2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Beni spiralle hamile kalan arkdaşımında 1 yaşında kızı var kilosu da iyi maşallah yani hergün onu kaldırmak taşımak zorunda.. bide temizlik için kova falan taşımış..
Ondan kaymış zaten..
Fatmacım sen dikkat edersin zaten...

meltem bizde benzer bir gece geçirdik.
saat 1 e kadar evde is yaptım zaten yuruyuse gidiyorum is çikisi 8 gibi evde oluyorum ece 11 e geliyordu uyudu hemen atom karınca is basına geçti yemek etraf toplama vs saat oldu 1 yatıcam takır tukur sesler geliyor ece ayak ucuna kafayı koymus ters donmus ama kafası tam mobilya ile teget sekilde kimildasa kafasını vurcak iyice
ibo ellemeyelim uyanır dedi benim içim el vermedi oyle bırakmaya ve duzelttik hemen uyandı oturuverdi uyutmaya çalırısken saat 2 oldu actı gozunu guluyor falan tam uyku geçisimi neydi bu kaar çabuk ayıldı anlamadık. 2 gibi yine uyudu 5 de yine uyanmıs ibo memeye getirdi hatırlıyorum ama sabah 6 falansanmıstım 5 den sonra memede birlikte uyumusuz hatırlamıyorum detayları tam olarak :) uyandım meme emiyor eli karnımda sıcak sıcak :) canım kızım benim yaa mecbur kalkmak için memeyi çikardım agzından giyinirken ben uyandı

günaydın..... geçmiş çok derin iyi kaynatmışsınız bakamadım artık ben burdan konuya balıklamaya dalayım.....

tamam esracım. en iyisi yaz tatiline gittiğimde kütahyada yiğiti doğum yaptıran ve takiplerini yapan doktoruma bi gideyim. söylediğin gibi taktırdım bitti oh dememek lazım. zaten dememiştim ama uyarıların da çok iyi oldu çok teşekkürler canım.

normalde de pek ağır kaldırap bir tip değilim zaten eşim de bu konuda çok hassas canım. bi de sezeryan oldum ya o yüzden de kaldırmıyorum. ama yiğiti sürekli kucak kucak yani o da giderek büyüyor. söylediğin gibi bi o var işte. kayarsa ondan kayar..

evet nerdeyse aynı gibi
gözlerim yanıyor pc ye bakarken

Ankara bilim sanatı aradım bilgi aldım 1 .sınıftan itibaren başlayabiliyorlarmış busene geçmiş seneye getirebilrsiniz sınavla alıyoruz başvurular Ocak- Şubatta başlıyormuş ..telefonuma 30 aralığa hatırlatma ayarladım..unutmamak için unutulmaz ama olsun..

off ya ne zor bu korunma işleri..... ben zaten spiral taktıramıyorum istesemde mecbur tek yöndem hap kalıyor onuda düzenli kullanamıyorum korkuyorum bi kazaya kurban gitmekteneyvahedigeldismile

evrim gelmemiş belki mesaj kutumda sorun vardır. neyse kuzum yınede saol emeklerın iicin

ALLA ALLAAA.. bendekınde mı bısı var,bakımm bı..

Aynen bende birine gittiysem bir kez ile olsa çağırıyorum.Çok ta hoşuma gidiyor..
Misafirim geleceği gün heyecanlanıyorum resmen..
Hatta daha dün çğırdım binadakileri...:hulya:

ne gusel ne gusel... ben de mutfagımı toparlasam heyecanlanıorum.. kaldı kı bır bına dolusu kadının eve cagırmaya heyecandan kalbım dayanmaz.. kaydirigubbakcemile3 ne mutlu sana Zehra.

o kıtabın tanıtım telıf hakkı Hesra ya aıttır.. cipsi türünde olanına :) kendısını pek sevmem, hafıf te haz duymuyorum ama.. neyse.

Hojam hörmetler,

İlk adım ayakkabıları ıcın dusuncelerını daha acık okumak ısterım..

cıcılerınız bıcılerınız hayırlı ugurlu olsun..

çıplaklık ıyıdır hojam, ben herseyın dogalını severım.. daha samimi oluor ınsan, bence dert etme :)

+1 guzel kardesım..

Oturdugumuz odayı tamamen Kuzey e gore duzenledık.. actık acabıldııgmız kadar alanı.. o raat raat vın vın yapsın dıe.. evde halı da kalmadı, bı oturma odasının ortasındakı kaldı..

Bugun Kuzey ıcın naptımm dıorum... kendım ıcın bı fok yapmadıgımla kalakalıyorum..

Ne mutlu anneyim diyene :)))

ne kadar dogru bı tespit; "bır tek annem olsun, bana bır sey olmaz"

ah evrimim annelik bu zaten canım evladın için yaptıkların kendin için yapamadıklarınboshayallersmile

ESRAKO ANNE,

Genesis ın oldukca guzel kızlar ıcın modelleri vardı.. varsa yakınlarında Kıpa, muhakkak bı bakın derım.. 1 ay ıcın alınabılecek en duzgun ayakkabı dıebılırım.. heryerlerı yumusacık.

meltem ben hep geç yatan erken kalkan biri oldugum için bana 3-4 saat bile yetebiliyor iyiyim su anda.
ece yokkende ben saat 2 de falan yatar 6 da kalkar ise giderdim keyfimden oturmayı severim gece isleri bitirip soyle birkeyif yapamadan yatıp yine mi kalkıp ise gitcem diye dusunup oturup keyif yapardım evde uykusuzluk iyid gil saglık adına aslındaç ok sakıncalı ama ruh saglıgım daha onemli diyerek yapardım bunu
ondan alıskınım az uyumaya

ah evrimim annelik bu zaten canım evladın için yaptıkların kendin için yapamadıklarınboshayallersmile

ben bu işi layıkıyla yapıcam dersen gercekten cok zor..

ışığı görüp görüp çıkan cocukların anneleri gibi olunacaksa.. peahhh..

her kavram herkes ıcın kullanılamasa keske !!!!

off ya ne zor bu korunma işleri..... ben zaten spiral taktıramıyorum istesemde mecbur tek yöndem hap kalıyor onuda düzenli kullanamıyorum korkuyorum bi kazaya kurban gitmekteneyvahedigeldismile
sen baya kazaya davetiye çıkartıyorsun canım hapı unutarak :) hayırlısı olsun. hap işi çok sakat yani unutma durumu çok olabiliyormuş..
aynen biz de öyle yaptık. yerlerini değiştirdik alan çoğaldı. kuzuşum ferrarisiyle acayip vınlıyor tüm evde :) çok çılgın biniyor yalnız çok hoş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…