünü korkutmak için söylemiyorum.Rabbim ne zaman isterse biz ne kadar mani olsakta "ol" deyince oluveriyor..mummy hayırlı olsun zor olmus ama en guvenli yontem .. gerci benim arkadasım sprallıyken hamile kaldı spralı kaymıs ayıptır soylemesi :)
büyüdüler vallaa yaa...
Evet hemde çok hızlı..
Bnde adem güneşten bir çok şey öğrendim.Uygulamaya çalşıyorum şimdiden bile yapmamız gereknleri söylüyor. Hatta yatağını ondan ayırmadım.Eğer nasipse 2 yaşına kadar tutmayı düşünüyorum.Şimdiden notlar alıyorum ilerde uygulamak için..gülii adem güneşi dinliyormusun hala salı çarş. kaçırmıyorum mümkün olduğnca
seviyorum bu adamın tarzını yaklaşımını eğitim anlayışını
kitaplarındanda alıp okumayı düşünüyorum sen okudunmu??
merhaba arkadaşlar uzuuun bir aradaan sonra ancak yazıyorum zaman zaman okusamda cevap yazcak fırsat bulamıyorum malesef neyse ben geçmişin derinliklerinde boğulurkene beratın da 2 fotosunu ekleyiverdim özlem ve tazem istemişti epey oldu gerçi ama
umarım herkes iyidir sorun yoktur
Maşallah Berat'a ...QUOTE]
Okul konusu konuşulmuş. Annem 2 sene kolejde çalıştı emekli olduktan sonra. Mutlaka hepsi bir olamaz ama çoğu berbat işliyor. Çok çok iyi bir okul olmadığı sürece asla göndermeyin. İyice araştırın, derim. İyi bir mahalle okulu ortalama bir kolejden kat kat iyidir. Suni başarılarla şişirilmiş bir çocuk sonra nasıl hayal kırıklığına uğrar, düşünün!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?