2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzey ın üst ve alt dişleri aynı anda cıkıyor.. yola cıktılar gorunduler, cocuk bu yuzden ıkı gundur kabız sanırım.. gunler geceler cok senlıklı gecıyor.. :))

Bır de ınanılmaz bır yaramaz evlada sahıp olduugmun mınnık mınnık habeercılıgını yapıor oglumm.. gelecek için endişelerim mevcuttur.. :))

Evrim o beze ben de baktım ama pahalı geldi! Normali 18 TL idi, yımışak olanı 23 mü ne? Sandaletlerinizi güle güle öttürün :)

ailece yakıyorsunuz bu günlerde hıııı?

Ya canım şimdi gerçekten yanlış anlamanı istemem.
Anadolu İmam hatip mezunuyum.
İmam hatip mezunu insanlar kendilerini gayet güzel ifade ediyorlar.
Toplumda yanlış bi anlayış mevcut..
Ki imam hatip liseleri sadece meslek dersleri değil Diğer liselerin gördüğü müfredatı çokta güzel bir şekilde öğrencilerine göstermekte.. Yani gayet ağır ve ilerde kendiilerini düzgün bir şekilde ifade edebilecek müfredatı işlemekteler.. Yanlış anlaşılmak istemem. Yanlış olduğunu düşündüğüm bir konuya açıklık getirmeye çalıştım..

Evrim o beze ben de baktım ama pahalı geldi! Normali 18 TL idi, yımışak olanı 23 mü ne? Sandaletlerinizi güle güle öttürün :)

Burcu bı telefonuna baksana bacım..

44 adettı aldıgımız, 21 lıraya satılıyordu.. merak ettıgımızden aldık en cok acıkcası.. benım bıle baglayasım geldı be bacımm kaydirigubbakcemile3

Iste bende bunu soyliycektim sana da bi gorusemedik..ben persembe gunu birlik Istanbul'a gidiyorum, esraya iyi haber buydu, ama kotu haber gorusmeye vaktimiz olamicak sanirim onunla(senin baska hangi guunun bos, ben sali donuyorum..

Gazan mubarek olsun Evrimciğim... eyvahedigeldismile

Hanzalam sevgili oğlum uyandı mızırdıyor uykusu dağılmadan bayıltayım şu zıptırığı..
Herkese iyi geceler.. Derin deliksiz uykular... mirmirmirmir

ZEHRA çocuk 8. sınıfa geldiğinde kendini ifade edebilecek hale gelsin, icabında "imam hatipe gitmek istemiyorum" ya da "fen lisesine gitmek istemiyorum" diyebilsin. Yani kendi ile ilgili kararlara katılabilsin diye 8 yıllık kesintisiz eğitime geçildi.

Yoksa sen kendini elbette güzel ifade ediyorsun, benim ifade ettiklerimi bir an idrak edemedin. Belki anadolu imam hatip mezunu olmadığım için ben kendimi ifade edememişimdir. kaydirigubbakcemile3

Ben öğretmenim ve okulların öğretim programları ile ilgili yeterince bilgim var. Ne yazık ki imam hatipler uğruna çok kişiler harcandı. Uğruna derken imam hatiplere iyi ya da kötü demiyorum. ıHL mezunları her bölüme gidemesin diye meslek liselerini harcıyorlar şimdi de! O öğrenicye de, bu öğrenciye de yazık günah! Bu okullar bu kadar tukaka ise kapat gitsin, yok onu yapmaya gözleri yemiyor. ıHL'ler açık ama önü kapalı, ıHL ler açık ama 8. sınıftan sonra! gibi oyunlarla çok öğrenciyi yaktılar / yakıyorlar.

Yoksa ıHL öğrencilerinin ne kadar iyi bir eğitim aldıklarını, aldıkları eğitimi ne yönde kullandıklarını "her yerde olduğu gibi" iyi ve kötü örnekleriyle görüyoruz.

neyse Canım..
Farklı fikirlere sahibiz. Yani burada farklı görüşlere sahip bir çok insan var. Hepsi ortak bir noktada buluşmuş. Bu konu inşallah zayıflama tüyolarından beni mahrum etmez..olumunekankayizsmile :lepi:

Son düzenleme:
maşallah tatlı berate.. pek yakışıklı olmuş..
o zaman aylık kontrolü kesinlikle geciktirmemem lazım mazallah.. söylediğin gibi rabbim ol deyince oluyor ama tedbirleri çok sıkı tutmak lazım anlaşılan..
adem güneşi ilk kez duyuyorum bu arada. hangi kanalda ve kaçta çıkıyor??
bugun primanın yenı bezı premium u aldım.. her yerı yumusacık bısı.. oldukca guzel yapmıslar.. pambık gıbı.. cok beendım.. Kuzy de beendı kı taktıgımız gıbı kakasını yaptı adam :))
ben de geçenlerde gördüm kilerde. alalım dedim ama evde baya bez stoğu var. onlar bitsin deneyeceğim ben de. en azından sadece geceleri yatarken bağlanabilir mesela..

günaydın arkadaşlar
alıntılarla başladım. hepiniz iyisinizdir inşallah.
benim yiğitim su içmiyor ne yapsam veremiyorum kızlar ya.. bıvvvtt diye tükürüyor hepsini. rezene de içmiyor. yani sulu şeylere hep aynısını yapıyor. bu yüzden de büyüğünü yapamıyor. kayısı kurusu filan verdim ama kar etmedi. hatta tüm gece çişini bile yapmamaşı doğru düzgün. ne yapacağımı şaşırdım. fikri olan var mı??

okul konuları konuşuluyor
biz de henüz o konuda bir karara varmış değiliz. zaman zaman konuşuyoruz eşimle ama öyle detaylı değil yani. ikimiz de öğretmen olduğumuz için ortak kanımız şu bu konuda. eğer gerçekten iyi bir devlet okulunda ve iyi bir öğretmende okursa kolejden bir farkı olmuyor. diyoruz önce araştırma yaparız hangi devlet okulu iyi diye. ve o okulun yanından ev tutarız gerekirse. çünkü artık herkes kendi mahallesindeki okula gidebiliyor biliyorsunuz. ve özellikle de öğretmenini çok iyi araştırmak gerekiyor. yani burda hiçbir meslektaşıma kötü deme hakkını kendimde bulmuyorum. eminim herkes elinden gelenin en iyisini yapıyordur fakat bazı arkadaşların başarıları ciddi bir şekilde göze çarpıyor. işte böyle öğretmenleri yakalamak lazım. b planı olarakta iyi bir özel okul olabilir fakat maddi durumu çok iyi ayarlamak lazım. malum okul 8 yıl..

evriş dişleriniz hayırlı olsun sanada Allah yardım etsin canım ...

genel olarak din siyaset futbol tartısmaktan hoslanmadıgım konular cunku sen ne dersen de ne ben fikrimi degisirim ne sen degişirsin oyle sen benim fikrimi karalarsın ben seninkini :) gereksiz yani .

damla apla burdaydı geçmiş yapıp kaçtı demek...

tatlım dün sabah açtım bilgisayarı ve topiği açış o açış bu sabah başına tekrar geçebildim.

kızkardeşim rehber öğretmen olarak kolejde çalışıyor. ilk işi. onun bile hayalleri yıkıldı. devlet okuluuu diye bağırıyor şimdi.

sandaletini güle güle giysin kuzy....

bende aldım premium ama denemedim henüz.

kayısıyı suda haşlayıp suyunu içiriyorum, ya da aynı şekilde erik suyu.

mal gıbıyım dun gece 2bucukta yattım hala daha devam edıo hazırlıgım.. aksam emrah kızdı ne sen gıt ne baskası gelsın bu ne cektıgın ezıyet dedı halbuse ezıyet cekmıorum yaparken ama insan yoruluo tabi.. eee cagıranları cagırmıycazmı ozamanda burdakıler cok dedıkoducu birisi icin sey dediklerini duydum : o anca gıtmeyı bilir hic davet etmeyı bılmez . bende bu tıp bir ithama maruz kalmak istemiorum acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…