2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

4 saatlık uyku ıle benı yerden jıletle bı kazıyamassın herhal.. en az 7 saat uyumam lasım.. yoksa yazık oluyor bana :) uyumayı cok seven bır ınsan degılım.. ama uykusuz kalmamaya mecburum malesef.. yoksa ben de "gencken" :) senın kafanda yasamıstım hayatı :))

evet canım malesef çok sakat ama başka seçenek yok bana malesef keşke taktırabilsem bugün gider spiral taktırırdım en azından hapa göre daha garanti gibi geliyor bana bilmiyorum ama.....

aynen çok doğru bir tespit.annelik bambaşkaymış.facetede anne olamdan önce diye bir yazı yayınlamıştım.durmadan onu okuyorum hepside aynen geçerli

bende okadar alıştımki uykusuzluğa .allah güç kuvvet veriyor insana.arkadaşlarımla doğumlarımız bir iki ay ara ile onlar evde çocuklarına bakıyor ben ise çalışıyorum.hergün of çok uykusuzum diye yakınıyorlar.bende diyorumki bide benim yerimde olsanız ne yapçaksınız.atom karınca misali.bütün gün çalış akşam 8 de gel yemek yap çocukla ilgilen çamaşır yıka ütü yap her iş sana bakıyor.çok şükürki sağlıklıyız.

ben uykuyu çok severim en az 6 saat uyuyunca günüm mutlu geçiyor
ve en çok pazar günleri 11-12 ye kadar uykularımı özledim tam 2 saat kahvaltı keyifimiz olurdu hey gidi günler

4 saat uykuyla bende kendimi yataktan zor kazıyorum ama yapacak birşey yok çalışmak lazım

bızdekı ferrarı koltuugnda ben varım.. Kuzey e makam soforlugu yapıorum nacızane :)

sağol gönlü güzel arkadaşım benim... düşünmen yeterli... evet kuzy ayaklarının maşallahı var vallahi tam ısırmalık.....

kipa yokki yakınlarda istanbulda yeni yeni subeler acmaya basladılar ç ogalmasını çok istiyorum guzel seyler oluyor çunku
ama genesis diye bulurum ayakkabı magazalarında
berke ye ceyo almıstık birtane mavi yepyeni duruyor yurumuyordu zaten bizim tembel oglan :) e eskimedi ayakkabılar aynı donem dogdular tam mevsim olarak uyuyor giysiler ama mavi iste arada giydiririm ama bir tanede ece nin giysilere uyabilecek beyaz krem yada pembe almak istiyorum

kac yasındasın bacımm :) duyanda 50 ye merdiven dayadın sanıcak :)

sen benden buyukmuydun kiii?
78 li ben :)

sağol gönlü güzel arkadaşım benim... düşünmen yeterli... evet kuzy ayaklarının maşallahı var vallahi tam ısırmalık.....

gecenlerde yanlıslıkla operken dısımı gecırdım.. suratını anlatmama lüzum var mı bılmem.. gonlunu alana dek parendeler eskıttık :))

kuşak arkadasım benım :) şaka yapıorum yahu, ben de 78 lıyım, butun geceyı dans dans dıe gecırıp, kahvaltı yapıp ıse gıttıgımı bılırım yazları... :)) sımdı olsa, nerdeeeeeeeeeeeeee... cıgerım yetmes falla.. onu demek ıstedım..

Esra,merdıven bana dayandı galıba.. ıtıorum sallıorumm ustume düşüoo :)))

günaydın..... geçmiş çok derin iyi kaynatmışsınız bakamadım artık ben burdan konuya balıklamaya dalayım.....
günaydın..zam işin ne oldu...
doğudayken hepimiz polis eşi ve lojman ortamında aynı bu düzeni kurmuştuk çokda zevkli oluyordu.yada herkes bir şey yapıp getiriyordu aşağıda kameyluyamız vardı orda açıık havada güle oynaya şen şakrak yiyip içiyorduk..bebekli annelere sadec çay demlem işi veriyorduk ..ne günlerdi..
ben 6 ay çektim hayatımda enfeksiyon nedir bilmemiştim spiral yüzündne enfeksiyon oldum tedavi oldum am sorunlar geçmedi en sonunda kavga döğüş çıkartırdım hemşire bana eğer enfeksiyon bitmemişse yumurtalıklarına çıkar ve sorun yaşarsın demişti bende olsun sanne demiştim öfkeden..ama işte bak sen neler yaşamışsın..şükür sorun olmadı bende hapla devam ettim bıraktığım ayın ertesi hamile kaldım..
bana bu yönde bir açıklama yapılmadı ..okula başladımı dedi evet 1 e gidiyor dedim seneye bize getirirsiniz dedi..
güle güle giysin deniz hanım.....bridahaki sefer gerçekten seninle görüşmek isterim hojam...
sanrım sende ben gibi kendini hırpalıyorsun herşey tam olsun yerinde olsun ..gitmesen dert gitsen dert..
+1kaydirigubbakcemile3
öğretmenimiz çok iyi bizim mesela .bazı hojalardan aynı performası alamıyor veliler
susasa içer diye düşünüyorum ama..
Burcu bı telefonuna baksana bacım..

44 adettı aldıgımız, 21 lıraya satılıyordu.. merak ettıgımızden aldık en cok acıkcası.. benım bıle baglayasım geldı be bacımm kaydirigubbakcemile3
bende denemiyi düşündüm demek güzel..
hayırlı olsun uzun zamandır bundan yıprattı yavru seni ilk dişler acayip zorluyorki kuzy maşallah 4 le başladı ...

ayakları çabuk büyüyor pahalı ayakkaıbya gerek yok ama yumuşak taban olmaası önemli..
güle güle giysin kuzy ..
Evrim özledik bi resim yüklesen paşadan..senden...

derin konulara girilmiş
ancak pervinin dediği gibi kimsenin görüşleri değişmez ne yazılsada çizilsede
ancak zehrada şu durum olmuş burcu bir dokundurma yapmış zehrada doğal olarak savunmaya geçmiş
ihl çıkışlı olduğu için,bu tarz konulara hiç girilmese bu yazışmayada meydan verilmezdi kanımca
burada olmamızın tek sebebi hepimizin anne oluşu..

polaristede sandaletler 24 tl altı yumuşak gayet güzel
ancak ciddi anlamda yürümeye başladığında yarı ortopedik bir aykakkabı alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…