Kuzey ın üst ve alt dişleri aynı anda cıkıyor.. yola cıktılar gorunduler, cocuk bu yuzden ıkı gundur kabız sanırım.. gunler geceler cok senlıklı gecıyor.. :))
Bır de ınanılmaz bır yaramaz evlada sahıp olduugmun mınnık mınnık habeercılıgını yapıor oglumm.. gelecek için endişelerim mevcuttur.. :))
İşte aileler çocukları imam hatiplere ilkokuldan sonra göndermesin, çocuk biraz kendini ifade edebilir hale gelsin, diye 8 yıllık kesintisiz eğitime başladık ya, onu demek istedim.
Yoksa ben birilerinin çıkarları uğruna çoook mağdur oldum yani! Eminim çoğumuz da olmuşuzdur.
NURDAN ne zman görüşeceğiz? perşembe boşum?
Evrim o beze ben de baktım ama pahalı geldi! Normali 18 TL idi, yımışak olanı 23 mü ne? Sandaletlerinizi güle güle öttürün :)
İşte aileler çocukları imam hatiplere ilkokuldan sonra göndermesin, çocuk biraz kendini ifade edebilir hale gelsin, diye 8 yıllık kesintisiz eğitime başladık ya, onu demek istedim.
Yoksa ben birilerinin çıkarları uğruna çoook mağdur oldum yani! Eminim çoğumuz da olmuşuzdur.
NURDAN ne zman görüşeceğiz? perşembe boşum?
Kuzey ın üst ve alt dişleri aynı anda cıkıyor.. yola cıktılar gorunduler, cocuk bu yuzden ıkı gundur kabız sanırım.. gunler geceler cok senlıklı gecıyor.. :))
Bır de ınanılmaz bır yaramaz evlada sahıp olduugmun mınnık mınnık habeercılıgını yapıor oglumm.. gelecek için endişelerim mevcuttur.. :))
Gazan mubarek olsun Evrimciğim... eyvahedigeldismile
ZEHRA çocuk 8. sınıfa geldiğinde kendini ifade edebilecek hale gelsin, icabında "imam hatipe gitmek istemiyorum" ya da "fen lisesine gitmek istemiyorum" diyebilsin. Yani kendi ile ilgili kararlara katılabilsin diye 8 yıllık kesintisiz eğitime geçildi.
Yoksa sen kendini elbette güzel ifade ediyorsun, benim ifade ettiklerimi bir an idrak edemedin. Belki anadolu imam hatip mezunu olmadığım için ben kendimi ifade edememişimdir. kaydirigubbakcemile3
Ben öğretmenim ve okulların öğretim programları ile ilgili yeterince bilgim var. Ne yazık ki imam hatipler uğruna çok kişiler harcandı. Uğruna derken imam hatiplere iyi ya da kötü demiyorum. İHL mezunları her bölüme gidemesin diye meslek liselerini harcıyorlar şimdi de! O öğrenicye de, bu öğrenciye de yazık günah! Bu okullar bu kadar tukaka ise kapat gitsin, yok onu yapmaya gözleri yemiyor. İHL'ler açık ama önü kapalı, İHL ler açık ama 8. sınıftan sonra! gibi oyunlarla çok öğrenciyi yaktılar / yakıyorlar.
Yoksa İHL öğrencilerinin ne kadar iyi bir eğitim aldıklarını, aldıkları eğitimi ne yönde kullandıklarını "her yerde olduğu gibi" iyi ve kötü örnekleriyle görüyoruz.
maşallah tatlı berate.. pek yakışıklı olmuş..merhaba arkadaşlar uzuuun bir aradaan sonra ancak yazıyorum zaman zaman okusamda cevap yazcak fırsat bulamıyorum malesef neyse ben geçmişin derinliklerinde boğulurkene beratın da 2 fotosunu ekleyiverdim özlem ve tazem istemişti epey oldu gerçi ama
umarım herkes iyidir sorun yoktur
o zaman aylık kontrolü kesinlikle geciktirmemem lazım mazallah.. söylediğin gibi rabbim ol deyince oluyor ama tedbirleri çok sıkı tutmak lazım anlaşılan..Evet canım benimde bir arkadaşım spiral taktırdı.Aylık kontrolünü geciktirdi gittiğnde hamile olduğunu öğrendi.Gözünü korkutmak için söylemiyorum.Rabbim ne zaman isterse biz ne kadar mani olsakta "ol" deyince oluveriyor..
Bnde adem güneşten bir çok şey öğrendim.Uygulamaya çalşıyorum şimdiden bile yapmamız gereknleri söylüyor. Hatta yatağını ondan ayırmadım.Eğer nasipse 2 yaşına kadar tutmayı düşünüyorum.Şimdiden notlar alıyorum ilerde uygulamak için..
ben de geçenlerde gördüm kilerde. alalım dedim ama evde baya bez stoğu var. onlar bitsin deneyeceğim ben de. en azından sadece geceleri yatarken bağlanabilir mesela..bugun primanın yenı bezı premium u aldım.. her yerı yumusacık bısı.. oldukca guzel yapmıslar.. pambık gıbı.. cok beendım.. Kuzy de beendı kı taktıgımız gıbı kakasını yaptı adam :))
damla apla burdaydı geçmiş yapıp kaçtı demek...
Okul konusu konuşulmuş. Annem 2 sene kolejde çalıştı emekli olduktan sonra. Mutlaka hepsi bir olamaz ama çoğu berbat işliyor. Çok çok iyi bir okul olmadığı sürece asla göndermeyin. İyice araştırın, derim. İyi bir mahalle okulu ortalama bir kolejden kat kat iyidir. Suni başarılarla şişirilmiş bir çocuk sonra nasıl hayal kırıklığına uğrar, düşünün!
sandaletini güle güle giysin kuzy....bugun primanın yenı bezı premium u aldım.. her yerı yumusacık bısı.. oldukca guzel yapmıslar.. pambık gıbı.. cok beendım.. Kuzy de beendı kı taktıgımız gıbı kakasını yaptı adam :))
Burcu nun yaptıgı gıbı gıttım Kuzy ye sandalet aldım.. Genesis ın 20 lıra.. uc-bes yer gezdım 50 den asagı bulamadım.. cok gereksız geldı 50 lıra vermek..aklıma Burcu nun dedıgı geldı, hemen gıdıp baktım Balcova Kıpa ya.. sahane modellerı vardı.. bı tane aldık.. altı ötenlerden :))
günaydın arkadaşlar
alıntılarla başladım. hepiniz iyisinizdir inşallah.
benim yiğitim su içmiyorne yapsam veremiyorum kızlar ya.. bıvvvtt diye tükürüyor hepsini. rezene de içmiyor. yani sulu şeylere hep aynısını yapıyor. bu yüzden de büyüğünü yapamıyor. kayısı kurusu filan verdim ama kar etmedi. hatta tüm gece çişini bile yapmamaşı doğru düzgün. ne yapacağımı şaşırdım. fikri olan var mı??
o zaman aylık kontrolü kesinlikle geciktirmemem lazım mazallah.. söylediğin gibi rabbim ol deyince oluyor ama tedbirleri çok sıkı tutmak lazım anlaşılan..
adem güneşi ilk kez duyuyorum bu arada. hangi kanalda ve kaçta çıkıyor??
QUOTE]
Adem güneş burç fm de salı ve çarşamba günleri saat 11.05 te..
Ama ben bazen kaçırıyorum. Burç fm in arşivinden dinliyorum..
Canım benim oğlumda hala öğün gibi emzirdiğim için çok içmiyordu. Bende her çorba yada pekmez verdiğimde küçük bir bardakla azar azar bir kaç yudum içirdim dökse bile hem bardakla içmeyi öğrensin hemde su içmeye alışsın diye..günaydın arkadaşlar
alıntılarla başladım. hepiniz iyisinizdir inşallah.
benim yiğitim su içmiyorne yapsam veremiyorum kızlar ya.. bıvvvtt diye tükürüyor hepsini. rezene de içmiyor. yani sulu şeylere hep aynısını yapıyor. bu yüzden de büyüğünü yapamıyor. kayısı kurusu filan verdim ama kar etmedi. hatta tüm gece çişini bile yapmamaşı doğru düzgün. ne yapacağımı şaşırdım. fikri olan var mı??
Artık bardağı görünce elleriyle uzanıyor içmek için.. alkisalkisalkis
evriş dişleriniz hayırlı olsun sanada Allah yardım etsin canım ...
genel olarak din siyaset futbol tartısmaktan hoslanmadıgım konular cunku sen ne dersen de ne ben fikrimi degisirim ne sen degişirsin oyle sen benim fikrimi karalarsın ben seninkini :) gereksiz yani .
Üstüme alınmış gibi olacağım ama...Yanlış anlaşılmak istemem canım karalamak gibi bi niyetim yoktu sadece fikrimi söyledim. Bir dahada konuşmam zaten.. Çünkü sanal bir ortam.. Mimik göz teması falan yok belki samimi bir ortamda yapılsa hiç sorun olmayacağı anlaşılır fakat böyle olunca yanlış anlaşılmalar olabiliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?