2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hanzalanın annesi (böyle hitap etmek hoşuma gidiyor da :)) neyse Zehraydı değil mi??

Zehra, bebeğin memede uyuyor ya, kaç dk. sonra yerine koyuyorsun ve öyle ne kadar hiç uyanmadan (bak burası önemli) uyuyor..Gündüz ve gece farklıdır muhakkak..

Ben sporla ilgilensin, hayatını buradan kazansın, çok isterim mesela. Dediğin gibi, akademik başarısı çok çok önemli değil. Ama Boğaziçi Üni'de okusun isterim, sırf manzarası yüzünden! manzarası süper! Orada okumak gerçekten bir ayrıcalık gibi! Göbeğini de oraya gömdürdüm :) Orada okuyup mutsuz olacaksa okumasın tabii.. Ne denir, her şeyin hayırlısı!

PERVıN ben de, Onur da 7 yıllık and lisesi çıkışlıyız. Keşke imam hatipler uğruna bu okulları harcamasalardı. Orada yetişen öğrenci gerçekten fark ediyordu. Artık eski ciddiyeti yok and liselerinin ama gene de en iyisi!

Kardeşim de 7 yıllık mezunu, Gözde 9. sınıftayken ilk defa 4 yıllıklar alınmaya başlandı. ıyi hatırlıyorum, o ara öğretmenleri bayağı isyan etmişti "bunlar nasıl and lis öğrencisi" diye. Bu ülkede eğitim sistemi de, adalet sistemi de, sağlık sistemi dee (bunu nispeten iyileştirdiler ama gene de!!).. hepsi berbat! Nasıl düzelir, hiç umudum da yok

Evet canım ama Hanzala nın annesi benimde daha çok hoşuma gidiyor.. olumunekankayizsmile
3 yada 4 dakika sonra ayırdığımda uyanmayacak kıvama geliyor. yatağına alıyorum.
Bazen gündüzleri uzun sürüyor ama geceleri hemen dalıyor çok şükür...
Valla şu diş sorunu olmadan önce gündüzleri sabah kalkardı 7.30 gibi..
sonra 10 gibi uyuyup 13.00 e kadar dururdu...
Sonra bir iki saat uyanık kalıp 2 saatlik bi uyku daha çekerdi..
Sonrada ara da belki 1 saatlik uyurdu.
Gece 23 tede uyku belirtileri başlardı.
Tabi gündüz böyle çok uyuduğu içinmi yoksa beni yanında mı diye test etmek içinmi bilmiyorum her saat uyanırdı.
Ama emer hemen uyurdu.
Şimdi ise gündüzleri uykusu 1 saati geçmiyor.
GEcede 9 gibi uyumak istiyor.ama gecede aynı çok uyanıyor sadece emmek için ama bazen pışpışlayıp ta uyduğu oluyor..
Bir ortasını bulamadık yani..
Pooofff çok uzun olmuş.. kafamçokkarıştı

okul konusunda bizde bazen konusuyoruz tibetle o kolej diyor ben devlet tr icin dusununce, burda olsaydik burda trdeki gibi degil sistem..trde gercekten bazi kolejler abartilliyor, mesela tibetin galatasaray lisesi takintisi var, gobegini oraya gomucekmis...(gobek hala evde de)..
ben anadolu lisesini bitirdim ve okulumla hep gurur duyarim, calistim kazandim, suan benimle mezun arkadaslarimin hepsi cok iyi yerlerde..buyuk konusmiyayim ama kolej olsun istemiyorum bende..

okadar acıyorumkı suanki and liselerine..eski egitim yok dedigin gibi bide bizim zamanımızda en ii kolejlerden daha iidik .. benimde kardesim 7 yıllıktan mezun canım.

ne cok ortak yonumus var dimi:) ogretmen cocuguyuz . ogretmen cocukları hep ogretmenler odası mudavımlerıdır orda bı kosede tost yerler anne babaları ders cıkısı gelır yada sınıfa derse sokarlar vs vs:)

ayca elif benim gorumcem canım benimle geldi ay sonuna kadarda burda

süpermiş...ben de kayınvalidemi çağırdım gelmedi ayağı çok kötü...annemi artık çağıramıyorum kadın feryat edecek artık...Annem süslenecek gezecek tozacak Ruzy ona daral getirtiyo burda:))

nurdan ben bide ne sevıorum bılıomusun birlikte buyuyosun arkadaslarınla.. hazırlıkta baslıosun cıkısa kadar kres gıbı bir nevi..o yuzden lise arkadaslarım bambaskadır benim icin

galatasaray lisesini karıştırma Nurdan..oraya verilir yaaaaaaaaa... yolculuk ne zaman..

Saol Hanzalanın annesi...Demek ki sorun emerek uyuması değil bizim zırtapozun...Gerçi üç beş gündür ayağa alıştırdım gibi ama farkı yok, yerimden hiç kalkmazsam 2 saat uyur kalktığım an uyanıyor..

saat 2ye gelıo manyak yorgunum hazırlık yaptım yarında yapmam gerekenler var ..ecede salonda yanımda uyuyo bıara uyandı omuzumda kafası babasına gıtmıo halasına gıtmıo sarılıo bana oyle guzeldıkı.. sonra uyutayım dedım mızıkladı emzireyim dedim denemelık acıkmıs yapıstı memeye :) cekıo cekıo sut gelmeye basladıgı sırada elıf mamasını getırmıstı bıberonu gorunce hemen memeyı bıraktı sıpam ama olsun zaten memedekı doyurmaz onu

Canım keşke o insanlar! ne imam hatipleri nede and. liselerini kendi çıkarları uğruna harcamasalardı..
Her iki grubada yazık oldu.

nurdan ben bide ne sevıorum bılıomusun birlikte buyuyosun arkadaslarınla.. hazırlıkta baslıosun cıkısa kadar kres gıbı bir nevi..o yuzden lise arkadaslarım bambaskadır benim icin

evet lise arkadalarimin coguyla hala gorusurum haberlesrim ama uni oyle degil hemen koptuk...7 sene butun gun birliktesin...

PERVıN dediklerini katbekat yaşadım. Annemin çalıştığı okulda bitirdim ilkokulu. Sonradan babam da geldi. Düşün artık! KArdeşim ve ben oradan mezun, annemle babam oradan emekli :))

oyy oyy evrim gelmiş evine dönmüş
sahalarada dönmüş..
kuzy nasıl kuzy.
varmı mektubu.uzun zaman oldu mektup yazmıyor. boşluyor bizi.. kereta. kualğını çek annesi

annesi bi doğrulabilse.. :) adet olacakmısım, artık agrım hıc olmuyor ama agrı olmadıgından ıkı gundur berbat sekılde tutan migren agrısını kan gelene kadar anlamlandıramadım.. perısandım ıkı gundur.. yarım saat oncesıne kadar.

nurdaan az kaldıı sadece bir haftacıkkk kaydirigubbakcemile5
bendemi izmire gelsem o arada ne yapsammm :))

yapar mısın cıdden bole bısı???
yaparsan basımın ustundesın,bilesin.

msjın gelmemiş aygız feysbuktanmı attın

tatlım bı daa attım..

heytt beaa.. efsane gerı döndü :))

+1

galatasaray lisesini karıştırma Nurdan..oraya verilir yaaaaaaaaa... yolculuk ne zaman..

gönderemem cocugumu ole uzaklara.. akannehir

bugun primanın yenı bezı premium u aldım.. her yerı yumusacık bısı.. oldukca guzel yapmıslar.. pambık gıbı.. cok beendım.. Kuzy de beendı kı taktıgımız gıbı kakasını yaptı adam :))

Burcu nun yaptıgı gıbı gıttım Kuzy ye sandalet aldım.. Genesis ın 20 lıra.. uc-bes yer gezdım 50 den asagı bulamadım.. cok gereksız geldı 50 lıra vermek..aklıma Burcu nun dedıgı geldı, hemen gıdıp baktım Balcova Kıpa ya.. sahane modellerı vardı.. bı tane aldık.. altı ötenlerden :))

Canım keşke o insanlar! ne imam hatipleri nede and. liselerini kendi çıkarları uğruna harcamasalardı..
Her iki grubada yazık oldu.

İşte aileler çocukları imam hatiplere ilkokuldan sonra göndermesin, çocuk biraz kendini ifade edebilir hale gelsin, diye 8 yıllık kesintisiz eğitime başladık ya, onu demek istedim.

Yoksa ben birilerinin çıkarları uğruna çoook mağdur oldum yani! Eminim çoğumuz da olmuşuzdur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…