sibel yarı ortopedik alacaksın
bende araştırdım bu konuyu ve mantıklı olarak ortopedik ayakkabı ayağında sorun olanlara veriliyor doktor reçetesi ile alınması gerekiyor neden ortopedik alalımki değilmi??
ben yarı ortopedik alacağım
evriiiiiiiim demek premium care aldın? bende denemk istiyorum açıkcası pazargunu realdeki bağyan anlattıda anlattı bal petek dokusu var sıvı kakayıda emiyor falan diye.
elimşzde 132 lipaket var bitsin alırıs deneris..
kuzynin öttürüklü sandaleti hayırlı olsun...
milli sandalet olacak sanırım..
yaho iş başında
http://www.IMG][/QUOTE]
aaaaaaaa camasır makınenıs mı varr ne guzeelll :)))))
ne arıor o esseeek orada yaf... ya yazık olacak bıze.. bılıorum hıssedıorummm, gelıyor ayak seslerıı gumbur gumburr... mafoldumben
aynennn vallaa bizim içinde hala gecerli bitek annem olsn bana bişey olmazzzOturdugumuz odayı tamamen Kuzey e gore duzenledık.. actık acabıldııgmız kadar alanı.. o raat raat vın vın yapsın dıe.. evde halı da kalmadı, bı oturma odasının ortasındakı kaldı..
Bugun Kuzey ıcın naptımm dıorum... kendım ıcın bı fok yapmadıgımla kalakalıyorum..
Ne mutlu anneyim diyene :)))
ne kadar dogru bı tespit; "bır tek annem olsun, bana bır sey olmaz"
kardeşim kütahyada gidiyodu canımyalnız anlamadığım bu bilsem hakkında ikinci bir okul gibi demişsiniz ya. yani çocuk normal eğitimini sürdürürken hem kendi okuluna hem buna mı gidiyor? biraz cahilim de bu konuda.. napim hayatımda hiç bilsem görmedim :)
denize bir sürü yazlık kıyafet aldım. daha kalsaydım daha alacaktım. çıldırdım delirdim. yazlıklar ne kadar güzel oluyormuş geçen yaz farketmedik tabi. kendimi kaybettim. kendim çıplak gezeceğim bu arada. geçen bahar ve yaz aylarını hamile geçirince denizden daha çok kıyafet sorunu yaşayacağım kesin ama neyse. hafta sonu gardrobumu elden geçirip durum tespiti yapıp olayın vehametini idrak etmeye çalışcam.
ayrıca salıncak ve baston puset aldım. ankarada ziraat mahallesinde toptancı oyuncakçılar var . orada da insan kendini kaybediyor. kuzenim eşi ve onların 1,5 yaşındaki oğulları hep beraber gidince çocuklardan pek fırsat bulamadık ama birdahakine orayı ayrıntılı gezip talan edeceğim.
chicco caddy aldım baston pusetide. inanılmaz rahat. deniz kucağımdayken katlayıp 4 kat yukarı çıkıp aynı şekilde inip açabiliyorum. yaz için araba için düşünenlere öneririm.
ayakkabı konusunda kararsızım. chiccodan iki tane almıştım. ama sanki ilk adım için daha ciddi bişeyler almam gerek. daha önce konuşmuştuk. yine kafam karıştı bu konuda. deniz sürekli yürümek istiyor . sürekli iki büklüm konumdayız. böyle yani.
tamam duzelttımm.. sakın olun :)))
Esra.. foto o kadar buyuyuncee yerde bı saç kılı gördümm.. senın galıbaa kaydirigubbakcemile3
esracim bende tabiki sizleri tanimayio cok ama cok istiyorum ama esra duyarsa beni keser anlaminda soyledim ki nitekimde kesiyor:))onceden konusmustuk supriz yapabilirim diye ama hic vakit kalmiyor bu sefer, yaza bir daha gelicez ama esimle, belkide bu gelisimden sonra ben temelli:))dua edin bana:))askolsun nurdan yani ist a gelisin bir esra yı mi alakadar ediyor ben seninle tanısmayı çokk isterdimm hiç musait bir zamanda gelmeyiplanlamıyormusun ist a ?
esra kusum ben sana programimi soyliyim bak 1 gunde istanbulun iki ayri ucunda randevum var biri maslak biri kozyataginurdaaannn doğrumu duydummmmmmm
istanbula gelecekmişsn ancak benimle görüşmeye zamanın olmayacakmışş
bense sende geleceksin diye kalkıp izmiremi gitsem diyordummm pehhh
evrriimmm
senin ifadelerine hastayım. kuzey dogdugunda gönderdiğin mj hala kayıtlı ve aklıma geldikçe gözlerim yaşarıır..
sempatiksalakcinnihahaaaaaaaaaaa
bal petekmi yazmışım AYY nw komik ya
petek yazınca aklıma gelen şey bal oluyorda.. rezalettt
kedilerin çılgını bir zehra vardı eskilerdeee.
nerdeki yaff merak ettim şimdii
esraaaaaaaaaaa bak evrim benide seviyormuş
ohh canıma değsin
sen sadece seni sevdiğini zannet. pehhhh
bi tek esrayla uyurmuşda bitek onu severmişde.. hahaaaaaay
anneler günü geliyor.
ayy bu sene önemli değilde
seneye bu sıpalar yarım yamalak konusarak elinde paketle karşımıza çıkacaklar
allahım ne büyük nimetmiş anne olmak yaa...
okulzamanı beslenmemi hazırlayyaım önlüğümü giyineyim okuluma gideyim ..hadi öptüm hepinizi..
pembe ruzgarlar esıyor yıne tepende bellııı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?