deryam elbette sende haklısın bende diyorum tamamen şartlarla ilgili şu an bunları konuşmak hatta çok boş sadece fikir yürütüyoruz kimisi imkanı olsada gereksiz görüyor yada imkanlarını zorlamıyor
hatta mami dahi dediki ne kolejiymişş biz kolejemi gittik diye adamdaki mantık bu maalesef
bende dedim sonuç ortada zaten neyse..
uzun lafın kısası rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah bende tek çocuk olsun tam anlamıyla yetiştireyim istiyorum bakalım nasip kısmet
merhaba arkadaşlar uzuuun bir aradaan sonra ancak yazıyorum zaman zaman okusamda cevap yazcak fırsat bulamıyorum malesef neyse ben geçmişin derinliklerinde boğulurkene beratın da 2 fotosunu ekleyiverdim özlem ve tazem istemişti epey oldu gerçi ama
umarım herkes iyidir sorun yoktur
mal gıbıyım dun gece 2bucukta yattım hala daha devam edıo hazırlıgım.. aksam emrah kızdı ne sen gıt ne baskası gelsın bu ne cektıgın ezıyet dedı halbuse ezıyet cekmıorum yaparken ama insan yoruluo tabi.. eee cagıranları cagırmıycazmı ozamanda burdakıler cok dedıkoducu birisi icin sey dediklerini duydum : o anca gıtmeyı bilir hic davet etmeyı bılmez . bende bu tıp bir ithama maruz kalmak istemiorum acıkcası
mal gıbıyım dun gece 2bucukta yattım hala daha devam edıo hazırlıgım.. aksam emrah kızdı ne sen gıt ne baskası gelsın bu ne cektıgın ezıyet dedı halbuse ezıyet cekmıorum yaparken ama insan yoruluo tabi.. eee cagıranları cagırmıycazmı ozamanda burdakıler cok dedıkoducu birisi icin sey dediklerini duydum : o anca gıtmeyı bilir hic davet etmeyı bılmez . bende bu tıp bir ithama maruz kalmak istemiorum acıkcası
esra hormonluyu emzirirkende rahatlikla taktirabilirsin.-..hatta rahim agzi emerken daha acik oldugundan daha rahat takiliyor..salgilanan hormon zaten sadece o bölgeyi etkiliyor ve süte gecmiyor..ben emzirirken taktirdim..benim doktor dogumdan hemen sonra gel demisti ama ben gidemedim..yani istiyorsan bosuna bekleme..
saol esra. güle güle kullanırım inşallah :) bünyem kabul eder umarım. hamileyken iki kez bakmıştı doktorum çatıma. o zaman da acımıştı. ama bu kadar da değildi yani.. biraz bel ve kasık ağrısı da yapabilir dedi bakalım. bi garip hissediyorum şu anda zaten.. hormonlu olanı sordum ben tavsiye etmem dedi. onu 35 yaş üstü olanlara takıyoruz genelde dedi. benimki diğer model. bakırlı olan.
bence ecoş babasına benziyor berkede esranın kopysiii
şimdi okul konusunda
ben şahsen sırf özel okul olsun diye verememm herhangibir okula.
almasını istediğim egitim yani çocuguma eğitim vermelerini istediğim okulların fiyatı çok yüksek. ancak ben yine görevime başlarsam ozaman veli indrimi ile gönderirim. yoksa gerçekden zorlar.
yaho 16:30 dan beri uyuyor gece bile böyle uyumaz kafamıza taş yağacakkk
birazdan dizim başlayacak ve uyanır kesin :sinifsinif:
men ikinizide görüyorum..
hmm tamam zehra. burç fm burda çekmiyordur zaten çok büyük ihtimal. zaten o saatte de okulda oluyorum. anlaşılan dinleyemeyeceğim. fakat şu akıllı bebekler akademisi kitabını almayı düşünüyorum bakalım. sanırım burcu söylemişti onu da..
merhaba arkadaşlar uzuuun bir aradaan sonra ancak yazıyorum zaman zaman okusamda cevap yazcak fırsat bulamıyorum malesef neyse ben geçmişin derinliklerinde boğulurkene beratın da 2 fotosunu ekleyiverdim özlem ve tazem istemişti epey oldu gerçi ama
umarım herkes iyidir sorun yoktur
Okul konusu konuşulmuş. Annem 2 sene kolejde çalıştı emekli olduktan sonra. Mutlaka hepsi bir olamaz ama çoğu berbat işliyor. Çok çok iyi bir okul olmadığı sürece asla göndermeyin. İyice araştırın, derim. İyi bir mahalle okulu ortalama bir kolejden kat kat iyidir. Suni başarılarla şişirilmiş bir çocuk sonra nasıl hayal kırıklığına uğrar, düşünün!
Beratım'ı öperim, annesini kuacklarım. Naber kız Evroş?
Pinky lekelerin ne durumda?
Hapa başladım hayırlı uğurlu olsun, bi kaç gün tikkatli oluciyiz, saldım çayıra! yapmiiciiiz. Öyle gerekiyormuş, prospektüsünde öyle yazıyi.
Havalar süper gidiyor maşallah, Doruk'la okul dışındaki zamanlarda sokaklarda sürtüyoruz. Yemeğimi yapıyorum, ev bile gayet dağınık hatta, bir toplasam iyi olacak.
Onur bu akşam öğrencileriyle dışarıda, geç gelecek. Evde yalnızım. Yalnız olunca canım tıkınmak istemedi hayret, demek Onur'muş benim iştahımı açan :))
Bu arada bugün ölçülerim alındı, en son 5 hafta önce belim 86 cm ölçülmüş. Bugün 77 çıktı şok oldum. 5 haftada bel 9 cm incelmez. Kıza dedim yanlış yazmış olabilir misin? Değil ama eminim, 86 yı görünce "daha çok işim var" demiştim içimden. Kız da dedi, ödemdir muhtemelen, 9 cm değilse de 4-5 cm incelmiştir, dedi. Kendime ohha dedim. Diğer yerlerim 2-3 cm gitmiş. Mutluyum :)
bebekler çok büyümüş yaaa. Musti, Ecoş (esrakonunki), diğer Ecoş (melteminki), Berat...hepsini kokluyorum.. Bizim Ruzy biraz ufak tefek olcek galiba..
Atom karıncam teyzelerine teşekkür ediyor.. Esrako, şimdiden terletiyor kafasını zaten..ara ara takıyorum..yani bırakıp uzaktan izlediğim anlarda.. 11 muhabbetine gelince, ortada bi sorun var aslında ama biz eşimle aramızda sürekli dalgaya alıyoruz bu durumu, ama sorun tabi... Aşarız elbet ama ona yoracak kafa yok şu an bende...
Pervin, Elif kim kuzum??
Uleeeeeeeen rüzgar bi uyanma da bi uyanma da şaşırt beni daaaaaaa..Kaçtım...
katılıyorum...iki kardeşim liseye kadar özel okulda okudular, ben garibim devlet okullarında..aslolan çocuğun mayası...Kolej çok çok çok iyiyse evet...
ben Rüzgarın sadece mutlu bir insan olmasını istiyorum. Çok akıllı olsun, çok başarılı olsun, çok iyi üniversiteler bitirsin beklentilerim yok.. Belki kendi yaşadıklarımdan dolayı, bu konuyu hep çok düşünmüşümdür... Bol bol spora ve sosyal etkinliklere yönlendirmek isterim..
bugun primanın yenı bezı premium u aldım.. her yerı yumusacık bısı.. oldukca guzel yapmıslar.. pambık gıbı.. cok beendım.. Kuzy de beendı kı taktıgımız gıbı kakasını yaptı adam :))
Burcu nun yaptıgı gıbı gıttım Kuzy ye sandalet aldım.. Genesis ın 20 lıra.. uc-bes yer gezdım 50 den asagı bulamadım.. cok gereksız geldı 50 lıra vermek..aklıma Burcu nun dedıgı geldı, hemen gıdıp baktım Balcova Kıpa ya.. sahane modellerı vardı.. bı tane aldık.. altı ötenlerden :))
Iste bende bunu soyliycektim sana da bi gorusemedik..ben persembe gunu birlik Istanbul'a gidiyorum, esraya iyi haber buydu, ama kotu haber gorusmeye vaktimiz olamicak sanirim onunla(senin baska hangi guunun bos, ben sali donuyorum..
spiral taktıranlar
arkadaslar spirali kaymıs hamile kalmıs haberlerini yazanlarınız oldu
spiral kullanırken ozellikle dikkat edilmesi gereken noktalar var
daha oncede yazmıstım su ara malum herkes korunma konusuna egildi tekrar yazayım ded im
spiralli iken asla 25 kilodan fazlasını kaldırmamanız gerek kaydırabiliyor spirali
birde bir ilac spiralin olusturdugu bariyer gorevini yok ediyordu aspirin di sanırım çok emin degilim dr larınazı adanısın sormadan bu konuy hatırlatmıyor maalese dr lar. kaç kisiye sordurttum aa evet demisler e niye bastan demiyorsunuz insanların basına is acıcaksınız yani.
ve spiralin her yıl duzenli kontrolunu yaptırmalısınız
eskiden bu spirallere5 yıllıktı sonra ben taktırdım yıllar geçti 5+5 dendi yani kontrol ve sıkı takip ile uzatıldı 10 yıla kadar
6. yılda gittigimed birsey yoktu olumsuz aradan 6 ay gecti gittim iltihap yapmıs agrı yaptı zaten ve çıkarttırdım. yani ihmale gelmez hele ikinci bebek dusunenler spiral yuzunden ben tek tupumu kaybettims ayılır tıkandı enfeksiyon yuzunden ve acılamadı laparoskopi ameliyati ile bile ece ye hamile kalmak için 16 ay ugrastım ameliyat oldum vs vs.
yani ozellikle dogurganlıgın bozmak istemeyenler spiral basit bir olay degil kontrolleri yapılmalı enfeksiyonlara dikkat edilmeli çunku onun ipi sayesinde enfeksiyon yumurtalıklara kadar çıkabiliyormus bana yıllarsonra bir dr dedi ipini uzun tutmuslar enfeksiyona davetiye bu dedi kisalttım dedi kisalttı mesela. yani hassas konular var dikkat edin
evriş dişleriniz hayırlı olsun sanada Allah yardım etsin canım ...
genel olarak din siyaset futbol tartısmaktan hoslanmadıgım konular cunku sen ne dersen de ne ben fikrimi degisirim ne sen degişirsin oyle sen benim fikrimi karalarsın ben seninkini :) gereksiz yani .
yalnız anlamadığım bu bilsem hakkında ikinci bir okul gibi demişsiniz ya. yani çocuk normal eğitimini sürdürürken hem kendi okuluna hem buna mı gidiyor? biraz cahilim de bu konuda.. napim hayatımda hiç bilsem görmedim :)
zehracım
pervininde yazdıgı gibi bu konularda kimse kimsenin fikrini degistiremez. pervinde burcuda sana sanmıyorumki olumsuz seyler dusunerek yazsınlar. ben onlar yerine fikir yazmıs gibi oldum ama yazılarından uzulmus olabileceginu dusundum burcu ya demissin zayıflama tiyolarından mahrumm olmam vs :) yok daha neler herkesin gorusu fikri hele ki bu tarz ciddi konulard farklı elbette olacaktır. benim en yakın arkadaslarımla bile siyasi gorus vs konularında buyuk ayrılıklar olabiliyor ama biz bir siyasi grubun uyeleri degiliz bizi bir araya getiren sey anne olusumuz o yuzden burdaki hiç bir arkadasın bundan oturu tavır alacagını vs sanmıyorum nacizane kendi fikirlerimi yazmak istedim kendileride geldiklerinde yazarlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?