2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sen ole dıosan dogrudur.. emınım arastırmadık yer bırakmamıssındır :))

eywalllahh kuzum.. bak petek dokusu var mı bılmem ama bal petek kokusu yok.. :))kokusunu beenmedım ben.. ruyamda aa ben de takabılırım bu bezı dıodum.. ıyı deılımm sanırımmm :bbo:

aynennn vallaa bizim içinde hala gecerli bitek annem olsn bana bişey olmazzz
kardeşim kütahyada gidiyodu canım

ohhh güle güle giysin cocuklara alıcaz die kendimizi unutuyoruzz gecen arkadaşlarla dışarı çıkıcaz kalakaldım pantolonlarım oluyoda üst almam gerek ne zaman kendime bişey almaya çıksam lenaya alıp geliyorumm...

lenada artık tutunarak dikiliyo yürüteçe binmek istemiyo kesinlikle biz yürütcez bide bizi itekliyo sanki yürümeyi biliyo gb...

tamam duzelttımm.. sakın olun :)))

Esra.. foto o kadar buyuyuncee yerde bı saç kılı gördümm.. senın galıbaa kaydirigubbakcemile3

evrriimmm
senin ifadelerine hastayım. kuzey dogdugunda gönderdiğin mj hala kayıtlı ve aklıma geldikçe gözlerim yaşarıır..

sempatiksalakcinnihahaaaaaaaaaaa
bal petekmi yazmışım AYY nw komik ya
petek yazınca aklıma gelen şey bal oluyorda.. rezalettt

askolsun nurdan yani ist a gelisin bir esra yı mi alakadar ediyor ben seninle tanısmayı çokk isterdimm hiç musait bir zamanda gelmeyiplanlamıyormusun ist a ?
esracim bende tabiki sizleri tanimayio cok ama cok istiyorum ama esra duyarsa beni keser anlaminda soyledim ki nitekimde kesiyor:))onceden konusmustuk supriz yapabilirim diye ama hic vakit kalmiyor bu sefer, yaza bir daha gelicez ama esimle, belkide bu gelisimden sonra ben temelli:))dua edin bana:))

nurdaaannn doğrumu duydummmmmmm
istanbula gelecekmişsn ancak benimle görüşmeye zamanın olmayacakmışş
bense sende geleceksin diye kalkıp izmiremi gitsem diyordummm pehhh
esra kusum ben sana programimi soyliyim bak 1 gunde istanbulun iki ayri ucunda randevum var biri maslak biri kozyatagi( 13 mayis persembe saat 8.30da ataturk havalimanindan inicem, 10.30da maslakta olmam gerek, 1-1.5 saatlik bir gorusmem var, 12 de ordan ciksam 14.00da kozyataginda olmam gerek ordada 1-1.5 saat giorusme, 18.00 ucagiyla sabiha gokcen den donuyorum ki aksama izmirde aile yemegine yetiseyim( asil maslak sana cok yakin biliyorum bi gorebilseydim:))

ESRA maşallah yahoya...

havalar süper gidiyo cidden ya gece askılı pijama takımımla yattım yaaz geldi negüzell bu yaz istediğimizi giyebilicezz..

anneler günü hediyemm geldi canımm kocamm bana çok hoş askılı,biraz mini kot elbise almışş çok beğendimm

evrriimmm
senin ifadelerine hastayım. kuzey dogdugunda gönderdiğin mj hala kayıtlı ve aklıma geldikçe gözlerim yaşarıır..

göslerini seveyim senin..

sempatiksalakcinnihahaaaaaaaaaaa
bal petekmi yazmışım AYY nw komik ya
petek yazınca aklıma gelen şey bal oluyorda.. rezalettt

olsun ben senı bole de sefıyorummm kaydirigubbakcemile3

kedilerin çılgını bir zehra vardı eskilerdeee.
nerdeki yaff merak ettim şimdii

esraaaaaaaaaaa bak evrim benide seviyormuş
ohh canıma değsin
sen sadece seni sevdiğini zannet. pehhhh
bi tek esrayla uyurmuşda bitek onu severmişde.. hahaaaaaay

anneler günü geliyor.
ayy bu sene önemli değilde
seneye bu sıpalar yarım yamalak konusarak elinde paketle karşımıza çıkacaklar
allahım ne büyük nimetmiş anne olmak yaa...

Bertaim ne tatli olmus buarada...

Yahoo annesine yardimmi ediyor yoksa tam tersi mi:)))

okulzamanı beslenmemi hazırlayyaım önlüğümü giyineyim okuluma gideyim ..hadi öptüm hepinizi..

anneler günü geliyor.
ayy bu sene önemli değilde
seneye bu sıpalar yarım yamalak konusarak elinde paketle karşımıza çıkacaklar
allahım ne büyük nimetmiş anne olmak yaa...

di mi di mi... Ozgur dun Kuzey e tişört aldı, üstünde şöle yazıo; annem ıcın ben en ıyı hedıyeyım.. ne anlamayım sence bu mesajdan bilmiyorumkismile

okulzamanı beslenmemi hazırlayyaım önlüğümü giyineyim okuluma gideyim ..hadi öptüm hepinizi..

çok datluusun sen yaa kaydirigubbakcemile3 pınarsüt reklamı sızde her gun canlı yayın galıba :)))

pembe ruzgarlar esıyor yıne tepende bellııı kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2 tepemde ne oluyor bilmemede.
kırmıcılar totomda geziyor biliyorum.laelaelaelaelae

purcuuuuuuuuuuuuuuu ama taze olaaaaaannn

kahverengileri sormuşsun ya ben regly oldum canım.bilmiyorumkismile

evriiim
sen hediyeyi unuttt

bak adam süper zekasıylan bi taşla 2 kuş vurmuş
hem ogluna tişört almış hem sana gönderme hahay.
süpermiş ama ya..
NERDEN ALMIŞ BıZDE ALALIM.
aman ya capslock açık kalmış

bu arada kızı olan bağyanlar
LCW de anne kız tişörtleri var. benm çok hoşuma gitti.
babaogul varmı diye sordum. görevli oglana. oda bana belki babalr gununde didi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…