katılıyorum...iki kardeşim liseye kadar özel okulda okudular, ben garibim devlet okullarında..aslolan çocuğun mayası...Kolej çok çok çok iyiyse evet...
ben Rüzgarın sadece mutlu bir insan olmasını istiyorum. Çok akıllı olsun, çok başarılı olsun, çok iyi üniversiteler bitirsin beklentilerim yok.. Belki kendi yaşadıklarımdan dolayı, bu konuyu hep çok düşünmüşümdür... Bol bol spora ve sosyal etkinliklere yönlendirmek isterim..
Hanzalanın annesi (böyle hitap etmek hoşuma gidiyor da :)) neyse Zehraydı değil mi??
Zehra, bebeğin memede uyuyor ya, kaç dk. sonra yerine koyuyorsun ve öyle ne kadar hiç uyanmadan (bak burası önemli) uyuyor..Gündüz ve gece farklıdır muhakkak..
PERVİN ben de, Onur da 7 yıllık and lisesi çıkışlıyız. Keşke imam hatipler uğruna bu okulları harcamasalardı. Orada yetişen öğrenci gerçekten fark ediyordu. Artık eski ciddiyeti yok and liselerinin ama gene de en iyisi!
Kardeşim de 7 yıllık mezunu, Gözde 9. sınıftayken ilk defa 4 yıllıklar alınmaya başlandı. İyi hatırlıyorum, o ara öğretmenleri bayağı isyan etmişti "bunlar nasıl and lis öğrencisi" diye. Bu ülkede eğitim sistemi de, adalet sistemi de, sağlık sistemi dee (bunu nispeten iyileştirdiler ama gene de!!).. hepsi berbat! Nasıl düzelir, hiç umudum da yok
ayca elif benim gorumcem canım benimle geldi ay sonuna kadarda burda
okul konusunda bizde bazen konusuyoruz tibetle o kolej diyor ben devlet tr icin dusununce, burda olsaydik burda trdeki gibi degil sistem..trde gercekten bazi kolejler abartilliyor, mesela tibetin galatasaray lisesi takintisi var, gobegini oraya gomucekmis...(gobek hala evde de)..
ben anadolu lisesini bitirdim ve okulumla hep gurur duyarim, calistim kazandim, suan benimle mezun arkadaslarimin hepsi cok iyi yerlerde..buyuk konusmiyayim ama kolej olsun istemiyorum bende..
okul konusunda bizde bazen konusuyoruz tibetle o kolej diyor ben devlet tr icin dusununce, burda olsaydik burda trdeki gibi degil sistem..trde gercekten bazi kolejler abartilliyor, mesela tibetin galatasaray lisesi takintisi var, gobegini oraya gomucekmis...(gobek hala evde de)..
ben anadolu lisesini bitirdim ve okulumla hep gurur duyarim, calistim kazandim, suan benimle mezun arkadaslarimin hepsi cok iyi yerlerde..buyuk konusmiyayim ama kolej olsun istemiyorum bende..
PERVİN ben de, Onur da 7 yıllık and lisesi çıkışlıyız. Keşke imam hatipler uğruna bu okulları harcamasalardı. Orada yetişen öğrenci gerçekten fark ediyordu. Artık eski ciddiyeti yok and liselerinin ama gene de en iyisi!
Kardeşim de 7 yıllık mezunu, Gözde 9. sınıftayken ilk defa 4 yıllıklar alınmaya başlandı. İyi hatırlıyorum, o ara öğretmenleri bayağı isyan etmişti "bunlar nasıl and lis öğrencisi" diye. Bu ülkede eğitim sistemi de, adalet sistemi de, sağlık sistemi dee (bunu nispeten iyileştirdiler ama gene de!!).. hepsi berbat! Nasıl düzelir, hiç umudum da yok
nurdan ben bide ne sevıorum bılıomusun birlikte buyuyosun arkadaslarınla.. hazırlıkta baslıosun cıkısa kadar kres gıbı bir nevi..o yuzden lise arkadaslarım bambaskadır benim icin
oyy oyy evrim gelmiş evine dönmüş
sahalarada dönmüş..
kuzy nasıl kuzy.
varmı mektubu.uzun zaman oldu mektup yazmıyor. boşluyor bizi.. kereta. kualğını çek annesi
nurdaan az kaldıı sadece bir haftacıkkk kaydirigubbakcemile5
bendemi izmire gelsem o arada ne yapsammm :))
msjın gelmemiş aygız feysbuktanmı attın
derya mısırunlu kek gibiydım walla fırına sursem kendimi olurdu ama mis gibi yumusacık oluyo insan. sonrada kabak lifiyle iice keseledim . artık 8den sonra yemeyı kesıorum :) yuruyus yaptım bacaklarım yanıo kasınıo hatta ise yaradıgını hissediorum gelincede dusa gırıorum. Allah razı olsun eliften cok rahat ediorum
okul durumları konuşulmuş
bence ilköğretim eğitimi hepsinden önemli
hatta şu dönemdeki eğitim dahi çok önemli
bende rabbim nasip ederse şartlarımız uygun olursa kesinlikle iyi bir okula göndereceğim mahalle arası devlet okulu asla düşünmüyorum temel çok ama çok önemli
temeli sağlam olmayan bir binanın üstüne dubleks lüks daire yaptırsanız ne olur??bende böyle bakıyorum olaya
ancak şu an için konuşmak erken ama şartlarımı her türlü zorlayacağım..
galatasaray lisesini karıştırma Nurdan..oraya verilir yaaaaaaaaa... yolculuk ne zaman..
Canım keşke o insanlar! ne imam hatipleri nede and. liselerini kendi çıkarları uğruna harcamasalardı..
Her iki grubada yazık oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?