2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Deryam eklerim kuzum Kuzy nın.. kendımı ekleyesım yok acıkcası.. goruntu kırlılıgı yapmayayım .)

nurdaaannn doğrumu duydummmmmmm
istanbula gelecekmişsn ancak benimle görüşmeye zamanın olmayacakmışş
bense sende geleceksin diye kalkıp izmiremi gitsem diyordummm pehhh

ESRA yahom gece açıktığındanmı uymuyorki..yada diş çıkartıyor yine..CADIARZU:uhm:
EVRİM anneliği okadar güzel kelimelerle ifade ediyosunki seni çok sefiyorum yav...Şenizopuyorumnanaktan
MİLK korunma işini neden bu kadar hafife alıyorsun bajım hap unutmak çok riskli....
erken yatan erken kalkan cinstendim bir zamanlar..ama uykusuzlluğa karşı çok dirençliyimdir hatta açlığa susuzluğada ama yapay ürünler açlık bölümümü resetledi..laelaelaelaelaedelikafadulden

polaristede sandaletler 24 tl altı yumuşak gayet güzel
ancak ciddi anlamda yürümeye başladığında yarı ortopedik bir aykakkabı alacağım

evet canım şuan için yürümedikleri için dışarı falan çıkarken akseuar niyetine giydiriyorum ben ayakkabıyı o yüzden tam olarak yürümeye başlasın bende ortapedik iyi bi ayakkabı alıcam ama ortada bi çelişki oluyor... yarı ortopedikmi alacağız yoksa tam ortapedikmi diye epeydir bu konuyu araştırıyorum birçok dr. pek tavsiye etmiyor mümkün olduğunca ayakkabı giymesinler diyorlar ayağın tabanlamı ne temas etmesi iyiymiş vs. tam olarak yazı aklımda değil ama böyle bişi işte....

sibell hadi hayırlı olsun zammn ufakta olsa insanı mutlu eder :))
ben dürüm istiyorum bol acılısından yok yok tantuni olsunnn
hey gidi günlerr taksime tantuni yemeye en son hamileyken gitmiştim
şimdi yaho beni yiyor tantuni niyetine :sinifsinif:

sibel yarı ortopedik alacaksın
bende araştırdım bu konuyu ve mantıklı olarak ortopedik ayakkabı ayağında sorun olanlara veriliyor doktor reçetesi ile alınması gerekiyor neden ortopedik alalımki değilmi??
ben yarı ortopedik alacağım

]

tamam teşekkür ederim.hemen başlıyayım ozaman.dünde yürüyüşe başladım.yürüyüşe çıkmadan önce yağlanıp öyle çıkayım:))
ok.tam etkisağlarsın..ölçülerini bir kenara yaz ..

yok yok annesınıss sanırımm..
olumunekankayizsmile
DERYA evet dün ufak bi miktar zam aldım yazacaktım unuttum YEMEKLER BENDEN:))))
hayırlı olsun...hihoyyyt:lepi:
Deryam eklerim kuzum Kuzy nın.. kendımı ekleyesım yok acıkcası.. goruntu kırlılıgı yapmayayım .)
senden görüntü kirliliği olurmu hiç Efrimim ...
başım ağrıdan çatlıyorrr
uykusuzm ev dandini kolumu kaldırmaya halim yok hastamı olucam nee (
uykusuzluktan ..
polaristede sandaletler 24 tl altı yumuşak gayet güzel
ancak ciddi anlamda yürümeye başladığında yarı ortopedik bir aykakkabı alacağım
evet yürüdükleri zaman ayakkabı seçimi çok önemli..

olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

evriiiiiiiim demek premium care aldın? bende denemk istiyorum açıkcası pazargunu realdeki bağyan anlattıda anlattı bal petek dokusu var sıvı kakayıda emiyor falan diye.
elimşzde 132 lipaket var bitsin alırıs deneris..

kuzynin öttürüklü sandaleti hayırlı olsun...
milli sandalet olacak sanırım..

erken yatan erken kalkan cinstendim bir zamanlar..ama uykusuzlluğa karşı çok dirençliyimdir hatta açlığa susuzluğada ama yapay ürünler açlık bölümümü resetledi..laelaelaelaelaedelikafadulden

kaydirigubbakcemile3

affffffffiyet olsun oğluma... işin ne kısııımmmmmmmmmmmm aklinialirimsmile

hadı gozun aydın..

teşekkürler canım:1hug:

hafife almıyorum aslında ama benimde bi huyum var rutin olarak birşeyi yapamıyorum bi müddet sonra sıkılıyorum devamlılık sağlayamıyorum normaldede hasta olduğumdada dr. gitsem ilaç içsem 2 gün içerim bir daha içemem unuturum sıkılırım vs. nolcak benim sonum ya yakında 3. haber benden gelecek bu gidişle

dfnem damlam örtmenim alışveriş çılgınlıgnda kaybetmiş kendini.
hayırlı olsun cicleriniz pusetinizde vedee sallangacınız..

valla ben alışerişe gitmeden önce gardolabımı gözden geçridim olmayan bedenlerimi ayrıınca ortada bi kaç bişy kaldıgını arkedince bende kendimi kaybettim alışverişde.
aldıklarımı denemek için kabine gittiğ.mize aydının ifadesi çok komikdi
sen çıldırdınmı aşkım bunlar neeeeeeee???

ay yerim ben bu yahoya ya negüzel karıştırıyor makinenin içini...

ESRAM gel en alasından ısmarlarım ben sana zaten karnım acıktı oh mis gibi olurdu valla...

aaaaaaaaaaayyy ben o iş başındaki yahoyu ne yapsam ki

hmm kuzu kebap..eşşek sıpa nasılda tatlı.
bu ARADA ARTIK ciddi ciddi yürüyor galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…