başım ağrıdan çatlıyorrr
uykusuzm ev dandini kolumu kaldırmaya halim yok hastamı olucam nee(
DERYA evet dün ufak bi miktar zam aldım yazacaktım unuttum YEMEKLER BENDEN:))))
polaristede sandaletler 24 tl altı yumuşak gayet güzel
ancak ciddi anlamda yürümeye başladığında yarı ortopedik bir aykakkabı alacağım
ok.tam etkisağlarsın..ölçülerini bir kenara yaz ..tamam teşekkür ederim.hemen başlıyayım ozaman.dünde yürüyüşe başladım.yürüyüşe çıkmadan önce yağlanıp öyle çıkayım:))
olumunekankayizsmileyok yok annesınıss sanırımm..
hayırlı olsun...hihoyyyt:lepi:DERYA evet dün ufak bi miktar zam aldım yazacaktım unuttum YEMEKLER BENDEN:))))
senden görüntü kirliliği olurmu hiç Efrimim ...Deryam eklerim kuzum Kuzy nın.. kendımı ekleyesım yok acıkcası.. goruntu kırlılıgı yapmayayım .)
uykusuzluktan ..başım ağrıdan çatlıyorrr
uykusuzm ev dandini kolumu kaldırmaya halim yok hastamı olucam nee(
evet yürüdükleri zaman ayakkabı seçimi çok önemli..polaristede sandaletler 24 tl altı yumuşak gayet güzel
ancak ciddi anlamda yürümeye başladığında yarı ortopedik bir aykakkabı alacağım
derin konulara girilmiş
ancak pervinin dediği gibi kimsenin görüşleri değişmez ne yazılsada çizilsede
ancak zehrada şu durum olmuş burcu bir dokundurma yapmış zehrada doğal olarak savunmaya geçmiş
ihl çıkışlı olduğu için,bu tarz konulara hiç girilmese bu yazışmayada meydan verilmezdi kanımca
burada olmamızın tek sebebi hepimizin anne oluşu..
erken yatan erken kalkan cinstendim bir zamanlar..ama uykusuzlluğa karşı çok dirençliyimdir hatta açlığa susuzluğada ama yapay ürünler açlık bölümümü resetledi..laelaelaelaelaedelikafadulden
sibell hadi hayırlı olsun zammn ufakta olsa insanı mutlu eder :))
ben dürüm istiyorum bol acılısından yok yok tantuni olsunnn
hey gidi günlerr taksime tantuni yemeye en son hamileyken gitmiştim
şimdi yaho beni yiyor tantuni niyetine :sinifsinif:
hadı gozun aydın..
ESRA yahom gece açıktığındanmı uymuyorki..yada diş çıkartıyor yine..CADIARZU:uhm:
EVRİM anneliği okadar güzel kelimelerle ifade ediyosunki seni çok sefiyorum yav...Şenizopuyorumnanaktan
MİLK korunma işini neden bu kadar hafife alıyorsun bajım hap unutmak çok riskli....
erken yatan erken kalkan cinstendim bir zamanlar..ama uykusuzlluğa karşı çok dirençliyimdir hatta açlığa susuzluğada ama yapay ürünler açlık bölümümü resetledi..laelaelaelaelaedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?